shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 11, 2024 4:19 am
Στον παο δεν υπαρχει προβλημα επειδη ειναι 4 παικτες..αλλα δεν λετε ποιοι 4 παικτες... Ναν 30λ ακατεβατα οπως λετε και για τον βεζε..Σλουκας 25-27..Με 20λ κανενας ηγετης..Γκραντ 25λ ακατεβατα..Δεν εκανε τετοια μπρεικ αουτ σεζον για να γιαλιζει τον παγκο..Μπραουν 25λ ακατεβατα,εδω στην μακαμπι ηταν ηγετης,εδω θα ρθει να κανει τα ρεπα...?Μαθηματικος δεν ειμαι αλλα μπορει να μας πει και ο φιλος mathimatician πως ακριβως θα βγουνε οι χρονοι,γιατι εμενα δεν βγαινουν τα κουκια..Μην βαλω και τον γκριγκονις που αμα δεν μπορει στο 3(στα περισσοτερα δεν μπορουσε) θα πρεπει να παιζει 2 και αυτος..
Βλεπω τον γκραντ του χρονου να καταβαινει σε απεργια πεινας.. και του σλουκα αν του κλεψουν το spot light να κανει τα καλα του στον ολυμπιακο..
Προφανως τα γραφω στην υπερβολη αλλα ο σκοπος μου ειναι να δειξω οτι αντιστοιχα διαβαζω εδω μεσα..μονο ο ολυμπιακος εχει θεμα με χρονους,με παικτες ,με μανατζερ κτλ στις αλλες ομαδες ολα καλα.. Ρεαλ ταβαρες ιμπακα γκαρουμπα ντεκ χεζονια γιαμπουσελε(αν ο πετρουσεφ εκανε καλους ολυμπιακος αυτος τι εκανε?) κτλ.. Μπαρτσελονα βεσελι γουιλι παρκερ μετου παρα φαλ...Στον παο θελανε να φερουνε πισω απο λεσσορ ΝΒΑερς που βρηκαν απο 5 μεχρι 15εκ συμβολαια....Ενω εμεις για καποιο μαγικο λογο δεν μπορουμε να χωρεσουμε τον πετρουσεφ που απο τον ολυμπιακο βγαινει οτι ενας εκ των πιτερς/βεζε θα παει μονιμα στο 3...Περιεργα πραγματα...
Λίγο off topic, αλλά μιας που επικαλέστηκε τις επιστημονικές μου γνώσεις

ο φίλος Σακ, ας πω λίγο τη γνώμη μου κι εγώ για το επίμαχο θέμα.
1. Γεγονός πρώτο: Στον Παναθηναϊκό ο Μπράουν ήρθε στη θέση του Βιλντόζα (κανονικά 1-1). Άρα αν θεωρήσουμε ότι οι χρόνοι των υπολοίπων παικτών θα μείνουν ως έχουν, ο Μπράουν πρέπει να πάρει ότι ακριβώς έπαιρνε και ο Λούκα. Με μια πρόχειρη ματιά μιλάμε για 15 λεπτά στη Regular, 13 στα Playoffs και 12 στο Final4. Ήρθε για αυτά τα λεπτά ο Μπράουν; Εε όχι βέβαια! Άρα η λογική λέει ότι θα κοπεί αναγκαστικά χρόνος από κάποιον/ους. Εκτός κι αν υπάρξουν τραυματισμοί, αλλά εγώ εξετάζω το σενάριο με τους παίκτες υγιείς. Επίσης, υπολογίστε ότι πέρυσι έχασε πολλά παιχνίδια ο Παπαπέτρου ως τραυματίας, δίνοντας χώρο και χρόνο στους Grant και Grigonis οι οποίοι υπό κανονικές συνθήκες θα ήθελαν περισσότερο χρόνο στο 2. Άρα το συμπέρασμα πιο είναι; Θεωρώ ότι και ο Παναθηναϊκός έχει ένα θέμα με τους χρόνους στα γκαρντ, ειδικά αν θα είναι όλοι υγιείς. Αλλά φαίνεται ο Αταμάν να είναι πολύ καλύτερος διαχειριστής ρόστερ και ψυχολογίας παικτών και θεωρώ ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή. Παρ όλα αυτά κινδυνεύουν κι αυτοί, αν μείνει ο Παπαπέτρου με 5-10 λεπτά να τα κάνει όπα τα αποδυτήρια (παράδειγμα ο Ιωάννης, δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα το παιδί).
2. Στα δικά μας τώρα. Ναι έχουν δίκιο όσοι μιλάνε για χρόνους και γκρίνιες και τα ρέστα. Προσέξτε ° έχουν δίκιο όσον αφορά καθαρά το κομμάτι των χρόνων και δεν εξετάζω το κομμάτι της διαχείρισης που θα κάνει ο κοουτς, καθότι μπορεί να λύσει μαεστρικά την σπαζοκεφαλιά (γιατί περί τέτοιου πρόκειται). Πάμε να δούμε τους παίκτες από το 3 έως το 5:
- Λαρεντζάκης (DNP
)
- Vezenkov (25 minimum - 30+)
Με αυτά ως δεδομένα μένουν χοντρικά:
Εγώ να δεχτώ ότι και ο Μακ θα είναι συχνά DNP και ότι θα είναι ΟΚ και δε θα γκρινιάζει. Μοιράστε τους υπόλοιπους χρόνους. Εμένα τα περίπου 30 λεπτά στο 3-4 που απομένουν δε μου φτάνουν ΚΑΙ για Peters ΚΑΙ για Petrusev, δεδομένου ότι ο Αλέκος θα θέλει τουλάχιστον 20 λεπτά συνολικά. Και μένει ένα σκάρτο 10λεπτο για τον Petrusev. Και ξαναλέω, μην βάζετε μέσα τους τραυματισμούς, ας πάμε με το σενάριο του πλήρους ρόστερ. Προσωπικά θα ήθελα να δω και τον Wright στο 4, αλλά δεν υπάρχει ούτε δευτερόλεπτο. Φυσικά σε περίπτωση τραυματισμού, θα είναι ΟΛΟΙ υπεραπαραίτητοι!
3. Και στις δύο ομάδες είναι θέμα των προπονητών και του staff, να λύσει αυτό το γρίφο και να διατηρήσει τις ισορροπίες. Και οι δύο ομάδες έχουν θέμα, αλλά και στις δύο μπορεί να επιλυθεί (θεωρώ πιο δύσκολα σε εμάς, για πολλούς λόγους). Οποία ομάδα το καταφέρει καλύτερα, θα έχει σημαντικό πλεονέκτημα μέσα στη χρονιά. Εννοείται, και θα το πω για 152η φορά

, ότι η φυγή (με ευνοϊκούς για την ομάδα όρους) ενός εκ των Peters/Petrusev ΚΑΙ του Μακ και η ταυτόχρονη έλευση ενός 3ιου, θα έλυνε σε μεγάλο βαθμό το θέμα σε εμάς.