Αν το Παπ - Βεζε όπως λες θα είναι το βασικό σας σχήμα για ένα 20λεπτο, τότε θα παίζει ένα 5λεπτο ο Σάσα με τον Πιτερς και τα υπόλοιπα 15 μαζί ο Πίτερς με τον Πετρουσεφ. Στα ματς που θα παιζει παραπάνω ο Παπανικολάου (και λιγότερο ο Πίτερς), δεν θα βλέπουνε καθόλου το Σάσα-Πιτερς. Θεωρώ πως με Παπ, Πετρουσεφ και ένα σεντερ ταυτόχρονα στη 5αδα θα έχετε θέμα στο σουτ και στο spacing, άρα μάλλον δεν θα το δούμε. Για αυτό λέω πως τα σχήματα στα forward θα ναι Παπ-Βεζε (με σεντερ τον Μιλου) και Πιτερς-Πετρουσεφ (με σεντερ τον Ράιτ), οκ σε κάποια ματς για λίγο θα βλέπουμε και το Πιτερς-Σασα που λες. Ο Μακισικ επίσης θα δίνει σκόρπια 5λεπτα στο "2" και στο "3", ανάλογα τον αντίπαλο. Μου φαίνεται πως ο Fall θα παίζει λιγότερο από όλους, ίδωμεν.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 13, 2024 4:23 pmΣτο φ4 και στα κρίσιμα θα παίζει παπ βεζε είναι δεδομένο .. ο παπ ήταν βαρόμετρο για μας και θα συνεχίσει να είναι ..
Ο Πίτερς θα αναλάβει να τον ξεκουράσει από τα πολλά παιχνίδια /λεπτα ..
Εγώ το λέω από τώρα και κοροϊδεύετε με αν πέσω έξω , επιθετικά το Πίτερς βεζε σκοτώνει .. δεν μαρκάρετε .. γιατί πολύ απλά παίζουν χωρίς μπάλα δημιουργούνε χώρους και σουτάρουν από παντού με τρελό ποσοστό .. Άσε που δεν φτάνει συνήθως ένας παίκτης να τους μαρκάρει (τον σασα κυρίως)
Θεωρώ ότι θα εκπλαγούμε από το ποσο χρόνο θα χει ο ραιτ με τον πετρουσεφ μαζί , πέρσι αυτό το δίδυμο ήταν φωτιά με 9-0 νίκες και ο λόγος που πήγαμε φ4.
Αν ο Έβανς είναι υγιής θεωρώ δεν μας λείπει τίποτα..Αν πάλι όχι θα πρέπει να κάνει στεπ απ ο βιλντοζα η ο γκος ξέρω γώ ..αν δεν γίνει τίποτα απολα αυτά πιθανόν να χουμε ίδια χρόνια με το 23..
Θες οπωσδήποτε γκαρντ κουβαλητή στο φ4.
Άλλη μια ρισκαδόρικα πρόβλεψη .. ο βιλντοζα θα βγάλει μάτια .. η που θα φύγει νύχτα , μέση λύση δεν βλέπω αλλά είμαι αισιόδοξος
Για Βιλντοζα και Εβανς εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος, τον Εβανς τον υπολογίζω για την μεθεπόμενη σεζόν κυρίως και εγώ τον Λούκα δεν θα τον έπαιρνα μετα απο όσα είδα φετος...