Το θέμα ειναι να υπάρχει …αναμενη η φλόγα της εθνικής και για τους επόμενους πάνω απο όλα!
Αγάπη ΜΟΝΟ Γι αυτά τα παιδιά κ ας …ψιλό γκρινιάζουμε !
Συντονιστής: Captains
Τότε που μας είχαν…πείσει οτι είμαστε καλύτεροι απο την …Ισπανία των Γκασολ,Ναβάρο κλπ κ οτι μας κερδίζουν ….αδικα !shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 28, 2024 1:57 amκαθαριζε η ελλαδα ποτε πριν μπει στο γηπεδο ομαδα με 10 ΝΒΑερς και τον αλεξαντερ μεσα?! Εγω θυμαμαι με την αργεντινη πχ που ηταν τετοιου μεγεθους να τα βρισκουμε σκουρα.. Απλα παλιοτερα το ΝΒΑ δεν μαζευε τοσο κοσμο εκτος αμερικης και να τους βελτιωνει τοσο.Μην πουμε για την ισπανια που μας κερδιζε απο τα αποδυτηρια με 1-2 ΝΒΑερς μονο.
JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 28, 2024 4:20 amΕίναι η πρώτη φορά που βλέπω τον SGA να πέφτει πάνω σε μπετό στο isolation. Δεν ξέρω τι να πω για τον Καλαϊτζάκη!
Η Εθνική μας χρειάζεται επιτέλους μια μεγάλη νίκη, μια πραγματικά μεγάλη νίκη, μια νίκη που ούτε που θυμάμαι πόσα χρόνια έχουμε να πετύχουμε (15 ίσως;). Περιμέναμε πολύ. Είναι η ώρα μας.
ενω στον καναδα ολοι ειναι Mvp του νβα ας πουμεtarp7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 28, 2024 9:59 am
Οι 3 που έχεις από Ευρωλίγκα είναι ρολιστες ,με το Καλάθη στη δύση της καριέρας του και οι υπόλοιποι Eurocup και κατω Με την καλύτερη ομάδα που κατεβάσαμε ποτέ στους ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου με παίκτες πρωταγωνιστές κι όχι ρολιστες της Ευρωλίγκας και Eurocup μέχρι οκτάδα μπήκαμε. Το άθλημα είναι ομαδικό δεν φτάνει ένας παίκτης. Έχουν περάσει οι εποχές που ένας παίκτης έπαιρνε τα παιχνίδια . Ο Αντετοκούμπο δεν θεωρείται αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης του κόσμου και η Καναδοί έχουν αντίστοιχο αξίας παίκτη
Επειδή παίζει Ολυμπιακό ελληνοποιήθηκε ο Γουόκαπ.. χαχα. Δεν τον διάλεξαν. Δεν κάνει καν νατουραλιζέ η Ελλάδα. Ο Ντόρσι έχει Έλληνα γονιό και ο Μήτρου Λονγκ. Ο Γουόκαπ αν δεν έπαιζε Ολυμπιακό δεν θα είχε ελληνοποιηθεί.JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 28, 2024 1:03 pmΗ εθνική είναι μια ομάδα πολύ καλή αμυντικά, με μέταλλο, αλλά και πολύ ασουτίαση. Είπαμε να ελληνοποιήσουμε παίχτη και το κάναμε με κάποιον πολύ καλό αμυντικά, με μέταλλο, αλλά και πολύ άσουτο. Και λέμε μετά για αθέμιτο ανταγωνισμό... δηλαδή θα μπορούσαμε να έχουμε τον Baldwin ή τον Nunn και κριναμε πως σε αυτή την ομάδα λείπει παιχτης σαν τον Walkup.
Εγω έχω αποδεχθεί τους νατουραλιζέ αφού το κάνουν όλοι, αλλά η επιλογή παίχτη είναι τουλάχιστον ύποπτη και εν τελει ταβανιαζει την οποία προσπάθεια της ομαδας. Ακόμα κι έτσι εγώ αν ήμουν στη θέση του Σπανουλη, οσο υπάρχει ο Καλάθης στο ροστερ θα επέλεγα τον Ντόρσεϊ. Επίσης από πλευράς του Σπαν δεν μπορώ να καταλάβω αυτο τον έρωτα προς τον Λαρεντζάκη, το παιδί ήταν άθλιο χθες, κακές επιλογές σε σουτ, λάθη και μια μόνιμη μανούρα. Καλύτερα να έπαιζε περισσότερο ο Καλαϊτζάκης.
Φαίνεται να εμπιστεύεται, πλην του Γιάννη, τους 7 Ευρωλιγκατους που έχει + τον Τολιοπουλο για το σουτ του. Τους Χαραλαμπόπουλο, Χουγκάζ και Μωραΐτη δεν νομίζω να τους δούμε καθόλου, σκεφτείτε αν αντι για αυτούς τους 3 είχαμε Σλούκα, Αντετοκουμπο και Ρογκαβόπουλο.
Οφείλουμε να κάνουμε μια εμφατική νίκη με τους Ισπανούς και να δώσουμε τα ρέστα μας μετα στο ματς με την Αυστραλία, πιστεύω πως μπορούμε. Παίξαμε καλύτερα από όσο περίμενα χθες, αν μπουν και άλλοι στην εξίσωση (Ντινος/Καλαθης) και παραμείνουν το ίδιο εξαιρετικοί οι Γιάννης και Παπ μπορούμε και παραπάνω. Εγώ θα εμπιστευομουν για λίγο και τον Μωραΐτη, έχει καλό σουτ και καλύτερη άμυνα απτον Τολιόπουλο.
Έχουν 5-6 κανονικούς NBAers. Gilgeous,Barret,Murray,Brooks,Olynyk ,Dort και πάει λέγοντας..τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 28, 2024 1:25 pmενω στον καναδα ολοι ειναι Mvp του νβα ας πουμεtarp7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 28, 2024 9:59 am
Οι 3 που έχεις από Ευρωλίγκα είναι ρολιστες ,με το Καλάθη στη δύση της καριέρας του και οι υπόλοιποι Eurocup και κατω Με την καλύτερη ομάδα που κατεβάσαμε ποτέ στους ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου με παίκτες πρωταγωνιστές κι όχι ρολιστες της Ευρωλίγκας και Eurocup μέχρι οκτάδα μπήκαμε. Το άθλημα είναι ομαδικό δεν φτάνει ένας παίκτης. Έχουν περάσει οι εποχές που ένας παίκτης έπαιρνε τα παιχνίδια . Ο Αντετοκούμπο δεν θεωρείται αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης του κόσμου και η Καναδοί έχουν αντίστοιχο αξίας παίκτη
εκτος απο 2 οι υπολοιποι ρολιστες και σκουπιστες παγκου ειναι
αν εχει περασει η εποχη που ενας παιχτης παιρνει τα παιχνιδια να μην μας ζαλιζουν τον ερωτα με αντεντοκουμπιαδα καθε χρονο και αν θα ερθει να παιξει η οχι
επισης δεν μιλαμε για να παρουμε το χρυσο αλλα σχολιαζουμε οτι με αυτο το ροστερ η απλη συμμετοχη σε ολυμπιακους θεωρειται υπερβαση
η μπορει να σταματησει η γελοιοτητα των ελληνοποιησεων που στην τελικη δεν προσφερει και τιποτα αφου η εθνικη ειναι πατοςPanathas_13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 28, 2024 1:30 pmΚαι στο φιναλε ας εκαναν Ελληνα στον Γουοκαπ και ας διαλεγαν αλλον αμερικανο για νατουραλιζε που διαθετει σουτ και ντριπλα.Νομιζω εχουμε το δικαιωμα.
Ο Γιάννης είναι ο καλύτερος μας παίκτης χωρίς αυτόν δεν θα περνάγαμε, ανεβάζει την ομάδα 2 επίπεδα, αλλά σαφώς δεν παίζει μόνος του άλλο αυτό.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 28, 2024 1:25 pmενω στον καναδα ολοι ειναι Mvp του νβα ας πουμεtarp7 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 28, 2024 9:59 am
εκτος απο 2 οι υπολοιποι ρολιστες και σκουπιστες παγκου ειναι
αν εχει περασει η εποχη που ενας παιχτης παιρνει τα παιχνιδια να μην μας ζαλιζουν τον ερωτα με αντεντοκουμπιαδα καθε χρονο και αν θα ερθει να παιξει η οχι
επισης δεν μιλαμε για να παρουμε το χρυσο αλλα σχολιαζουμε οτι με αυτο το ροστερ η απλη συμμετοχη σε ολυμπιακους θεωρειται υπερβαση