Όπως στο ποδόσφαιρο που οι Άγγλοι είναι υπερεκτιμημένοι έτσι και στο μπάσκετ είναι οι Σέρβοι. Υπερεκτιμημένος παίκτης που νιαουρίζει και στα δύσκολα. Απ' τα ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα μεν, αλλά δε νομίζω πως έχουμε ανάγκη έναν παίκτη του στυλ του.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:02 pmμια ανταλλαγη γκουντουριτς πιτερς πως θα την βλεπατε? Πριν μερικα χρονια τον γουσταρα πολυ τον σερβο τωρα μου φαινεται πεσμενος..Δεν ειναι και τοσο 3ρι και νομιζω στο clutchness ειναι η του υψους η του βαθους..Ειναι σερβος βεβαια..η φενερ εχει μαζεψει πολυ πραμα εκει,νομιζω θα την ηθελε αυτη την ανταλλαγη.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- nikolakias
- Reactions: 330
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
2
1
1

-
- Reactions: 96
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Έτσι όπως έπαιζε φέτος πραγματικά θύμιζε ότι ήταν 35
1
1

-
- Reactions: 1094
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- nikolakias
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τόσο λαρτζ οι Ράπτορς δηλαδή; Οκ, μακάρι να είναι έτσι! Απλά μου κάνει εντύπωση που επιλέγουν να τον αποδεσμεύσουν αντί να τον βάλουν πάλι σε κανένα πακέτο αλλαγής. Δηλαδή ουσιαστικά πετάνε στα σκουπίδια ένα από τα άσετ για τα οποία αντάλλαξαν παίκτη τους. Κατά κάποιον τρόπο αυτό δεν τους ζημιώνει σαν οργανισμό; Ή απλά θέλανε να πέσουν στο σάλαρυ καπ;Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:19 pmεντος 24ωρου ανακοινωνεται η αποδεσμευση του Σασα απο Ραπτορς και μετα απο 48 ωρες μπορει να υπογραψει σε εμας.
δεν θα ειναι η τελευταια μεταγραφη.
εκ του υπαλληλου γραφειου μανατζερ.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolakias την Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nikolakias
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα και μόνο από αυτό που λες προκύπτει ότι είναι υπερεκτιμημένοι. Το ότι έχουν από πίσω τους τέτοια μπασκετική σχολή αυξάνει από μόνο του την αξία τους. Θέλω να πω ότι αν ο Γκούντουριτς λεγόταν Γκουντουρόπουλος ή Γκουντουράνσκι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, λαμβάνοντας και τα προσόντα του παίκτη πάντα υπόψιν. Για τη Φενέρ είναι δεύτερο τριάρι-πολυτέλεια. Για μας που ψάχνουμε για πρώτο τριάρι μπορεί να είναι κάτι καλύτερο;
0
-
- Reactions: 1094
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
δεν γνωριζω τι κανουν πραγματικα. εγω απλως εχω εναν γνωστο που τον πρηζω καθε φορα μπας μου δωσει καποια πληροφορια εκει μεσα που δουλευει.με το σταγονομετρο.nikolakias έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:23 pmΤόσο λαρτζ οι Ράπτορς δηλαδή; Οκ, μακάρι να είναι έτσι! Απλά μου κάνει εντύπωση που επιλέγουν να τον αποδεσμεύσουν αντί να τον βάλουν πάλι σε κανένα πακέτο αλλαγής. Δηλαδή ουσιαστικά οι Ράπτορς πετάνε στα σκουπίδια ένα από τα άσετ για τα οποία αντάλλαξαν παίκτη τους. Ουσιαστικά αυτό δεν τους ζημιώνει σαν οργανισμό; Ή απλά θέλανε να πέσουν στο σάλαρυ καπ;Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:19 pmεντος 24ωρου ανακοινωνεται η αποδεσμευση του Σασα απο Ραπτορς και μετα απο 48 ωρες μπορει να υπογραψει σε εμας.
δεν ξερω καν αν αυτα που μαθαινει ειναι εγκυρα.
0
-
- Reactions: 1181
- Προειδοποιήσεις:
1
Για ποιο χρονο μιλαμε ακριβως. Παικταρα ειναι ο γκουντουριτς και 29 ετων. Απλα δεν ειναι αυτο που χρειαζεται η ομαδα.TuTiS έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:06 pmΠριν 3 χρόνια με τα 1000 μου άρεσε. Πλέον ένα σουτ έχει μείνει αφού τον χρόνο δεν τον νίκησε κανείς.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:02 pmμια ανταλλαγη γκουντουριτς πιτερς πως θα την βλεπατε? Πριν μερικα χρονια τον γουσταρα πολυ τον σερβο τωρα μου φαινεται πεσμενος..Δεν ειναι και τοσο 3ρι και νομιζω στο clutchness ειναι η του υψους η του βαθους..Ειναι σερβος βεβαια..η φενερ εχει μαζεψει πολυ πραμα εκει,νομιζω θα την ηθελε αυτη την ανταλλαγη.
0
- berry
- Reactions: 1478
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
O Anthony Gill που είναι και παίκτης Μπαρτζω παίζει και 3 έτσι δεν είναι; Αν και πιο πολύ 4
Ελεύθερος
https://www.spotrac.com/nba/player/stat ... thony-gill
Ελεύθερος
https://www.spotrac.com/nba/player/stat ... thony-gill
0
- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοντά 2 μέτρα είναι έχει και γερό κορμί, οπότε στέκεται γενικά στο 3. Το θέμα με αυτόν είναι πως για να λάβεις το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του πρέπει να παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής ενώ είναι και ball dominant παίκτης κάτι που τουλάχιστον ο Μπι δεν έχει δείξει ότι επιθυμεί από τους πλάγιους του.
Αλλά σαν ταλέντο είναι πολύ καλός παίκτης.
0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
-
- Reactions: 162
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Παιζει το ονομα του Γκουντουριτς?Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 3:19 pmεντος 24ωρου ανακοινωνεται η αποδεσμευση του Σασα απο Ραπτορς και μετα απο 48 ωρες μπορει να υπογραψει σε εμας.
0