Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά νομίζω είσαι λίγο άδικος. Καταρχάς δεν ξεκίνησα εγώ τη σύγκριση Γουοκαπ - Γκραντ, αντιθέτως το πρώτο μου σχόλιο επί του θέματος προς το παιδί που το έθιξε ήταν πως αδικεί τον Γουοκαπ και ότι τον θεωρώ πολύ καλύτερο παίχτη από ότι είδαμε φετος, αλλά ο Μπαρτζώκας του ζητάει να κάνει περισσότερα από όσα πρέπει. Μπορείς να ανατρέξεις 2-3 σελίδες πιο πίσω για να το επιβεβαιώσεις. Έγραψα κι ολας πως αν ο Γουόκαπ είχε τον ρόλο του Γκραντ, δηλαδή να ήταν μπακαπ ασος με μπροστινό του τον Κιναν Εβανς (θα έπαιζαν και ταυτόχρονα μαζι) θα έλαμπε. Μετά όμως πήγε στο άλλο άκρο η υποτίμηση προς το πρόσωπο του Γκραντ και ήθελα να ισορροπήσω τη κατάσταση (εννοείται ότι ο Γουοκαπ έχει και το επιπλέον θετικό του διαβατηρίου). Δεν με χαλάνε καθόλου βέβαια προσωπικά αυτές οι κουβέντες κι ας μην τα βρίσκουμε, δεν περνάει με τίποτα αλλιώς ο Αύγουστος.Christofis έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 18, 2024 11:12 amΟ τζονι ειναι πολυ καλος σχολιαστης απλα καποιες φορες κολλαει σε καποια θεματα οταν νομιζει οτι θιγεις την ομαδα του και τους παικτες της και τα σχολια του χωρις να το θελει πιστευω φαινονται να ειναι εριστικα με αποτελεσμα καποιοι να το παεακανουν με τα dislike.Αυτο καποιες φορες γινεται κουραστικο. Αλλα οταν μιλαει με αντικειμενικοτητα και επιχειρηματα ειναι απο τους πολυ καλους σχολιαστες του φορουμ
ΥΓ. Δεν μου βάζουν γενικά dislikes κάποιοι, είναι συγκεκριμένου 3 που έχουν εμμονή μαζί μου, τέλος πάντων, προσπαθώ να τους αγνοώ.
ΥΓ1. Και εγώ είχα πολύ κακή άποψη για τον Γκραντ οταν ήρθε στον ΠΑΟ, με διέψευσε πλήρως.
ΥΓ2. Δυστυχώς δεν ειναι πια ενεργό το τοπικ μεταγραφών του ΠΑΟ (ειδικα αυτο του 23-24 ειχε φτάσει τις 1.500 σελιδες και τις 22.000 δημοσιεύσεις, συγκίνηση), αν ήταν όμως θα μπορούσατε να δείτε πως με τον ίδιο τρόπο συνομιλώ και με τους συνοπαδους μου, όχι για να υπερασπιστώ την ομάδα μου, αλλά την άποψη μου. Ο σκοπός της συζήτησης θα επρεπε να ειναι να βγάλουμε μαζί ένα καλύτερο συμπέρασμα για το μπασκετακι, να το βλέπουμε με καλύτερη ματιά.