shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 25, 2024 1:55 am
Περσι δεν νομιζω οτι εχασε τον χρονο του ο ραιτ λογω ιεραρχιας..αλλα επεσε αρκετα σε αποδοση απο ενα σημειο και μετα και εκανε μπαμ η απειρια του σε σοβαρα ματς..Στο τελος επρεπε να μεινει εξω ενας εκ των 3..Ο μιλου ειναι ανεκδοτο να το συζηταμε,ο φαλ απο την αλλη ειναι ο καλυτερος αμυντικος της ομαδας και ο μονος ψηλος που δυσκολευε υπερβολικα τον ναν.. Δεν ειχε κανενα νοημα να μεινει εξω αν δεν ηξερες οτι θα παθει καταγμα κοπωσης.. Το οποιο βεβαια ισως φαινοταν απο την κακη εικονα του στο τελος..
Εγω φαν του φαλ δεν ειμαι..Δεν θα τον κραταγαν καν με 1.7 που του δωσαν..αλλα αν ειναι υγιεις και οι 3,ε πως το να κανουμε,ο ραιτ πρεπει να μεινει εξω και οχι ιεραρχικα..Μεχρι αποδειξεως του εναντιου..
Και ολο τον πρωτο γυρο να μεινει εξω ο φαλ δεν εγινε και τιποτα αν ειναι καλα ο μιλου με τον ραιτ..το θεμα ειναι οταν γυρισει να μπορει να παιξει στο 100%.
Αυριο ξεκινανε τις προπονησεις!Αντε υγεια να χουμε και τυχη!
εσυ σωστα τα γραφεις,κανεις δεν θα αφησει εκτος καποιον απο 2 παιχτες που παιρνουν 1.8 εκατ και εχουν φαει την ευρωλιγκα με το κουταλι για να παιξει ενας νεος που εκανε καποια μετριοκαλα 10λεπτα περυσι
το προβλημα ειναι οτι ο ραιτ εχει φιλοδοξιες και θελει να παιζει οπως ο ιδιος εχει πει στην ευρωλιγκα ωστε να παει νβα,σιγουρα θεωρει οτι ειναι καλυτερος η εστω ισαξιος απτους 2 παραπανω,δεν εχει δηλαδη συμβιβαστει με τον ρολο του τριτου σεντερ που θα κανει τα χασομερια και αν τραυματιστει καποιος απτους 2
για τριτο σεντερ ηθελες κανα τσουρουκα ελληνας στυλ κωστα αντεντ. τσαλμπουριδες μπιτζιμπιτζιδες και κατι τετοιους,αν παλι ηθελες ξενο καποιον που δεν θα ειχε καμια φιλοδοξια κανα γυρολογο της ευρωπης απλα για να υπαρχει
προφανως αυτες οι λυσεις ειναι κατωτερες παιχτικα απτον ραιτ αλλα καλυτερα να εχεις εναν παιχτη του 5 που θα εχει αποδεχτει τον ρολο του παρα εναν του 7 που θα γκρινιαζει και θα ειναι στραβωμενος
και οπως εχω ξαναγραψει και με κοροιδευατε,τωρα ο φαλ ειναι τραυματιας,ας πουμε οτι γυριζει δεκεμβριο,2 μηνες θα σκιστει να παιζει την θεση ο ραιτ και μετα θα του πεις ενταξει ευχαριστουμε σκουπισε παγκο τωρα και αν ξανατραυματιστει καποιος ξαναξεσκιζεσαι για την ομαδα,ε θα σου πει σι γου νεξτ γιαρ
φαντασου οτι ο λουζτηςηθελενα φυγει γιατι δεν επαιζε,ποιος?ο λουζτης!!!!