john wick έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 17, 2020 9:08 am
Εγώ τον hoopfellas τον πάω με 1.000...
σαφώς και εχει και αποτυχίες αλλά κ ποιος δεν εχει..
Στο θέμα μας τώρα..
Διαφωνώ μαζί σου σε αυτό που λες ότι θα έκοβες Whitigton ή bendil.
και εξηγώ :
ο Greg ειναι πολύ καλό αμυντικό εργαλείο , εχω κάτσει και εχω δει αγώνες της Γαλατά , το yt έχει κανα 2 ολόκληρους ..Αν τον κλείσουμε , οπωσδήποτε με 1+1 από μέρους μας...Είμαι απο τουςμεγαλύτερους εν Ελλάδι φαν του για την συμεμτοχή του στο παιχνίδι (και όχι για το 3ποντο του όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι..)
Ο ben ειναι ο μόνος ξένος παίκτης μας που ως νέος στην πιάτσα κάθεται και 2η χρονιά..Ας τον αφήσουμε να δούμε , πιστεύω φέτος θα ειναι η χρονιά του.Εχει όγκο , έχει συμπαθητικό σουτ , δλδ δεν καταλαβαίνω πχ ο Poythress γιατί ειναι καλύτερος του...
υ.γ
για Saant Ross τον θέλω με συμβόλαιο max.300K , αντικειμενικά δεν ειναι για παραπάνω. Θα θυσίαζα λοιπόν την θέση του 2ου ξένου pg με τον Μr photoshop , ο οποίος οκ ακόμα μπορεί να κατεβάσει την μπάλα σε ικανοποιητικό βαθμό για να φέρω τον Κουβανό. Στον άσσο μπορεί να βοηθησει και ο Νεντοβιτς αλλά αν χρειαστεί και ο Φοστερ..
Τον χουπφέλλας εξήγησα με σαφήνεια γιατί δεν τον πάω. Άσε που αστοχίες έχουμε όλοι μόνο που δεν είμαστε επαγγελματίες και δεν έχουμε τέτοια χτυπητή έπαρση. Αξίζει πάντως να δει κανείς τις λίστες με λαβράκια από Αμερική που προτείνει εδώ και χρόνια (αν το κάνει ακόμα

). Γελάω κάθε φορά που τις σκέφτομαι.....
Τον Γουίτιγκτον τον προτείνω εδώ μέσα σταθερά από τον Δεκέμβρη του 19΄. Για κάποιον καιρό μάλιστα
δεν είχε ενδιαφερθεί κανείς συμφορουμίτης.
Ο Μπέντιλ υπολογίζεται για 7-8 λεπτά (μάξιμουμ κιόλας) στο ρόστερ που προτείνεις. Αν κάτσει και βγάλεις τους χρόνους στο 3-4-5 θα το καταλάβεις.
Αξίζουν τον κόπο τα 7-8 λεπτά για μια θέση ξένου που θα βελτιώσει κατά πολύ το ΧΡΟΝΙΟ θέμα σας στο 5; Φέτος ο Παπαγιάννης έκανε χρονιά καριέρας και πάλι τρύπα είσασταν στη ρακέτα.
Ο Σαντ Ροος είναι γύρω στα 600χιλ (φιλική τιμή) αν σκεφτείς ότι μόνο για το μπάι άουτ η ΤΣΣΚΑ έδωσε 500χιλ και για τον Σεγνκέλια έδωσε 1εκ (2κ τον χρόνο ο Τόκο).
Για τον Φόστερ δεν νομίζω να μπορεί να παίξει τον άσσο από τα ελάχιστα που ξέρω (που φτάνουν όμως για κρίνω αν μπορεί να παίξει τον άσσο). Να μου έλεγες 3 σε χαμηλά σχήματα θα το πίστευα περισσότερο.
Ο Πόιθρες είναι καλύτερος του Μπέντιλ και το έδειξε φέτος στο Eurocup, και την πανίσχυρη (σε σχέση με την Α1) Τουρκική Λίγκα.
Το κατέδειξε και το ενδιαφέρον καλών ομάδων. Για τον Μπέντιλ ούτε.... το Περιστέρι δεν ενδιαφέρθηκε. Ελαχιστότατα πρόσφερε το παιδί. Τώρα, το αν γίνει καλύτερος του Πόιθρες στο μέλλον κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει.
Μάλλον ο -ακριβός για σας-Σαντ Ροος περισσεύει από το ρόστερ αυτό. Άσε που αν πάρεις παίκτη εκεί ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι σουτέρ. ΘΑ μου πείς ο (πράσινος) χουπφέλλας το προτείνει άρα είναι κάτι σαν θέσφατο.
Πάσο και τα βλέπω και ντούκου.

* Ξαναείδα το ρόστερ σου Johnny. Είχα ξεχάσει τον Λο. Με όλους αυτούς πως περιμένεις να πάρει πάνω από 10-15 λεπτά ο Κουβανός; Και την πλειοψηφία αυτών στο 3 κιόλας. Εκτός αν υπολογίζεις ότι με την ευπάθεια των 2 Σέρβων (και δη του Νέντοβιτς) θα έχεις μονίμως έναν ξένο στα πιτς.
Εντελώς άχρηστος ο Ροος από τη στιγμή που είναι και κακός σουτέρ και θες κάποιον πραγματικά καλό εκεί να δίνει σουτ όταν βγαίνει ο περίπου ασταθής σουτέρ Παπαπέτρου.