Εμένα μου αρέσει γιατί στην άμυνα κλείνει τρύπες με φανατισμό και υπάρχει παντού. Μαζί με το Σαντ Ρος θα είναι σαν τη θεά Καλι με τα 8 χέρια.john wick έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 19, 2020 10:30 pmΟπως εχω ξαναγραψει ,εγω προσωπικα ο λογος που λατρευω Greg Whitigton δεν ειναι το πολυ καλο 3ποντο του...εγω βλεπω εναν παικτη πολυ καλο ριμπαουντερ ,με σταθερα πολλα κλεψιματα και assist σε ολες τις χρονιες του,.εναν παικτη που συμμετεχει στο παιχνιδι της ομαδας με πολλους τροπους.φυσικα με το μειον οτι δεν εχει ξαναπαιξει EL.,.ενα μοντερνο Strech 4ρι ο οποιος μπορει να μας κανει να τριβουμε τα ματια μας...
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
- manj13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Mπααα....Ο Λουντζακος παιρνει 150-200 χιλιαρικακια για να βαλει 5 3ποντα κι αλλος 2.1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ για ΔΥΟ στα ΤΡΙΑΝΤΑΕΝΝΕΑ....Υπαρχουν τα τιμια deal....τα value buy...και τα με πιασανε ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΤΣΟ.....Μεγαλη αποσταση....portokalopita13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 19, 2020 9:10 pmmanj ξερει ο φιλος σου ο Σαρας οτι μιλας με τοσο καλα λογια για παικτη που φετος προλαβε..να βαλει ολα κ ολα 5 τριποντα ? (τα 3 εναντιον του Πανιωνιου )
την εβαψες αδελφε ! αυτη θα ειναι η πρωτη σας διαφωνια και φοβαμαι μην αποβει μοιραια![]()
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν θεωρω τοσο μεγαλο θεμα να μην παρουμε δευτερο ασσο.
Θα εχεις εναν βασικο να παιζει 25-28' και τα υπολοιπα του 1 ο Νεντοβιτς.
Στο 3 ο Παπαπετρου θα παιζει 25-28' οποτε εχεις χρονο για Σαντ Ρος και στο 2.
Θα μου πεις αν χτυπησει ο Νεντοβιτς τι γινεται
Εκει πας τον χρονο του βασικου στα 30' ε και με λιγο Φοστερ η Μποχωριδη θα βγει.
Αν λειψει για μεγαλο διαστημα παιρνεις αντικαταστατη του.
Θα μου πεις αν λειψουν ταυτοχρονα και ο ασσος που θα παρουμε και ο Νεντοβιτς τι κανεις.
Ε και η ΤΣΣΚΑ αν λειψουν ταυτοχρονα Τζειμς και Χακετ ποιον θα βαλει στο 1;
Εκει πας τον χρονο του βασικου στα 30' ε και με λιγο Φοστερ η Μποχωριδη θα βγει.
Θα μου πεις αν λειψουν ταυτοχρονα και ο ασσος που θα παρουμε και ο Νεντοβιτς τι κανεις.
- manj13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Απ τους τελευταιους υπαρχοντες της δυναστειας του Παναθηναικου εστω κι απο το ποστο του φροντιστη....ΟΛΑ χρειαζονται σε μια μεγαλη ομαδα....Αγαπημενος ολων ....https://www.paobc.gr/team/paraskeyas-dermanis-0basket72 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 19, 2020 9:15 pmτου κυρίου στη φωτό στο άβαταρ σου να του ε-πεις να δοκιμάσει τη μέθοδο Κανάκη για τα μαλλιά (διατροφή, θετική στάση και τα γνωστά).portokalopita13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 19, 2020 9:10 pmmanj ξερει ο φιλος σου ο Σαρας οτι μιλας με τοσο καλα λογια για παικτη που φετος προλαβε..να βαλει ολα κ ολα 5 τριποντα ? (τα 3 εναντιον του Πανιωνιου )
την εβαψες αδελφε ! αυτη θα ειναι η πρωτη σας διαφωνια και φοβαμαι μην αποβει μοιραια![]()
Μοιάζει με δράκο των πάρκων. Τρομάζω κάθε φορά που τον βλέπω.
Και φτάνει με τις μεταγραφές- ώρα για ερωτικές περιπέτειες.Θα σας το κλείσω το topic.
![]()
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
- SARAS1989

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Ο νεντοβιτς δεν ειναι αν θα τραυματιστει αλλα πότε θα συμβεί το μοιραίο και πόσο θα μείνει έξω. Χρειάζεται οπωσδήποτε γκαρντ και μάλιστα καλό διαφορετικά δε βγαίνει το ροτεισον. Επίσης είσαι τόσο σίγουρος οτι ο φοστερ θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και δε θα βγει νέος κιτσεν;pan24 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 19, 2020 11:04 pmΔεν θεωρω τοσο μεγαλο θεμα να μην παρουμε δευτερο ασσο.
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
- portokalopita13

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
και υγιεις να ειναι ολοι,καθ ολη την διαρκειας της σεζον παλι οριακα βγαινει με Λαπροβιτολα*- Νεντοβιτς-Φοστερ + Μποχωριδη + τον ΣαντΡος οσο προλαβαινει εκτος του 3..!
ενω για Νεντοβιτς θα ειναι μεγαλη εκπληξη να βγαλει τα 2/3 της σεζον!
οποτε δεν βγαινει !καλα χωρις Καλαιτζακη ειδικα που γραφουν δεν βγαινει με την καμια!
ας μην παρουμε ξενο,ας παρουμε ΜητρουΛονγκ, οπως προταθηκε ! που αν κρινει κανεις με βαση την φετινη του σεζον στην gleague πιο πολυ προς τον ασσο τεινει αυτην την στιγμη
οποτε δεν βγαινει !καλα χωρις Καλαιτζακη ειδικα που γραφουν δεν βγαινει με την καμια!
ας μην παρουμε ξενο,ας παρουμε ΜητρουΛονγκ, οπως προταθηκε ! που αν κρινει κανεις με βαση την φετινη του σεζον στην gleague πιο πολυ προς τον ασσο τεινει αυτην την στιγμη
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- john wick

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
portokalopita13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 19, 2020 11:46 pmκαι υγιεις να ειναι ολοι,καθ ολη την διαρκειας της σεζον παλι οριακα βγαινει με Λαπροβιτολα*- Νεντοβιτς-Φοστερ + Μποχωριδη + τον ΣαντΡος οσο προλαβαινει εκτος του 3..!
Για δωσε λιγο info στον λαο σχετικα με Μητρου ,πως παιζει κλπ... (αν.κ.τις.προαλλες ο short ελεγε οτι δεν.εχει.στα χερια.του ελληνικο.πασαπορτι) ...
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
- portokalopita13

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
και εμεις ειπαμε να σας φτιαξουμε με τον Παππα,αλλα δεν θετεGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 19, 2020 11:53 pmSant Ross στον παναθηναικο
Λαρεντζακης στον ολυμπιακο
Κακλαμανακης στον ηρακλη
γιαννοπουλος στον Προμηθεα
Εχουμε φτιαξει ολες τις ομαδες..
- portokalopita13

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- portokalopita13

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- portokalopita13

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
μολις ειδα για σαντ ρος σκεφτηκα αμεσως τον μητρου λονγκ για μπακ απ pg. λογω διαβατηριου (αμα εχει η μπορει να βγαλει αμεσα). δε τον εχω παρακολουθήσει πολυ τον παιχτη αλλα αμα εχει ελληνικο διαβατηριο τον παιρνεις να πεταει κανα 3ποντο, να ανοιγει χωρους, να τρεχει κανα συστημα που και που (εχουμε νεντοβιτς + ο βασικος ασσος οποτε δν εχουμε μεγαλες απαιτήσεις).
αμα ειναι προσιτος, μπορει να παιξει οφ μπολ και δεν ειναι μεγαλη τρυπα πισω, τον θελω.
6 ξενοι=καλυτερη χημεια
-βασικος ασσος, μητρου λονγκ, μποχω
-νεντοβιτς,φοστερ
-παπαπετρου, σαντ ρος
-βασικο 4αρι, ντινος, μπεντιλ
-παπ, ογκαστ
με λαπρο και γουιτιγκτον μου αρεσει πολυ.
αμα ειναι προσιτος, μπορει να παιξει οφ μπολ και δεν ειναι μεγαλη τρυπα πισω, τον θελω.
6 ξενοι=καλυτερη χημεια
-βασικος ασσος, μητρου λονγκ, μποχω
-νεντοβιτς,φοστερ
-παπαπετρου, σαντ ρος
-βασικο 4αρι, ντινος, μπεντιλ
-παπ, ογκαστ
με λαπρο και γουιτιγκτον μου αρεσει πολυ.
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
καλες κινησεις παντως για το φετινο προτζεκτ του παναθηναικου
ο νεντοβιτς ειναι ενας παικτης που πολλες φορες ηταν στους 12 της Σερβιας για τις μεγαλες διοργανωσεις
ο σαντ ρος ειναι παικτης επου δυσκολα βρισκεις στην ευρωλιγκα μεε τετοια ενεργεια και πολυπλευρο ταλεντο και η τσσκα τον αφησε γιατι εχει πιο ακριβους στη θεση του
ο Ογκαστ βελτιωμενος και με πολυ καλα νουμερα στη γαλατα
ο Λαπροβιτολα αν ερθει, σιγουρα εχει μια πτωτικη πορεια αλλα στη τελικη ηταν μελος της Ρεαλ οχι καμιας Γκραν Καναρια
θα ελεγα οτι το ροστερ ειναι VFM ως τωρα
ο νεντοβιτς ειναι ενας παικτης που πολλες φορες ηταν στους 12 της Σερβιας για τις μεγαλες διοργανωσεις
ο σαντ ρος ειναι παικτης επου δυσκολα βρισκεις στην ευρωλιγκα μεε τετοια ενεργεια και πολυπλευρο ταλεντο και η τσσκα τον αφησε γιατι εχει πιο ακριβους στη θεση του
ο Ογκαστ βελτιωμενος και με πολυ καλα νουμερα στη γαλατα
ο Λαπροβιτολα αν ερθει, σιγουρα εχει μια πτωτικη πορεια αλλα στη τελικη ηταν μελος της Ρεαλ οχι καμιας Γκραν Καναρια
θα ελεγα οτι το ροστερ ειναι VFM ως τωρα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο