Δεν πιστεύω κ δεν μ ενδιαφέρουν οι συνωμοσίες.Ουτε τα οπαδικά τύπου επικοινωνιακά πω τι παικτη πήραμε η….ακομα πήρατε.Απλα μου έκανε εντύπωση η σιγουριά που εβγαλε ο συγκεκριμένος οτι αρέσει στον Αταμαν και το συνδύασα με το γεγονός οτι ΑΝ ψάχνεις αναπληρωματικό του Λεζορτ φαίνεται καλό φιτ.Δε νομίζω οτι ήταν προσπάθεια για….λασπη για μένα δεν έχει νόημα κιόλας οχι τίποτα άλλο γιατι ο Μπαμπης 7 κ ο Λεωνιδας 13 πάλι θα πουν το ποίημα τους.Εξαλλου οπως πιστεύω οτι ο Ντιπιτζις έχει εμπιστοσύνη στον Αταμαν κ θα κάνει οτι του πει στο τέλος ,έτσι πιστεύω με βάση την ….εικονα που έχει δημιουργήσει τόσα χρονια οτι θα τρώγεται για κατι πιο ….επικοινωνιακο.Αυτος έβγαζε τις λίστες με Μισιτς ,Ταβαρες κλπxomitsious έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 12, 2024 6:39 pmΔεν νομίζω ότι χαλιεται κανένας με τον Τιμαν.Στηβ Κερ έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 12, 2024 6:04 pm
Εγώ για τον Τιμαν το ξερω να το πεις σ αυτούς που έβγαλαν σπυράκια κ έκραζαν οταν ακούστηκε η πληροφορία.Δεν ειναι περίεργο στην Ελλάδα κάποιος να κελάηδησε κ να μαθεύτηκε αμάν πια !Η μπορει κ πράγματι να μην τον πάρετε αλλα όντως να αρέσει στον κοουτς .δεν έχει να κάνει…
Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος.
Η γνώμη μου είναι πως ο Καβαλιεράτος, που ξέρει ότι Ολυμπιακοί τον διαβάζουνε έγραψε ένα άρθρο που έλεγε ότι ο Αταμάν θέλει έναν παίκτη και ο Γιαννακόπουλος προτιμάει να του φέρει πιο φανταχτερό όνομα για να απαντήσει στη μεταγραφή Βεζενκοφ.
Με λίγα λόγια πετάμε λίγη λάσπη για να χαρούν οι αναγνώστες μας και να πάρουμε κάνα κλικ.
Όλα αυτά τα λέω γιατί κάποιος φίλος του Ολυμπιακού ήρθε με χαρά να μας τα μεταφέρει στο φόρουμ, όχι γιατί διαβάζω τον συγκεκριμένο, ούτε καν ξέρω που γράφει. Εικάζω ότι το ίδιο συμβαίνει και με άλλους Παναθηναϊκούς.
Αυτό που έγραψα δεν ήταν για να την πω σε εσένα. Απλά θεωρώ ότι τόσο οι φίλοι της ομάδας όσο και ο πρόεδρος έχουν εμπιστοσύνη στον προπονητή και τις επιλογές του.
Ο Καβαλιεράτος και οι αναγνώστες του μπορεί να διαφωνούν. Αλλά τους περισσότερους Παναθηναϊκούς δεν τους νοιάζει και πολύ. Όπως δεν νοιάζει και κανέναν (ολυμπιακούς και παναθηναϊκούς) τι γράφει ο Μπούκουρας.
Τέλος, ο Τιμαν πιστεύω θα μας ταίριαζε. Δεν είναι όσο καλός όσο ο Καμποκλο αλλά δεν παίρνεις και εξωαγωνιστικά ρίσκα.
Δεν είναι όσο καλός όσο ο Σενγκελια αλλά είναι πιο έμπειρος στο 5.
Δεν είναι από το ΝΒΑ αλλά δεν χρειάζεται να τον περιμένεις μπας και μείνει χωρίς συμβόλαιο.
Εγώ θα χαιρομουν αν ερχόταν και ας βγει ο Καβαλιεράτος να λέει σε όποιον τον διαβάζει ότι θέλει.
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
Overrated παίκτης λόγω ύψους κ ηλικίας.ασε που να δώσεις 2 μυρια σ αυτόν τι θα έπρεπε να παίρνει ο Λεζορτ…xomitsious έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 12, 2024 6:49 pmΤον παίκτη δεν τον ξέρω, αλλά από τα λίγα που διάβασα για αυτόν δεν θα τον έπαιρνα για τόσα πολλά.forest79 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 12, 2024 6:44 pmΤελευταίο όνομα στη λίστα που ακούστηκε τελευταία είναι ο Τούρκος OMER YURTSEVEN (2.13) είναι σε καλή ηλικία ,δεν είχε όμως την ανάλογη πρόοδο που αρκετοί περίμεναν στις ΗΠΑ- αν δεν κάνω είναι free agent - πιθανόν θέλει να εξαντλήσει τις οποίες πιθανότητες στο ΝΒΑ (συμβόλαιο πιθανόν και ρόλο στην ομάδα)- είναι μια επιλογή που ταιριάζει κάπως στα πλάνα του Αταμαν (+Τουρκικης καταγωγής) .
Έφυγε από την Ευρωπη 18 ετών (κολέγιο + ΝΒΑ) δεν έχει ισχυρές παραστάσεις Ευρωλίγκας . Θα σας άρεσε σαν επιλογή ή είναι ρίσκο ;
Το κασέ του νομίζω είναι γύρο στα 2.000.000€
Πιστεύω ότι αν δώσουμε 2εκ. δεν θα είναι για παίκτη με ρίσκο αλλά για έτοιμο να αποδώσει από day 1.
- xomitsious

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά, ναι ψοφαει για κάτι τέτοια. Αλλά μόλις δει τι περισσεύει μετά τις αυξήσεις σε Λεσσορ, Γκράντ κλπ. μπορεί να δει με άλλο μάτι τη "βόμβα" ΓιοχάνεςΣτηβ Κερ έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 12, 2024 7:20 pmΕξαλλου οπως πιστεύω οτι ο Ντιπιτζις έχει εμπιστοσύνη στον Αταμαν κ θα κάνει οτι του πει στο τέλος ,έτσι πιστεύω με βάση την ….εικονα που έχει δημιουργήσει τόσα χρονια οτι θα τρώγεται για κατι πιο ….επικοινωνιακο.Αυτος έβγαζε τις λίστες με Μισιτς ,Ταβαρες κλπ
![]()
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
με την ερωμενη του?Κοιτα μονο μην μας διαβαζει η κοπελα/γυναικα του και χωρισει το παιδι..
Εντωμεταξυ μονο εγω δεν ξερω τον τιμαν?Δηλαδη ξερω οτι υπαρχει στην αλμπα και οτι βαραει και κανα σουτ μεχρι εκει..καθεστε ρε ανωμαλοι και βλεπετε αλμπα?
Να πουμε εδω οτι η αλμπα δεν ειναι κριτηριο..ο σικμα εκει ηταν σαν τον μαραντονα..απο στατιστικα που ειδα παντως 8π και 33% τριποντο δεν φαινεται και κελεπουρι..επισης λιγες προσπαθειες για 3π..Επειδη το πε και ο καβαλιερατος μου φαινεται ακομα πιο απιθανο οτι τον θελει ο αταμαν.
- xomitsious

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο