Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Σεπ 02, 2024 8:40 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Δευ Σεπ 02, 2024 8:11 pm
JohnnyPao έγραψε:
Δευ Σεπ 02, 2024 7:11 pm

Εσυ έχεις πάρει για να μου δανείζεις το δικό σου να πηγαίνω που και που ή εξαντλεις τον οπαδισμο σου σε ειρωνείες σε άλλα μέλη του φόρουμ?

Ναι όντως, έχει το μεγαλύτερο μπατζετ της διοργάνωσης αν και δεν τους αρέσουν οι μεταγραφές βόμβες.
Μην μου πεις πως αν το πάρει θα λες «Ναι οκ το πηρε με το μεγαλύτερο μπάτζετ δεν έγινε και κάτι» και αν το χάσει «Δεν είναι ικανός να πάρει τίτλο με τέτοιο μπάτζετ κλπ» ; Όχι ε;

Έχω, ευτυχώς ανανέωσα νωρίς. Θα σε έχω στα υπ´ όψιν.

Όσων αφορά τον χαρακτηρισμό σου. Έχω υπάρξει οπαδός μέχρι που συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα από το να περιστρέφεται η ζωή σου γύρω από Ανώνυμες Εταιρείες.

Πριν κατηγορήσεις κάποιον για οπαδισμό -όχι πως με πείραξε- αλλά πλέον επειδή ο όρος χρησιμοποιείται για να αναφεθεί κάποιος μειωτικά στο πρόσωπο κάποιου άλλου ρίξε λίγο μια ματιά στα ποστ σου στο thread.

Μια η ανησυχία για το ότι θα μείνουν απούλητα τα διαρκείας , μια για τον Μπαρτζώκα , μια για άκυρη σύγκριση Γκραντ - Γουόκαπ, μια για τα οικονομικά των Αφών και μήπως τσοντάρει ο Μαρινάκης για να πάρουν παίχτες. Αν όλα αυτά τα ποστ είναι καλοπροαίρετα ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη. Εγώ τα εκλαμβάνω ελαφρώς προκλητικά και οφ τοπικ. Πρώτη φορά σου απαντάω, δεν θυμάμαι ποτέ να έχω αναφερθεί σε εσένα.

Χωρίς όμως να κρύβομαι πίσω από καμία μάσκα αγνού φιλάθλου θα παραδεχτώ ότι από το πρωί παραμιλάω : «ΕΒΑΝ ΕΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΕΛΑ!»

Θα δούμε ωραία πράγματα φέτος. Και αν δεν γίνει δεν χάθηκε και ο κόσμος καλά να είμαστε όλοι. Προχωράμε.
Αρα και το περσινο καλοκαιρι που συζητουσα για το αν ο ΔΠΓ βρηκε συνεργατη ήμουν κρυφος πράκτορας και ψευτοπαναθηναϊκάκιας που προβόκαρε. Ήμαρτον! Υπάρχουν συνοπαδοί σου στο φορουμ (2-3 έχω μετρήσει) που έγραψαν σημερα πως εχουν ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ με τη προσθηκη του Φουρνιε, αν το εγραφα εγω θα με είχατε εξωστρακίσει από το φορουμ. Οταν γραφω πως το ροστερ σας ειναι μια χαρα και ο Πιτερς μπορει στο 3 ολα καλα, με το που λεω κατι με το οποιο διαφωνειτε ξαφνικα εχω ερθει για να φιτιλιασω το κλιμα. Για τα απουλητα διαρκειας επισης πολλοι συνοπαδοι σου μου απαντησαν πως δεν αγοραζουν επειδη δεν τους ευχαριστεί το προϊόν, για τη συγκριση Γκραντ-Γουκαπ είχαμε κάτι να συζητάμε επί 4 μέρες και έγινε και ολοκληρο βιντεο απο μπασκετικο αναλυτή, εσενα σε τι σε ενοχλησαν ολα αυτα? Οσο κι αν προσπαθείτε να κάνετε δολοφονία χαρακτήρα κάποιοι... το παραμύθι δεν έχει δράκο.

Δεκτη η συγνωμη σου παντως :wink:.

ΥΓ. Ζητω προκαταβολικά συγνώμη στους υπόλοιπους εδω που σας χαλάω τους εορτασμούς.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 888
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Σεπ 02, 2024 8:46 pm

Ποιος έχει τελικά απεριόριστο μπάτζετ; Ποιος;

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Σεπ 02, 2024 8:51 pm

Στην αρχή χεστηκα πάνω μου ότι θα γίνει μπουρλότο το αποδυτήριο, αλλά τώρα που το σκέφτομαι ίσως η έλευση Φούρναρη είναι μια δήλωση και στους παίχτες ότι όταν λένε πως φέτος κανείς δεν έχει εγγύηση στον χρόνο και πάμε σε άλλο επίπεδο ροστερ το εννοούν. Θα φύγει όποιος φύγει τώρα και τέρμα η γκρίνια που ξεκίνησε με Σάσα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5643
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Σεπ 02, 2024 8:53 pm

Most career pts scored in NBA by EL players:
12636 Ibaka
12000
11000
10000
9829 FOURNIER
9000
8921 Belinelli
8000
7000
6000
5000
4484 Parker
4293 Mirotic
4000
3000
2851 S. Johnson
2691 Satoransky
2526 Willy H.
2469 Nunn
2383 Korkmaz
2307 Hezonja
2014 Luwawu-Cabarrot
1948 Canaan

0
Άβαταρ μέλους
tsoureki

senior
Reactions: 418
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Δευ Σεπ 02, 2024 8:53 pm

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Σεπ 02, 2024 8:40 pm

Αρα και το περσινο καλοκαιρι που συζητουσα για το αν ο ΔΠΓ βρηκε συνεργατη ήμουν κρυφος πράκτορας και ψευτοπαναθηναϊκάκιας που προβόκαρε. Ήμαρτον! Υπάρχουν συνοπαδοί σου στο φορουμ (2-3 έχω μετρήσει) που έγραψαν σημερα πως εχουν ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ με τη προσθηκη του Φουρνιε, αν το εγραφα εγω θα με είχατε εξωστρακίσει από το φορουμ. Οταν γραφω πως το ροστερ σας ειναι μια χαρα και ο Πιτερς μπορει στο 3 ολα καλα, με το που λεω κατι με το οποιο διαφωνειτε ξαφνικα εχω ερθει για να φιτιλιασω το κλιμα. Για τα απουλητα διαρκειας επισης πολλοι συνοπαδοι σου μου απαντησαν πως δεν αγοραζουν επειδη δεν τους ευχαριστεί το προϊόν, για τη συγκριση Γκραντ-Γουκαπ είχαμε κάτι να συζητάμε επί 4 μέρες και έγινε και ολοκληρο βιντεο απο μπασκετικο αναλυτή, εσενα σε τι σε ενοχλησαν ολα αυτα? Οσο κι αν προσπαθείτε να κάνετε δολοφονία χαρακτήρα κάποιοι... το παραμύθι δεν έχει δράκο.

Δεκτη η συγνωμη σου παντως :wink:.

ΥΓ. Ζητω προκαταβολικά συγνώμη στους υπόλοιπους εδω που σας χαλάω τους εορτασμούς.
Σκέψου ένα Ολυμπιακό να έρχεται στο τοπικ μεταγραφων του Παναθηναικου και να λέει ¨τι θα πρέπει να κάνει ο dpg φέτος αν ο Αταμαν δεν κάνει το repeat φέτος τώρα που συμπληρώθηκαν και οι τρύπες;". Θα μου πεις τίποτα, γιατί τι θα φταίει ο Αταμάν, δεν είναι ότι μέρος του τύπου έχει φαγωθει να τον βγάλει από σατανιστή έως ότι δέρνεται με τους παίκτες του. Αλλά και πάλι θα βγούν πολλοί Παναθηναικοι και θα λένε ότι τους τρολλάρει και θα έχουνε και δίκιο.

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1449
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Σεπ 02, 2024 8:55 pm

Παιδιά είναι καλή κίνηση! Πήραμε πρώην παιχταρα που ψάχνει το restart και δίνουμε και δανεικό Πετρουσεφ και χτίζεται καλύτερα το ρόστερ! Πολύ υποσχόμενη κίνηση! Μακάρι να μας βγει γιατί ο παίχτης αυτή τη στιγμή καλείται να ξαναβρεί το χέρι του και να γίνει ουσιαστικά ηγέτης του Ολυμπιακού!

0
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1470
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Δευ Σεπ 02, 2024 8:56 pm

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3660
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Δευ Σεπ 02, 2024 8:57 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Σεπ 02, 2024 8:32 pm
Στηβ Κερ έγραψε:
Δευ Σεπ 02, 2024 8:03 pm

Περάσαμε απο τον μπασκετικό κουμουνισμο στη μπασκετικη σοσιαλδημοκρατία του ΠΑΣΟΚ …. :drunk:
το κομμουνιστικο μπασκετ πεθανε
ζητω το σοσιαλιστικο

Εικόνα
Τέλειο ρε. :roofl: :roofl: :roofl:

Απλά είμαστε σίγουροι ότι δεν θα φύγει ο κομμουνισμός από το εξελ της Euroleague ;

Μεγάλη περιέργεια θα έχω γιατί τώρα δεν έχουμε ήσυχο Καναν. Εδώ οι παίκτες μας θα θέλουν να παίζουν σε όλο το παιχνίδι 30 λεπτά.

Ωραία ξεκινάμε

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2542
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Σεπ 02, 2024 8:57 pm

Johnny Pao και AO Dafnis ας λήξει η κουβέντα εδώ για να μην μπούμε στο τριπάκι να μοιράζουμε μέρες off κτλ πάλι. Δεν χρειάζεται ούτε να φεύγουμε off topic ούτε να απαντάει ο ένας στον άλλο δημόσια επί του προσωπικού.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1430
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Δευ Σεπ 02, 2024 8:58 pm

Το όμορφο στο μάτι motion offence "κομμουνιστικό" μπάσκετ του μπαρτζωκικού Ολυμπιακού θα συνεχιστεί μια χαρά και την επόμενη σεζόν και όσο θα υπάρχει ο κόουτς Μπι στους ερυθρόλευκους. Αυτό που αλλάζει είναι η ποιότητα των εργαλείων. Η ομάδα τα πήγε μια χαρά ('24) και δυο τρομάρες (το '22, '23) με τα περιορισμένα μπάτζετ πενταετών προγραμμάτων που απαιτούνταν για τη σοσιαλιστική ανοικοδόμηση και την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, τώρα ήρθε η ώρα για την εκτόξευση στο διάστημα οπότε αποκτήθηκαν και τα κατάλληλα υψηλότερης τεχνολογίας εργαλεία. :cool:

6
5 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5643
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Σεπ 02, 2024 9:04 pm

ο μπαρτζωκας εφτιαξε το κομμουνιστικο μπασκετ που ονειρευεται αλλα με σταρς..μιας και βρηκε του μοναδικους σταρς που παιζουν οφ μπολ και την δινουν απο το αριστερο στο δεξι.. Βεζε και φουρνιε ειναι οι 2 καλυτεροι οφ μπολ παικτες στην ευρωπη.Τωρα τα εξελακια ετσι και αλλιως ο μπαρτζω τα κοβει οποτε ειναι κρισιμο το ματς οποτε δεν θα ειναι κατι καινουριο..

Το μονο που πρεπει να δουμε αν ο φουρνιε η ο σασα θα χουν ολες τις κρισιμες επιθεσεις (σλουκας βεζε τις ειχαν το 23) η θα γινει το χαος το περσινο που την φουνταρε οποιος του εμενε στα χερια..99% παμε για το πρωτο..

6
6 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

a1greece
Reactions: 1035
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Σεπ 02, 2024 9:08 pm

Ενα μπασκετακι πηγα να παιξω και γαμηθηκε το συμπαν :-?

Φουρνιε τελικα και φευγει ο πετρουσεφ ;

Αν δεν ειχε γινει ο περιεργος τραυματισμος του φαλ θα ελεγα οκ , αφου και ο παικτης θελει να παιζει περισσοτερο .

Τωρα λιγο ρισκο μου φαινεται γιατι ο πετρουσεφ ειναι ο μοναδικος που μπορει να παιξει δυο θεσεις .

Θα δειξει . Το θετικο ειναι οτι τελικα ερχεται τελευταιος ο παικτης που θα επρεπε να αποκτηθει πρωτος . Οχι αποκλειστικα ο φουρνιε σαν προσωπο , αλλα ενας παικτης τετοιου τυπου .

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1470
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Δευ Σεπ 02, 2024 9:22 pm

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Δευ Σεπ 02, 2024 9:26 pm

https://www.olympiacosbc.gr/el/news-el/ ... urnie.html

το ανακοινωσαν και στο site ,

ειναι αξιοπιστοι αυτοι?

8
6 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Σεπ 02, 2024 9:29 pm

Πρέπει να δουν οι Αφοί τι θα γίνει με το γήπεδο και τους γύρω χώρους. Ο παο έχει 15.000.000 επιπλέον έσοδα λόγο γηπέδου. Φτάσαμε το μπάτζετ του και ίσως το ξεπεράσαμε καθαρά με προσωπικά κεφάλαια των αφων. Αυτό πόσο μπορεί να συνεχιστεί. Οι Αφοί με ανάλογα έσοδα όπως του παο από το οακα θα μπορούσαν να έχουν και 30.000.000 μπάτζετ.

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”