Σκεφτομαι
Ιωαννου, μελαγιες και δεν ξερω ποιον αλλον μυρωδιά ελεγε μεχρι χτες οτι με Σασα κλεισαμε μεταγραφες.
Συντονιστής: Captains
Η Ρεάλ λέει έκλεισε καρουμπα και ιμπακα, μήπως υπερβάλουμε λίγο ;Sharp Shooter έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 11:19 amΚι όχι μόνο αυτό. Είναι απλά τρομακτική, θεωρώ η κορυφαία στη λίγκα. Αν το σκεφτούμε:
Έχουμε τον MVP στη θέση 4 (Σάσα)
Ένα too-3 Power Forward (Πίτερς)
Έναν εξαιρετικά ταλαντούχο 4-5 σίγουρο μελλοντικό top-3 στη θέση (Πετρουσεφ)
Δυο απ’τα καλύτερα 5αρια (Φαλ-Μιλου)
Έναν με προοπτικές να γίνει εξαιρετικός (Ράιτ)
Βέβαια κάτι μου λέει ότι ένας θα αποχωρήσει. Αλλά ρε γαμωτο οποιος κι αν είναι αυτός, θα υπάρξει μια στενοχώρια.
Ταβαρες, Γκαρουμπα, Ιμπακα, Γιαμπουσελε, Ντεκ και λιγοναπο ΧεζονιαSa7Sa έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 11:23 amΗ Ρεάλ λέει έκλεισε καρουμπα και ιμπακα, μήπως υπερβάλουμε λίγο ;Sharp Shooter έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 11:19 am
Κι όχι μόνο αυτό. Είναι απλά τρομακτική, θεωρώ η κορυφαία στη λίγκα. Αν το σκεφτούμε:
Έχουμε τον MVP στη θέση 4 (Σάσα)
Ένα too-3 Power Forward (Πίτερς)
Έναν εξαιρετικά ταλαντούχο 4-5 σίγουρο μελλοντικό top-3 στη θέση (Πετρουσεφ)
Δυο απ’τα καλύτερα 5αρια (Φαλ-Μιλου)
Έναν με προοπτικές να γίνει εξαιρετικός (Ράιτ)
Βέβαια κάτι μου λέει ότι ένας θα αποχωρήσει. Αλλά ρε γαμωτο οποιος κι αν είναι αυτός, θα υπάρξει μια στενοχώρια.
Ας σταθώ εδώ και συνεχίζω να διαβάζω μετά. Ο Πετρούσεφ σαφώς και ταιριάζει καλύτερα από τον Πίτερς, είναι 4-5 και έχει άλλα χαρακτηριστικά. Εδώ όμως έχει να κάνει κυρίως με το ποιος από τους δύο έχει ξενερώσει περισσότερο με την έλευση Βεζενκοφ και ποιος από τους δύο μπορεί να φύγει. Ακούγεται καιρό ότι ο Μισκο έχει πατήσει πόδι λέγοντας ότι αν έρθει ο Σάσα θα πάρει τον Πετρούσεφ αλλού.AO DAFNIS έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 8:48 pmΟ Πετρούσεφ είναι λατρεία κρίμα να θυσιαστεί αυτός. Από τους πιο μπασκετικούς παίχτες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια και με πολύ μεγάλο ταβάνι.
Κρίμα βέβαια θα είναι και για Πίτερς αλλά μου μοιάζει πιο λογική η αποχώρηση του. Ο Πετρούσεφ έχει στοιχεία που δεν έχει ο Σάσα κ νομίζω τον συμπληρώνει ιδανικά.
Ακριβώς την ίδια εικόνα έχω και εγώ, δεν θα άλλαζα τίποτα από όσα έγραψες.golitog7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 12:06 pmΟ Πετρούσεφ πιστέυω θα πάει Αστέρα, έκαναν μπαμ οι δηλώσεις του πριν λίγες μέρες. Αν φύγει ο Μακκίσικ (πράγμα που με στεναχωρεί πολύ αλλά πιστεύω είναι αναγκαίο) το ρόστερ έρχεται στα μέτρα του. Ίσως μία μεταγραφή στο 3 αλλά ως εξτραδάκι, και έτσι να μείνει είναι αρκετά καλό.
Τώρα για τον Πετρούσεφ: μου άφησε κάπως γλυκόπικρη αίσθηση η πορεία του σε μας. Ωραίος και αέρινος στο τρανζίσιον, μαλακά τελειώματα στο ποστ αλλά δεν ξέρω ποια είναι η θέση του.
α. Για 5 προτιμώ ξεκάθα τον πυραυλοκίνητο Ράιτ. Έχουμε ανάγκη το μότορ του απέναντι σε παίκτες τύπου Λεσόρ. Είναι και φωτιά στο τρανζίσιον, πολύ καλά χέρια στην άμυνα ενώ μπορεί να μπουμπουνίσει και κανά τρίποντο.
β. Στο 4 δεν έχει τόσο καλό σουτ. Τουλάχιστον δεν το έδειξε σε εμάς. Άρα προτιμώ Πίτερς. Ιδανικά θα ήθελα να μείνουν όσον το δυνατόν περισσότεροι από την προπέρσυνη χρονιά, προφανώς δεν γίνεται όλοι.
Άρα το συμπέρασμα για μένα είναι Μακκίσικ Μονακό, Πετρούσεφ Αστέρας και Πίτερς μένει.
Δεν είναι αναξιόπιστο, λέει πάνω πάνω (κάθε χρόνο έτσι το κάνει) ότι βάζει ΜΟΝΟ ότι έχει ήδη ανακοινωθεί. Ο Γκραντ επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί αν δεν κάνω λάθος, ούτε ο Ταβάρες. Ούτε ο όρος του Μούσα είχε ενεργοποιηθεί. Το λάθος τους είναι ότι δεν έχουν ένα ακόμα κουτάκι να τα γράφουν αυτά, όπως βάζουν ας πούμε το αστεράκι στον Ράιτ λέγοντας ότι είναι στο ροστερ αλλά δεν έχει ακόμα γίνει ενεργοποίηση του όρου, το ίδιο και στον Μούσα ότι είναι μεν ελεύθερος, αλλά διατηρεί το δικαίωμα η Ρεαλ να ενεργοποιηθεί η οψιον.Coach Periklis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 04, 2024 9:04 pmΤο συγκεκριμένο σάιτ γράφει επίσης στον Παναθηναϊκό τον Γκραντ ως αποχωρησαντα
Αναξιόπιστο
Σωστός .εχει τα φόντα να γίνει στο σύστημα Μπαρτζω ο αντίστοιχος ΓκραντHeisenberg έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 12:19 pmΑπο ευρωλιγκα παντως ενα 3αρι θα ηθελα και θα ταιριαζε στον μπαρτζωκα.
Δεν συζηταω για μουσα γιατι θεωρω οτι δεν μπορει με τιποτα να γινει.
Ντιαλο απο μονακο ανταλλαγη με Μακ.
elite αμυντικος, iso, καλο σουτ μεση και μακρινη αποσταση, ριμπαουντερ,
μπαρτζωκικος παικτης φουλ. κομαντο.