Αρα και το περσινο καλοκαιρι που συζητουσα για το αν ο ΔΠΓ βρηκε συνεργατη ήμουν κρυφος πράκτορας και ψευτοπαναθηναϊκάκιας που προβόκαρε. Ήμαρτον! Υπάρχουν συνοπαδοί σου στο φορουμ (2-3 έχω μετρήσει) που έγραψαν σημερα πως εχουν ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ με τη προσθηκη του Φουρνιε, αν το εγραφα εγω θα με είχατε εξωστρακίσει από το φορουμ. Οταν γραφω πως το ροστερ σας ειναι μια χαρα και ο Πιτερς μπορει στο 3 ολα καλα, με το που λεω κατι με το οποιο διαφωνειτε ξαφνικα εχω ερθει για να φιτιλιασω το κλιμα. Για τα απουλητα διαρκειας επισης πολλοι συνοπαδοι σου μου απαντησαν πως δεν αγοραζουν επειδη δεν τους ευχαριστεί το προϊόν, για τη συγκριση Γκραντ-Γουκαπ είχαμε κάτι να συζητάμε επί 4 μέρες και έγινε και ολοκληρο βιντεο απο μπασκετικο αναλυτή, εσενα σε τι σε ενοχλησαν ολα αυτα? Οσο κι αν προσπαθείτε να κάνετε δολοφονία χαρακτήρα κάποιοι... το παραμύθι δεν έχει δράκο.AO DAFNIS έγραψε: ↑Δευ Σεπ 02, 2024 8:11 pmΜην μου πεις πως αν το πάρει θα λες «Ναι οκ το πηρε με το μεγαλύτερο μπάτζετ δεν έγινε και κάτι» και αν το χάσει «Δεν είναι ικανός να πάρει τίτλο με τέτοιο μπάτζετ κλπ» ; Όχι ε;
Έχω, ευτυχώς ανανέωσα νωρίς. Θα σε έχω στα υπ´ όψιν.
Όσων αφορά τον χαρακτηρισμό σου. Έχω υπάρξει οπαδός μέχρι που συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα από το να περιστρέφεται η ζωή σου γύρω από Ανώνυμες Εταιρείες.
Πριν κατηγορήσεις κάποιον για οπαδισμό -όχι πως με πείραξε- αλλά πλέον επειδή ο όρος χρησιμοποιείται για να αναφεθεί κάποιος μειωτικά στο πρόσωπο κάποιου άλλου ρίξε λίγο μια ματιά στα ποστ σου στο thread.
Μια η ανησυχία για το ότι θα μείνουν απούλητα τα διαρκείας , μια για τον Μπαρτζώκα , μια για άκυρη σύγκριση Γκραντ - Γουόκαπ, μια για τα οικονομικά των Αφών και μήπως τσοντάρει ο Μαρινάκης για να πάρουν παίχτες. Αν όλα αυτά τα ποστ είναι καλοπροαίρετα ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη. Εγώ τα εκλαμβάνω ελαφρώς προκλητικά και οφ τοπικ. Πρώτη φορά σου απαντάω, δεν θυμάμαι ποτέ να έχω αναφερθεί σε εσένα.
Χωρίς όμως να κρύβομαι πίσω από καμία μάσκα αγνού φιλάθλου θα παραδεχτώ ότι από το πρωί παραμιλάω : «ΕΒΑΝ ΕΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΕΛΑ!»
Θα δούμε ωραία πράγματα φέτος. Και αν δεν γίνει δεν χάθηκε και ο κόσμος καλά να είμαστε όλοι. Προχωράμε.
Δεκτη η συγνωμη σου παντως

ΥΓ. Ζητω προκαταβολικά συγνώμη στους υπόλοιπους εδω που σας χαλάω τους εορτασμούς.