Group A : CAN - GRE- AUS - ESP
Συντονιστής: Captains
- kite26
- Reactions: 1143
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Για τον Αντετοκούμπο.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 30, 2024 2:24 pmΓια ποιον παίχτη λες?kite26 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 30, 2024 2:13 pmΔεν μου αρέσει σαν παίκτης καθόλου. Ψέματα να πω; Είναι υπεραθλητής, εντάξει. Από εκεί και πέρα, δεν κολλάει με την γενικότερη αμπαλοσύνη των υπολοίπων. Απλά είναι τα πράγματα, ή βγάζεις νέους Έλληνες παίκτες, ή δε θα είσαι ποτέ για πολλά. Αυτό, και σε όποιον αρέσει. Πάμε παρακάτω.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 177
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχεις άδικο σε αυτά που γράφεις. Επειδή ασχολούμαι με τις ακαδημίες στον τόπο που μένω, θα σου προσθέσω τα εξής. Δεν γίνεται πάντα σωστή δουλειά από τους προπονητές αλλά δεν δουλεύουν και όσο πρέπει οι πιτσιρικάδες. Παιδιά που μπήκαν με όρεξη πέρσι, ξαφνικά βαρέθηκαν και το έριξαν στις βόλτες με τα μηχανάκια και τα τσιγάρα. Υπάρχουν επίσης και πολλά φροντιστήρια για τα μεγαλύτερα παιδιά. Μου είχε βγει η ψυχή για να βγάλω το πρόγραμμα για εκείνο το τμήμα. Υπάρχουν όμως και παιδιά που δουλεύουν, έχουν όρεξη και μάλιστα ζητούσαν να τους ανοίξω επιπλέον ώρες το γήπεδο και όταν μπορούσα, το έκανα. Είναι πολυδιάστατο το ζήτημα.kite26 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 30, 2024 2:31 pmΕγώ δε λέω να μην εκμεταλλευτείς το τυχερό να έχεις nbaer στην Εθνική ομάδα. Θα έπρεπε όμως να αντιμετωπίζεται ως κάτι δευτερεύον ή τριτεύον, αφού το σημαντικό όπως είπα και πριν είναι να βγουν και να προωθηθούν νέα ταλέντα. Αν ξεκινήσει η συζήτηση για αυτό όμως, δεν συμφέρει πολλούς. Πού είναι για παράδειγμα τα γήπεδα μπάσκετ σε κάθε πόλη; Εγώ έμπαινα στον εξωτερικό χώρο ενός σταδίου παλιά για να ρίξω κάνα σουτ μόνος μου και μου κάνανε παρατήρηση γιατί μπήκα πριν ανοίξουν οι πόρτες. Ε, μετά πώς περιμένεις με τέτοια νοοτροπία να έχεις στην εθνική σου σουτέρ; Δεν το αξίζεις. Δημιουργείς γήπεδα μπάσκετ παντού, να έρχονται σε επαφή τα νέα παιδιά με το άθλημα και όχι με τις καφετέριες και αλλάζεις λίγο τον τρόπο που δουλεύουν οι ακαδημίες. Κάτι γίνεται λάθος στην παραγωγή ταλέντων, δεν είναι τυχαίο ότι άλλες χώρες έχουν το know how να παράξουν νέους παικταράδες. Μέσω του αθλητισμού θα φτάσεις και στον πρωταθλητισμό.
2
1
1

Πολύ σωστό αυτό που λες για τα φροντιστήρια . Τα παιδία έχουν από μικρά πάρα πολλές δραστηριότητες και πάνε σε φροντιστήριο πολλές φορές 2 ξένες γλώσσες+ τα μαθήματα του σχολείουggr έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 30, 2024 2:48 pmΔεν έχεις άδικο σε αυτά που γράφεις. Επειδή ασχολούμαι με τις ακαδημίες στον τόπο που μένω, θα σου προσθέσω τα εξής. Δεν γίνεται πάντα σωστή δουλειά από τους προπονητές αλλά δεν δουλεύουν και όσο πρέπει οι πιτσιρικάδες. Παιδιά που μπήκαν με όρεξη πέρσι, ξαφνικά βαρέθηκαν και το έριξαν στις βόλτες με τα μηχανάκια και τα τσιγάρα. Υπάρχουν επίσης και πολλά φροντιστήρια για τα μεγαλύτερα παιδιά. Μου είχε βγει η ψυχή για να βγάλω το πρόγραμμα για εκείνο το τμήμα. Υπάρχουν όμως και παιδιά που δουλεύουν, έχουν όρεξη και μάλιστα ζητούσαν να τους ανοίξω επιπλέον ώρες το γήπεδο και όταν μπορούσα, το έκανα. Είναι πολυδιάστατο το ζήτημα.kite26 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 30, 2024 2:31 pmΕγώ δε λέω να μην εκμεταλλευτείς το τυχερό να έχεις nbaer στην Εθνική ομάδα. Θα έπρεπε όμως να αντιμετωπίζεται ως κάτι δευτερεύον ή τριτεύον, αφού το σημαντικό όπως είπα και πριν είναι να βγουν και να προωθηθούν νέα ταλέντα. Αν ξεκινήσει η συζήτηση για αυτό όμως, δεν συμφέρει πολλούς. Πού είναι για παράδειγμα τα γήπεδα μπάσκετ σε κάθε πόλη; Εγώ έμπαινα στον εξωτερικό χώρο ενός σταδίου παλιά για να ρίξω κάνα σουτ μόνος μου και μου κάνανε παρατήρηση γιατί μπήκα πριν ανοίξουν οι πόρτες. Ε, μετά πώς περιμένεις με τέτοια νοοτροπία να έχεις στην εθνική σου σουτέρ; Δεν το αξίζεις. Δημιουργείς γήπεδα μπάσκετ παντού, να έρχονται σε επαφή τα νέα παιδιά με το άθλημα και όχι με τις καφετέριες και αλλάζεις λίγο τον τρόπο που δουλεύουν οι ακαδημίες. Κάτι γίνεται λάθος στην παραγωγή ταλέντων, δεν είναι τυχαίο ότι άλλες χώρες έχουν το know how να παράξουν νέους παικταράδες. Μέσω του αθλητισμού θα φτάσεις και στον πρωταθλητισμό.
1
1

- pan24
- Reactions: 2542
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το πρόβλημα του δεν είναι τόσο η κούραση.montechristo έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 30, 2024 2:39 pmAldama και Giddey να γυαλίζουν πάγκο σε Μέμφις και Σικάγο και Χουέρτας σε Τενερίφη, προφανώς και δεν έχουν την καταπόνηση του Γουόκαπ μς 25-30 λεπτά στην ευρωλίγκα.
Είναι ότι δεν μπορεί να παίζει μαζί με τον Καλάθη, ως παικτικά χαρακτηριστικά δεν κολλάνε.
Ιδανικά θα ήθελες να παίζουν από 20 λεπτά στο 1 και ίσως και κάνα 5λεπτο μαζί ανάλογα τον αντίπαλο, τη μέρα κλπ.
Αλλά με Λαρεντζάκη χώμα, Σλούκα και Ρογκαβόπουλο εκτός εθνικής δεν υπάρχει άλλη επιλογή.
1
1

- gkostas37
- Reactions: 470
- Αγαπημένη θέση: SG, SF
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε παιδιά σοβαρά τώρα συζητάμε αν είναι καλός παίκτης ο Γιάννης; ΝΒΑ finals MVP, Regular Season MVP, All Star, βασικός στους Bucks
Άλλο να πούμε ότι με FIBA rules, σε πιο μικρό γήπεδο σε σχέση με το ΝΒΑ, με τους μισούς παίκτες να είναι επιπέδου Euro Cup και με γκαρντ που δεν βάζουν σουτ ούτε με αίτηση, δεν μπορεί να δώσει το 100% και άλλο να συζητάμε αν είναι καλός ή όχι. Να παρακαλάμε από του χρόνου να καταδεχτει να παίζει με Λούντζη, Μωραϊτη, Λαρεντζάκη στα γκαρντ και με Χαραλαμπόπουλο στο 3.
Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι έρχεται από πίσω. Θα καταντήσουμε να παρακαλάμε τον Ρογκαβοουλο να μην κάνει βουτιές στην Μύκονο.
Για Αυστραλία είναι η πιο σοβαρή από τις 3 του ομίλου μας. Δεν την νικάμε με τίποτα, αφήστε που απ' ότι φαίνεται δύσκολα θα χάσει από τον Καναδά

Άλλο να πούμε ότι με FIBA rules, σε πιο μικρό γήπεδο σε σχέση με το ΝΒΑ, με τους μισούς παίκτες να είναι επιπέδου Euro Cup και με γκαρντ που δεν βάζουν σουτ ούτε με αίτηση, δεν μπορεί να δώσει το 100% και άλλο να συζητάμε αν είναι καλός ή όχι. Να παρακαλάμε από του χρόνου να καταδεχτει να παίζει με Λούντζη, Μωραϊτη, Λαρεντζάκη στα γκαρντ και με Χαραλαμπόπουλο στο 3.
Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι έρχεται από πίσω. Θα καταντήσουμε να παρακαλάμε τον Ρογκαβοουλο να μην κάνει βουτιές στην Μύκονο.
Για Αυστραλία είναι η πιο σοβαρή από τις 3 του ομίλου μας. Δεν την νικάμε με τίποτα, αφήστε που απ' ότι φαίνεται δύσκολα θα χάσει από τον Καναδά
2
2

Για το Λαρετζάκη συμφωνώ αν και για ρολίστας καλά στέκετε και στην ευρωλίγκα καμία σχέση με Λούντζη και Παππά. Ο Παπαγιάννης και ο Καλάθης παίζουν τόσα χρόνια στην ευρωλίγκα δεν νομίζω ότι τους κάνει κανένας χάρη. Παπαγιάννης θα έπρεπε να έπαιζε καλύτερα, τη σεζόν 2021-2022 βγήκε πρώτος ριμπάουντερ και μπλογκέρ στην ευρωλίγκα δυστυχώς δεν συνέχισε να παίζει σ αυτό το επίπεδο.
1
1

- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Σε ένα ταξίδι που έκανα στη Βαρκελώνη παρατήρησα ότι όλος ο ντόπιος κόσμος αθλούνταν στις παραλίες και ουσιαστικά τα καφέ λειτουργούσαν για τους τουρίστες. Έχουν κουλτούρα αθλητισμού, αυτό που δεν έχουμε εμείς. Οι παραλίες έχουν χώρο να κάνεις ποδήλατο, να τρέξεις, για beach volley και δεν ξέρω κι εγώ για τι άλλο. Επίσης, έχουν υποδομές, γήπεδα, τεχνικές γνώσεις. Εσύ τι έχεις; Παραλίες που είναι κατειλημμένες από καφετέριες μέχρι το νερό, χαλασμένα και επικίνδυνα γήπεδα και μια γενικότερη κουλτούρα που είναι μακριά από τον αθλητισμό. Όλοι Facebook και λολ. Ο αθλητισμός εδώ υπάρχει μόνο για να μοστράρουμε διαφορετικότητα. Σκληρές αλήθειες, αλλά κάποιος είναι ώρα να τις πει.ggr έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 30, 2024 2:48 pmΔεν έχεις άδικο σε αυτά που γράφεις. Επειδή ασχολούμαι με τις ακαδημίες στον τόπο που μένω, θα σου προσθέσω τα εξής. Δεν γίνεται πάντα σωστή δουλειά από τους προπονητές αλλά δεν δουλεύουν και όσο πρέπει οι πιτσιρικάδες. Παιδιά που μπήκαν με όρεξη πέρσι, ξαφνικά βαρέθηκαν και το έριξαν στις βόλτες με τα μηχανάκια και τα τσιγάρα. Υπάρχουν επίσης και πολλά φροντιστήρια για τα μεγαλύτερα παιδιά. Μου είχε βγει η ψυχή για να βγάλω το πρόγραμμα για εκείνο το τμήμα. Υπάρχουν όμως και παιδιά που δουλεύουν, έχουν όρεξη και μάλιστα ζητούσαν να τους ανοίξω επιπλέον ώρες το γήπεδο και όταν μπορούσα, το έκανα. Είναι πολυδιάστατο το ζήτημα.kite26 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 30, 2024 2:31 pmΕγώ δε λέω να μην εκμεταλλευτείς το τυχερό να έχεις nbaer στην Εθνική ομάδα. Θα έπρεπε όμως να αντιμετωπίζεται ως κάτι δευτερεύον ή τριτεύον, αφού το σημαντικό όπως είπα και πριν είναι να βγουν και να προωθηθούν νέα ταλέντα. Αν ξεκινήσει η συζήτηση για αυτό όμως, δεν συμφέρει πολλούς. Πού είναι για παράδειγμα τα γήπεδα μπάσκετ σε κάθε πόλη; Εγώ έμπαινα στον εξωτερικό χώρο ενός σταδίου παλιά για να ρίξω κάνα σουτ μόνος μου και μου κάνανε παρατήρηση γιατί μπήκα πριν ανοίξουν οι πόρτες. Ε, μετά πώς περιμένεις με τέτοια νοοτροπία να έχεις στην εθνική σου σουτέρ; Δεν το αξίζεις. Δημιουργείς γήπεδα μπάσκετ παντού, να έρχονται σε επαφή τα νέα παιδιά με το άθλημα και όχι με τις καφετέριες και αλλάζεις λίγο τον τρόπο που δουλεύουν οι ακαδημίες. Κάτι γίνεται λάθος στην παραγωγή ταλέντων, δεν είναι τυχαίο ότι άλλες χώρες έχουν το know how να παράξουν νέους παικταράδες. Μέσω του αθλητισμού θα φτάσεις και στον πρωταθλητισμό.
6
1
5

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 177
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είπαν αυτό οι συνομιλητές. Τόνισαν ότι η επιδραστικοτητα του μειώνεται, όταν δεν έχει σουτέρ γύρω του, αφού βασίζεται πολύ στις μπούκες και στο δυναμικό παιχνίδι κοντά στο καλάθι. Οι Fiba rules λειτουργούν ανασταλτικά για τέτοιους παίκτες. Δεν τον κατηγορώ, ούτε τον μειώνω, ο άνθρωπος τα έδωσε όλα και στα δύο παιχνίδια και ευτυχώς που τον έχουμε κι αυτόν.
1
1

- coach blue
- Reactions: 1367
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για να βγει το σλουκας καλαθης μαζί έπρεπε να παίρνεις σταθερά κάτι από μητογλου παπαγιαννη.
Στο προολυμπιακο συνέβη. Στην ολυμπιάδα που δυο ματς οι ψηλοί είναι εξαφανισμένοι το να παίζεις με αυτούς τους δύο μαζί είναι αυτοκτονία. Το ακόμα χειρότερο ότι χωρίς καλαθη δεν είχες ούτε δημιουργία.
Η ομάδα το πάλεψε. Εχασε κάτι εύκολα από κάτω, έβαλαν κάτι τρελά οι Ισπανοί . Δεν είναι κι η πρώτη φορά που χάνουμε έτσι.
Στο προολυμπιακο συνέβη. Στην ολυμπιάδα που δυο ματς οι ψηλοί είναι εξαφανισμένοι το να παίζεις με αυτούς τους δύο μαζί είναι αυτοκτονία. Το ακόμα χειρότερο ότι χωρίς καλαθη δεν είχες ούτε δημιουργία.
Η ομάδα το πάλεψε. Εχασε κάτι εύκολα από κάτω, έβαλαν κάτι τρελά οι Ισπανοί . Δεν είναι κι η πρώτη φορά που χάνουμε έτσι.
1
1

- kite26
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Ο Καλάθης δίκαια παίζει μην τρελαθουμε. Έχει συγκεκριμένες δυνατότητες και πλεονεκτήματα. Ο Παπαγιάννης είναι για 2ος ψηλός σε μέτρια ομάδα Ευρωλίγκας και για 3ος σε top ομάδα. Για Αλμπα,Βιλερμπάν μπορεί και 1ος να παίζει.tarp7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 30, 2024 2:59 pmΓια το Λαρετζάκη συμφωνώ αν και για ρολίστας καλά στέκετε και στην ευρωλίγκα καμία σχέση με Λούντζη και Παππά. Ο Παπαγιάννης και ο Καλάθης παίζουν τόσα χρόνια στην ευρωλίγκα δεν νομίζω ότι τους κάνει κανένας χάρη. Παπαγιάννης θα έπρεπε να έπαιζε καλύτερα, τη σεζόν 2021-2022 βγήκε πρώτος ριμπάουντερ και μπλογκέρ στην ευρωλίγκα δυστυχώς δεν συνέχισε να παίζει σ αυτό το επίπεδο.
1
1