Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Αύγ 13, 2024 4:31 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Αύγ 13, 2024 4:23 pm
Στο φ4 και στα κρίσιμα θα παίζει παπ βεζε είναι δεδομένο .. ο παπ ήταν βαρόμετρο για μας και θα συνεχίσει να είναι ..

Ο Πίτερς θα αναλάβει να τον ξεκουράσει από τα πολλά παιχνίδια /λεπτα ..

Εγώ το λέω από τώρα και κοροϊδεύετε με αν πέσω έξω , επιθετικά το Πίτερς βεζε σκοτώνει .. δεν μαρκάρετε .. γιατί πολύ απλά παίζουν χωρίς μπάλα δημιουργούνε χώρους και σουτάρουν από παντού με τρελό ποσοστό .. Άσε που δεν φτάνει συνήθως ένας παίκτης να τους μαρκάρει (τον σασα κυρίως)

Θεωρώ ότι θα εκπλαγούμε από το ποσο χρόνο θα χει ο ραιτ με τον πετρουσεφ μαζί , πέρσι αυτό το δίδυμο ήταν φωτιά με 9-0 νίκες και ο λόγος που πήγαμε φ4.

Αν ο Έβανς είναι υγιής θεωρώ δεν μας λείπει τίποτα..Αν πάλι όχι θα πρέπει να κάνει στεπ απ ο βιλντοζα η ο γκος ξέρω γώ ..αν δεν γίνει τίποτα απολα αυτά πιθανόν να χουμε ίδια χρόνια με το 23..
Θες οπωσδήποτε γκαρντ κουβαλητή στο φ4.

Άλλη μια ρισκαδόρικα πρόβλεψη .. ο βιλντοζα θα βγάλει μάτια .. η που θα φύγει νύχτα , μέση λύση δεν βλέπω αλλά είμαι αισιόδοξος
Αν το Παπ - Βεζε όπως λες θα είναι το βασικό σας σχήμα για ένα 20λεπτο, τότε θα παίζει ένα 5λεπτο ο Σάσα με τον Πιτερς και τα υπόλοιπα 15 μαζί ο Πίτερς με τον Πετρουσεφ. Στα ματς που θα παιζει παραπάνω ο Παπανικολάου (και λιγότερο ο Πίτερς), δεν θα βλέπουνε καθόλου το Σάσα-Πιτερς. Θεωρώ πως με Παπ, Πετρουσεφ και ένα σεντερ ταυτόχρονα στη 5αδα θα έχετε θέμα στο σουτ και στο spacing, άρα μάλλον δεν θα το δούμε. Για αυτό λέω πως τα σχήματα στα forward θα ναι Παπ-Βεζε (με σεντερ τον Μιλου) και Πιτερς-Πετρουσεφ (με σεντερ τον Ράιτ), οκ σε κάποια ματς για λίγο θα βλέπουμε και το Πιτερς-Σασα που λες. Ο Μακισικ επίσης θα δίνει σκόρπια 5λεπτα στο "2" και στο "3", ανάλογα τον αντίπαλο. Μου φαίνεται πως ο Fall θα παίζει λιγότερο από όλους, ίδωμεν.

Για Βιλντοζα και Εβανς εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος, τον Εβανς τον υπολογίζω για την μεθεπόμενη σεζόν κυρίως και εγώ τον Λούκα δεν θα τον έπαιρνα μετα απο όσα είδα φετος...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Αύγ 13, 2024 4:50 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Αύγ 13, 2024 4:31 pm
shaq7 έγραψε:
Τρί Αύγ 13, 2024 4:23 pm
Αν το Παπ - Βεζε όπως λες θα είναι το βασικό σας σχήμα για ένα 20λεπτο, τότε θα παίζει ένα 5λεπτο ο Σάσα με τον Πιτερς και τα υπόλοιπα 15 μαζί ο Πίτερς με τον Πετρουσεφ. Στα ματς που θα παιζει παραπάνω ο Παπανικολάου (και λιγότερο ο Πίτερς), δεν θα βλέπουνε καθόλου το Σάσα-Πιτερς. Θεωρώ πως με Παπ, Πετρουσεφ και ένα σεντερ ταυτόχρονα στη 5αδα θα έχετε θέμα στο σουτ και στο spacing, άρα μάλλον δεν θα το δούμε. Για αυτό λέω πως τα σχήματα στα forward θα ναι Παπ-Βεζε (με σεντερ τον Μιλου) και Πιτερς-Πετρουσεφ (με σεντερ τον Ράιτ), οκ σε κάποια ματς για λίγο θα βλέπουμε και το Πιτερς-Σασα που λες. Ο Μακισικ επίσης θα δίνει σκόρπια 5λεπτα στο "2" και στο "3", ανάλογα τον αντίπαλο. Μου φαίνεται πως ο Fall θα παίζει λιγότερο από όλους, ίδωμεν.

Για Βιλντοζα και Εβανς εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος, τον Εβανς τον υπολογίζω για την μεθεπόμενη σεζόν κυρίως και εγώ τον Λούκα δεν θα τον έπαιρνα μετα απο όσα είδα φετος...
Θα το δούμε αρκετά στην ρεγκιουλαρ θεωρώ και όχι τόσο στα κρίσιμα ματς ..σε ματς φ4 θεωρώ τα πολλά λεπτά θα τα πάρει το γουοκαπ βιλντοζα/εβανς παπ βεζε μιλου.. αυτό ξέρουμε αυτό εμπιστευόμαστε .. μόλις χρειαστεί να μπαίνει η δεύτερη 5δα θα ναι γκος ντορσει μακισικ/πιτερς πετρουσεφ φαλ/ραιτ

Για Έβανς δεν έχω ιδέα όπως και κανένας λογικά .. θα μάθουμε όλοι μέσα στην σεζόν .η αργεντινικη μαγεία μαρεσει πολύ εμένα και τον έχω για μεγάλα πράγματα .. Αστεράκι πως θα τα πάει με την μόσιον που δεν έχει παίξει ποτε , με τα καντήλια του μπαρτζωκα αλλά και τους τραυματισμούς του..

Για να το κάνω πιο ιντριγκαδορικο μιας και πάνω κάτω τα ρόστερ κλειδώνουν .. η κούπα θα παιχτεί ανάμεσα σε ολυ παο Ρεάλ ..με παο θεωρώ ματσαρουμε τέλεια , ειδικά Ευρωλίγκα που θα παίζουν και φαλ και μιλου και ραιτ..ίσως η μόνη ομάδα που μπλοκάρουμε τον ναν με φαλ γουοκαπ αλλά και ο λεσσορ θα δει τον ουρανό με τα άστρα με τόσα διαφορετικά Σέντερ .. Ένας παίκτης στυλ γιουρτσεβεν δεν νομίζω να το αλλάξει ιδιαίτερα .Μενει να δούμε ο μπραουν αν αλλάξει τόσο τις ισορροπίες αλλά γνώμη μου είναι ότι μας ταιριάζει σαν αντίπαλος ο παο.

Η Ρεάλ πάλι όχι .. και ποντάρουμε στο ότι θα τα φτύνουν οι βασικοί και οι νέοι παίκτες δεν θα βοηθανε το ίδιο ..Η βασική τους 5δα πάντως μπορεί να μας σκοτώσει..και θα χουν και τον Γιουλ να μας στείλει για σπίρτα

Ιδανικό σενάριο για μένα , να αποκλείσει ο παο την Ρεάλ και παίξουμε αιώνιοι τελικό .. θα χρειαστούμε ψυχοφάρμακα αλλά το προτιμώ από την Ρεάλ που την έχει φοβηθεί το μάτι μου

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 528
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Αύγ 13, 2024 10:20 pm

H Ρεαλ με Ταβαρες και Ιμπακα ειναι πολυ δυνατη στους ψηλους.
Οι υπολοιποι ειναι οι γνωστοι πλην Σερχι που σταματησε. Υπαρχει δλδ ενα ερωτηματικο στον ασσο πισω απο Καμπατσο.

Εκει οπου ο ΠΑΟ ειναι πολυ δυνατος. Αλλα αυτος δεν εχει ποιτικα πενταρια πλην Λεσορ αφου δε φροντισε να παρει.

Ο Ολυμπιακος ειναι πληρεστερος, το βαθος του ροστερ του σε ολες τις θεσεις ειναι αξιοζηλευτο.
Μενει να δουμε πως θα αποδωσει ο Αργεντινος και πως θα επανελθει ο Εβανς. Ειναι τα μονα ερωτηματικα. Ακομα και να μην αποδωσουν, μπορει ο Ντορσει να κανει στεπ απ και συγκριτικα με περσυ να ειναι καλυτερος και περιφερειακα.

1
1 Εικόνα
Dimmitz

a1greece
Reactions: 587

Τετ Αύγ 14, 2024 9:35 am

Μου αρέσει που ο Ντόρσει ανεβάζει βιντεάκια από προπονήσεις στην Αμερική. Δεν είναι τουρίστας όπως ο Σακ. Πιστεύω ότι θα είναι η ευχάριστη έκπληξη φέτος. Ο coach ξέρει τα κουμπιά του και αν νιώσει ότι τον εμπιστεύονται θα κάνει μεγάλα πράγματα. Έχει και την εμπειρία πλέον από το πέρασμα του από Φενέρμπαχτσε.

Γενικά τα γκάρντ μας θα παίζουν στα κόκκινα φέτος. Με την περιφερειακή γραμμή που έχει ο ΠΑΟ είναι αναγκασμένα να δώσουν το 100%. Όπως ο Γκός πέρυσι που έδειξε πράγματα στα κρίσιμα, έτσι και οι υπόλοιποι πρέπει να ακολουθήσουν.

Αναφορικά με τους χρόνους και τα σχήματα, πιστεύω ότι ούτε ο coach δεν ξέρει ακόμα ακριβώς ποιος θα ταιριάξει με ποιον και πόσο θα παίζουν. Σίγουρα έχει κάποιες ιδέες στο μυαλό του, θα τις δοκιμάσει, αλλά πιστεύω ότι θα δώσει χρόνο και θα εμπιστευτεί αυτούς που θα δείξουν στο παρκέ ότι μπορούν να αποδώσουν στις δύσκολες καταστάσεις.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Αύγ 14, 2024 11:06 am

Ας κάνει ο μακισικ κανα αστείο να γυρίσει 10κιλα πάνω και να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του ..Δεν νομίζω ότι είναι τυχαιο που κάθε χρόνο μέχρι τον Μάρτιο σέρνεται ..Πέρσι ήταν ένας απο τους λόγους που πήγε έτσι η ομάδα αλλα και που αναγκαστήκαμε να πάρουμε τον μπραζντεικις ..είναι τυχερός που είναι ο αγαπημένος του μπαρτζωκα .

Και ο βιλντοζα ήδη πάει σεφ για προπονήσεις ενώ ο Έβανς είπε ότι η αποκατάσταση του πάει καλά

0
Dimmitz

a1greece

Τετ Αύγ 14, 2024 12:30 pm

Ενώ ο Μακίσικ παραλίας με μπλουζάκια Μπαρτζώκα και Βεζένκοφ και σαγιονάρα στις πιο πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του :obey: :obey: :obey: :obey: :obey: :obey:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 459
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς

Τετ Αύγ 14, 2024 1:18 pm

Άσχετο, αλλά ελλείψει μεταγραφικού και αγωνιστικού ενδιαφέροντος, μπαίνω να γράψω σπάνια στο φόρουμ. Μπαίνω όμως σχεδόν καθημερινά να δω αν έχετε γράψει κάτι και συνήθως βλέπω τα σχόλια του Σακ, συμφωνώ 100% λες και τα έχω γράψει εγώ, πατάω τα likes μου, και αποχωρώ ήρεμος :lol: . Είμαι απλός άνθρωπος.

ΥΓ. Πέστε να με φάτε, αλλά ο JohnnyPao όταν γράφει μόνο αθλητικά είναι απόλαυση, είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς μαζί του. Off topic, το ξέρω, απλά ήθελα να τα πω :D .

2
2 Εικόνα
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1210
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Αύγ 14, 2024 3:01 pm

Ο Μακισικ και πέρυσι ειδικά απ τον Φλεβάρη και μετά ήταν απ τους καλύτερους του Ολυμπιακού. Και μεγάλα σουτ έβαλε και στην άμυνα ήταν αξιοπρεπέστατος, οκ έχει χάσει σε έκρηξη που ήταν και το μεγάλο του πλεονέκτημα αλλά παραμένει χρήσιμος. Το θέμα είναι ότι στην αρχή της χρονιάς δεν είναι και τόσο φιτ και δεν ξέρω γιατί. Λογικά δεν δουλεύει καθόλου σε ατομικό επίπεδο.
Τελοσπαντων έτσι κι αλλιώς φέτος δεν ξέρω πόσο χρόνο θα βρει με τον Μπαρτζώκα λογικά να παίζει πολύ με την 4αδα Γουοκαπ Γκος Βιλντοζα Ντόρσεϊ και πιτερς βεζενκοφ να κατεβαίνουν στο 3. Ειδικά όταν γυρίσει και ο Έβανς.

Ο Λαρεντζάκης αν δεν σοβαρευτεί σε απόλυτο βαθμό και δεν ρίξει το βάρος του στην άμυνα ώστε να είναι χρήσιμος δεν πρέπει να παίζει σχεδόν καθόλου γιατί είναι καταστροφικός. Αν επανέλθει όπως ήταν πριν 2-3 χρόνια θα είναι σημαντικό γρανάζι.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Αύγ 14, 2024 3:44 pm

Mathematician92 έγραψε:
Άσχετο, αλλά ελλείψει μεταγραφικού και αγωνιστικού ενδιαφέροντος, μπαίνω να γράψω σπάνια στο φόρουμ. Μπαίνω όμως σχεδόν καθημερινά να δω αν έχετε γράψει κάτι και συνήθως βλέπω τα σχόλια του Σακ, συμφωνώ 100% λες και τα έχω γράψει εγώ, πατάω τα likes μου, και αποχωρώ ήρεμος :lol: . Είμαι απλός άνθρωπος.

ΥΓ. Πέστε να με φάτε, αλλά ο JohnnyPao όταν γράφει μόνο αθλητικά είναι απόλαυση, είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς μαζί του. Off topic, το ξέρω, απλά ήθελα να τα πω :D .
Σταμάτα βρε σατανά, κοκκινίζω :oops: χαχαχ. Ανταποδίδω το κοπλιμέντο γιατί κι εσύ γράφεις εξαιρετικά, στο έχουν πει και αρκετά παιδιά από εδώ έχω παρατηρήσει, ωραίος!

Στο μεταξυ πρώτη φορά που γράφω τόσο συχνά σε τοπικ του ΟΣΦΠ, επειδή πλέον στο φόρουμ δεν πατάει άνθρωπος στα αντίστοιχα του ΠΑΟ (εκτός του γίγαντα τουλούμπα) και επειδή ο Αταμαν αρνείται πεισματικά να κάνει μεταγραφή, λολ. Οπότε κι εγώ σιγά σιγά ανακαλύπτω τον κόσμο σας :D. Παραλληκα (για να γράψω και κάτι μη αθλητικό) ζω σουρεαλ καταστάσεις με έναν τύπο τον Djole77 κι έναν ακόμη που δεν θυμάμαι πως τον λένε που δεν εχω δει ποτέ σχόλιο τους στο forum αλλά κυριολεκτικά σε ΚΑΘΕ ποστ μου βλέπω να μου έχουν κάνει dislike και γελάκια. Περίεργο. :hammer:

ΥΓ. Όποτε βαριέσαι και δεν έχεις τι να γράψεις για την ομάδα σου, υπάρχει πάντα το τοπικ των μεταγραφών στην Ευρώπη για το 2024-25, όπου μπορείς να πεις τη γνώμη σου για οποιαδήποτε άλλη ομάδα της γιουρολιγκ. Αυτό είναι το μυστικό μου χαχαχ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Τετ Αύγ 14, 2024 5:04 pm

Mathematician92 έγραψε:

Δεν σταματάει να γράφει... φαντάσου τι τραβάει η γυναίκα του με την κρεβατομουρμούρα του!

Υ. Γ.
Και στα όνειρα του, ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ θα είναι πρωταγωνιστής!

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Fast Eddie 8

Reactions: 15
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson

Τετ Αύγ 14, 2024 7:53 pm

Γενικά το ρόστερ φωνάζει ότι χρειάζεται ένας σκόρερ αλλά πρέπει να είναι έξω μόνιμα ο Μακ Κίσικ και ο Λάρι. Αν βρεθεί κάτι καλό λένε σε διάφορα σαιτ θα κινηθούμε αλλά πιστεύω ότι άλλη μια χρονιά θα μας λείπει αυτό το κάτι για να πάρουμε την ευρωλίγκα.

0
balkanwarrior

junior
Reactions: 204
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Αύγ 14, 2024 10:50 pm

Παιδιά, εσείς που έχετε twitter ή τέλος πάντων ξέρετε σε ποιους να δώσετε σημασία, έχετε ακούσει τίποτα για JAE CROWDER;;;

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1210
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Αύγ 14, 2024 10:54 pm

balkanwarrior έγραψε:
Παιδιά, εσείς που έχετε twitter ή τέλος πάντων ξέρετε σε ποιους να δώσετε σημασία, έχετε ακούσει τίποτα για JAE CROWDER;;;
Το γράφουν κάποια παλτά τις τελευταίες ώρες. Λογικό να κινηθεί για άλλο ένα 4αρι ο Ολυμπιακός, έχει τρύπα στο 4 :D

1
1 Εικόνα
balkanwarrior

junior
Reactions: 204
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Αύγ 14, 2024 10:56 pm

tokalytero3d έγραψε:
Τετ Αύγ 14, 2024 10:54 pm
balkanwarrior έγραψε:
Το γράφουν κάποια παλτά τις τελευταίες ώρες. Λογικό να κινηθεί για άλλο ένα 4αρι ο Ολυμπιακός, έχει τρύπα στο 4 :D
Κατάλαβα... Νόμιζα είναι 3αρι να πω την αλήθεια

0
Dimmitz

a1greece

Τετ Αύγ 14, 2024 10:58 pm

Fast Eddie 8 έγραψε:
Τετ Αύγ 14, 2024 7:53 pm
Γενικά το ρόστερ φωνάζει ότι χρειάζεται ένας σκόρερ αλλά πρέπει να είναι έξω μόνιμα ο Μακ Κίσικ και ο Λάρι. Αν βρεθεί κάτι καλό λένε σε διάφορα σαιτ θα κινηθούμε αλλά πιστεύω ότι άλλη μια χρονιά θα μας λείπει αυτό το κάτι για να πάρουμε την ευρωλίγκα.
Ίσως έχεις δίκιο. Το καλό είναι ότι η ομάδα έβαλε φέτος τις βάσεις να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Μπορεί να μην σηκώσουμε την κούπα φέτος, αλλά ο βασικός μας κορμός είναι δεμένος με μακροπρόθεσμα συμβόλαια. Του χρόνου λήγουν τα συμβόλαια του Γκός, Μιλουτίνοφ, Ράιτ και Μακίσικ. Ο τελευταίος θα μείνει ελεύθερος και αναλόγως την απόδοση των υπολοίπων θα παρθούν και οι αντίστοιχες αποφάσεις. Ο σχεδιασμός γίνεται πιο εύκολος: με Σακ εκτός ομάδας και Παπ στα 35, παίρνεις σίγουρα βαρβάτο τριάρι. Στο 5 αποφασίζεις αν θα ανανεώσεις Μίλου ή αν θα κρατήσεις Ράιτ και θα πάρεις άλλον έναν αθλητικό ψηλό. Στα γκάρντ αν δεν βγουν τα κουκιά φέτος, διώχνεις Γκός και φέρνεις επιτέλους έναν παιχταρά που θα σε κάνει πρώτο φαβορί για κούπα. Καλώς εχόντων θα έχει μπει και στην εξίσωση ο Έβανς και θα έχουμε εικόνα για το τι μπορεί να προσφέρει η όχι.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”