Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- Fast Eddie 8
- Reactions: 15
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- Mathematician92
- Reactions: 459
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε παιδιά, δεν είμαι γνώστης της κατάστασης στο NBA με τα συμβόλαια των παικτών αν και ξέρω 5 βασικά πράγματα. Αλλά πραγματικά έχω πολύ μεγάλη απορία με την όλη φασαρία που έχει δημιουργηθεί για τον Σάσα και εξηγουμαι.TuTiS έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 11:45 amΛογικά τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχουμε τελειώσει με το ρόστερ. Ναι μεν κλείσαμε τον Σάσα αλλά θέλει χρόνο να ολοκληρωθεί και τυπικά σύμφωνα με https://www.spotrac.com/news/_/id/2381/ ... -situation. Τέλος πριν ανακοινωθεί το 3άρι θα πρέπει να υπάρξουν αποδεσμεύσεις με τις πιο λογικές του Αλέκου και του Σάκη (παίζει να υπάρχει ίσως και αύριο-μεθαύριο εξελίξεις).
Στο δικό μου μυαλό, ο Σάσα θα ζητούσε να βγάλουν διαζύγιο κοινή συναινέσει με τους Ράπτορς, δηλαδή να μην λάβει δολάριο τσακιστο και να αποδεσμευτεί. Στη συνέχεια ο Σάσα θα ήταν ελεύθερος να υπογράψει όπου ήθελε και οι Ράπτορς θα ελευθέρωναν χώρο στο salary cap. Αν φυσικά το δεχόταν η ομάδα του Τορόντο. Αυτό που δεν καταλαβαίνω από όλα τα άρθρα (είτε εξ Αμερικής ορμώμενα, είτε εγχώριας παραγωγής) είναι το σενάριο που λένε ο Σάσα να αφήσει ένα τμήμα του συμβολαίου του στην ομάδα ή και όλο το συμβόλαιο (και μάλιστα αυτό το τονίζουν σα δύσκολο να το κάνει ο Σάσα). Ότι δηλαδή ο Σάσα που ζήτησε ο ίδιος να αποδεσμευτεί, όχι μόνο θα φύγει με το έτσι θέλω από το Τορόντο αλλά θα αξιώσει και τμήμα του συμβολαίου;; Θεωρούσα ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι δε θα πάρει τίποτα από τους Ράπτορς. Αν το θέμα καθυστερεί γιατί προσπαθεί ο Λώτσος να κερδίσει κομμάτι του συμβολαίου τότε είναι θέμα χρόνου να βρεθεί η χρυσή τομή. Στη χειρότερη θα το αφήσει όλο (που για μένα είναι και το λογικό) και θα επιστρέψει. Εκτός και αν θα φαίνεται ότι έλαβε 6.6Μ στον Καναδά ως αμοιβή εργασίας και θα πρέπει να πληρώσει 3.5Μ φόρους. Τότε ναι έχει νόημα το παζάρι που γίνεται. Τα έγραψα λίγο μπερδεμένα αλλά ελπίζω να έγινε κατανοητή η απορία μου.
0
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

- georbap
- Reactions: 896
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
[*]Μιλάμε ότι την τελευταία ειδικά διετία , το 《ρεπορτάζ》του μπασκετικού Ολυμπιακού πάει από αφήγημα σε αφήγημα και το χειρότερο είναι ότι βρίσκει έδαφος στον κόσμο της ομάδας.
Τι για τον Μπαρτζώκα που θέλουν να τον δείρουν οι μισοί παίκτες της ομάδας, τι για τα αποδυτήρια που είναι ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί , τι ότι δεν έρχονται καλοί παίκτες γιατί ο coach δεν θέλει τους ηγέτες.
Εσχάτως περάσαμε στην άλλη άκρη που έρχονται οι καλοί παίκτες , αλλά χαλιούνται οι ήδη υπάρχοντες και ετοιμάζονται για εθελούσια έξοδο.
Τα χίλια κακά της μοίρας δηλαδή!!!
Πραγματικά μιλάμε για τελείως ασόβαρα πράγματα που για κάποιον λόγο κάποιοι τα παίρνουν σοβαρά, ενώ δημοσιογραφικά δεν αξίζουν ούτε για τα σκουπίδια.
Τι για τον Μπαρτζώκα που θέλουν να τον δείρουν οι μισοί παίκτες της ομάδας, τι για τα αποδυτήρια που είναι ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί , τι ότι δεν έρχονται καλοί παίκτες γιατί ο coach δεν θέλει τους ηγέτες.
Εσχάτως περάσαμε στην άλλη άκρη που έρχονται οι καλοί παίκτες , αλλά χαλιούνται οι ήδη υπάρχοντες και ετοιμάζονται για εθελούσια έξοδο.
Πραγματικά μιλάμε για τελείως ασόβαρα πράγματα που για κάποιον λόγο κάποιοι τα παίρνουν σοβαρά, ενώ δημοσιογραφικά δεν αξίζουν ούτε για τα σκουπίδια.
7
7

- Airman
- Reactions: 535
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
georbap έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 12:55 pm[*]Μιλάμε ότι την τελευταία ειδικά διετία , το 《ρεπορτάζ》του μπασκετικού Ολυμπιακού πάει από αφήγημα σε αφήγημα και το χειρότερο είναι ότι βρίσκει έδαφος στον κόσμο της ομάδας.
Φίλε μου, αν και θα ξεφύγω λίγο από το concept του topic και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη στους διαχειριστές, θα σου πω ότι πολλές φορές σκέφτομαι πως το αγωνιστικό μεγαλείο των 2 αιωνίων, η κλάση των παιχτών και των προπονητών, οι ομαδάρες που έχουν δομήσει δεν αξίζουν σε όλους τους υπόλοιπους παρατρεχάμενους που ασχολούνται με τους δύο αιώνιους....θες να το πιάσω από τη ρημάδα τη δημοσιογραφία; Τα μεν προσκείμενα μέσα να κάνουν πόλεμο σε αντιπαλους, να ακούγονται ένα κάρο μπαρούφες, πράγματα που τουλάχιστον εμένα που κάτι σκαμπάζω από το άθλημα με κάνουν να απορώ σε τι ανθρώπους απευθύνονται... Από όπου και να το πιάσεις βρώμα και τίποτα λιγότερο δυστυχώς...
Για τους δε οπαδούς, έχουμε φτάσει στα έγκατα του πάτου του βαρελιού, εκεί που δεν παίρνει άλλο η κατιούσα.... βγήκε πχ ένας ρεπόρτερ των Ράπτορς και μίλησε για τις δυσκολίες της περίπτωσης Βεζένκοφ και από κάτω άνθρωποι να τον βρίζουν για τα κιλά του, απλά και μόνο επειδή είπε κάτι διαφορετικό από αυτό που ήθελαν να ακούσουν. Δεν εξετάζω αν υποστηρίζουν τον Α ή τον Β, άλλωστε και στις 2 περιπτώσεις θα ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ... το γράφω με κεφαλαία για να μην πεταχτεί κανένας μυστήριος και γράψει ότι εγώ είμαι Παναθηναικός κτλ κτλ... θέλω να πω, μας αξίζουν αυτές οι ομάδες αγωνιστικά ; λειτουργεί τίποτα σε αυτήν την κοινωνία που έχουμε , σε αυτήν την παιδεία που εχει η ελληνική κοινωνία, στον ίδιο υπερθετικό βαθμό με τον ζήλο που δείχνουν οι δύο αιώνιοι στο να κάνουν ομαδάρες ;

6
5
1

-
- Reactions: 1173
- Προειδοποιήσεις:
1
Τον κλαιμπερν τον ανεφερα γιατι ειναι μονο τετοιου επιπεδου εχει νοημα να ασχοληθειςHeisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 11:35 amεχει χασει αρκετη απο την αθλητικοτητα του ο Σακ. και ειναι απολυτα φυσικο.μεγαλωσεChristofis έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 11:14 amΩραιο παικτακι ο ντιαλο. Αλλα σε καμια περιπτωση καλυρερος απο το Σακ. Πυτε πιο εκρηκτικος ακομη και στα 45 του Σακ. Σουτερ ημερας οπως ο Σακ. Σιγουρα χειρορερη ντριπλα. Ισως καλυτερη αμυνα αλλα καλυτερη αμυνα στην μπαλα του Σακ. Γενικα δεν βλεπω που βλεπεται καλυτερο παικτη τοκ Ντιαλο απο το Σακ. Μονο ισως λογω ηλικιας. Απλα ο Σακ με προετοιμασια φετος θεωρω οτι θα ειναι παλι πυραυλοκινητος γιατι στο τελος της χρονιας δεν ειδα πουθενα να εχει χασει σε αθλητικοτητας. Ηταν ο σταθεροτερος μας παικτης το τελευταιο τριμηνο. Ασε που ξερει την ομαδα απεξω. Ποιος μου λεει οτι ο ντιαλο( δεν ειναι και πολυ εξυπνος παικτης σαν τον Σακ) θα προσαρμοστει;
Για τριαρι μονο φουρνιε, Μιχαλιουκ, Κλαιμπερν, Φοντεκιο, Νοξ, Μουσα αξιζει να ασχοληθουμε
ειναι πιο slasher σαφως απο τον ντιαλο και στα prime του ηταν καλυτερος οντως. τωρα ομως δεν νομιζω.
οπως κι να χει ο ντιαλο ειναι πιο πολυεργαλειο και πολυδιαστατος.και εχει μια σταθεροτητα.
τον κλαιμμπερν γιατι τον αναφερετε ακομα. δεν υπαρχει κανενα ζητημα.
0
-
- Reactions: 555
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για το Χ δε θελω να μιλησω πολυ γιατι ειναι ο αποπατος της κοινωνιας, εκει που ο καθενας βγαζει ολα τα απωθημενα της καθημερινότητας του (πιεστικη δουλεια ή μη δουλεια, κακη ερωτικη ζωη κλπ) σε ενα -λογω ανωνυμιας- safe space.Airman έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 1:20 pmΦίλε μου, αν και θα ξεφύγω λίγο από το concept του topic και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη στους διαχειριστές, θα σου πω ότι πολλές φορές σκέφτομαι πως το αγωνιστικό μεγαλείο των 2 αιωνίων, η κλάση των παιχτών και των προπονητών, οι ομαδάρες που έχουν δομήσει δεν αξίζουν σε όλους τους υπόλοιπους παρατρεχάμενους που ασχολούνται με τους δύο αιώνιους....θες να το πιάσω από τη ρημάδα τη δημοσιογραφία; Τα μεν προσκείμενα μέσα να κάνουν πόλεμο σε αντιπαλους, να ακούγονται ένα κάρο μπαρούφες, πράγματα που τουλάχιστον εμένα που κάτι σκαμπάζω από το άθλημα με κάνουν να απορώ σε τι ανθρώπους απευθύνονται... Από όπου και να το πιάσεις βρώμα και τίποτα λιγότερο δυστυχώς...
Για τους δε οπαδούς, έχουμε φτάσει στα έγκατα του πάτου του βαρελιού, εκεί που δεν παίρνει άλλο η κατιούσα.... βγήκε πχ ένας ρεπόρτερ των Ράπτορς και μίλησε για τις δυσκολίες της περίπτωσης Βεζένκοφ και από κάτω άνθρωποι να τον βρίζουν για τα κιλά του, απλά και μόνο επειδή είπε κάτι διαφορετικό από αυτό που ήθελαν να ακούσουν. Δεν εξετάζω αν υποστηρίζουν τον Α ή τον Β, άλλωστε και στις 2 περιπτώσεις θα ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ... το γράφω με κεφαλαία για να μην πεταχτεί κανένας μυστήριος και γράψει ότι εγώ είμαι Παναθηναικός κτλ κτλ... θέλω να πω, μας αξίζουν αυτές οι ομάδες αγωνιστικά ; λειτουργεί τίποτα σε αυτήν την κοινωνία που έχουμε , σε αυτήν την παιδεία που εχει η ελληνική κοινωνία, στον ίδιο υπερθετικό βαθμό με τον ζήλο που δείχνουν οι δύο αιώνιοι στο να κάνουν ομαδάρες ;![]()
Για τους δημοσιογραφους ομως που γραφουν επωνυμα, τα πραγματα ειναι πιο σοβαρα. Ανθρωποι χωρις γνωσεις, νοητικο υποβαθρο και αξιοπρεπεια βρισκονται κυριολεκτικα παντου, το αναποδο ειναι σχεδον η εξαιρεση. Τυχαινει να εχω γνωρισει ανθρώπους απο το χωρο κατα καιρους και μου έδωσαν την ιδια αισθηση που ειχα οταν γνωρισα μονιμους στο στρατο, οτι δηλαδη δε θα στεκονταν σε κανενα σοβαρο επαγγελματικο περιβαλλον.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
πιστεύω πλέον, ακούγοντας αυτή τη στιγμή το χθεσινό ποντακστ των Μπαλντ Μπραδερς, ότι από ένα σημείο και μετά οι ρεπορτερ-δημοσιογράφοι-αρθρογράφοι επειδή δεν έχουν καμία πληροφόρηση από την ομάδα του ΟΛυμπιακού βγάζουν αντίδραση και κάνουν εκδικητική προσπάθεια δολοφονίας προσωπικοτήτωνgeorbap έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 12:55 pm[*]Μιλάμε ότι την τελευταία ειδικά διετία , το 《ρεπορτάζ》του μπασκετικού Ολυμπιακού πάει από αφήγημα σε αφήγημα και το χειρότερο είναι ότι βρίσκει έδαφος στον κόσμο της ομάδας.
Ο Καβαλιεράτος μόλις τον άκουσα να λέει ότι ο Βεζένκοφ το σκεφτόταν πολυ για Παναθηναϊκό γιατί του ασκήθηκε τρελή πίεση από ΠΑΟ , ότι έκαναν ραντεβού με δικούς του ανθρώπους κλπ κλπ
ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ να κάνουμε τον Σασα , Σλούκα
Γενικά , δυστυχώς για μένα

5
5

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Coach Periklis την Σάβ Ιούλ 06, 2024 2:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- Coach Periklis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί σου φαίνεται περίεργο να τον πιέζει τον Σασα ο ΠΑΟ ;και με τόσα λεφτά ΠΡΟΦΑΝΩΣ κανεις σκέψεις .Η τελική απόφαση μετράει …Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 2:18 pmπιστεύω πλέον, ακούγοντας αυτή τη στιγμή το χθεσινό ποντακστ των Μπαλντ Μπραδερς, ότι από ένα σημείο και μετά οι ρεπορτερ-δημοσιογράφοι-αρθρογράφοι επειδή δεν έχουν καμία πληροφόρηση από την ομάδα του ΟΛυμπιακού βγάζουν αντίδραση και κάνουν εκδικητική προσπάθεια δολοφονίας προσωπικοτήτωνgeorbap έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 12:55 pm[*]Μιλάμε ότι την τελευταία ειδικά διετία , το 《ρεπορτάζ》του μπασκετικού Ολυμπιακού πάει από αφήγημα σε αφήγημα και το χειρότερο είναι ότι βρίσκει έδαφος στον κόσμο της ομάδας.
Ο Καβαλιεράτος μόλις τον άκουσα να λέει ότι ο Βεζένκοφ το σκεφτόταν πολυ για Παναθηναϊκό γιατί του ασκήθηκε τρελή πίεση από ΠΑΟ , ότι έκαναν ραντεβού με δικούς του ανθρώπους κλπ κλπ
0
- Coach Periklis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θεωρώ ότι δεν έκανε καμία σκέψη πέραν του " wow σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή να μου κάνετε τέτοια πρόταση " *** . Δεν μου φαίνεται περίεργο να πίεσε ο ΠΑΟ , καθόλου κιόλας. Μου φαίνεται περίεργο να επικοινωνείται με τον τρόπο που επικοινωνείται από κάποιουςΣτηβ Κερ έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 2:21 pmΓιατί σου φαίνεται περίεργο να τον πιέζει τον Σασα ο ΠΑΟ ;και με τόσα λεφτά ΠΡΟΦΑΝΩΣ κανεις σκέψεις .Η τελική απόφαση μετράει …Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 06, 2024 2:18 pm
πιστεύω πλέον, ακούγοντας αυτή τη στιγμή το χθεσινό ποντακστ των Μπαλντ Μπραδερς, ότι από ένα σημείο και μετά οι ρεπορτερ-δημοσιογράφοι-αρθρογράφοι επειδή δεν έχουν καμία πληροφόρηση από την ομάδα του ΟΛυμπιακού βγάζουν αντίδραση και κάνουν εκδικητική προσπάθεια δολοφονίας προσωπικοτήτων
*** Με γνώμονα τα ποσά που ακούγονται ότι έδωσε ο ΟΣΦΠ , αλλά υπάρχει μια κόντρα εδώ . Μπορεί ακόμα και σε αυτό να είναι αεριτζήδες. ΑΛλά με 18Μ για κλειστό 5 ετες συν μπονους δεν πιστεύω ότι γλυκάθηκε από άλλη πρόταση , κολακευμένος εννοείται θα ένιωσε το παιδί και ίσως να αποδέχθηκε και κάποια συνάντηση/συνομιλία από σεβασμό
3
3

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- georbap
- Reactions: 896
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κάτσε ντε !!!!
Μετά θα αρχίσουν οι συζητήσεις για τον τάδε που του μυρίζουν τα πόδια του διπλανού στα αποδυτήρια και ζήτησε αποδέσμευση ή του άλλου που δήλωσε δυσαρεστημένος στην διοίκηση γιατί δεν κάνουν το ίδιο ωραία τηλεοπτικά πλάνα στην σύζυγο σε σχέση με τις συζύγους των άλλων παικτών.
Θα πρέπει κάπως να καλυφθούν αυτές οι αποχωρήσεις , οπότε υπάρχει ψωμί .

2
2