Τι καλά που θα ήταν να πάρουμε Οτζελέγιε. Μακάρι...Gerasimos Moraitis έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 4:51 pmΣε ό,τι αφορά τον Sasha, σήμερις ΚΕΝΤΑΣ.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 3:40 pmo βεζε για τους βουλγαρους ειναι σαν τον γκαλη η τον αντετοκουμπο για να πω πιο συγχρονο παραδειγμα..Τον θελουν στο ΝΒΑ για την προωθηση του αθληματος..
παιρνει κρατικες επιχορηγησεις,βαζουν συνδρομητικες για να δειχνουν τους αγωνες του και τετοια..Ο πατερας του επισης εχει μεγαλη επιροη πανω του..Μην ξεχναμε οτι οι αθλητες ειναι σαν μεγαλα παιδια και επειδη οι γονεις τους εχουν κανει θυσιες για να κανουν καριερα παντα τους ακουνε.
ο σασα εχει αποφασισει να γυρισει αλλα τον πιεζουν ολοι να μην το κανει..οι δικοι μας πηγαν να τους πουν οτι το καλο του σασα ειναι να γυρισει και οτι εδω θα κανει μεγαλα πραγματα,συν να δειξουν οτι ειναι οικογενεια για μας και δεν τον βλεπουν απλα σαν παικτη.
Υ.Γ.
Άιντε κι ένας Ojeleye για να μην γκρινιάζεις!
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- kite26
- Reactions: 1034
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- kite26
- Reactions: 1034
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- τουλουμπα
- Reactions: 3966
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
το κλατς δεν ειναι μονο το μπαζερ μπιτερ δηλαδη αν βαλει εναν κρισιμο καλαθι στα 20 δευτερ πριν το τελος δεν ειναι κλατς?
αν ερθει ο βεζενκοφ αυτος θα ειναι ο παιχτης σας που θα παιρνει ολα τα κρισιμα σουτ και κατα την διαρκεια και στο τελος των παιχνιδιων
γιαυτο θα παρει και 3.5-4 εκατ τον χρονο,ποιος θα παιρνει αυτα τα σουτ ο λαρετζακης η ο βιλντοζα?
1
1

- golitog7
- Reactions: 1741
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πρόχειρα μου έρχονται το δίποντο με Ζαλγκίρις, τρίποντο με Μακάμπι και τρίποντο με Αλμπα. Όλα εκτός.
Όπως είχα πει και πριν μερικές μέρες και κάποιοι με ψιλόκράξατε ο τρόπος που χειριζόμαστε την κατάσταση Βεζένκοφ είναι λανθασμένος. Αν δε πήγαμε στην Βουλγαρία όπως λέγεται για να απλώσουμε τα προικιά μας, τότε είμαστε για μπάτσες τι να πω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια πρεμούρα με Βεζένκοφ. Έτσι όπως είναι το ρόστερ τώρα ίσως ένας παικταράς στο 3/2 να μας κάθεται καλύτερα. Αν μάλιστα δώσουμε τα λεφτα του Σάσα για έναν τέτοιο παίκτη παίρνεις όχι απλά καλό παίκτη αλλά πολυβόλο. Έχει φυσικά το διαβατήριο αλλά μεταξύ μας ποιος χέστηκε για το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι της πλάκας.
Ας πάει στον Παο να παίξει μαζί με Μήτογλου και Χουάντσο στο 4, κανένα πρόβλημα. Εγώ θεωρώ (εντελώς προσωπική άποψη) ότι ο Βεζένκοφ πιο πολύ θα τα μπερδέψει τα πράγματα στον Παο παρά θα τπους δυναμώσει.
Το ιδανικό σενάριο για μας είναι να μείνει ο Σάσα άλλον έναν χρόνο ΝΒΑ, να πάρουμε εμείς έναν τουμπανο στο 3 όπως είπα και του χρόνου με το καλό χαιρετάμε τον Πίτερς και καλωσορίζουμε τον Σάσα. Αλλά με σοβαρότητα του στυλ: αυτά δίνουμε, έχεις μια βδομάδα να μας απαντήσεις, αν θες έλα αν δε θες στο καλό.
Ο Ολυμπιακός δεν τελειώνει και είναι πάνω από πρόσωπα!
3
3

-
- Reactions: 245
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1) Εχει λογικη βάση η ανάλυση σου αλλά εξακολουθώ να έχω αμφιβολίες για το κατά ποσό ο Βιλντοζα θα πάρει τη σωστή απόφαση ακόμα σε πιο περιορισμένο πλαίσιο όπως αυτό του Μπαρτζωκα . Κυρίως γιατί σε όλη του την καριέρα όσες καλές χρονιές έκανε τις έκανε σε ομάδες, μικρότερων απαιτήσεων βέβαια ,στις οποίες είχε μεγάλο usage με μεγάλη ελευθερία και όχι στο πλαίσιο που περιγράφεις , όταν έφευγε η μπάλα από τα χέρια του πάντα χανόταν . Τεσπα μπορεί να είμαι και προκατειλημμένος γιατί εγω προσωπικά ποτέ δεν τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση , ελπίζω να έχεις εσυ δίκιο για το καλό της ομάδας μουAirman έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 1:22 pmDelpo1987 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 1:03 pm
Στο μόνο που διαφωνώ είναι στο ότι του ταιριάζει καλύτερα ο Μπαρτζωκας , για δυο λόγους :
1) Παρότι είναι πιο δομημένη από τον προπονητή η επίθεση του Μπαρτζωκα ( motion offence ) ούτε αυτός έχει συγκεκριμένα συστήματα και πάντα οι παίχτες καλούνται να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση όταν δημιουργείται ανισορροπία λόγω της συνεχούς κίνησης , άρα πάλι ο Βιλντοζα θα πρέπει να πάρει αποφάσεις που δεν είναι και το δυνατό του σημείο .
2) ο Μπαρτζωκας μπινελίκι ναι μέχρι και τις δικές του επιλογές όχι μόνο αυτούς που δεν επέλεξε αυτός , βλέπε Γκος . Ο Βιλντοζα που όλοι λένε ποσό εύθραυστος είναι στα πρώτα κανονικά καντήλια θα αντιδράσει καλά ;
Για το 1ο σου ερώτημα, θα σου απαντήσω ότι στα δύο αγωνιστικά πλαίσια, αυτό του ΠΑΟ και αυτό του ΟΣΦΠ, ο παίχτης δεν καλείται να πάρει ακριβώς τον ίδιο όγκο αποφάσεων. Στο σύστημα του κόουτς Αταμάν, ο γκαρντ είναι ο star, είναι αυτός ο παίχτης που η δέσμη φωτός πέφτει πάνω του. Η οδηγία εδώ είναι η εξής "έχεις τεράστια κλάση, πληρώνεσαι καλά, κάνε ο,τι θες με τη μπάλα, σε εμπιστεύομαι"..όλοι οι παίχτες θέλουν να νιώθουν σημαντικοί, να έχουν μεγάλο usage επιθέσεων, όμως μεγάλη δύναμη φέρνει και μεγάλη ευθύνη στο σύστημα του ΠΑΟ...δηλαδή εγώ θα σου δώσω μεν 40 επιθέσεις, αλλά δεν γίνεται οι 20 να πάνε στράφι, κάνοντας κακά plays...Στο σύστημα του ΟΣΦΠ, η λογική είναι οτι η δέσμη φωτός δεν πέφτει πάνω σε συγκεκριμένους παίχτες... Δηλαδή, στόχος είναι να κυκλοφορήσει σωστά η μπάλα και όλοι οφείλουν να συνεισφέρουν το ίδιο σε αυτό...κατανοείς, λοιπόν, ότι η 2η κατάσταση δε σε αγχώνει όσο η πρώτη... Αν είσαι δομημένος πνευματικά και πάντα έτοιμος, πχ Ναν, Σλούκας, Τζέιμς, Σπανούλης, Διαμαντίδης (δεν εξισώνω τους παίχτες αυτούς, απλά τους αναφέρω σαν πιο δυνατούς σε mental level) κτλ τότε πατάς γερά και προτιμάς την 1η... Οταν υπάρχει πνευματικό έλλειμα, τότε νομίζω ότι η 2η κατάσταση είναι προτιμητέα...
Για το 2ο ερώτημά σου, φαντάζομαι ότι αυτό που γράφουμε εμείς, το ξέρουν οι coaches καλύτερα... εικάζω ότι δεν προσεγγίζουν όλους τους παίχτες με τον ίδιο τρόπο.
2) Νομίζω ο Μπαρτζωκας δεν κάνει τέτοιες διακρίσεις
Ξαναλέω όμως ελπίζω να έχεις δίκιο εσυ και όχι εγω !
1
1

- karamelitsa
- Reactions: 970
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Από την μια έχεις δίκιο, από την άλλη δεν ξέρω, η ομάδα το βλέπει του στιλ ότι μιλάμε για έναν πάικτη MVP, με Ελληνικό διαβατήριο, που ξέρει την ομάδα και ειδικά αν πάει στον Παναθηναικό θα ψάχνουν οι Αφοι τρύπα να κρυφτούν από το κράξιμο που θα φάνε από τον κόσμο...οπότε καλώς ή κακώς κάνουν τα πάντα για να τον πάρουν...προσωπικά πιστευω ότι αν είναι να πάρουμε ένα πάικτη των 3εκ. καλύτερα να βρίσκαμε ένα καλό τούμπανο 3αρι...στο 4 είμασατε μια χαρά....φυσικά δεν θα με χάλαγε να παίρναμε και καλό 3αρι και τον Σάσα!!!golitog7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 5:23 pmΠρόχειρα μου έρχονται το δίποντο με Ζαλγκίρις, τρίποντο με Μακάμπι και τρίποντο με Αλμπα. Όλα εκτός.
Όπως είχα πει και πριν μερικές μέρες και κάποιοι με ψιλόκράξατε ο τρόπος που χειριζόμαστε την κατάσταση Βεζένκοφ είναι λανθασμένος. Αν δε πήγαμε στην Βουλγαρία όπως λέγεται για να απλώσουμε τα προικιά μας, τότε είμαστε για μπάτσες τι να πω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια πρεμούρα με Βεζένκοφ. Έτσι όπως είναι το ρόστερ τώρα ίσως ένας παικταράς στο 3/2 να μας κάθεται καλύτερα. Αν μάλιστα δώσουμε τα λεφτα του Σάσα για έναν τέτοιο παίκτη παίρνεις όχι απλά καλό παίκτη αλλά πολυβόλο. Έχει φυσικά το διαβατήριο αλλά μεταξύ μας ποιος χέστηκε για το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι της πλάκας.
Ας πάει στον Παο να παίξει μαζί με Μήτογλου και Χουάντσο στο 4, κανένα πρόβλημα. Εγώ θεωρώ (εντελώς προσωπική άποψη) ότι ο Βεζένκοφ πιο πολύ θα τα μπερδέψει τα πράγματα στον Παο παρά θα τπους δυναμώσει.
Το ιδανικό σενάριο για μας είναι να μείνει ο Σάσα άλλον έναν χρόνο ΝΒΑ, να πάρουμε εμείς έναν τουμπανο στο 3 όπως είπα και του χρόνου με το καλό χαιρετάμε τον Πίτερς και καλωσορίζουμε τον Σάσα. Αλλά με σοβαρότητα του στυλ: αυτά δίνουμε, έχεις μια βδομάδα να μας απαντήσεις, αν θες έλα αν δε θες στο καλό.
Ο Ολυμπιακός δεν τελειώνει και είναι πάνω από πρόσωπα!
0
- golitog7
- Reactions: 1741
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κάνει διακρίσεις. Δεν τον θυμάμαι ποτέ να λέει κάτι σε Μίλου, Φαλ, Βεζένκοφ, Σλούκα. Αντίθετα μερικούς άλλους τους ταράζει βλέπε Μακκίσικ, Γκος, Πίτερς, Πετρούσεφ και φυσικά το κορυφαίο αλεξικάντηλο ΛάρεDelpo1987 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 5:34 pm1) Εχει λογικη βάση η ανάλυση σου αλλά εξακολουθώ να έχω αμφιβολίες για το κατά ποσό ο Βιλντοζα θα πάρει τη σωστή απόφαση ακόμα σε πιο περιορισμένο πλαίσιο όπως αυτό του Μπαρτζωκα . Κυρίως γιατί σε όλη του την καριέρα όσες καλές χρονιές έκανε τις έκανε σε ομάδες, μικρότερων απαιτήσεων βέβαια ,στις οποίες είχε μεγάλο usage με μεγάλη ελευθερία και όχι στο πλαίσιο που περιγράφεις , όταν έφευγε η μπάλα από τα χέρια του πάντα χανόταν . Τεσπα μπορεί να είμαι και προκατειλημμένος γιατί εγω προσωπικά ποτέ δεν τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση , ελπίζω να έχεις εσυ δίκιο για το καλό της ομάδας μουAirman έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 1:22 pm
Για το 1ο σου ερώτημα, θα σου απαντήσω ότι στα δύο αγωνιστικά πλαίσια, αυτό του ΠΑΟ και αυτό του ΟΣΦΠ, ο παίχτης δεν καλείται να πάρει ακριβώς τον ίδιο όγκο αποφάσεων. Στο σύστημα του κόουτς Αταμάν, ο γκαρντ είναι ο star, είναι αυτός ο παίχτης που η δέσμη φωτός πέφτει πάνω του. Η οδηγία εδώ είναι η εξής "έχεις τεράστια κλάση, πληρώνεσαι καλά, κάνε ο,τι θες με τη μπάλα, σε εμπιστεύομαι"..όλοι οι παίχτες θέλουν να νιώθουν σημαντικοί, να έχουν μεγάλο usage επιθέσεων, όμως μεγάλη δύναμη φέρνει και μεγάλη ευθύνη στο σύστημα του ΠΑΟ...δηλαδή εγώ θα σου δώσω μεν 40 επιθέσεις, αλλά δεν γίνεται οι 20 να πάνε στράφι, κάνοντας κακά plays...Στο σύστημα του ΟΣΦΠ, η λογική είναι οτι η δέσμη φωτός δεν πέφτει πάνω σε συγκεκριμένους παίχτες... Δηλαδή, στόχος είναι να κυκλοφορήσει σωστά η μπάλα και όλοι οφείλουν να συνεισφέρουν το ίδιο σε αυτό...κατανοείς, λοιπόν, ότι η 2η κατάσταση δε σε αγχώνει όσο η πρώτη... Αν είσαι δομημένος πνευματικά και πάντα έτοιμος, πχ Ναν, Σλούκας, Τζέιμς, Σπανούλης, Διαμαντίδης (δεν εξισώνω τους παίχτες αυτούς, απλά τους αναφέρω σαν πιο δυνατούς σε mental level) κτλ τότε πατάς γερά και προτιμάς την 1η... Οταν υπάρχει πνευματικό έλλειμα, τότε νομίζω ότι η 2η κατάσταση είναι προτιμητέα...
Για το 2ο ερώτημά σου, φαντάζομαι ότι αυτό που γράφουμε εμείς, το ξέρουν οι coaches καλύτερα... εικάζω ότι δεν προσεγγίζουν όλους τους παίχτες με τον ίδιο τρόπο.
2) Νομίζω ο Μπαρτζωκας δεν κάνει τέτοιες διακρίσειςβλέπε Γκος , Πίτερς , Λαρε !
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνούμε τις περισσότερες φορές ! Αλλά εδώ διαφωνώ και στα δυο . Ο Βιλντοζα έχει θέμα στη λήψη αποφάσεων και παρά αυτό το μειονέκτημα του έχει και θέμα όταν δεν έχει τη μπάλα και παίρνει άλλος την απόφαση , συνήθως χάνεται και δε μπορεί να ακολουθήσει το σύστημα . Είναι πολύ καλός στο pnr αλλά μέχρι εκεί , τονίζω πάλι ότι δε μου αρέσει ο παίχτης .montechristo έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 1:31 pmΔεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα ο Βιλντόζα στο να πάρει αποφάσεις. Στο σεμινάριο προπονητικής που έγινε πρόσφατα και ο Μπαρτζώκας και ο Ζέλικο στις ομιλίες τους τόνισαν ότι στο σύγχρονο μπάσκετ ο παίκτης πρέπει να σκεφτεί τι ακριβώς θα κάνει με την μπάλα μέσα σε μισό δευτερόλεπτο από τότε που θα την πιάσει στα χέρια του. Όλοι οι παίκτες σήμερα το έχουν δουλέψει αυτό. Γίνεται να υστερεί εκεί ο Βιλντόζα;Delpo1987 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 1:03 pmΣτο μόνο που διαφωνώ είναι στο ότι του ταιριάζει καλύτερα ο Μπαρτζωκας , για δυο λόγους :
1) Παρότι είναι πιο δομημένη από τον προπονητή η επίθεση του Μπαρτζωκα ( motion offence ) ούτε αυτός έχει συγκεκριμένα συστήματα και πάντα οι παίχτες καλούνται να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση όταν δημιουργείται ανισορροπία λόγω της συνεχούς κίνησης , άρα πάλι ο Βιλντοζα θα πρέπει να πάρει αποφάσεις που δεν είναι και το δυνατό του σημείο .
2) ο Μπαρτζωκας μπινελίκι ναι μέχρι και τις δικές του επιλογές όχι μόνο αυτούς που δεν επέλεξε αυτός , βλέπε Γκος . Ο Βιλντοζα που όλοι λένε ποσό εύθραυστος είναι στα πρώτα κανονικά καντήλια θα αντιδράσει καλά ;
Ο Μπαρτζώκας δεν ρίχνει μπινελίκια γενικώς και αδιακρίτως στους παίκτες του. Σέβεται τον ψυχισμό και τις ιδιαιτερότητές τους. Εξάλλου, τα καντήλια τα κατεβάζει μόνο μέσα στο παιχνίδι και τις περισσότερες φορές δεν απευθύνονται στους παίκτες αλλά ...στο άπειρο.
Ο Μπαρτζωκας κατά τη διάρκεια του αγώνα μια χαρά βρίζει ή επιτίθεται στους παίχτες του μην κάνουμε το άσπρο μαύρο !! Και είμαι μεγαλος φαν του Μπαρτζωκα . Εκτός αγώνα και εγω πιστεύω ότι προσπαθεί να διαχειρίζεται τον κάθε χαρακτήρα όσο καλύτερα γίνεται .
Για να σου δώσω ένα παράδειγμα (όχι τα Γκος , Λαρε ) σε ένα παιχνίδι στο σεφ σηκώθηκε ο Κάναν για τρίποντο στον αιφνιδιασμό το έχασε και εκτός ότι τον έψελνε από όταν σούταρε μέχρι να τον βγάλει αλλαγή δεν τον ξανά έβαλε ποτέ στο συγκεκριμένο παιχνιδι ! Σε ένα εύθραυστο χαρακτήρα όπως λένε για το Βιλντοζα αν κανεις κάτι τέτοιο δεν ξέρω ποτέ θα επανέλθει
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχουν την ίδια συχνότητα λανθασμένων αποφάσεων αυτοί οι 4 με τους υπόλοιπους που αναφέρεις . Και ο Βιλντοζα δε νομίζω ότι είναι στην κατηγορία αυτών των 4 , μάλλον στο άλλο γκρουπ πάει !golitog7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 5:41 pmΚάνει διακρίσεις. Δεν τον θυμάμαι ποτέ να λέει κάτι σε Μίλου, Φαλ, Βεζένκοφ, Σλούκα. Αντίθετα μερικούς άλλους τους ταράζει βλέπε Μακκίσικ, Γκος, Πίτερς, Πετρούσεφ και φυσικά το κορυφαίο αλεξικάντηλο ΛάρεDelpo1987 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 5:34 pm
1) Εχει λογικη βάση η ανάλυση σου αλλά εξακολουθώ να έχω αμφιβολίες για το κατά ποσό ο Βιλντοζα θα πάρει τη σωστή απόφαση ακόμα σε πιο περιορισμένο πλαίσιο όπως αυτό του Μπαρτζωκα . Κυρίως γιατί σε όλη του την καριέρα όσες καλές χρονιές έκανε τις έκανε σε ομάδες, μικρότερων απαιτήσεων βέβαια ,στις οποίες είχε μεγάλο usage με μεγάλη ελευθερία και όχι στο πλαίσιο που περιγράφεις , όταν έφευγε η μπάλα από τα χέρια του πάντα χανόταν . Τεσπα μπορεί να είμαι και προκατειλημμένος γιατί εγω προσωπικά ποτέ δεν τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση , ελπίζω να έχεις εσυ δίκιο για το καλό της ομάδας μου
2) Νομίζω ο Μπαρτζωκας δεν κάνει τέτοιες διακρίσειςβλέπε Γκος , Πίτερς , Λαρε !
0
- shaq7
- Reactions: 5675
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
στο παιχνιδι με την φενερ δεν ηταν που ειχε βαλει ενα τριποντο απο το κεντρο με ζεμπεκια πριν βαλει ο σλουκας το τελευταιο που ειχε μεινει ο κοκκαλο ο σλουκας που μπηκε?Εχει βαλει σιγουρα και ενα τετοιο σε κρισιμο ματς κιολας.
Εγω δεν θα μπορουσα να διαφωνησω περισσοτερο με την αποψη στα τετοια μας ο σασα ας παει απεναντι..εμεις ενα 3ρι θελουμε κτλ..Πρωτον τα ιδια λεγατε με τον σλουκα..φατε τωρα ενα ευρωπαικο και ενα πρωταθλημα..που οκ στην περιπτωση του ηταν ξενο σωμα στην ομαδα και δεν τον ηθελε ο προπονητης και ηταν και μεγαλος..τωρα το λετε αυτο για τον καλυτερο ελληνα παικτη στα 29?
Αν παει απεναντι ειναι χαρακιρι .. Δευτερον εχετε μπει στο τρυπακι οτι ο σασα ερχεται στην θεση του φουρνιε λες και παιζουν στην ιδια θεση..Ειπε μια φιφα ο μελαγιες και το καναμε θεσφατο. Αντι να ζηταμε να ερθει και ο σασα και ο φουρνιε που αυτο λεγανε κιολας εξαρχης λεμε ελα μωρε ποιος σασα τωρα.. Η ομαδα εχει αναγκη τον σασα αλλα και ενα σοβαρο 3ρι..Δεν υπαρχει τιποτα αλλο.
Εγω δεν θα μπορουσα να διαφωνησω περισσοτερο με την αποψη στα τετοια μας ο σασα ας παει απεναντι..εμεις ενα 3ρι θελουμε κτλ..Πρωτον τα ιδια λεγατε με τον σλουκα..φατε τωρα ενα ευρωπαικο και ενα πρωταθλημα..που οκ στην περιπτωση του ηταν ξενο σωμα στην ομαδα και δεν τον ηθελε ο προπονητης και ηταν και μεγαλος..τωρα το λετε αυτο για τον καλυτερο ελληνα παικτη στα 29?

7
7

-
- Reactions: 950
- Προειδοποιήσεις:
1
το οτι με βεζενκοφ μεσα δεν θα φτασει το παιχνιδι σε καταστασεις που κρινεται στο τελευταιο σουτ το εχουμε σκεφτει καθολου ? δηλαδη αν ειναι σε καποια παιχνιδια μονιμα η ομαδα 15 μπροστα σε ολον τον αγωνα και πες οτι οι αλλοι κανουν καμ μπακ και μας πλησιαζουν και κλεινει το παιχνιδι υπερ μας στους 10 θα μας χαλαγε η επειδη ειμαστε ολυμπιακος θα πρεπει αν ειμαστε μονιμα στο αγχωτικο αλλιως δεν εχει πλακα?
3
3

- karamelitsa
- Reactions: 970
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Σάσα ή θα έρθει εμάς ή θα μείνει εκτός Ελλάδος, αν πάει στον Παναθηναικό δεν είναι απλά χαρακίρι, θα μιλάμε για ταφόπλακα σε όλο το μπακετικό τμήμα, ναι τόσο χοντρό θα είναι. Για αυτό βλέπεις να πάνε στην Βουλγαρία κλπ. Το έχουν καταλάβει τι διακυβεύεται και τα δίνουν όλα.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 5:46 pmστο παιχνιδι με την φενερ δεν ηταν που ειχε βαλει ενα τριποντο απο το κεντρο με ζεμπεκια πριν βαλει ο σλουκας το τελευταιο που ειχε μεινει ο κοκκαλο ο σλουκας που μπηκε?Εχει βαλει σιγουρα και ενα τετοιο σε κρισιμο ματς κιολας.
Εγω δεν θα μπορουσα να διαφωνησω περισσοτερο με την αποψη στα τετοια μας ο σασα ας παει απεναντι..εμεις ενα 3ρι θελουμε κτλ..Πρωτον τα ιδια λεγατε με τον σλουκα..φατε τωρα ενα ευρωπαικο και ενα πρωταθλημα..που οκ στην περιπτωση του ηταν ξενο σωμα στην ομαδα και δεν τον ηθελε ο προπονητης και ηταν και μεγαλος..τωρα το λετε αυτο για τον καλυτερο ελληνα παικτη στα 29?Αν παει απεναντι ειναι χαρακιρι .. Δευτερον εχετε μπει στο τρυπακι οτι ο σασα ερχεται στην θεση του φουρνιε λες και παιζουν στην ιδια θεση..Ειπε μια φιφα ο μελαγιες και το καναμε θεσφατο. Αντι να ζηταμε να ερθει και ο σασα και ο φουρνιε που αυτο λεγανε κιολας εξαρχης λεμε ελα μωρε ποιος σασα τωρα.. Η ομαδα εχει αναγκη τον σασα αλλα και ενα σοβαρο 3ρι..Δεν υπαρχει τιποτα αλλο.
4
4

-
- Reactions: 339
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω εδώ βρίσκεται η ουσία ή μάλλον ένα κομμάτι της ουσίας, το άλλο κομμάτι είναι το αγωνιστικό πακέτο του Βεζένκοφ φυσικά.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Ιούλ 03, 2024 5:38 pmαν πάει στον Παναθηναικό θα ψάχνουν οι Αφοι τρύπα να κρυφτούν από το κράξιμο που θα φάνε από τον κόσμο.
Καλώς ή κακώς με τον Παναθηναϊκό να έχει πάρει την Ευρωλίγκα, το πρωτάθλημα από το 0-2 και το Σλούκα, το να πάρει και το Βεζένκοφ δε μπορεί να το σηκώσει ο Ολυμπιακός οργανισμός. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο κράξιμο αλλά κυρίως στη στήριξη που θα υπάρχει όλη τη χρονιά με εισιτήρια, διαρκείας κτλ
Είναι ιδιαίτερη η φετινή χρονιά, δεν είναι χρονιά του ορθολογικού ρόστερ και της πίστης στο Σκακιστή, αυτά ήταν μέχρι πέρυσι. Ο κόσμος τώρα πρώτα και πάνω απ' όλα θέλει να δει αντίδραση από τη διοίκηση. Έχω την αίσθηση ότι αυτό είναι το νο1 ζητούμενο πια, πάνω και από το αγωνιστικό.
3
3

-
- Reactions: 1211
- Προειδοποιήσεις:
2
8
7
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SteveNashidis την Τετ Ιούλ 03, 2024 6:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Χαρακτηρισμοί
Λόγος: Χαρακτηρισμοί
- shaq7
- Reactions: 5675
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εκτος απο αυτο που ισχυει οτι δεν αντεχει ο συλλογος να παει για εξω αγωνιστικους λογους..Τους αγωνιστικους δεν τους βλεπετε??Θα τον βλεπουμε να μας γλενταει μια 5ετια το λιγοτερο..Λεμε για ελληνικο κορμο και θα μας παρουν τον καλυτερο διαθεσιμο για τα υπολοιπα 5 χρονια.. Και ολα αυτα μην στεναχωρησουμε τον πιτερς ξερω γω?η την τσεπη των αφων..Που οκ αν μεινει τοροντο δεν θα κλαψουμε αλλα ο σασα ειναι 2 κλασεις ανωτερος απολους τους παικτες που εχουμε.
4
4