Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1374
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Σεπ 02, 2024 10:12 pm

kein έγραψε:
Δευ Σεπ 02, 2024 10:00 pm
Εξαιρετική προσθήκη, μπράβο στην διοίκηση σας, αυτή η κίνηση σας κάνει αυτόματα και σοβαρό διεκδικητή όλων των τίτλων, ως φαβορί φυσικά.
Το λέω συνέχεια, ότι τους "αιώνιους" τους συμφέρει ο αντίπαλος να ανεβάζει το μπατζετ και το επίπεδο, γιατί δεν γίνεται να μην ακολουθήσει ο άλλος.

Θα δούμε ματσάρες φέτος.
Μα αυτος ειναι ο λογος που οι αγγελοπουλοι τα παιζουν ολα για ολα .

Η προσφατη κατακτηση απο τον παναθηναικο και κυριως το οτι δειχνει οτι εχει σοβαρες πιθανοτητες για ριπιτ με μεγαλο στοχο στο βαθος τα τρια συνεχομενα ειναι που εκαναν την διοικηση του ολυμπιακου να προσπαθησει να προσθεσει ποιοτητα στο ροστερ .

Αν δεν το κανανε κινδυνευε να καει και το χαρτι μπαρτζωκας .

Οτι και να κανει ο προπονητης οι παικτες τα παιζουν τα ματς .

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 652
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Σεπ 02, 2024 10:14 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Σεπ 02, 2024 10:06 pm
SteveNashidis έγραψε:
Δευ Σεπ 02, 2024 8:57 pm

Τέλειο ρε. :roofl: :roofl: :roofl:

Απλά είμαστε σίγουροι ότι δεν θα φύγει ο κομμουνισμός από το εξελ της Euroleague ;

Μεγάλη περιέργεια θα έχω γιατί τώρα δεν έχουμε ήσυχο Καναν. Εδώ οι παίκτες μας θα θέλουν να παίζουν σε όλο το παιχνίδι 30 λεπτά.

Ωραία ξεκινάμε
με αυτο το ροστερ τα εξελακια πανε περιπατο
οπως φανταζομαι και τα καντηλια γιατι αυτους δεν του κοβω να τα ανεχονται
Το πολύ πολύ να του πει κανένα δε μας χε ρε μεσιέ

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1298
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Σεπ 02, 2024 10:16 pm

Εγω παντως θα κρατουσα τον Πετρουσεφ και αν ηταν ολοι υγιεις και δεν βρισκοταν χρονος θα τον εδινα δανεικο στον δευτερο γυρο. Ετσι θα ημασταν ολοι καλυμενοι.

Χρειαζομαστε ακομη εναν ψηλο ελληνα ψηλο(καθωα οπως ειπα πιο πριν βλεπω ενα κενο στο 4 :P ) για τα νερα και να βγαινουν οι προπονησεις εκτος και αν εχουμε κανα παιδακι με προοπτικη στια ακαδημιες. Απλα φετος δεν ειδα καποιον με τις εθνικες

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 946

Δευ Σεπ 02, 2024 10:17 pm

Στο Instagram o Φουρνιε δεν ακολουθούσε ποτέ κανέναν και έκανε μόλις τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ! Βλέπω να γίνεται ο αγαπημένος της εξέδρας ! Θα έχει πάθος και θα γουστάρει με τον πύρινο κόσμο μας !!

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1374

Δευ Σεπ 02, 2024 10:20 pm

Φανταστικο χιουμοριστικο σεναριο :

Ξεκιναει η σεζον και η ομαδα στα πρωτα 10 ματς στην ευρωλιγκα βαζει 100+ . Μεχρι που στο εντεκατο βαζει 95 και βγαινει εξαλλος ο φουρνιε και τον κανει τον μπαρτζωκα κολε :D

Τι πραγματα ειναι αυτα , το μπασκετ εχει αλλαξει και πρεπει να παιζουμε και λιγο επιθεση :D

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Σεπ 02, 2024 10:29 pm

Μπραβο σας πολυ καλη μεταγραφη παιχταρας αντε να δουμε μπασκετακι

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1361
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Σεπ 02, 2024 10:35 pm

Δεν ξέρω πόσοι έχετε συνειδητοποιήσει ότι ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει φουρνιε και βεζενκοφ. Ειδικά τον πρώτο ούτε ως αστείο δεν τον ανέφερες ακόμα και πέρυσι.
Άσχετα με το πως θα καταλήξει η χρονιά και πως θα τους διαχειριστεί ο Μπαρτζώκας είναι 2 σπουδαίες κινήσεις και αξίζουν μπράβο στην διοίκηση.
Έχεις πάρει επίσης Βιλντοζα Ντόρσεϊ Έβανς και τον χειμώνα Πετρουσεφ που υπο άλλες συνθήκες θα λέγαμε μπαμ μπουμ και τώρα δεν ασχολείται κανείς.
Απίστευτα πράγματα

6
6 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1143
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Σεπ 02, 2024 10:43 pm

Ποδόσφαιρο: Γουίλιαν ετων 36
Μπάσκετ: Φουρνιέ ετών 32

36+32=68 έτη
Μαύρη μέρα η σημερινή κ@λοδευτέρα...
Αμα δεν είναι 30++ δε λέει ε;
Φέρτε και Ράτζα-Ρομάριο.
Μη δείτε παίκτη άνω των 35, αμέσως να τον πείτε παππού.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3024
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Σεπ 02, 2024 10:51 pm

Μεγάλη κίνηση από Αφούς που κάνουν statement όπως αναφέρθηκε κάποιες σελίδες πίσω. Άντε να δούμε τι θα δούμε φέτος.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1903
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Σεπ 02, 2024 11:19 pm

Φουρνιέ, θα σε ξεσκίσω στο κράξιμο, αν ήρθες για τα ένσημα.
Αν, όμως, δείξεις ότι έχεις θέληση να παίξεις αληθινό μπάσκετ, τότε θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτώ ότι έκανα λάθος και θα σε χειροκροτήσω.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Mathematician92

junior
Reactions: 459
Αγαπημένος παίκτης: Παπαλουκάς

Δευ Σεπ 02, 2024 11:20 pm

Τι έγινε ρε παιδιά σήμερα;; Δούλευα όλη μέρα και έχω εδώ και μια ώρα που προσπαθώ να κάνω catch up στα σχόλια :lol: . Καλώς όρισε ο Εβάν!! Απ' ότι διαβάζω φεύγει και ο Philip, αναμενόμενη εξέλιξη. Ας ξεκινήσω με το depth chart, όπως αυτό διαμορφώνεται τελικά, και θα ακολουθήσουν κάποιες σκόρπιες σκέψεις μου.

1. Walkup, Goss, MitrouLong
2. Dorsey, Vildoza, Evans (από τη νέα χρονιά)
2-3 Fournier, Λαρεντζάκης
3. Παπανικολάου, McKissik
4. Βεζενκοφ, Peters
5. Milutinov, Fall, Wright

1. Πρόκειται, κατά την ταπεινή μου γνώμη, για το πληρέστερο ρόστερ της ομάδας όλων των εποχών. Σκεφτείτε ότι (αν είναι όλοι υγιείς) μένουν εκτός 12αδας (!!!) οι Λαρεντζάκης - McKissik - MitrouLong, και ο 11ος και 12ος παίκτης μας θα είναι οι Vildoza και Wright αντίστοιχα! Στο μυαλό μου αυτό είναι παρανοϊκό!

2. Το ρόστερ πλέον είναι πολύ πιο ορθολογικό απ' ότι μέχρι πριν λίγες ώρες και δεν ακούω κουβέντα επ' αυτού. Προσέξτε, δε λέω καλύτερο, λέω πιο ορθολογικό.

3. Αν ο Γάλλος δεν έχει έρθει για να γνωρίσει την παραλιακή της Αθήνας και έχει κίνητρο να αποδείξει πράγματα, θεωρώ ότι θα κάνει σεζόν MVP. Χαλαρά κιόλας. Δεν είναι παίκτης που κουράζει την μπάλα και πιστεύω θα ταιριάξει απόλυτα στο πολυδιαφημισμένο motion του Μπαρτζώκα. Ναι, δεν είναι στην κατάσταση που ήταν πριν από κάποια χρόνια, αλλά αν πιάσει ένα 70% στην Ευρώπη δε θα τον βλέπουν. Ξέρω, είναι ένα ρίσκο, αλλά "ευχάριστο" ρίσκο και το προτιμώ απ' το έτερο ρίσκο του να παίζει 25 λεπτά στο 3 ο Peters.

4. Ο Vildoza είναι ο ριγμένος της όλης υπόθεσης (για 2η χρονιά). Ειλικρινά, μετά και από την υπογραφή του Fournier, δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που αποκτήθηκε. Δεν ήθελαν να περιμένουν; Φοβόντουσαν ότι δε θα βρούνε αξιόλογο παίκτη απ' το NBA;; Το θεώρησαν τρομερή ευκαιρία, τύπου βρήκα το περσινό iPhone καινούργιο στα 300€;; Για εμένα έπρεπε να υπογράψουν έναν εκ των Vildoza - Evans, όποιον πιστεύουν περισσότερο (εγώ θα έπαιρνα το ρίσκο με τον Evans). Αλλά και οι δύο είναι overkill, από τη στιγμή που σκόπευαν σε μία ακόμα ηχηρή κίνηση. Και δεν ακούω τα "έκατσε η ευκαιρία με τον Fournier, αλλιώς δε σκόπευαν να πάρουν παίκτη". Ακόμα και να μην επανακάμψει ο Evans, ο Vildoza δε βλέπω πως θα παίρνει πάνω από 10-15 λεπτά σε κάθε παιχνίδι. Εκτός κι αν πάρει το χρόνο του Goss (κερδίζοντας τον φυσικά) και στείλει τον τελευταίο στην άκρη του πάγκου. Δε θα με χαλούσε.

5. Αν γυρίσει ο Evans και πιάσει καλά επίπεδα απόδοσης, τότε σίγουρα ένας εκ των Goss - Vildoza θα ξεχάσει τι θα πει αγώνας Euroleague και προφανώς θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

6. Οι Λαρεντζάκης - McKissik - MitrouLong θα έχουν πολύ άχαρο ρόλο, είτε να συμπληρώνουν την αποστολή σε περίπτωση τραυματισμού, είτε να κάθονται με φόρμες στην άκρη του πάγκου καθώς θα είναι εκτός 12αδας. Οι δύο Έλληνες βέβαια θα έχουν χρόνο στα εγχώρια παιχνίδια, οπότε ίσως να την παλέψουν κάπως.

7. Ο Μπαρτζώκας έχει να διαχειριστεί ένα υπερπλήρες ρόστερ και πλέον δεν υπάρχουν οι δικαιολογίες για μπάτζετ, τραυματισμούς και τα σχετικά. Κανένας όμως, ΚΑΝΕΝΑΣ, δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία. Υπάρχουν και άλλες πολύ δυνατές ομάδες, η μία εξ αυτών στην ίδια χώρα, και η γραμμή μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας είναι πολλές φορές δυσδιάκριτη. Τι θα ήθελα εγώ για τη νέα χρονιά; Να δω ολοκληρωτικό μπάσκετ εφάμιλλο της προπερσινης χρονιάς, η ομάδα να φτάσει στον τελικό της Euroleague παίζοντας ωραίο και κυριαρχικό μπάσκετ και μακάρι να έρθει επιτέλους και το τρόπαιο. Αλλά ξαναλέω, συμβόλαιο με τους τίτλους ΔΕΝ έχει κανείς! Σε κάθε άλλη περίπτωση (αποτυχία να φτάσει η ομάδα στο Final4, όχι ωραίο μπάσκετ κτλ) η ευθύνη θα βαραίνει μόνο τον κοουτς (εκτός κι αν έρθουν εξωγήινοι και απαγάγουν τη μισή ομάδα).

8. Πιστεύω θα δούμε έναν άλλο Walkup. Περιμένω σταθερότητα, αξιοπιστία, την κλασσική άμυνα του, καλό διάβασμα του παιχνιδιού και πάνω απ' όλα να μην πάρει ΟΥΤΕ ΜΙΑ επίθεση στη λήξη του χρόνου :lol: . Πλέον υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες να φορτωθούν αυτό το ρόλο.

Αυτά νομίζω για τώρα. Τεράστιο το σεντόνι και πάλι και ευχαριστώ πολύ όποιον κάνει τον κόπο να το διαβάσει. Είμαι τρέλα ενθουσιασμένος με την ομάδα και περιμένω πως και πως να ξεκινήσει η σεζόν! Καλή σεζόν λοιπόν να έχουμε με φανταστικά ντέρμπι τόσο στη Euroleague, όσο και εγχώρια, γιατί πλέον οι δύο καλύτερες ομάδες θα είναι στην Ελλάδα!

6
1 Εικόνα 3 Εικόνα 2 Εικόνα
Μακριά από μένα η τοξικότητα, ο φανατισμός και ο τυφλός οπαδισμός.

:peace:
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1143
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Σεπ 02, 2024 11:25 pm

Όχι και να φύγει ο Πετρούσεφ ρε παιδια, πισωγύρισμα...

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1036

Δευ Σεπ 02, 2024 11:27 pm

montechristo έγραψε:
Δευ Σεπ 02, 2024 9:39 pm
Διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως και διαγωνίως με την απαξίωση του Λαρεντζάκη, τις ειρωνείες, τους σαρκασμούς κλπ.
Δεν είπαμε κι έτσι, ρε παιδιά.
Παίκτης της ομάδας μας είναι και όποτε παίζει τα δίνει όλα.
Αν δεν φτάνουν, τι να κάνουμε;
Αλλά όχι τόση ειρωνεία. Σε ανθρώπινο επίπεδο, μιλάω.
Και μην ακούσω καμμιά παπαριά του τύπου "τα λέμε για πλάκα", γιατί περί αυτού πρόκειται: δεν είναι σωστό να γίνεται τέτοια πλάκα.
Όχι μόνο για τον Λαρεντζάκη, αλλά για τον οποιοδήποτε. Τελεία.
Θα συμφωνήσω για Λάρυ με έναν όμως αστερίσκο.
Θεωρώ ότι τα τελευταία 2 χρόνια και κυρίως πέρυσι ήταν θεωρητικά πάντα , η ώρα που περιμέναμε να βγει λίγο πιο μπροστά με μεγαλύτερη σταθερότητα, παρόλα αυτά έκανε βήματα πίσω και για να είμαστε απόλυτα ειλικρινής φταίει το ξερό του το κεφάλι.
Νομίζω πάντως ότι στην πλειοψηφία του κόσμου ο Λαρεντζάκης είναι ιδιαίτερα αγαπητός και κάνεις δεν αμφισβητεί ότι έχει προσφέρει.

0
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1087
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Δευ Σεπ 02, 2024 11:30 pm

Μας το είχε πει παιδί σε γκρουπ τσατ για τον Ολυμπιακό από την Παρασκευή οτι είχε κλείσει ο Φουρνιε με αποδείξεις, όχι παπατζιλίκια, αλλά παρακάλεσε να μην κυκλοφορήσει. Μεταξύ μας, δεν τον πολυπίστεψα γιατί ήταν εντελώς ενάντια στη φιλοσοφία των αφων. Τώρα όμως που το ξανασκέφτομαι:

- 100 χρόνια Ολυμπιακού
- Πίεση για κάτι μεγάλο μετά την απρόσμενα μεγάλη χρονιά του Παναθηναϊκού
- Δηλώσεις Σλουκα

Νομίζω πως ο καθένας, όσο εγωιστής και χοντρόπετσος κι αν είναι, έχει πάντα ένα «σημειο βρασμού». Παρόλα αυτά είναι βόμβα μεγατόνων και επιτέλους, μετά από χρόνια, θα κατεβαίνουμε στο ΣΕΦ για να δούμε έναν παικταρα που αγοράσαμε και δεν «φτιάξαμε».

Υ.Γ. Με όλο το σεβασμό σε όσους πράσινους σχολιάζουν (θεωρώ εντελώς καλοπροαίρετα) την κίνηση ότι «γινόμαστε σοβαροί διεκδικητές». Νομίζω πως ο σύλλογος του Ολυμπιακού που με σχεδόν ίδια ομάδα είχε φτάσει ένα σουτ από κατάκτηση, ηταν ήδη «διεκδικητής» και χωρίς αυτή την προσθήκη.

Όχι ότι τώρα είναι φάση «ψαχτε τον δεύτερο». Ο Φουρνιε μπορεί να σε εκτοξεύσει, μπορεί να σε κάνει απλά λίγο καλύτερο, μπορεί και να σε μπερδέψει.

Το σίγουρο όμως είναι πως πλέον έχεις στην περιφέρεια έναν που ξέρει τι να κάνει στα κρίσιμα με την μπάλα στα χέρια του.

1
1 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1903
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Σεπ 02, 2024 11:31 pm

Mathematician92 έγραψε:
Δευ Σεπ 02, 2024 11:20 pm
4. Ο Vildoza είναι ο ριγμένος της όλης υπόθεσης (για 2η χρονιά). Ειλικρινά, μετά και από την υπογραφή του Fournier, δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που αποκτήθηκε. Δεν ήθελαν να περιμένουν; Φοβόντουσαν ότι δε θα βρούνε αξιόλογο παίκτη απ' το NBA;; Το θεώρησαν τρομερή ευκαιρία, τύπου βρήκα το περσινό iPhone καινούργιο στα 300€;; Για εμένα έπρεπε να υπογράψουν έναν εκ των Vildoza - Evans, όποιον πιστεύουν περισσότερο (εγώ θα έπαιρνα το ρίσκο με τον Evans). Αλλά και οι δύο είναι overkill, από τη στιγμή που σκόπευαν σε μία ακόμα ηχηρή κίνηση. Και δεν ακούω τα "έκατσε η ευκαιρία με τον Fournier, αλλιώς δε σκόπευαν να πάρουν παίκτη". Ακόμα και να μην επανακάμψει ο Evans, ο Vildoza δε βλέπω πως θα παίρνει πάνω από 10-15 λεπτά σε κάθε παιχνίδι. Εκτός κι αν πάρει το χρόνο του Goss (κερδίζοντας τον φυσικά) και στείλει τον τελευταίο στην άκρη του πάγκου. Δε θα με χαλούσε.
Το σκεπτικό σου είναι σωστό, αν ο Φουρνιέ προορίζεται για γκαρντ.
Αν παίξει αποκλειστικά και μόνο στο 3 (που δεν είναι η κανονική του θέση), τότε ο Βιλντόζα δεν έχει επί πλέον πρόβλημα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”