2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 17, 2020 3:00 am

john wick έγραψε:
Πέμ Ιούλ 16, 2020 10:05 pm

Εγω προκειμενου να χωρεσω κ Malcom Hill k Saant Ross θα πηγαινα σε κατι τετοιο :

1. Lapro Μαντζαρης ,
2.Foster Nedovic , Saant Ross
3. Παπαπετρου ,Hill
4. Bendil ,Μητρογλου Whitigton
5.Παπαγιαννης ,Ογκαστ
Έχει τη σημειολογία του πάντως το δίδυμο σου στον άσσο.

Η Μπανταλόνα (που μπαίνει με παρά φέτος) προσπάθησε και για τους 2 που αναφέρεις. Αρχικά για τον Λάπρο (αλλά ο Αργεντίνος το θεώρησε ως πισογύρισμα- και δικαιολογημένα, νομίζω) και μετά για τον Μάντζαρη και φορτσάτα μάλιστα.

Ναι, ναι !! Και δεν τα κατάφερε τελικά, αφού ο Μάντζαρης θα ήθελε το κατιτίς του (έχει ακόμα καλό όνομα στην Ισπανία πρέπει να σας πω, έχουν μείνει με τα κατορθώματά του στον ημιτελικό του φάιναλ φορ στο γήπεδο της Φενέρ και με τη σειρά κόντρα στη Μπαρτσελόνα, καθώς φαίνεται... :P )

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 17, 2020 3:03 am

basket72 έγραψε:
Παρ Ιούλ 17, 2020 2:23 am
JohnnyPao έγραψε:
Παρ Ιούλ 17, 2020 2:00 am
......
Γιοβιτς , Λο
Νέντοβιτς , Φοστερ , Μποχωριδης
Παπαπετρου , ΣαντΡος , Κασελακης
Γουιτιγκτον , Μητογλου , Μπέντιλ
Παπαγιαννης , Ογκαστ

Αυτά από εμένα...

Μου αρέσει το ρόστερ σου στους κοντούς όμως στους ψηλούς θα χαράμιζα έναν εκ των Σαντ Ροος ή Γουίτιγκτον ή του μαϊντανού :dribble: του Μπέντιλ για να πάρω έναν από τους πολλούς ΜΑΠ που κυκλοφορούν και είναι καλύτεροι από τον Ζάχο στην άμυνα.

Ο Γουόλτερς πάντως δεν είναι καθόλου σοφτ. Μια χαρά άσσος είναι και μπροστά και πίσω.

Αυτό με τον Σαντ Ροος και το άρθρο του χουπφέλας που μόλις κοίταξα θέλοντας να δω το ποστ του δικού μας του johhwick που μας "¨κεράτωσε¨" :P έχει τη σημειολογία του πάντως. Λογικά είναι σε άμεση σύνδεση πια το χουπφέλλας με τον Παναθηναϊκό.

Ιταλικά πάντως ακόμα να μάθει ο ¨ντε Νίρο"ο Τζίμις, κι ας έχει πάει δεκάδες φορές( και για καιρό κάθε φορά) στην Ιταλία όπως μας ζάλιζε εδώ και χρόνια. Τον Γκεραρντίνι τον ε-λέει και τον ε-γράφει Τζεραντίνι.
Α και ου ίσον βου. Τα βασικά που λέμε. Σαν να λέμε στα ελληνικά, π.χ γασμάς αντί γκασμάς- αναφέρομαι στο εργαλείο κι όχι στη χρήση του στη καθομιλουμένη. Δεν θέλω συνειρμούς. :P

Ναι το παραδέχομαι δεν τον ε-πάω μία.Όχι τόσο για το στυλ γκουρού που βγάζει ή για τις γαργάρες που κάνει στις γκάφες του, ούτε και για το ότι κόβει τα σχόλια που τον αμφισβητούν (όπως μας είχες διηγηθεί εσύ JohnnyPao) αλλά γιατί έχει επιτρέψει τον κακό χαμό στα σχόλια, όπου γίνεται της γκαζέτας το κάγκελο.
Τον Γουολτερς κακο αμυντικο δεν τον λες , αλλά σίγουρα δεν τον λες και καλο! Καλοί αμυντικοί ειναι ο Γιοβιτς και ο Γουολκαπ , εξαιρετικοί ειναι ο Νικ , ο Καμπατσο κλπ. Τον Γουολτερς αντε να τον πεις μέτριο.. και επιθετικα περα απο μια σιγουριά και μια σταθερότητα που μπορει να προσφέρει δεν ειναι κατι ιδιαιτερο. Ο Γουολκαπ στη πρώτη του χρονιά ως ασος εκανε νουμερα που ο Γουολτερς δεν εχει κανει ακομα σε μια τοσο πολυετή καριέρα. Με λίγα λόγια σιγουρα τον προτιμω τον Νειτ απο τον Λαπρο πχ , αλλα αν θέλουμε το κατι παραπανω πρεπει να κοιτάξουμε το λιγο καλυτερο (ή αυτο που έχει προοπτικές για αρκετα καλύτερο).

Τον Γουιτιγκτον και τον ΣαντΡος για μαπ αντι του ογκαστ δεν θα τους θυσίαζα με τιποτα! Τρομερά εργαλεια και οι 2. Τον μπεντιλ το έχω αναφέρει ξανά τον άφηνα ελεύθερο χωρις δεύτερη σκέψη , δεν ξερω γιατί αρκετοί εχουν κολλήσει τοσο με τη περιπτωση του. Ειδικα αν σκεφτείς πως αντι για μπεντιλ και ογκαστ θα μπορούσαμε να φέρουμε τον ποιθρες και να τελειωνε η δουλειά. Και φυσικα να μενανε και κάποια χρήματα για αλλου.. Οκ το καταλαβαίνω πρεπει να δείχνουμε υπομονη για να μας βγουν καποιοι παικτες και τα λοιπά. Και προσωπικά κανενα πρόβλημα δεν εχω με τον Μπεντιλ και οικονομικός ειναι και παιχτικα μαρεσει. Ωστοσο , απλά δεν κολλάει στην ομαδα ή μάλλον δεν της ειναι τοσο απαραίτητος. Δεν αρκεί το να βρίσκεις λαβράκια με προοπτική, το ζητουμενο ειναι να βρίσκεις λαβράκια που μεσα απτο συνολο της ομαδας σου θα φανούν ενα μπόι καλύτεροι. Απο τη στιγμη που στον παναθηναικο υπάρχει οικονομικό ταβάνι αλλα και περιορισμός στους ξένους προφανως θα έπρεπε να κόψουμε τον μπεντιλ για να ερθει ενας μαπ στο 5. Αλλωστε στο 4 εχουμε ήδη τον μητογλου για χοντρά λεπτα , θα φέρουμε πιθανόν και τον Γουιτιγκτον που αντικειμενικά εχει πολυ μεγαλύτερο ταβάνι και τελος στη θεση μπορει να παιξει και ο Παπαπετρου αν χρειαστεί. Κατεμε λοιπον δεν ειναι τοσο αναγκαίος ο τιμιοτατος Μπέντιλ.

Όσον αφορά τον Κουστενη και συνολικά του χουπφελας σε ολα μεσα πέφτεις. Εχεις δικιο.. και μάλιστα άργησα να το παρατηρήσω. Και η κατρακύλα στα κομμεντς ισχυει και το οτι δεν δέχεται καμια κριτική περα αυτες που τον δοξάζουν και το οτι ξεχνάει τους παιχτες-αστοχιες του. Και το ξερω απο πρώτο χέρι μιας και ακόμα μεταφέρω κάποια σχολια που γράφω εδώ και στα κομμεντς εκει στο χουπφελας για να πάρω και κάποιες γνώμες ακόμη (οπως και να το κάνουμε υπάρχουν αρκετοί μπασκετικοι εκει περα που χάνονται βεβαια στο όλο συνονθύλευμα). Φυσικα πριν μεταφέρω κάποιο σχόλιο σβήνω οτι κριτική εμπεριέχει γιατί ειδάλλως θα κοπεί 😂.

0
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Παρ Ιούλ 17, 2020 9:08 am

basket72 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Παρ Ιούλ 17, 2020 2:00 am
......
Γιοβιτς , Λο
Νέντοβιτς , Φοστερ , Μποχωριδης
Παπαπετρου , ΣαντΡος , Κασελακης
Γουιτιγκτον , Μητογλου , Μπέντιλ
Παπαγιαννης , Ογκαστ

Αυτά από εμένα...

Μου αρέσει το ρόστερ σου στους κοντούς όμως στους ψηλούς θα χαράμιζα έναν εκ των Σαντ Ροος ή Γουίτιγκτον ή του μαϊντανού :dribble: του Μπέντιλ για να πάρω έναν από τους πολλούς ΜΑΠ που κυκλοφορούν και είναι καλύτεροι από τον Ζάχο στην άμυνα.

Ο Γουόλτερς πάντως δεν είναι καθόλου σοφτ. Μια χαρά άσσος είναι και μπροστά και πίσω.

Αυτό με τον Σαντ Ροος και το άρθρο του χουπφέλας που μόλις κοίταξα θέλοντας να δω το ποστ του δικού μας του johhwick που μας "¨κεράτωσε¨" :P έχει τη σημειολογία του πάντως. Λογικά είναι σε άμεση σύνδεση πια το χουπφέλλας με τον Παναθηναϊκό.

Ιταλικά πάντως ακόμα να μάθει ο ¨ντε Νίρο"ο Τζίμις, κι ας έχει πάει δεκάδες φορές( και για καιρό κάθε φορά) στην Ιταλία όπως μας ζάλιζε εδώ και χρόνια. Τον Γκεραρντίνι τον ε-λέει και τον ε-γράφει Τζεραντίνι.
Α και ου ίσον βου. Τα βασικά που λέμε. Σαν να λέμε στα ελληνικά, π.χ γασμάς αντί γκασμάς- αναφέρομαι στο εργαλείο κι όχι στη χρήση του στη καθομιλουμένη. Δεν θέλω συνειρμούς. :P

Ναι το παραδέχομαι δεν τον ε-πάω μία.Όχι τόσο για το στυλ γκουρού που βγάζει ή για τις γαργάρες που κάνει στις γκάφες του, ούτε και για το ότι κόβει τα σχόλια που τον αμφισβητούν (όπως μας είχες διηγηθεί εσύ JohnnyPao) αλλά γιατί έχει επιτρέψει τον κακό χαμό στα σχόλια, όπου γίνεται της γκαζέτας το κάγκελο.

Εγώ τον hoopfellas τον πάω με 1.000...
σαφώς και εχει και αποτυχίες αλλά κ ποιος δεν εχει..
Στο θέμα μας τώρα..
Διαφωνώ μαζί σου σε αυτό που λες ότι θα έκοβες Whitigton ή bendil.
και εξηγώ :
ο Greg ειναι πολύ καλό αμυντικό εργαλείο , εχω κάτσει και εχω δει αγώνες της Γαλατά , το yt έχει κανα 2 ολόκληρους ..Αν τον κλείσουμε , οπωσδήποτε με 1+1 από μέρους μας...Είμαι απο τουςμεγαλύτερους εν Ελλάδι φαν του για την συμεμτοχή του στο παιχνίδι (και όχι για το 3ποντο του όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι..)
Ο ben ειναι ο μόνος ξένος παίκτης μας που ως νέος στην πιάτσα κάθεται και 2η χρονιά..Ας τον αφήσουμε να δούμε , πιστεύω φέτος θα ειναι η χρονιά του.Εχει όγκο , έχει συμπαθητικό σουτ , δλδ δεν καταλαβαίνω πχ ο Poythress γιατί ειναι καλύτερος του...

υ.γ
για Saant Ross τον θέλω με συμβόλαιο max.300K , αντικειμενικά δεν ειναι για παραπάνω. Θα θυσίαζα λοιπόν την θέση του 2ου ξένου pg με τον Μr photoshop , ο οποίος οκ ακόμα μπορεί να κατεβάσει την μπάλα σε ικανοποιητικό βαθμό για να φέρω τον Κουβανό. Στον άσσο μπορεί να βοηθησει και ο Νεντοβιτς αλλά αν χρειαστεί και ο Φοστερ..

1
1 Εικόνα
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Ιούλ 17, 2020 9:21 am

john wick έγραψε:
basket72 έγραψε:

Στο θέμα μας τώρα..
και εξηγώ :
ο Greg ειναι πολύ καλό αμυντικό εργαλείο , εχω κάτσει και εχω δει αγώνες της Γαλατά , το yt έχει κανα 2 ολόκληρους ..Αν τον κλείσουμε , οπωσδήποτε με 1+1 από μέρους μας...Είμαι απο τουςμεγαλύτερους εν Ελλάδι φαν του για την συμεμτοχή του στο παιχνίδι (και όχι για το 3ποντο του όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι..)
Ο ben ειναι ο μόνος ξένος παίκτης μας που ως νέος στην πιάτσα κάθεται και 2η χρονιά..Ας τον αφήσουμε να δούμε , πιστεύω φέτος θα ειναι η χρονιά του.Εχει όγκο , έχει συμπαθητικό σουτ , δλδ δεν καταλαβαίνω πχ ο Poythress γιατί ειναι καλύτερος του...

υ.γ
για Saant Ross τον θέλω με συμβόλαιο max.300K , αντικειμενικά δεν ειναι για παραπάνω. Θα θυσίαζα λοιπόν την θέση του 2ου ξένου pg με τον Μr photoshop , ο οποίος οκ ακόμα μπορεί να κατεβάσει την μπάλα σε ικανοποιητικό βαθμό για να φέρω τον Κουβανό. Στον άσσο μπορεί να βοηθησει και ο Νεντοβιτς αλλά αν χρειαστεί και ο Φοστερ..
Για τον Ουιτινγκτον συμφωνώ, είναι τέτοια η αμυντική επίδραση στο παιχνίδι που ίσως συμμαζέψει κάποια από τα ασυμμάζευτα των τροχονομων στο 5 και του Αργεντινου κατσικαρη στον άσο.

Μπεντιλ και Ποιθρες δεν τίθεται σύγκριση, άλλες εμπειρίες ο μεν άλλες ο δε.

Ο Κουβανός με 300 χιλιάρικα;;;; Δε νομίζω η τιμή του να είναι κάτω από τα διπλάσια, πιθανόν και τα τριπλάσια, υπήρξε μπαι άουτ μισού εκατομμυρίου, έχει παίξει Ευρωλίγκα σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο
Όχι, μπάλα Δεν κατεβάζει με τίποτε, πολύ κακός χειρισμός.

2
2 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Παρ Ιούλ 17, 2020 9:33 am

600 για Saant Ross?
με τπτ δεν τα δίνουμε...

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
basket72
Reactions:

Παρ Ιούλ 17, 2020 10:12 am

john wick έγραψε:

Στο θέμα μας τώρα..
και εξηγώ :

υ.γ
Τον χουπφέλλας εξήγησα με σαφήνεια γιατί δεν τον πάω. Άσε που αστοχίες έχουμε όλοι μόνο που δεν είμαστε επαγγελματίες και δεν έχουμε τέτοια χτυπητή έπαρση. Αξίζει πάντως να δει κανείς τις λίστες με λαβράκια από Αμερική που προτείνει εδώ και χρόνια (αν το κάνει ακόμα :mrgreen: ). Γελάω κάθε φορά που τις σκέφτομαι.....

Τον Γουίτιγκτον τον προτείνω εδώ μέσα σταθερά από τον Δεκέμβρη του 19΄. Για κάποιον καιρό μάλιστα
δεν είχε ενδιαφερθεί κανείς συμφορουμίτης.

Ο Μπέντιλ υπολογίζεται για 7-8 λεπτά (μάξιμουμ κιόλας) στο ρόστερ που προτείνεις. Αν κάτσει και βγάλεις τους χρόνους στο 3-4-5 θα το καταλάβεις.
Αξίζουν τον κόπο τα 7-8 λεπτά για μια θέση ξένου που θα βελτιώσει κατά πολύ το ΧΡΟΝΙΟ θέμα σας στο 5; Φέτος ο Παπαγιάννης έκανε χρονιά καριέρας και πάλι τρύπα είσασταν στη ρακέτα.

Ο Σαντ Ροος είναι γύρω στα 600χιλ (φιλική τιμή) αν σκεφτείς ότι μόνο για το μπάι άουτ η ΤΣΣΚΑ έδωσε 500χιλ και για τον Σεγνκέλια έδωσε 1εκ (2κ τον χρόνο ο Τόκο).
Για τον Φόστερ δεν νομίζω να μπορεί να παίξει τον άσσο από τα ελάχιστα που ξέρω (που φτάνουν όμως για κρίνω αν μπορεί να παίξει τον άσσο). Να μου έλεγες 3 σε χαμηλά σχήματα θα το πίστευα περισσότερο.
Ο Πόιθρες είναι καλύτερος του Μπέντιλ και το έδειξε φέτος στο Eurocup, και την πανίσχυρη (σε σχέση με την Α1) Τουρκική Λίγκα.
Το κατέδειξε και το ενδιαφέρον καλών ομάδων. Για τον Μπέντιλ ούτε.... το Περιστέρι δεν ενδιαφέρθηκε. Ελαχιστότατα πρόσφερε το παιδί. Τώρα, το αν γίνει καλύτερος του Πόιθρες στο μέλλον κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει.

Μάλλον ο -ακριβός για σας-Σαντ Ροος περισσεύει από το ρόστερ αυτό. Άσε που αν πάρεις παίκτη εκεί ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι σουτέρ. ΘΑ μου πείς ο (πράσινος) χουπφέλλας το προτείνει άρα είναι κάτι σαν θέσφατο.
Πάσο και τα βλέπω και ντούκου. :)
* Ξαναείδα το ρόστερ σου Johnny. Είχα ξεχάσει τον Λο. Με όλους αυτούς πως περιμένεις να πάρει πάνω από 10-15 λεπτά ο Κουβανός; Και την πλειοψηφία αυτών στο 3 κιόλας. Εκτός αν υπολογίζεις ότι με την ευπάθεια των 2 Σέρβων (και δη του Νέντοβιτς) θα έχεις μονίμως έναν ξένο στα πιτς.
Εντελώς άχρηστος ο Ροος από τη στιγμή που είναι και κακός σουτέρ και θες κάποιον πραγματικά καλό εκεί να δίνει σουτ όταν βγαίνει ο περίπου ασταθής σουτέρ Παπαπέτρου.

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Ιούλ 17, 2020 10:24 am

basket72 έγραψε:
john wick έγραψε:

Στο θέμα μας τώρα..
και εξηγώ :

υ.γ
Τον χουπφέλλας εξήγησα με σαφήνεια γιατί δεν τον πάω. Άσε που αστοχίες έχουμε όλοι μόνο που δεν είμαστε επαγγελματίες και δεν έχουμε τέτοια χτυπητή έπαρση. Αξίζει πάντως να δει κανείς τις λίστες με λαβράκια από Αμερική που προτείνει εδώ και χρόνια (αν το κάνει ακόμα :mrgreen: ). Γελάω κάθε φορά που τις σκέφτομαι.....

Τον Γουίτιγκτον τον προτείνω εδώ μέσα σταθερά από τον Δεκέμβρη του 19΄. Για κάποιον καιρό μάλιστα
δεν είχε ενδιαφερθεί κανείς συμφορουμίτης.

Ο Μπέντιλ υπολογίζεται για 7-8 λεπτά (μάξιμουμ κιόλας) στο ρόστερ που προτείνεις. Αν κάτσει και βγάλεις τους χρόνους στο 3-4-5 θα το καταλάβεις.
Αξίζουν τον κόπο τα 7-8 λεπτά για μια θέση ξένου που θα βελτιώσει κατά πολύ το ΧΡΟΝΙΟ θέμα σας στο 5; Φέτος ο Παπαγιάννης έκανε χρονιά καριέρας και πάλι τρύπα είσασταν στη ρακέτα.

Ο Σαντ Ροος είναι γύρω στα 600χιλ (φιλική τιμή) αν σκεφτείς ότι μόνο για το μπάι άουτ η ΤΣΣΚΑ έδωσε 500χιλ και για τον Σεγνκέλια έδωσε 1εκ (2κ τον χρόνο ο Τόκο).
Για τον Φόστερ δεν νομίζω να μπορεί να παίξει τον άσσο από τα ελάχιστα που ξέρω (που φτάνουν όμως για κρίνω αν μπορεί να παίξει τον άσσο). Να μου έλεγες 3 σε χαμηλά σχήματα θα το πίστευα περισσότερο.
Ο Πόιθρες είναι καλύτερος του Μπέντιλ και το έδειξε φέτος στο Eurocup, και την πανίσχυρη (σε σχέση με την Α1) Τουρκική Λίγκα.
Το κατέδειξε και το ενδιαφέρον καλών ομάδων. Για τον Μπέντιλ ούτε.... το Περιστέρι δεν ενδιαφέρθηκε. Ελαχιστότατα πρόσφερε το παιδί. Τώρα, το αν γίνει καλύτερος του Πόιθρες στο μέλλον κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει.

Μάλλον ο -ακριβός για σας-Σαντ Ροος περισσεύει από το ρόστερ αυτό. Άσε που αν πάρεις παίκτη εκεί ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι σουτέρ. ΘΑ μου πείς ο (πράσινος) χουπφέλλας το προτείνει άρα είναι κάτι σαν θέσφατο.
Πάσο και τα βλέπω και ντούκου. :)
και οι επαγγελματιες κανουν λαθη, οχι μονο εμεις οι ερασιτεχνες. επισης οι παικτες που προτεινει σε λιστες δεν ειναι μονο για παο-οσφπ, αλλα γενικα παικτες που θεωρει οτι πρεπει να κανουν το βημα παραπανω και οτι εχουν το potential καποια στιγμη να γινουν ευρωλιγκατοι. μπορει πχ να λεει για εναν παικτη και να λεει οτι για του χρονου θα ηταν για bcl ή οτι θα κολλαγε σε μια ομαδα μικρη για ευρωλιγκα σε συγκεκριμενο ρολο.

δεν ειναι ολοι οι παικτες που προτεινει για να γινουν τοπ παικτες. πιο πολυ μου την σπαει το υφος του και οχι οι γνωσεις του που για μενα ειναι πολλες. σαφως και θα εχει αστοχιες καθως οταν προτεινεις ενας παικτη τον προτεινεις για συγκεκριμενο ρολο και με αλλη δομη ροστερ και συνηθως δεν γινεται ετσι, οποτε μπορει να μην βγει για αυτον τον λογο ο παικτης.

οσον αφορα σαντ ρος, δεν ξερω γιατι παιζει ρολο το μπαι αουτ που εδωσε περσυ η τσσκα, με το συμβολαιο που θα ζητησει ο παικτης. εξαλου ποτε δεν θα παιρναμε φετος παικτη δινοντας μπαι αουτ. ναι δεν κανει 300 χιλ αλλα οχι και 600 ο σαντ-ρος.

θεωρω οτι αν δεν βρει και καμια προταση και τον διωξει και η τσσκα τοτε 400-450 θα κανει.

ο ποιθρες εννοειται πως ειναι καλυτερος απο μπεντιλ. αλλωστε ο μπεντιλ 220 επαιρνε περσυ και φετος μαξ 300. ο ποιθρες θα πηρε σιγουρα διπλασια απο ζενιτ. ο μπεντιλ μενει στην ομαδα γιατι ακομα βελτιωνεται, ταιριαζει ενας ακομα σκληρος και δυνατος παικτης διπλα απο παπατζον-ογκαστ(λογικα), ειναι φθηνος, παιζει για την ομαδα, ενω σε αρκετα ματς που εμεινε για πανω απο 3 λεπτα μεσα ηταν παντα θετικος!

και φυσικα κανουν πολυ ωραιο διδυμο με τον μητογλου! δεν βλεπω τον λογο να φυγει. απλως θα πρεπει να παμε με 7 ξενους και οχι με 6. αυτη ειναι η γνωμη μου. θεωρω οτι θα ειναι βελτιωμενος αρκετα του χρονου ο μπεν.

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιούλ 17, 2020 10:37 am

Tracy Mac έγραψε:

και οι επαγγελματιες κανουν λαθη, οχι μονο εμεις οι ερασιτεχνες. επισης οι παικτες που προτεινει σε λιστες δεν ειναι μονο για παο-οσφπ, αλλα γενικα παικτες που θεωρει οτι πρεπει να κανουν το βημα παραπανω και οτι εχουν το potential καποια στιγμη να γινουν ευρωλιγκατοι. μπορει πχ να λεει για εναν παικτη και να λεει οτι για του χρονου θα ηταν για bcl ή οτι θα κολλαγε σε μια ομαδα μικρη για ευρωλιγκα σε συγκεκριμενο ρολο.

δεν ειναι ολοι οι παικτες που προτεινει για να γινουν τοπ παικτες. πιο πολυ μου την σπαει το υφος του και οχι οι γνωσεις του που για μενα ειναι πολλες. σαφως και θα εχει αστοχιες καθως οταν προτεινεις ενας παικτη τον προτεινεις για συγκεκριμενο ρολο και με αλλη δομη ροστερ και συνηθως δεν γινεται ετσι, οποτε μπορει να μην βγει για αυτον τον λογο ο παικτης.
Μιλάμε για τεράστιο ποσοστό αποτυχίας στα "λαβράκια'' αυτά. Τυχαίνει να έχω καλή μνήμη και θυμάμαι αναρτήσει του 13 και του 15. 1 στους 10 π.χ. Αν συνυπολογίσεις τα δυσθεώρητα ποσοστά αποτυχίας(ακόμα και για Τσάμπιονς Λιγκ να πω εγώ) και την αχαλίνωτη έπαρση του, έρχεσαι φάτσα με μεγίστη αντίφαση. :D
Tracy Mac έγραψε:

οσον αφορα σαντ ρος, δεν ξερω γιατι παιζει ρολο το μπαι αουτ που εδωσε περσυ η τσσκα, με το συμβολαιο που θα ζητησει ο παικτης. εξαλου ποτε δεν θα παιρναμε φετος παικτη δινοντας μπαι αουτ. ναι δεν κανει 300 χιλ αλλα οχι και 600 ο σαντ-ρος.

θεωρω οτι αν δεν βρει και καμια προταση και τον διωξει και η τσσκα τοτε 400-450 θα κανει.
Είναι πρόδηλο ότι το μπάι άουτ είναι ενδεικτικό της αξίας του κάθε παίκτη. Είναι το μέτρο που αποτιμά την αξία του μια δεδομένη στιγμή. Σαφώς κι επηρεάζεται από την ίδια τη στιγμή (χειμώνας) κι από τις ανάγκες που έχουν τα 2 ενδιαφερόμενα μέρη. Αλλά σε ένα σημαντικό ποσοστό αντανακλά και την αξία του. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Κουβανός τα πήγε καλά στο κορυφαίο επίπεδο. Από την ΤΣΣΚΑ έρχεται και δεν θα έχει ανεβάσει κασέ; Είναι στα συν κάθε παίκτη η παρουσία του στην Αρκούδα.
Tracy Mac έγραψε:

ο ποιθρες εννοειται πως ειναι καλυτερος απο μπεντιλ. αλλωστε ο μπεντιλ 220 επαιρνε περσυ και φετος μαξ 300. ο ποιθρες θα πηρε σιγουρα διπλασια απο ζενιτ. ο μπεντιλ μενει στην ομαδα γιατι ακομα βελτιωνεται, ταιριαζει ενας ακομα σκληρος και δυνατος παικτης διπλα απο παπατζον-ογκαστ(λογικα), ειναι φθηνος, παιζει για την ομαδα, ενω σε αρκετα ματς που εμεινε για πανω απο 3 λεπτα μεσα ηταν παντα θετικος!

και φυσικα κανουν πολυ ωραιο διδυμο με τον μητογλου! δεν βλεπω τον λογο να φυγει. απλως θα πρεπει να παμε με 7 ξενους και οχι με 6. αυτη ειναι η γνωμη μου. θεωρω οτι θα ειναι βελτιωμενος αρκετα του χρονου ο μπεν.

Βρε μαζί σας για τον Μπέντιλ. Κι εγώ θεωρώ ότι αδικήθηκε φέτος (όπως και ο Μπράουν- μην πω παραπάνω ο Μπράουν) κι επιπλέον πιστεύω ότι θα είναι βελτιωμένος (για συμπληρωματικός, εννοείται). Τώρα για το πόσο αξίζει αυτό το θολό σχετικά μέλλον να υποθηκεύει τη ρακέτα σας από το 5, είναι μια κουβέντα. Και το λέω εγώ που τον Όγκουστ τον θεωρώ βελτιωμένο από την εποχή που ήταν σε σας.

Παρόλα αυτά αν ήμουν Παναθηναϊκός θα προτιμούσα έναν ξένο ΜΑΠ στη θέση του, να ησυχάσω κάποια στιγμή από το 5. Του χρόνου τώρα. :oops:

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Ιούλ 17, 2020 10:50 am

Θεωρώ αν δεν ερχόταν Όγκαστ θα πηγαίναμε τελικά με 7 ξένους.
Που η κίνηση Όγκαστ είναι περισσότερο για να έχουμε κανέναν Έλληνα του χρόνου παρά επειδή είχαμε ανάγκη κάποιον σαν αυτόν.

Περι Σάντ Ρός καταρχάς μόνο στο hoopfellas έχει βγει ότι η ΤΣΣΚΑ σκέφτεται να τον αφήσει ελεύθερο.
Αν μείνει ελεύθερος δεν πάει κάτω από τα 500-600.
Με 200-300 τον παίρναμε μετά την ΑΕΚ, τώρα έχοντας παίξει ΤΣΣΚΑ με καλό ρόλο κιόλας(σχεδόν 20 λεπτά μέσο όρο) θα βρει κι άλλους Ευρωλιγκάτους να ενδιαφέρονται

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Παρ Ιούλ 17, 2020 11:01 am

basket72 έγραψε:

* Ξαναείδα το ρόστερ σου Johnny. Είχα ξεχάσει τον Λο. Με όλους αυτούς πως περιμένεις να πάρει πάνω από 10-15 λεπτά ο Κουβανός; Και την πλειοψηφία αυτών στο 3 κιόλας. Εκτός αν υπολογίζεις ότι με την ευπάθεια των 2 Σέρβων (και δη του Νέντοβιτς) θα έχεις μονίμως έναν ξένο στα πιτς.
Εντελώς άχρηστος ο Ροος από τη στιγμή που είναι και κακός σουτέρ και θες κάποιον πραγματικά καλό εκεί να δίνει σουτ όταν βγαίνει ο περίπου ασταθής σουτέρ Παπαπέτρου.

Ε μα τη μια λες θελει ΕΠΕΙΓΌΝΤΩΣ σουτερ το ροστερ και μετα λες για τον Λο. Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί ντε και καλά ο σουτερ μας πρεπει να ειναι 2/3αρι και να μην είναι ασοδυο πχ. Ο Λο μια χαρα θα μπορει να ανοίξει χώρους. Και όλοι τους χωράνε..

Αν ο βασικος μας ασος παιζει γυρω στα 25 λεπτα μενουν 15 για τον Λο στο 1 και αλλα 5 στο 2.
Ο Νεντοβιτς αντίστοιχα που μπορεί να χασει και κάποια ματς θεωρω πως καλο ειναι να μην ξεπερνάει το 20λεπτο και τοσο συχνα , ενω κι ο Φοστερ για αρχή τουλάχιστον μέχρι 15λεπτο ειναι. Ο ΣαντΡος θα παιζει τα λεπτα στο 3 που ο Παπαπετρου θα κάθεται και περισσότερο σε περιπτώσεις που ο Νεμανια ειναι τραυματίας. Ειδικα αν ο Παπαπετρου παρει χρόνο στο 4 ο κουβανος θα μπορει να παιξει ακόμη περισσότερο στο 3. Έτσι και ο Μπεντιλ τελικά βγαίνει περιττός μιας και στο 4 θα παιζει στάνταρ ενα 20λεπτο ο Γκρεγκ (αφου δεν θα χρειάζεται να ανεβαίνει στο 3) , κανα 15λεπτο ο Μήτογλου (με άλλο ένα 5λεπτο ως σεντερ) και τα υπόλοιπα ο παπι. Με αυτά και με αυτά με το 20λεπτο του Παπαγιαννη και το 5λεπτο του μητογλου θέλουμε εναν καλο μαπ των 15-20 λεπτων και είμαστε κομπλέ.

Προφανώς βγαινουν πολυ μπακαλιστικα οι χρόνοι. Απο την αλλη αν δεν φερουμε ΣαντΡος αναγκαστικα τον Παπαπετρου θα πρεπει να τον ξεκουράζει ο Γκρεγκ αντε και ο Φοστερ υπό πολυ συγκεκριμένες προϋποθέσεις που αυτο συνεπαγει πως ο Νεμανια θα πρεπει να παιζει κι αυτος πιο πολυ στο 2 και αρα να ρισκάρει περισσοτερο καποιον τραυματισμό και παραλληλα θα χρειαστεί να παιζει και περισσοτερο ο Μπεντιλ στο 4. Και περα απο θέμα χρονων ειδικα με έναν Λαπρο για βασικό ασο ο ΣαντΡος ειναι υπεραναγκαιος για να τον καλύπτει αμυντικά.

0
titsokk

a1greece
Reactions: 177

Παρ Ιούλ 17, 2020 11:20 am

basket72 έγραψε:
john wick έγραψε:
Πέμ Ιούλ 16, 2020 10:05 pm

Εγω προκειμενου να χωρεσω κ Malcom Hill k Saant Ross θα πηγαινα σε κατι τετοιο :

1. Lapro Μαντζαρης ,
2.Foster Nedovic , Saant Ross
3. Παπαπετρου ,Hill
4. Bendil ,Μητρογλου Whitigton
5.Παπαγιαννης ,Ογκαστ

Η Μπανταλόνα (που μπαίνει με παρά φέτος) προσπάθησε και για τους 2 που αναφέρεις. Αρχικά για τον Λάπρο (αλλά ο Αργεντίνος το θεώρησε ως πισογύρισμα- και δικαιολογημένα, νομίζω) και μετά για τον Μάντζαρη και φορτσάτα μάλιστα.

Ναι, ναι !! Και δεν τα κατάφερε τελικά, αφού ο Μάντζαρης θα ήθελε το κατιτίς του (έχει ακόμα καλό όνομα στην Ισπανία πρέπει να σας πω, έχουν μείνει με τα κατορθώματά του στον ημιτελικό του φάιναλ φορ στο γήπεδο της Φενέρ και με τη σειρά κόντρα στη Μπαρτσελόνα, καθώς φαίνεται... :P )
Θα ήθελα Μάντζαρη αντί Ουολτερς. Τον προτιμω.
Και δεν είναι σε τόσο κακή κατάσταση όπως περιγραφεται. Μια χαρά έπαιξε στο λίγο που τον είδαμε στον Προμηθέα.

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Παρ Ιούλ 17, 2020 11:26 am

τα 700 που ο Σαντ Ρος υπεγραψε στην Τσσκα δεν μπορουμε φυσικα να τα καλυψουμε.
αλλα και 300 δεν αντιστοιχουν στην τωρινη του αξια ,επ ουδενι.
προφανως οι οσες πιθανοτητες μπορουμε να εχουμε εχουν να κανουν με την επιθυμια του παικτη να παραμεινει στο επιπεδο της ευρωλιγκας ,οποτε να βαλει πλ νερο στο κρασι του..οσο αναφορα τις οικονομικες του απαιτησεις.!
επειδη στην θεση αυτη οι περισσοτερες ομαδες κομπλε θα ειναι το αμεσως επομενο διαστημα που ενδεχεται να μεινει ελευθερος και επειδη εδω το περιβαλλον ειναι γνωριμο για αυτον,τοτε μπορει να εχουμε μια μεγαλη ευκαιρια!
ειναι τοσο καλος αμυντικος και πολυεργαλειο ,που θα μας λυσει πολυ περισσοτερα προβληματα απο εναν Χιλ !επισης το τριποντο που δεν ηταν καλο του στοιχειο το εχει βελτιωσει αρκετα.περσι στο cl σουταρε με πανω απο 40 % ! αν μπορουμε να του δωσουμε 400-450 να τα δωσουμε χωρις δευτερη σκεψη

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος portokalopita13 την Παρ Ιούλ 17, 2020 11:30 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Ιούλ 17, 2020 11:29 am

titsokk έγραψε:
basket72 έγραψε:

Και δεν είναι σε τόσο κακή κατάσταση όπως περιγραφεται. Μια χαρά έπαιξε στο λίγο που τον είδαμε στον Προμηθέα.
εμεις παντως που τον βλεπαμε συνεχεια στον προμηθεα οχι μονο δεν ηταν καλος, αλλα ουτε καν σκεφτηκαν να τον κρατησουν στο προμηθεα!

πολλες φορες με το ζορι περναγε κεντρο, ενω σε πολλα ματς ουτε καν 1-2 σουτακια δεν εβαζε! μολις τον εβγαζε και εβαζε κατσιβελη 2 επιπεδα πανω ο προμηθεας.

ελπιζω να μην το κανουν ουτε ως αστειο τον μαντζαρη! 1000 φορες να κατεβαζει ο λεφμπο!

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Παρ Ιούλ 17, 2020 11:30 am

titsokk έγραψε:

σε λιγο θα μας πεις οτι Μαντζαρης > Πιερια Χενρι :roll: :mrgreen:

1
1 Εικόνα
titsokk

a1greece
Reactions: 177

Παρ Ιούλ 17, 2020 11:36 am

Tracy Mac έγραψε:
Παρ Ιούλ 17, 2020 11:29 am
titsokk έγραψε:

εμεις παντως που τον βλεπαμε συνεχεια στον προμηθεα οχι μονο δεν ηταν καλος, αλλα ουτε καν σκεφτηκαν να τον κρατησουν στο προμηθεα!

πολλες φορες με το ζορι περναγε κεντρο, ενω σε πολλα ματς ουτε καν 1-2 σουτακια δεν εβαζε! μολις τον εβγαζε και εβαζε κατσιβελη 2 επιπεδα πανω ο προμηθεας.

ελπιζω να μην το κανουν ουτε ως αστειο τον μαντζαρη! 1000 φορες να κατεβαζει ο λεφμπο!
Ρε συ Mac αυτό που λες δε συνάδει με αυτό:

http://www.esake.gr/el/action/Esakeplay ... 29C&mode=4

Και δε μένω μόνο στο νούμερο. Στο ματς εναντίον μας ήταν αξιοπρεπεστατος.

Δε βλέπω κάποια τραγική αλλαγή στον παίκτη προς το χειρότερο. Δεν ήταν ποτέ ο σούπερ χειριστής αλλά βάζει τα χέρια στην άμυνα, δίνει ασίστ και σουτάρει αξιόλογα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”