Πολύ σωστά λες πως ο Γκος ταιριάζει ιδιαίτερα με τον Βιλντόζα ως δυάδα στα γκαρντ, γιατί είναι περίπου ίδιου επιπέδου αμυντικοί και μπορούν να συνυπάρξουν στα μετόπισθεν χωρίς να προκαλούν τρύπες και φυσικά γιατί έχουν στοιχεία που συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον, μπορούν και οι δύο ως έναν βαθμο να παίξουν τόσο με τη μπάλα, όσο και χωρίς, οπότε μπορούν να μοιράζουν και τις προσπάθειες που παίρνουν. Ο Γουοκαπ που είναι πιο on ball παίχτης ταιριάζει καλά με Ντόρσεϊ που είναι off ball shooter. Επιπλέον νομίζω ο Μπαρτζώκας θα προσπαθήσει να έχει όσο γίνεται στο παρκέ τουλάχιστον έναν εκ των Γουοκαπ ή Παπανικολάου, δηλαδή έστω έναν elite αμυντικό. Επιπλέον ο Φουρνιέ που ως μοναδική αδυναμία αμυντικά έχει το κάθετο παιχνίδι νομίζω θα ναι καλό να παίζει δίπλα στον Βιλντοζα. Τέλος, νομίζω πως ο Πιτερς καλό είναι να συνδυάζεται με έναν εκ των Φαλ ή Ράιτ για να τον καλύπτουν αμυντικά, ενώ το διδυμο Σασα-Μιλουτινοφ είναι τοπ σε επίπεδο rebounding. Όπως βλέπεις ειδικά στη περιέφερεια υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν, στους ψηλούς είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.Leo_98 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 03, 2024 4:11 pmΣχετικά με τις πεντάδες, πιθανολογώ πως ο Μπαρτζώκας έχει στο μυαλό του για αρχικό σχήμα:
Γουόκαπ - Ντόρσεϊ - Φουρνιέ - Βεζένκοφ - Μιλουτίνοφ
*Οταν θα είναι υγιής ο Φαλ πιστεύω ότι θα ξεκινάει αυτός αντί του Μιλου.
Και στην second unit:
Γκος - Βιλντόζα - Παπανικολάου - Πίτερς - Ράιτ (Μιλουτίνοφ)
Αν και, κατά την γνώμη μου ο Βιλντόζα ταιριάζει καλύτερα δίπλα στον Γουόκαπ, αλλά όλα αυτά θα φανούν στο παρκέ.
Το μόνο σίγουρο είναι πως ότι σχήμα και πεντάδα να κατεβάσουμε, θα είναι τοπ σε ποιότητα!![]()
Το σίγουρο είναι πως στο κλείσιμο των ματς η 5αδα θα ναι : Γουοκαπ , Φουρνιε , Παπ , Σάσα , Μιλου.