Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3235
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Αύγ 11, 2024 2:52 am

eddiedimitris έγραψε:
Σάβ Αύγ 10, 2024 11:07 pm
Παντως ρε παιδια πολυ σίγουρους σας βλεπω οτι ο Πετρουσεφ θα ειναι ο νεος Νοβίτσκι η εστω Κιριλενκο
Σιγουρα εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα δε με πειθει οτι θα σκιστεί στη δουλεια και θα πετυχει...
Περσι θα το ξανα πω με τον Παναθηναϊκό στους τελικούς που ηταν μεγαλη ευκαιρια να βοηθησει την ομαδα και τον εαυτο του δεν πρόσφερε δπσχεδον τιποτα...
Τελοσπαντων νομιζω ο Μπαρτζωκας ξερει καλυτερα
ξερεις ποιος αλλος στις αντιστοιχες ηλικιες δεν προσεφερε και ολοι τον ειχαν για τελειωμενο και οτι μαλλον ειναι τεμπελακος και δεν πολυκαιγεται... αλλα και οταν τον φεραμε στον ολυμπιακο θυμαμαι πολλους να τσινανε να μουρμουρανε και να γκρινιαζουν?

αυτος που φετος θα παρει σχεδον 4εκ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Αύγ 11, 2024 4:19 am

Στον παο δεν υπαρχει προβλημα επειδη ειναι 4 παικτες..αλλα δεν λετε ποιοι 4 παικτες... Ναν 30λ ακατεβατα οπως λετε και για τον βεζε..Σλουκας 25-27..Με 20λ κανενας ηγετης..Γκραντ 25λ ακατεβατα..Δεν εκανε τετοια μπρεικ αουτ σεζον για να γιαλιζει τον παγκο..Μπραουν 25λ ακατεβατα,εδω στην μακαμπι ηταν ηγετης,εδω θα ρθει να κανει τα ρεπα...?Μαθηματικος δεν ειμαι αλλα μπορει να μας πει και ο φιλος mathimatician πως ακριβως θα βγουνε οι χρονοι,γιατι εμενα δεν βγαινουν τα κουκια..Μην βαλω και τον γκριγκονις που αμα δεν μπορει στο 3(στα περισσοτερα δεν μπορουσε) θα πρεπει να παιζει 2 και αυτος..

Βλεπω τον γκραντ του χρονου να καταβαινει σε απεργια πεινας.. και του σλουκα αν του κλεψουν το spot light να κανει τα καλα του στον ολυμπιακο..

Προφανως τα γραφω στην υπερβολη αλλα ο σκοπος μου ειναι να δειξω οτι αντιστοιχα διαβαζω εδω μεσα..μονο ο ολυμπιακος εχει θεμα με χρονους,με παικτες ,με μανατζερ κτλ στις αλλες ομαδες ολα καλα.. Ρεαλ ταβαρες ιμπακα γκαρουμπα ντεκ χεζονια γιαμπουσελε(αν ο πετρουσεφ εκανε καλους ολυμπιακος αυτος τι εκανε?) κτλ.. Μπαρτσελονα βεσελι γουιλι παρκερ μετου παρα φαλ...Στον παο θελανε να φερουνε πισω απο λεσσορ ΝΒΑερς που βρηκαν απο 5 μεχρι 15εκ συμβολαια....Ενω εμεις για καποιο μαγικο λογο δεν μπορουμε να χωρεσουμε τον πετρουσεφ που απο τον ολυμπιακο βγαινει οτι ενας εκ των πιτερς/βεζε θα παει μονιμα στο 3...Περιεργα πραγματα...

4
1 Εικόνα 3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 574
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Κυρ Αύγ 11, 2024 6:46 am

Σχετικά με την απόδοση του Petrusev με την εθνική του:

- Το να έχεις συμπαίκτες Jokic, Bogdanovic και Micic που τραβάνε όλη την άμυνα προφανώς δημιουργεί περισσότερους χώρους. Χώρους που δεν βρίσκεις στον Ολυμπιακό για κανένα λόγο. Ας δούμε λοιπόν τις επιδόσεις του στην εθνική με αυτό στο μυαλό μας.

- Επειδή αναφέρθηκε η επίδοση του με τον ΠΑΟ, στην εθνική πάντα έπαιζε με κάποιον ψηλότερο και δυνατότερο παίκτη στο 5, είτε τον Milutinov, είτε τον Jokic. Στους τελικούς κλήθηκε να παίξει στο 5, απέναντι στο καλύτερο 5αρι την χρόνια που μας πέρασε.

ΥΓ. Αναφέρθηκε και το ηχητικό, το οποίο νομίζω πρόκειται για κάτι τελείως διαφορετικό από την δυσαρέσκεια για τον χρόνο συμμετοχής, τον ρόλο κτλ. Το να είσαι έξω φρενών επειδή οι βαθύπλουτοι εργοδότες σου καθυστερούν να σε πληρώσουν επικαλούμενοι ένα σωρό πιθανές κι απίθανες δικαιολογίες και να απειλείς θεούς και δαίμονες μου φαίνεται απόλυτα λογικό. Στο κάτω κάτω είναι συμβατική τους υποχρέωση. Και φαίνεται ξεκάθαρα στο ηχητικό ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 685
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Κυρ Αύγ 11, 2024 8:03 am

reignman έγραψε:
Κυρ Αύγ 11, 2024 2:52 am
eddiedimitris έγραψε:
Σάβ Αύγ 10, 2024 11:07 pm
Παντως ρε παιδια πολυ σίγουρους σας βλεπω οτι ο Πετρουσεφ θα ειναι ο νεος Νοβίτσκι η εστω Κιριλενκο
Σιγουρα εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα δε με πειθει οτι θα σκιστεί στη δουλεια και θα πετυχει...
Περσι θα το ξανα πω με τον Παναθηναϊκό στους τελικούς που ηταν μεγαλη ευκαιρια να βοηθησει την ομαδα και τον εαυτο του δεν πρόσφερε δπσχεδον τιποτα...
Τελοσπαντων νομιζω ο Μπαρτζωκας ξερει καλυτερα
ξερεις ποιος αλλος στις αντιστοιχες ηλικιες δεν προσεφερε και ολοι τον ειχαν για τελειωμενο και οτι μαλλον ειναι τεμπελακος και δεν πολυκαιγεται... αλλα και οταν τον φεραμε στον ολυμπιακο θυμαμαι πολλους να τσινανε να μουρμουρανε και να γκρινιαζουν?

αυτος που φετος θα παρει σχεδον 4εκ.
Δε λεω οτι δε θα γινει μεγαλος παικτης...πολυ πιθανο να γινει...Απλα δε το εχω τοσο σιγουρο...Απο κει και περα εχω την αισθηση οτι ο Βεζενκοφ εβγαζε πολυ περισσοτερη θέληση να καθιερωθεί ειτε ηταν στον Άρη η την Μπαρτσελονα....
Πριν κλεισει τα 20 με τον Άρη ειχε 17 ποντους μεσο ορο...

Τελοσπαντων και περσι που ελειπε ο Βεζενκοφ βλεποντας τον Πετρουσεφ δε μου εβγαζε πως γούσταρε που επαιζε στην ομαδα

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1239

Κυρ Αύγ 11, 2024 10:58 am

ο σασα επιστρεφει απο χρονια με τραυματισμο και ουσιαστικα χωρις αγωνες ,ο φαλ εκανε χειρουργειο στη μυτη ο μιλου και ο πετρουσεφ επιστρεφουν απο φουλ ολυμπιαδα ενω και ο παπ επαιξε πολυ χρονο στο ολυμπιακο τουρνουα το ιδο και ο γουοκαπ ,πιστευω οτι ολοι θα βρουν χρονο γιατι θα γινει διαχειρηση και δεν θα μπουν σε φουλ ρυθμο απο την αρχη γιατι θα κλαταρουν στα μισα της χρονιας , οσο προχωραει η χρονια η λογικη λεει οτι οποιος ανταποκρινεται και αποδιδει καλυτερα θα παιζει περισσοτερο , στην τελικη αναλυση ο στοχος της χρονιας ειναι ξεκαθαρος και σε τοσους πολλους αγωνες 9καμια φορα και τρεις την εβδομαδα ) κανεις δεν περισσευει .

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 793

Κυρ Αύγ 11, 2024 12:29 pm

το είπε ο Σκακιστής, το είπαν οι Αφοί και κυρίως το είπα εγώ :P , θα πάμε με μεγάλο ρόστερ γιατί οι υποχρεώσεις είναι πολλές και οι τραυματισμοί πιθανοί οπότε δεν έχει νόημα να χωρίζουμε τα λεπτά σε παίκτες και να καταλήγουμε ότι δε βγαίνουν οι χρόνοι. το έκαναν και στην ομάδα πέρυσι αυτό και καταλήξαμε να παίζουμε με Σίκμα σέντερ και Λούντζη με 20λεπτα στην Ευρωλίγκα πριν έρθουν τα χειμωνιάτικα ψώνια και δούμε λίγο κανονικό μπάσκετ.

ας είναι αυτό το πρόβλημα μας φέτος, ότι δε θα τραυματιστεί/κουραστεί κανείς και συνεπώς κάποιοι παίκτες δε θα παίζουν πολύ και θα είναι δυσαρεστημένοι.

αν, όπως προαναφέρθηκε, συνυπολογίσουμε το ότι πολλοί παίκτες μας θα είναι σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της χρονιάς, το μεγάλο ρόστερ δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Αύγ 11, 2024 12:32 pm

χαχα προφανώς και δεν θα γίνει Νοβίτσκι ή έστω Κιριλένκο ο Πετρουσέφ.. :mrgreen: :mrgreen:
Μπορεί όμως να φτάσει στο μέλλον σε επίπεδο prime Βεζένκοφ(με διαφορετικά βέβαια χαρακτηριστικά παιχνιδιού) που πάλι είναι πολυτέλεια για Ευρώπη.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Αύγ 11, 2024 12:43 pm

Έχουν χρόνο να ξεκουραστούν και να δουλέψουν σε προετοιμασία οι παίχτες.. 20-30 μέρες ξεκούραση μετά από Ολυμπιακούς πιστεύω είναι καλά.. Δεν είναι σαν τις άλλες διοργανώσεις που γίνονται Σεπτέμβριο..
Γενικά χορτάσαμε μπάσκετ με Ολυμπιακούς αγώνες και τώρα έχουμε όρεξη για την ομάδα.. Θα περιμένουμε αρκετά όμως..
Πιστεύω θα είναι επισοδειακή χρονιά με σασπένς. Ίσως ο Βέζενκοφ αργήσει να ρολάρει. Πρέπει να μείνουν Πίτερς και Πετρουσέφ γιατί θα χρειαστεί να τραβήξουν κουπί στις αρχές.

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1522
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Αύγ 11, 2024 1:05 pm

Επειδη τελειωσαν οι ολυμπιακοι και οι φετινες μεταγραφες για να μην βαρεθουμε θελετε να κανουμε μεταγραφες για την σαιζον 25-26 ;

6
6 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1239

Κυρ Αύγ 11, 2024 1:44 pm

coach blue έγραψε:
Κυρ Αύγ 11, 2024 1:05 pm
Επειδη τελειωσαν οι ολυμπιακοι και οι φετινες μεταγραφες για να μην βαρεθουμε θελετε να κανουμε μεταγραφες για την σαιζον 25-26 ;
ευκολακι θα μεινουν οσοι κανουν καλη χρονια ,θα μας χαιρετησουν οσοι δεν κανουν καλη χρονια και ληξει το συμβολαιο τους και ισως λεω ισως να παρουμε ενα τριαρι

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 459
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς

Κυρ Αύγ 11, 2024 2:18 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Αύγ 11, 2024 4:19 am
Στον παο δεν υπαρχει προβλημα επειδη ειναι 4 παικτες..αλλα δεν λετε ποιοι 4 παικτες... Ναν 30λ ακατεβατα οπως λετε και για τον βεζε..Σλουκας 25-27..Με 20λ κανενας ηγετης..Γκραντ 25λ ακατεβατα..Δεν εκανε τετοια μπρεικ αουτ σεζον για να γιαλιζει τον παγκο..Μπραουν 25λ ακατεβατα,εδω στην μακαμπι ηταν ηγετης,εδω θα ρθει να κανει τα ρεπα...?Μαθηματικος δεν ειμαι αλλα μπορει να μας πει και ο φιλος mathimatician πως ακριβως θα βγουνε οι χρονοι,γιατι εμενα δεν βγαινουν τα κουκια..Μην βαλω και τον γκριγκονις που αμα δεν μπορει στο 3(στα περισσοτερα δεν μπορουσε) θα πρεπει να παιζει 2 και αυτος..

Βλεπω τον γκραντ του χρονου να καταβαινει σε απεργια πεινας.. και του σλουκα αν του κλεψουν το spot light να κανει τα καλα του στον ολυμπιακο..

Προφανως τα γραφω στην υπερβολη αλλα ο σκοπος μου ειναι να δειξω οτι αντιστοιχα διαβαζω εδω μεσα..μονο ο ολυμπιακος εχει θεμα με χρονους,με παικτες ,με μανατζερ κτλ στις αλλες ομαδες ολα καλα.. Ρεαλ ταβαρες ιμπακα γκαρουμπα ντεκ χεζονια γιαμπουσελε(αν ο πετρουσεφ εκανε καλους ολυμπιακος αυτος τι εκανε?) κτλ.. Μπαρτσελονα βεσελι γουιλι παρκερ μετου παρα φαλ...Στον παο θελανε να φερουνε πισω απο λεσσορ ΝΒΑερς που βρηκαν απο 5 μεχρι 15εκ συμβολαια....Ενω εμεις για καποιο μαγικο λογο δεν μπορουμε να χωρεσουμε τον πετρουσεφ που απο τον ολυμπιακο βγαινει οτι ενας εκ των πιτερς/βεζε θα παει μονιμα στο 3...Περιεργα πραγματα...
Λίγο off topic, αλλά μιας που επικαλέστηκε τις επιστημονικές μου γνώσεις :lol: ο φίλος Σακ, ας πω λίγο τη γνώμη μου κι εγώ για το επίμαχο θέμα.

1. Γεγονός πρώτο: Στον Παναθηναϊκό ο Μπράουν ήρθε στη θέση του Βιλντόζα (κανονικά 1-1). Άρα αν θεωρήσουμε ότι οι χρόνοι των υπολοίπων παικτών θα μείνουν ως έχουν, ο Μπράουν πρέπει να πάρει ότι ακριβώς έπαιρνε και ο Λούκα. Με μια πρόχειρη ματιά μιλάμε για 15 λεπτά στη Regular, 13 στα Playoffs και 12 στο Final4. Ήρθε για αυτά τα λεπτά ο Μπράουν; Εε όχι βέβαια! Άρα η λογική λέει ότι θα κοπεί αναγκαστικά χρόνος από κάποιον/ους. Εκτός κι αν υπάρξουν τραυματισμοί, αλλά εγώ εξετάζω το σενάριο με τους παίκτες υγιείς. Επίσης, υπολογίστε ότι πέρυσι έχασε πολλά παιχνίδια ο Παπαπέτρου ως τραυματίας, δίνοντας χώρο και χρόνο στους Grant και Grigonis οι οποίοι υπό κανονικές συνθήκες θα ήθελαν περισσότερο χρόνο στο 2. Άρα το συμπέρασμα πιο είναι; Θεωρώ ότι και ο Παναθηναϊκός έχει ένα θέμα με τους χρόνους στα γκαρντ, ειδικά αν θα είναι όλοι υγιείς. Αλλά φαίνεται ο Αταμάν να είναι πολύ καλύτερος διαχειριστής ρόστερ και ψυχολογίας παικτών και θεωρώ ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή. Παρ όλα αυτά κινδυνεύουν κι αυτοί, αν μείνει ο Παπαπέτρου με 5-10 λεπτά να τα κάνει όπα τα αποδυτήρια (παράδειγμα ο Ιωάννης, δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα το παιδί).

2. Στα δικά μας τώρα. Ναι έχουν δίκιο όσοι μιλάνε για χρόνους και γκρίνιες και τα ρέστα. Προσέξτε ° έχουν δίκιο όσον αφορά καθαρά το κομμάτι των χρόνων και δεν εξετάζω το κομμάτι της διαχείρισης που θα κάνει ο κοουτς, καθότι μπορεί να λύσει μαεστρικά την σπαζοκεφαλιά (γιατί περί τέτοιου πρόκειται). Πάμε να δούμε τους παίκτες από το 3 έως το 5:
  • Παπανικολάου (15 - 20)
  • McKissik
  • Λαρεντζάκης (DNP :Amen: )
  • Peters
  • Petrusev
  • Vezenkov (25 minimum - 30+)
  • Milutinov (20 minimum)
  • Fall
  • Wright
Με αυτά ως δεδομένα μένουν χοντρικά:
  • 20 λεπτά στο 3
  • 10 λεπτά στο 4
  • 20 λεπτά στο 5
Εγώ να δεχτώ ότι και ο Μακ θα είναι συχνά DNP και ότι θα είναι ΟΚ και δε θα γκρινιάζει. Μοιράστε τους υπόλοιπους χρόνους. Εμένα τα περίπου 30 λεπτά στο 3-4 που απομένουν δε μου φτάνουν ΚΑΙ για Peters ΚΑΙ για Petrusev, δεδομένου ότι ο Αλέκος θα θέλει τουλάχιστον 20 λεπτά συνολικά. Και μένει ένα σκάρτο 10λεπτο για τον Petrusev. Και ξαναλέω, μην βάζετε μέσα τους τραυματισμούς, ας πάμε με το σενάριο του πλήρους ρόστερ. Προσωπικά θα ήθελα να δω και τον Wright στο 4, αλλά δεν υπάρχει ούτε δευτερόλεπτο. Φυσικά σε περίπτωση τραυματισμού, θα είναι ΟΛΟΙ υπεραπαραίτητοι!

3. Και στις δύο ομάδες είναι θέμα των προπονητών και του staff, να λύσει αυτό το γρίφο και να διατηρήσει τις ισορροπίες. Και οι δύο ομάδες έχουν θέμα, αλλά και στις δύο μπορεί να επιλυθεί (θεωρώ πιο δύσκολα σε εμάς, για πολλούς λόγους). Οποία ομάδα το καταφέρει καλύτερα, θα έχει σημαντικό πλεονέκτημα μέσα στη χρονιά. Εννοείται, και θα το πω για 152η φορά :P , ότι η φυγή (με ευνοϊκούς για την ομάδα όρους) ενός εκ των Peters/Petrusev ΚΑΙ του Μακ και η ταυτόχρονη έλευση ενός 3ιου, θα έλυνε σε μεγάλο βαθμό το θέμα σε εμάς.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
JohnnyPao

champion
Reactions: 2593
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Αύγ 11, 2024 3:06 pm

Mathematician92 έγραψε:
Κυρ Αύγ 11, 2024 2:18 pm

Λίγο off topic, αλλά μιας που επικαλέστηκε τις επιστημονικές μου γνώσεις :lol: ο φίλος Σακ, ας πω λίγο τη γνώμη μου κι εγώ για το επίμαχο θέμα.

1. Γεγονός πρώτο: Στον Παναθηναϊκό ο Μπράουν ήρθε στη θέση του Βιλντόζα (κανονικά 1-1). Άρα αν θεωρήσουμε ότι οι χρόνοι των υπολοίπων παικτών θα μείνουν ως έχουν, ο Μπράουν πρέπει να πάρει ότι ακριβώς έπαιρνε και ο Λούκα. Με μια πρόχειρη ματιά μιλάμε για 15 λεπτά στη Regular, 13 στα Playoffs και 12 στο Final4. Ήρθε για αυτά τα λεπτά ο Μπράουν; Εε όχι βέβαια! Άρα η λογική λέει ότι θα κοπεί αναγκαστικά χρόνος από κάποιον/ους. Εκτός κι αν υπάρξουν τραυματισμοί, αλλά εγώ εξετάζω το σενάριο με τους παίκτες υγιείς. Επίσης, υπολογίστε ότι πέρυσι έχασε πολλά παιχνίδια ο Παπαπέτρου ως τραυματίας, δίνοντας χώρο και χρόνο στους Grant και Grigonis οι οποίοι υπό κανονικές συνθήκες θα ήθελαν περισσότερο χρόνο στο 2. Άρα το συμπέρασμα πιο είναι; Θεωρώ ότι και ο Παναθηναϊκός έχει ένα θέμα με τους χρόνους στα γκαρντ, ειδικά αν θα είναι όλοι υγιείς. Αλλά φαίνεται ο Αταμάν να είναι πολύ καλύτερος διαχειριστής ρόστερ και ψυχολογίας παικτών και θεωρώ ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή. Παρ όλα αυτά κινδυνεύουν κι αυτοί, αν μείνει ο Παπαπέτρου με 5-10 λεπτά να τα κάνει όπα τα αποδυτήρια (παράδειγμα ο Ιωάννης, δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα το παιδί).

2. Στα δικά μας τώρα. Ναι έχουν δίκιο όσοι μιλάνε για χρόνους και γκρίνιες και τα ρέστα. Προσέξτε ° έχουν δίκιο όσον αφορά καθαρά το κομμάτι των χρόνων και δεν εξετάζω το κομμάτι της διαχείρισης που θα κάνει ο κοουτς, καθότι μπορεί να λύσει μαεστρικά την σπαζοκεφαλιά (γιατί περί τέτοιου πρόκειται). Πάμε να δούμε τους παίκτες από το 3 έως το 5:
  • Παπανικολάου (15 - 20)
  • McKissik
  • Λαρεντζάκης (DNP :Amen: )
  • Peters
  • Petrusev
  • Vezenkov (25 minimum - 30+)
  • Milutinov (20 minimum)
  • Fall
  • Wright
Με αυτά ως δεδομένα μένουν χοντρικά:
  • 20 λεπτά στο 3
  • 10 λεπτά στο 4
  • 20 λεπτά στο 5
Εγώ να δεχτώ ότι και ο Μακ θα είναι συχνά DNP και ότι θα είναι ΟΚ και δε θα γκρινιάζει. Μοιράστε τους υπόλοιπους χρόνους. Εμένα τα περίπου 30 λεπτά στο 3-4 που απομένουν δε μου φτάνουν ΚΑΙ για Peters ΚΑΙ για Petrusev, δεδομένου ότι ο Αλέκος θα θέλει τουλάχιστον 20 λεπτά συνολικά. Και μένει ένα σκάρτο 10λεπτο για τον Petrusev. Και ξαναλέω, μην βάζετε μέσα τους τραυματισμούς, ας πάμε με το σενάριο του πλήρους ρόστερ. Προσωπικά θα ήθελα να δω και τον Wright στο 4, αλλά δεν υπάρχει ούτε δευτερόλεπτο. Φυσικά σε περίπτωση τραυματισμού, θα είναι ΟΛΟΙ υπεραπαραίτητοι!

3. Και στις δύο ομάδες είναι θέμα των προπονητών και του staff, να λύσει αυτό το γρίφο και να διατηρήσει τις ισορροπίες. Και οι δύο ομάδες έχουν θέμα, αλλά και στις δύο μπορεί να επιλυθεί (θεωρώ πιο δύσκολα σε εμάς, για πολλούς λόγους). Οποία ομάδα το καταφέρει καλύτερα, θα έχει σημαντικό πλεονέκτημα μέσα στη χρονιά. Εννοείται, και θα το πω για 152η φορά :P , ότι η φυγή (με ευνοϊκούς για την ομάδα όρους) ενός εκ των Peters/Petrusev ΚΑΙ του Μακ και η ταυτόχρονη έλευση ενός 3ιου, θα έλυνε σε μεγάλο βαθμό το θέμα σε εμάς.
Όσον αφορά τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου για το rotation του ΟΣΦΠ είσαι ολοσωστος. Γενικά μια χαρά βγαίνουν οι χρόνοι για όλους εκτός του Petrusev. Οκ τα λεπτά στο 1-2 θα τα μοιράζονται τα 4 γκαρντ σας και σε περίπτωση τραυματισμού θα έχετε καβαντζα τον Λογκ, τον Λαρε και τον Μακισικ. Στο 3 θα μοιράζονται τη θέση Παπ και Πιτερς με ολιγον κι από Μακισικ και στο 5 θα παίζουν οι Μιλου και Φαλ με τον Ράιτ να μπαίνει όταν υπάρχει τραυματισμός ή όταν χρειάζεται αλλαγή ρυθμού ένας αγώνας. Όπως βλέπεις έχετε 4 παιχτες (Λαρε/Λογκ/Μακισικ/Ράιτ) που προορίζονται για από DNP έως για 5-10 λεπτά ανά ματς το πολύ. Όμως οι ομάδες χρειάζονται bench fillers, δηλαδή παιδιά να τους δίνουν βάθος στον πάγκο, να δέχονται πως δεν θα παίρνουν χρόνο συμμετοχής, αλλά θα είναι έτοιμοι όποτε και για όποιον λόγο χρειαστεί να βοηθήσουν (πχ κι εμείς έχουμε τον Καλαϊτζάκη και τον Αντετοκούμπο για αυτόν τον ρόλο). Δεν είμαστε τρελοί λοιπόν, κανένας δεν αγχώνεται για τους χρόνους τέτοιων παιχτών, είναι λογικό. Όμως ο Πετρουσεφ είναι μια άλλη περίπτωση... Στη θέση 4 λοιπόν θα παίρνει ο Σάσα 25-30 λεπτά (ίσως κι ένα 5λεπτο ο Πιτερς), άρα όπως πολύ σωστά είπες κι εσύ θα μένει ένα σκαρτο 10λεπτο για τον Σέρβο, αντε 15λεπτο. Εεε λοιπόν ο Πετρουσεφ δεν θέλει να αποδεχθεί αυτόν τον ρόλο και πιθανότατα δεν συμφώνησε για κάτι τέτοιο όταν υπέγραφε στην ομάδα, έχει κάθε δίκιο λοιπόν να ζητήσει να φυγει και οι απαιτήσεις της ομαδας ώστε να του επιτρέψουν να το κανει πρέπει να είναι λογικές. Είναι πολύ απλό.

Στον παο πάντως δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Καταρχάς ο Grigonis στα μάτια του Ataman είναι 3αρι, οπότε εκεί θα παίζει, εκεί έπαιζε και πέρσι όλη τη σεζόν (αποκλειστικά μόνος του την έβγαλε σχεδόν τη θέση) και μας έφτασε στο πλεονέκτημα έδρας, άρα δεν μπλέκεται με τους χρόνους των γκαρντ. Άρα έχουμε τον Nunn που θα παίρνει παραπλήσιους χρόνους με αυτούς που γράφουμε για τον Σάσα (25-30 λεπτα) και οι Σλουκας - Brown θα παίρνουν γύρω στα 20-25 (λόγω ηλικίας θα χρειάζονται και διατήρηση), ο Ισπανός ειδικά μόλις πάτησε Αθήνα δήλωσε πως δεν ήρθε για να γίνει ηγέτης γιατί ξέρει πως ηγέτες της ομάδας είναι ο Κώστας και ο Kendrick, αλλά για να πάρει τίτλους, συνεπώς δεν θα απαιτεί πάνω από 25 λεπτά. Αυτό σύνολο μας κάνει ας πουμε 70 λεπτά στις δύο θέσεις τις περιφέρειας και απομένουν επιπλέον 10 λεπτά που θα πάρει ο Grant (ο ορισμός του ρολιστα).

Από εκεί και πέρα θα παίρνει 20 λεπτά ο Grigonis στο 3 και άλλα 10 λεπτά εκεί ο Grant, τα υπόλοιπα θα τα παίζει ο Παπαπέτρου ή ο Καλαϊτζάκης. Ο Ιωάννης επίσης θα βοηθάει και στο 4 και το ξέρει ότι δεν θα παίρνει μέσα στη σεζόν παραπάνω από 10-15 λεπτά. Δεν βλέπω κανένα θέμα με τους χρόνους εν ολίγης εδώ.

3
1 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 459
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς

Κυρ Αύγ 11, 2024 3:14 pm

Τώρα γινόμαστε ξεκάθαρα off topic, απλά θα πω αυτό για να καταλάβεις το σκεπτικό μου. Μην προσπαθείς να μοιράσεις χρόνους στον ΠΑΟ, αλλά κάνε τη σύγκριση των χρόνων με την περσινή ομάδα. Είναι η ΙΔΙΑ ομάδα με αλλαγή Vildoza - Brown. Εε ο Brown θα θέλει παραπάνω χρόνο (ναι δεν ήρθε για ηγέτης, ναι είναι μεγάλος ηλικιακά, αλλά αν καταφέρετε να είναι ευχαριστημένος με τον περσινό ρόλο του Vildoza τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά :lol: ) και αναμενόμενα θα κόψει από κάποιους (έστω και 5-10 λεπτά συνολικά). Επίσης βάλε στην εξίσωση και τον Παπαπέτρου που φέτος αν είναι υγιής θα θέλει αρκετά παραπάνω χρόνο και επομένως θα κόψει χρόνο στο 3 από Grant - Grigonis σε σχέση με πέρυσι. Νομίζω θα υπάρξει θέμα και σε σας, αλλά μένει να το δούμε. :peace:

0
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
JohnnyPao

champion
Reactions: 2593
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Αύγ 11, 2024 3:24 pm

Mathematician92 έγραψε:
Κυρ Αύγ 11, 2024 3:14 pm
Τώρα γινόμαστε ξεκάθαρα off topic, απλά θα πω αυτό για να καταλάβεις το σκεπτικό μου. Μην προσπαθείς να μοιράσεις χρόνους στον ΠΑΟ, αλλά κάνε τη σύγκριση των χρόνων με την περσινή ομάδα. Είναι η ΙΔΙΑ ομάδα με αλλαγή Vildoza - Brown. Εε ο Brown θα θέλει παραπάνω χρόνο (ναι δεν ήρθε για ηγέτης, ναι είναι μεγάλος ηλικιακά, αλλά αν καταφέρετε να είναι ευχαριστημένος με τον περσινό ρόλο του Vildoza τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά :lol: ). Επίσης βάλε στην εξίσωση και τον Παπαπέτρου που φέτος αν είναι υγιής θα θέλει αρκετά παραπάνω χρόνο και επομένως θα κόψει χρόνο στο 3 από Grant - Grigonis σε σχέση με πέρυσι. Νομίζω θα υπάρξει θέμα και σε σας, αλλά μένει να το δούμε. :peace:
Πέρσι ο Γκραντ, ο Γκριγκονις κι ο Μήτογλου έπαιζαν από 30 λεπτά ο καθένας, θα πέσουν όλοι τους στα 20 και έτσι θα βρεθεί χρόνος και για τον Μπράουν και για τον Παπαπέτρου.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Αύγ 11, 2024 4:13 pm

Το πράγμα με τους χρόνους απλοποιείται με τις τόσες πολλές διαβολοβδομαδες.. μπορεί ο φαλ η ο μιλου να παίζουν σε μια βδομάδα 3 ματς από 20λ; Ο φαλ σίγουρα όχι , που να έχει υπάρξει και ένας τραυματισμός δηλαδή .. και είναι κάτι φορές που έχει σερί ματς .. σε ένα μήνα να παίζουν ανά 2-3 μέρες ..θα βάζουμε πάλι το βεζε τόσα λεπτά αν υπάρχει αξιόπιστη λύση από πίσω ; Γιατί;

Το πρόβλημα θα υπάρξει όταν κλείσει το ροτεισον από πλέι οφ και μετά και αν είναι όλοι υγιείς .

Ο πετρουσεφ όταν χρειάστηκε να παίξει πολύ πάντως όλο τραυματιζόταν δεν ήταν και ρομποκοπ..

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”