Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 834
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 24, 2024 5:21 pm

Αν ο Πετρούσεφ που δεν έχει πρωταγωνιστήσει ΠΟΥΘΕΝΑ θέλει και χρόνο το πουλάκι μου με το έτσι θέλω,να φέρει πρόταση και κορδελιτσα. Γιατί και εγώ έτσι όπως τα ακούω μάλλον θα έχει συζητήσει και ο ίδιος με ανθρώπους του Αστέρα και θα θέλει να φύγει.

Όπως σωστά έχουν πει πολλά παιδιά ,οκ καλά έπαιξε στο Ολυμπιακό τουρνουά αλλά και τον Μπόγρη να βάλουμε δίπλα σε Γιοκιτς,Μπογκτα,Μίσιτς θα μοιάζει με Ντράγκαν Τάρλατς.

Πάντως πάλι καταλήγουμε ότι σωστά πήραμε Βεζενκοφ,δεν τον αφήνεις αλλά ο προγραμματισμός πήγε κατά διαόλου. Πολλά λεφτά στους ψηλούς και πολύ λιγότερα στα Guard που πονάγαμε. Προσωπικά θα πήγαινα τον Dorsey να παίζει 25 με 30 λεπτά κάθε ματς φέτος. Να τον κάνουν πρώτο βιολί και να περνει πολλές προσπάθειες. Είναι στην ηλικία για Step Up

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 947
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Αύγ 24, 2024 7:53 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Αύγ 24, 2024 4:37 pm
Ο άλλος λέει δημόσια μιλάμε με τον παίκτη ενώ έχει συμβόλαιο , λέει για τον τραυματισμό του φαλ ενώ ο Ολυμπιακός το έκρυβε .. του απαντάμε να κοιτάει την ομάδα του και ξανά επιμένει ..

Τι τους έχουν τους κανονισμούς στην Ευρωλίγκα αν είναι να τους κοροϊδεύουν μες στα μούτρα τους ;;

Οι αφοι όχι μόνο δεν πρέπει να του δώσουν παίκτη γενικά αλλά έτσι για σπάσιμο αν είναι να φύγει ο πετρουσεφ να μπει όρος να πάει μόνο παρτιζαν
το θεματακι ορθοντοξ μπραδερς δειχνει αν ισχυει πλεον μονο για εμας

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1665
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Αύγ 25, 2024 12:12 am

kite26 έγραψε:
Σάβ Αύγ 24, 2024 2:46 pm
Με το Φαλ ξέρει κανείς τι ακριβώς έγινε, γιατί δεν κατάλαβα.
Θα μας ενημερώσει ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα και γι' αυτόν, τώρα που πήρε το κολάι!!!

2
2 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1209
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Αύγ 25, 2024 1:29 am

Η απουσία του φαλ στην αρχή δεν είναι πρόβλημα γιατί θα βρει χρόνο ο ραιτ.
Γενικά το θέμα με τον ραιτ είναι ότι έχεις πιθανότατα στο ροστερ σου τον επόμενο λεσορ αλλά όσο καλά και να παίξει όταν είναι έτοιμοι φαλ και μιλου θα παίζουν περισσότερο λόγω ιεραρχίας.
Το είδαμε και πέρυσι αυτό.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5647
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Αύγ 25, 2024 1:55 am

Περσι δεν νομιζω οτι εχασε τον χρονο του ο ραιτ λογω ιεραρχιας..αλλα επεσε αρκετα σε αποδοση απο ενα σημειο και μετα και εκανε μπαμ η απειρια του σε σοβαρα ματς..Στο τελος επρεπε να μεινει εξω ενας εκ των 3..Ο μιλου ειναι ανεκδοτο να το συζηταμε,ο φαλ απο την αλλη ειναι ο καλυτερος αμυντικος της ομαδας και ο μονος ψηλος που δυσκολευε υπερβολικα τον ναν.. Δεν ειχε κανενα νοημα να μεινει εξω αν δεν ηξερες οτι θα παθει καταγμα κοπωσης.. Το οποιο βεβαια ισως φαινοταν απο την κακη εικονα του στο τελος..

Εγω φαν του φαλ δεν ειμαι..Δεν θα τον κραταγαν καν με 1.7 που του δωσαν..αλλα αν ειναι υγιεις και οι 3,ε πως το να κανουμε,ο ραιτ πρεπει να μεινει εξω και οχι ιεραρχικα..Μεχρι αποδειξεως του εναντιου..

Και ολο τον πρωτο γυρο να μεινει εξω ο φαλ δεν εγινε και τιποτα αν ειναι καλα ο μιλου με τον ραιτ..το θεμα ειναι οταν γυρισει να μπορει να παιξει στο 100%.

Αυριο ξεκινανε τις προπονησεις!Αντε υγεια να χουμε και τυχη!

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 964
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Κυρ Αύγ 25, 2024 2:33 am

prime7 έγραψε:
Σάβ Αύγ 24, 2024 5:21 pm
Αν ο Πετρούσεφ που δεν έχει πρωταγωνιστήσει ΠΟΥΘΕΝΑ θέλει και χρόνο το πουλάκι μου με το έτσι θέλω,να φέρει πρόταση και κορδελιτσα. Γιατί και εγώ έτσι όπως τα ακούω μάλλον θα έχει συζητήσει και ο ίδιος με ανθρώπους του Αστέρα και θα θέλει να φύγει.

Όπως σωστά έχουν πει πολλά παιδιά ,οκ καλά έπαιξε στο Ολυμπιακό τουρνουά αλλά και τον Μπόγρη να βάλουμε δίπλα σε Γιοκιτς,Μπογκτα,Μίσιτς θα μοιάζει με Ντράγκαν Τάρλατς.

Πάντως πάλι καταλήγουμε ότι σωστά πήραμε Βεζενκοφ,δεν τον αφήνεις αλλά ο προγραμματισμός πήγε κατά διαόλου. Πολλά λεφτά στους ψηλούς και πολύ λιγότερα στα Guard που πονάγαμε. Προσωπικά θα πήγαινα τον Dorsey να παίζει 25 με 30 λεπτά κάθε ματς φέτος. Να τον κάνουν πρώτο βιολί και να περνει πολλές προσπάθειες. Είναι στην ηλικία για Step Up
Έτσι ακριβώς με τον Πετρουσεφ, π.χ. Θέλει να φύγει και να πάει στον Αστέρα;; Κανένα θέμα. Πληρώνει η ομάδα/παικτης δεν με νοιάζει ποιος μια 3εκ. ρήτρα και πάει όπου θέλει…τόσο απλά….ολα τα αλλά είναι να είχαμε να λέγαμε…στην τελική τα συμβόλαια για αυτο υπάρχουν, αν ήταν ο καθένας να φεύγει όποτε του γουστάρει γιατί τα υπογράφουμε. Και εγώ θέλω π.χ. Τον Καμπατσο της Ρεάλ, να βγάζουμε ανακοινώσεις να μας τον δώσει τσάμπα;; Αν γίνεται να του πληρώσει και το συμβόλαιό του για την νέα χρόνια γιατί είχαμε και πολλά έξοδα φέτος..θα τους το χρωστάμε χάρη!!!

Πάντως αυτο που γίνεται με τον Προεδρο του Αστέρα, σε οποιαδήποτε αλλαγή σοβαρή διοργάνωση θα είχε πάει το πρόστιμο και τα ban σύννεφο….

0
tarp7

allstar
Reactions: 1991
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Αύγ 25, 2024 1:03 pm

Αφού τον θέλει τόσο πολύ ο πρόεδρος του Αστέρα εγω του προτείνω να τον ανταλλάξουμε με τον καλινιτς

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1172

Κυρ Αύγ 25, 2024 4:39 pm

tarp7 έγραψε:
Κυρ Αύγ 25, 2024 1:03 pm
Αφού τον θέλει τόσο πολύ ο πρόεδρος του Αστέρα εγω του προτείνω να τον ανταλλάξουμε με τον καλινιτς
Ε οχι και τον καλινιτς το γεροντι για τον Πετρουσεφ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Αύγ 25, 2024 4:48 pm

Ο Σέρβος ψάχνει και για κορόιδα (μην πω την άλλη λέξη από μ)τον θέλει ελεύθερο η δανεικό ..και μιλάμε για παίκτη που δεν θελουμε να δώσουμε ,δεν υπάρχει ούτε για δείγμα 4ρι στην Ευρώπη και είναι το πιο χοτ πρότζεκτ .. ο ίδιος μάλιστα θα τον έβαζε να παίζει μαζί με γιοκιτς.. Δώσε τότε 1.5εκ και παρτον και άσε τα λόγια ..

0
Christofis

euroleague

Κυρ Αύγ 25, 2024 5:28 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Αύγ 25, 2024 4:48 pm
Ο Σέρβος ψάχνει και για κορόιδα (μην πω την άλλη λέξη από μ)τον θέλει ελεύθερο η δανεικό ..και μιλάμε για παίκτη που δεν θελουμε να δώσουμε ,δεν υπάρχει ούτε για δείγμα 4ρι στην Ευρώπη και είναι το πιο χοτ πρότζεκτ .. ο ίδιος μάλιστα θα τον έβαζε να παίζει μαζί με γιοκιτς.. Δώσε τότε 1.5εκ και παρτον και άσε τα λόγια ..
Ο Πετρουσεφ θα ειναι σε 1-2 χρονια το καλυτερο 4-5 στην ευρωλιγκα. Αν με ρωτουσες ουτε με 3 δεν θα τον εδινα. Θα πηγαινα σε βασικη πενταδα Γουοκαπ Βιλντοζα( δυαδα με ποκυ καλη πιεση στη μπαλα) Νεζενκοφ Πετρουσεφ και Μιλουτινοφ. Ετσι εχεις παιχνιδι με πλατη, παιχνιδι με προσωπο, Πικ ν ρολ, τρίποντο, σουτ μεσης αποστασης καλο αμυντικο και επιθετικο ριπαουντ. Θα μου πεις υστερει σε αθλητικοτητα απο το 3 και μετα και θα ειναι δυσκολο να ακολουθησει ελαφροτερα σχηματα; Εχεις την πιεση στην μπαλα για να μην κινηθει ευκολ η μπαλα.

Ετσι θα ειχες αναπληρωματικη πενταδα Γκος Ντορσει, Παπανικολαου, Πιτερς, Ραιτ/Φαλ ετσι θα ειχες διατηρησει την καλη αμυντικη λειτουργια, θα εχανες καπως την υπεροχη στα ριμπαουντς, θα ειχες παιχνιδι με προσωπο , καλο τριποντο απο το 2-4 αλλα και απο τις πεντε θεσεις( με τον Ραιτ) αναλογως μερας και διατηρουσε καλο σουτ μεσης αποστασης.

Ο ραιτ θα επρεπε να εξελιχθει φετος και να υπογραφει με πολυετες συμβολαιο και ο Φαλ να κειωνουαν ο χρονος του ωστε να ειναι φρεσκος αλλα και να εχει καποιο ρυθμο στα κρισιμα παιχνιδια

Οι μακκισικ λαρεντζακης μητρου λογκ θα συμπληρωνουν την δωδεκαδα αναλογως την αναγκη και τον αντιπαλο. Παντως θεωρω οτι χρειαζομαστε ακομη μια μεταγραφη εστω πιτσιρικα ελληνα( δεν ξερω τι παίζει στις ακαδημιες μας καθως ολοι οι εξελιξιμοι εχουν φυγει για κολλεγιο και φετοα στις εθνικες δεν ειδα καποιο δικο μας παιδι οπως ο τσαμης, ο αμποσι, ο ροζακεας τα προηγουμε χρονια) ωστε να κλεισουμε 15αδα μεχρι να επανελθει ο εβανς ωστε να βγαινουννοι προπονησεις.

Παντως οπως ειπα εγω τον Πετρουσεφ τον εχω για Βασικο

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Αύγ 25, 2024 6:18 pm

νταξει αν θελει να φυγει και ο ιδιος δεν μπορεις να τον κρατησεις αν δινουν και 1.5εκ..Συμφωνω παντως οτι μπορει να ειναι το καλυτερο 4ρι (σκετο) σε μερικα χρονια..

Για αρχη να πουμε οτι δεν γινεται ο σασα να παιζει μονο 3..Λογικα ομως θα παιξει αρκετα λεπτα και εκει..
Εγω θελω να δω το γουοκαπ -?-βεζε-πετρου-ραιτ.. Γκαρντ δεν ξερω ποιον θα εβαζα οσο ειναι τραυματιας ο εβανς..ισως βιλντοζα ,αλλιως γκος.Με εβανς ομως σκοτωνει θεωρω σαν σχημα και θα μπορουσες να βαλεις και μιλου η φαλ αντι ραιτ.
Μπορουν να γινουν απειρα σχηματα με τοσους παικτες που εχουμε..Ελπιζω ο μπαρτζω να βρει γρηγορα τα πιο λειτουργικα.

0
Christofis

euroleague

Κυρ Αύγ 25, 2024 6:35 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Αύγ 25, 2024 6:18 pm
νταξει αν θελει να φυγει και ο ιδιος δεν μπορεις να τον κρατησεις αν δινουν και 1.5εκ..Συμφωνω παντως οτι μπορει να ειναι το καλυτερο 4ρι (σκετο) σε μερικα χρονια..

Για αρχη να πουμε οτι δεν γινεται ο σασα να παιζει μονο 3..Λογικα ομως θα παιξει αρκετα λεπτα και εκει..
Εγω θελω να δω το γουοκαπ -?-βεζε-πετρου-ραιτ.. Γκαρντ δεν ξερω ποιον θα εβαζα οσο ειναι τραυματιας ο εβανς..ισως βιλντοζα ,αλλιως γκος.Με εβανς ομως σκοτωνει θεωρω σαν σχημα και θα μπορουσες να βαλεις και μιλου η φαλ αντι ραιτ.
Μπορουν να γινουν απειρα σχηματα με τοσους παικτες που εχουμε..Ελπιζω ο μπαρτζω να βρει γρηγορα τα πιο λειτουργικα.
Ο πετρουσεφ θα ειναι το καλυτερο 4-5 δηλαδη ο καλυτερος παικτης που υπο προυποθεσεις μπορει να παιξει τι δυο θεσεις οπως για παραδειγμα ο ιμπακα και ο μητογλου. Οτι ειναι περισσοτερο 4 εννοιειται. Ο εβανς συμφωνω θα ηταν η λυση καθως δινει οργανωση και σκορ σε υπερτατο βαθμο. Χωρις αυτον αναγκαστικα πας σε βιλντοζα ή γκος στην πενταδα για να αξιοποιησεις με πικ ν ρολ τον Μιλουτινοφ.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1735
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Κυρ Αύγ 25, 2024 6:37 pm

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν ξέρω κατά ποσό είναι σωστό να τον κρατήσουμε. Ο κόσμος έχει ψιλό ξενερώσει μαζί του γιατί καταλαβαίνει ότι σ όλο αυτό το μαγείρεμα έχει βάλει ξεκάθαρα και ο Πετρουσεφ το χεράκι του. Φαινόταν από τις πρώτες του δηλώσεις. Δε λέω ότι πρέπει να τον χαρίσουμε βέβαια. Απλώς η γνώμη μου είναι ότι το καλύτερο για την ομάδα μας αυτή τη στιγμή είναι να πετύχει ένα καλό ντιλ και να τον δώσει. Αν ο Πετρουσεφ εξελιχθεί βάσει των δυνατοτήτων του (που προσωπικά αμφιβάλλω πολύ γιατί όπως έχω ξαναπεί δεν έχει σουτ για 4 και δύναμη για 5) θα πάει στο ΝΒΑ αργά η γρήγορα. Συνεπώς κλαιν. Αν δεν εξελιχθεί τότε ακόμα πιο κλαιν. Ο παίκτης δεν είναι για να στηρίξεις το μέλλον της ομάδας και να αποτελέσει κομμάτι του κορμού της επόμενης εποχής. Αυτό νομίζω φαίνεται πλέον.

Τα ορθοντοξ μπραδερς κτλ είναι παπαριες των καμμένων ένθεν κ ένθεν. Νομίζω οι περισσότερο εδω στο φόρουμ είναι αρκετά έξυπνοι για να το καταλάβουν. Για τον Σφαιρό που είπε ένας φίλος πιο πάνω πράγματι χτυπάει κάπως. Πιστεύω ότι βρέθηκε χωρίς να το θέλει σε μια άβολη θέση. Προφανώς και θέλει τον παίκτη και προφανώς δεν μπορεί να πει στον πρόεδρο τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά. Πόσοι από μας λέμε στο αφεντικό μας τι μαλακιες λες παρ όλο που υο πιστεύουμε;

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1665
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Αύγ 25, 2024 8:52 pm

Παίκτη της Εθνικής Σερβίας, ένα χρόνο πιό μικρό απ' τον Καλαϊτζάκη (μόλις δυό χρόνια πιο μεγάλο απ' τον Τανούλη), που του έχεις συμβόλαιο μέχρι το 2026, απλά δεν τον δίνεις πουθενά, ιδιαίτερα εν όψει της φετινής σεζόν με τον Φαλ τραυματία.
Και αν αποφασίσεις να τον δώσεις, όχι για κάτω από 3 εκ. και όποιος καίγεται να τον πάρει να τα σκάσει.
Να ξενερώσει ο παίκτης και να μην παίζει, αποκλείεται, γιατί είναι μικρός και θέλει να πετύχει μεγάλο επόμενο συμβόλαιο. Όσο χρόνο του δώσεις, θα παίξει γιατί έχει κίνητρο.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3951
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Αύγ 26, 2024 4:56 am

shaq7 έγραψε:
Κυρ Αύγ 25, 2024 1:55 am
Περσι δεν νομιζω οτι εχασε τον χρονο του ο ραιτ λογω ιεραρχιας..αλλα επεσε αρκετα σε αποδοση απο ενα σημειο και μετα και εκανε μπαμ η απειρια του σε σοβαρα ματς..Στο τελος επρεπε να μεινει εξω ενας εκ των 3..Ο μιλου ειναι ανεκδοτο να το συζηταμε,ο φαλ απο την αλλη ειναι ο καλυτερος αμυντικος της ομαδας και ο μονος ψηλος που δυσκολευε υπερβολικα τον ναν.. Δεν ειχε κανενα νοημα να μεινει εξω αν δεν ηξερες οτι θα παθει καταγμα κοπωσης.. Το οποιο βεβαια ισως φαινοταν απο την κακη εικονα του στο τελος..

Εγω φαν του φαλ δεν ειμαι..Δεν θα τον κραταγαν καν με 1.7 που του δωσαν..αλλα αν ειναι υγιεις και οι 3,ε πως το να κανουμε,ο ραιτ πρεπει να μεινει εξω και οχι ιεραρχικα..Μεχρι αποδειξεως του εναντιου..

Και ολο τον πρωτο γυρο να μεινει εξω ο φαλ δεν εγινε και τιποτα αν ειναι καλα ο μιλου με τον ραιτ..το θεμα ειναι οταν γυρισει να μπορει να παιξει στο 100%.

Αυριο ξεκινανε τις προπονησεις!Αντε υγεια να χουμε και τυχη!
εσυ σωστα τα γραφεις,κανεις δεν θα αφησει εκτος καποιον απο 2 παιχτες που παιρνουν 1.8 εκατ και εχουν φαει την ευρωλιγκα με το κουταλι για να παιξει ενας νεος που εκανε καποια μετριοκαλα 10λεπτα περυσι
το προβλημα ειναι οτι ο ραιτ εχει φιλοδοξιες και θελει να παιζει οπως ο ιδιος εχει πει στην ευρωλιγκα ωστε να παει νβα,σιγουρα θεωρει οτι ειναι καλυτερος η εστω ισαξιος απτους 2 παραπανω,δεν εχει δηλαδη συμβιβαστει με τον ρολο του τριτου σεντερ που θα κανει τα χασομερια και αν τραυματιστει καποιος απτους 2

για τριτο σεντερ ηθελες κανα τσουρουκα ελληνας στυλ κωστα αντεντ. τσαλμπουριδες μπιτζιμπιτζιδες και κατι τετοιους,αν παλι ηθελες ξενο καποιον που δεν θα ειχε καμια φιλοδοξια κανα γυρολογο της ευρωπης απλα για να υπαρχει

προφανως αυτες οι λυσεις ειναι κατωτερες παιχτικα απτον ραιτ αλλα καλυτερα να εχεις εναν παιχτη του 5 που θα εχει αποδεχτει τον ρολο του παρα εναν του 7 που θα γκρινιαζει και θα ειναι στραβωμενος

και οπως εχω ξαναγραψει και με κοροιδευατε,τωρα ο φαλ ειναι τραυματιας,ας πουμε οτι γυριζει δεκεμβριο,2 μηνες θα σκιστει να παιζει την θεση ο ραιτ και μετα θα του πεις ενταξει ευχαριστουμε σκουπισε παγκο τωρα και αν ξανατραυματιστει καποιος ξαναξεσκιζεσαι για την ομαδα,ε θα σου πει σι γου νεξτ γιαρ
φαντασου οτι ο λουζτηςηθελενα φυγει γιατι δεν επαιζε,ποιος?ο λουζτης!!!!

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”