Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- Mathematician92
- Reactions: 459
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

-
- Reactions: 162
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- nikolakias
- Reactions: 330
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Όλοι βαράνε κι όποιον πάρει ο χάρος παιδιά, η διοίκηση ούτε τον πυρετό της δε δίνει, πάει και τέλειωσε, πρέπει να το αποδεχτούμε. Προσωπικά και με το συμπάθειο μου 'χουν γίνει τσουρέκια με τον Σάσα και το τριάρι. Τώρα πώς δικαιολογείται να φέρουμε τον Σάσα και να αφήσουμε στο 3 τον Παπανικολάου μόνο του μόνο αυτοί το ξέρουν. Καλώς ή κακώς οι γνώμες είναι σαν τις... τρύπες που λένε και στο χωριό μου. Όλοι έχουν κι από μία ανεξαρτήτως αν μπορούν να την υποστηρίξουν ή όχι.
1
1

- shaq7
- Reactions: 5660
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
τι καταλαβαινω εγω οτι γινεται φετος..επειδη περσι μιχαλιουκ θελαμε?προταση σε μιχαλιουκ ο δπγ..ναν θελαμε?προταση στον ναν ο δπγ ,του τζειμς πηγε να την χαλασει κτλ..σου λεει φετος ο μπαρτζω δεν θα βγει τιποτα προς τα εξω..οποτε οι ανικανοι οι ρεπορτερ μας (ο θεος να τους κανει ) εχουν μεινει να σχολιαζουν οτι γραφεται στο τουιτερ,να λενε ολα τα ενδεχομενα και να μιλανε βαση λογικης.. Στην ουσια το παραδεχονται και αυτοι οτι δεν εχουν ιδεα και απλα πρεπει να κανουν εκπομπες
4
4

- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1443
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
- Mathematician92
- Reactions: 459
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πόσο δίκιο έχεις ρε Σακ!shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 6:19 pmτι καταλαβαινω εγω οτι γινεται φετος..επειδη περσι μιχαλιουκ θελαμε?προταση σε μιχαλιουκ ο δπγ..ναν θελαμε?προταση στον ναν ο δπγ ,του τζειμς πηγε να την χαλασει κτλ..σου λεει φετος ο μπαρτζω δεν θα βγει τιποτα προς τα εξω..οποτε οι ανικανοι οι ρεπορτερ μας (ο θεος να τους κανει ) εχουν μεινει να σχολιαζουν οτι γραφεται στο τουιτερ,να λενε ολα τα ενδεχομενα και να μιλανε βαση λογικης.. Στην ουσια το παραδεχονται και αυτοι οτι δεν εχουν ιδεα και απλα πρεπει να κανουν εκπομπες
1
1

Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

-
- Reactions: 1094
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι.αυτο ξερω.Arkoudiarhs 7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 6:10 pmΠαντως εσυ λες Σασα + ενα 2-3αρι?Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 6:07 pmAυτοι στο σπορτς 24 επιμενουν οτι αν παρουμε Σασα κλεινουν οι μεταγραφες.και οτι αν δεν παρουμε Σασα θα παμε για 3αρι. Αρα αν παρουμε Σασα το κενο στο 3 παραμενει δεδομενου οτι αν δεν ερχοταν ο σασα στο 3 θα παιρναμε παικτη οχι στο 4.
Στην ουσια λενε οτι τον Σασα τον παιρνουμε επειδη ειναι ο Σασα και οχι γιατι τον εχουμε αναγκη. Στο 3 ποναμε.
αυτο απο που το ξερουν οτι θα κανουμε μονο μια μεταγραφη και με τοση σιγουρια και το λενε οταν δεν εχουν πετυχει τιποτα μεχρι τωρα?
0
- coach blue
- Reactions: 1049
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω θα πάρουμε τριάρι δεν ειναι μαλ@κας ο κοουτς αλλα δεν θα ειναι τύπου Φουρνιε κλπ.αλλα στο πιο αθλητικό .Εκει μπορει να παίξει ρίσκο με ΝΒΑ.Δε με χαλάει ενα κλειδί τύπου Γκραντ αλλα στο τρία .nikolakias έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 6:16 pmΌλοι βαράνε κι όποιον πάρει ο χάρος παιδιά, η διοίκηση ούτε τον πυρετό της δε δίνει, πάει και τέλειωσε, πρέπει να το αποδεχτούμε. Προσωπικά και με το συμπάθειο μου 'χουν γίνει τσουρέκια με τον Σάσα και το τριάρι. Τώρα πώς δικαιολογείται να φέρουμε τον Σάσα και να αφήσουμε στο 3 τον Παπανικολάου μόνο του μόνο αυτοί το ξέρουν. Καλώς ή κακώς οι γνώμες είναι σαν τις... τρύπες που λένε και στο χωριό μου. Όλοι έχουν κι από μία ανεξαρτήτως αν μπορούν να την υποστηρίξουν ή όχι.
0
-
- Reactions: 162
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1