Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6869
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Σεπ 05, 2024 12:16 pm

xomitsious έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 12:00 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 11:33 am

Εγώ λέω ένα πρόβλημα που, εμένα τουλάχιστον μου αποτρέπει να μπαίνω καν στην προσπάθεια για μπασκετικές συζητήσεις στα τοπικ του ΟΣΦΠ και εσύ μου λες ότι όλα είναι μια χαρά.

Δεν έχω ιδέα αν ο kite είναι ο supamantar με ψεύτικο μουστάκι, αλλά αν δεν είναι? Αν όντως είναι απλά ένας πεσιμιστής ολυμπιακός? "Όχι ρε! Μπλοκαρετε το το τρολακι"

Για το billy εσύ ξέρεις καλύτερα, δεν μπαίνω στα τοπικ του ΟΣΦΠ οπότε δεν ξέρω πόσο προκλητικός ήταν, εδώ πάντως ήταν ένα ενεργό μέλος και η απουσία του έχει κάνει τα τοπικ του ΠΑΟ λίγο πιο βαρετά.

Όσο για τον 4ο τελικό όντως καλύτερα να μην αρχίσουμε. Αν θέλεις πάντως μου απαντάς σε μια ερώτηση μόνο. Είδες εσύ κάποιο πρόβλημα σε εκείνο τον αγώνα? Ένα ναι η ένα όχι παρακαλώ. Ο,τι από τα δύο και να μου πεις θα το δεχτώ ασχολιαστα
Δεν ειπα οτι ειναι μια χαρα,ειπα οτι κατα 90% οι χρηστες εκει ειμαστε φιλικοι..οποτε η κανετε κατι με το 10% η απλα τους προσπερνατε για να μιλαμε ολοι..προσωπικα δεν μαρεσει να μιλαω μονο με ολυμπιακους.

Κατα πασα πιθανοτητα ειναι αλλα οκ δεν χρειαζεται μπαν..αργα η γρηγορα θα απασφαλισει μονος του και θα αρχισει την παρανοια.

Ηταν 90-10 υπερ μας η διατησια και παντελονατα κερδισατε.Απλα εχουμε φαει και μεις τετοιες και χειροτερες χωρις να μπορουμε να το πουμε εδω μεσα ουτε να γινεται τοσος ντορος.Απο τα 5 παιχνιδια κιολας μονο αυτο ηταν περιεργο κατα την αποψη μου,στα υπολοιπα παιζαν εδρα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 652
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Σεπ 05, 2024 12:26 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 12:16 pm
xomitsious έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 12:00 pm

Εγώ λέω ένα πρόβλημα που, εμένα τουλάχιστον μου αποτρέπει να μπαίνω καν στην προσπάθεια για μπασκετικές συζητήσεις στα τοπικ του ΟΣΦΠ και εσύ μου λες ότι όλα είναι μια χαρά.

Δεν έχω ιδέα αν ο kite είναι ο supamantar με ψεύτικο μουστάκι, αλλά αν δεν είναι? Αν όντως είναι απλά ένας πεσιμιστής ολυμπιακός? "Όχι ρε! Μπλοκαρετε το το τρολακι"

Για το billy εσύ ξέρεις καλύτερα, δεν μπαίνω στα τοπικ του ΟΣΦΠ οπότε δεν ξέρω πόσο προκλητικός ήταν, εδώ πάντως ήταν ένα ενεργό μέλος και η απουσία του έχει κάνει τα τοπικ του ΠΑΟ λίγο πιο βαρετά.

Όσο για τον 4ο τελικό όντως καλύτερα να μην αρχίσουμε. Αν θέλεις πάντως μου απαντάς σε μια ερώτηση μόνο. Είδες εσύ κάποιο πρόβλημα σε εκείνο τον αγώνα? Ένα ναι η ένα όχι παρακαλώ. Ο,τι από τα δύο και να μου πεις θα το δεχτώ ασχολιαστα
Δεν ειπα οτι ειναι μια χαρα,ειπα οτι κατα 90% οι χρηστες εκει ειμαστε φιλικοι..οποτε η κανετε κατι με το 10% η απλα τους προσπερνατε για να μιλαμε ολοι..προσωπικα δεν μαρεσει να μιλαω μονο με ολυμπιακους.

Κατα πασα πιθανοτητα ειναι αλλα οκ δεν χρειαζεται μπαν..αργα η γρηγορα θα απασφαλισει μονος του και θα αρχισει την παρανοια.

Ηταν 90-10 υπερ μας η διατησια και παντελονατα κερδισατε.Απλα εχουμε φαει και μεις τετοιες και χειροτερες χωρις να μπορουμε να το πουμε εδω μεσα ουτε να γινεται τοσος ντορος.Απο τα 5 παιχνιδια κιολας μονο αυτο ηταν περιεργο κατα την αποψη μου,στα υπολοιπα παιζαν εδρα.
Συμφωνούμε σε όλα. Εκτός από τον kite που τον βγάζω αθωωο μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Επειδή το έχω τραβήξει πολύ το οφτοπικ αλλά ελπίζω να βγει κάτι θετικό από αυτό θα καταλήξω ως εξής.

Το γελακι, όταν χρησιμοποιείτε χλευαστικά είναι το μόνο reaction που αν εκφραζόταν με σχόλιο θα σήκωνε φάουλ.

Ας αρχίσουμε από εκεί την προσπάθεια να ξαναγίνει το φόρουμ αυτό που ήταν κάποτε.

1
1 Εικόνα
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Σεπ 05, 2024 2:00 pm

Στον παο πιστεύω θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα και γκρίνια ως προς την διαχείριση χρόνων στο 1-2. Σλούκας 25 λεπτά τουλάχιστον, Ναν θέλει να παίζει 30 λεπτά και Μπράουν 25 τουλάχιστον .

Επίσης και οι 3 θέλουν την μπάλα στα χέρια για να είναι το επιδραστικοι. Δεν έχουν off ball παιχνίδι. Θα υπάρξουν μανουρες.

5
3 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1113
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Σεπ 05, 2024 2:09 pm

Tsilarxos έγραψε:
Στον παο πιστεύω θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα και γκρίνια ως προς την διαχείριση χρόνων στο 1-2. Σλούκας 25 λεπτά τουλάχιστον, Ναν θέλει να παίζει 30 λεπτά και Μπράουν 25 τουλάχιστον .

Επίσης και οι 3 θέλουν την μπάλα στα χέρια για να είναι το επιδραστικοι. Δεν έχουν off ball παιχνίδι. Θα υπάρξουν μανουρες.
Σλούκας και Μπράουν είναι μιας κάποιας ηλικίας, ο Σλούκας δε μετά τα περσυνά θα χαλαρώσει κιόλας γιατί κατάφερε αυτό που ήθελε, οπότε δεν θεωρώ ότι θα υπάρξει γκρίνια...το πολύ πολύ να φάνε λίγο χρόνο από τον Γκράντ ή και να παίζει ο Παναθηναικός σε κάποιες περιπτώσεις και με 3 Guard μέσα στο παρκέ.

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1433
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Σεπ 05, 2024 2:10 pm

Tsilarxos έγραψε:

Συμφωνώ. Βάλε στην εξίσωση και τον γκραντ που με την περσινή χρονιά που έκανε θα έχει άλλες απαιτήσεις ως προς τον χρόνο και τις μπάλες που θα παίρνει.
Μέσα σε όλα αυτά παει με ενάμιση σέντερ και ενάμιση 3αρι. Κακές επιλογές φέτος απ τον αταμαν.

4
2 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1731
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Πέμ Σεπ 05, 2024 2:11 pm

Tsilarxos έγραψε:

Ανετα παιζουν οφ μπολ και οι 3, (και κυριως οι Ναν και Σλουκας), εχουν και το σουτ, και την ικανοτητα να επιτεθουν σε close out επιθεση,οποτε κανενα προβλημα...Ασε που ο Μπραουν με το καλημερα δηλωσε οτι δεν ερχεται για να ειναι ο κορυφαιος αλλα για να κανει τους συμπαικτες του καλυτερους,αρα δειχνει οτι δεν ερχεται με απαιτησεις.

3
3 Εικόνα
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης

Πέμ Σεπ 05, 2024 2:16 pm

Ρε παιδια ενταξει περασαν μηνες απο το ευρωπαικο και το πρωταθλημα χαλαρωστε πριν τρεξετε να κρινετε το Αταμαν...Ποιον τον Αταμαν ? λεει ο αλλος βιαστηκε και δεν εκανε καλες επιλογες? Αυτος που ειναι αποδεδειγμενα ο καλυτερος προπονητης τα τελευταια χρονια μακραν απο τον δευτερο. Μπορω να δεχθω οποιαδηποτε κριτικη για παικτες κτλ αλλα να λεμε βιαστηκε ο Αταμαν και αλλα τετοια κουλα ειναι τουλαχιστον αστεια

Υγ Με λυπη διαπιστωνω οτι το επιπεδο εδω μεσα πεφτει ολο και περισσοτερο και ειμαι πολλα χρονια (...) με το που δεν γραφω και πολυ συχνα

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SteveNashidis την Παρ Σεπ 06, 2024 2:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Χαρακτηρισμοί
JohnnyPao

champion
Reactions: 2527
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Σεπ 05, 2024 2:20 pm

tokalytero3d έγραψε:
Tsilarxos έγραψε:

Συμφωνώ. Βάλε στην εξίσωση και τον γκραντ που με την περσινή χρονιά που έκανε θα έχει άλλες απαιτήσεις ως προς τον χρόνο και τις μπάλες που θα παίρνει.
Μέσα σε όλα αυτά παει με ενάμιση σέντερ και ενάμιση 3αρι. Κακές επιλογές φέτος απ τον αταμαν.
Κατά τη γνώμη σου ποιους έπρεπε να έχει πάρει? Να μας πει και ο Τσιλαρχος αν θελει, εσείς πως θα είχατε κάνει τον φετινό σχεδιασμό του παο?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3631
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Σεπ 05, 2024 2:21 pm

Παιδιά, πρώτα κλειδώνω το τόπικ του Ολυμπιακού, τώρα κάνω διαγραφές στο τόπικ του Παναθηναϊκού. Σας παρακαλώ να σταματήσουν τα σχόλια άμεσα ή έμμεσα σε εξωαγωνιστικά και να επανέλθουμε στο μπάσκετ.
Σας ευχαριστώ.

1
1 Εικόνα
SleeperMonk

senior
Reactions: 493

Πέμ Σεπ 05, 2024 2:27 pm

j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 2:11 pm
Tsilarxos έγραψε:

Ανετα παιζουν οφ μπολ και οι 3, (και κυριως οι Ναν και Σλουκας), εχουν και το σουτ, και την ικανοτητα να επιτεθουν σε close out επιθεση,οποτε κανενα προβλημα...Ασε που ο Μπραουν με το καλημερα δηλωσε οτι δεν ερχεται για να ειναι ο κορυφαιος αλλα για να κανει τους συμπαικτες του καλυτερους,αρα δειχνει οτι δεν ερχεται με απαιτησεις.
Είναι αλήθεια οτι παίζουν Ναν και Σλούκας οφμπολ, για Μπραουν δεν έχω γνώμη γιατί όποτε τον έχω δει είναι πάντα με την μπάλα στα χέρια :D

Απλά μειώνεις το impact τους αν τους πάρεις την μπάλα απο τα χέρια. Ο Σλούκας δημιουργεί σε ελιτ επίπεδο όταν έχει την μπάλα και ο Νάν τραβάει όλο το focus όταν έχει την μπάλα και πέρσυ βρέθηκε μια θαυμάσια ισορροπία με τον Γκραντ να είναι "κολλα". Οπότε έχει ενα ενδιαφέρον για το πως θα κολλήσει ο μπραουν σε αυτή την ισσορροπία με τρόπο που το συνολικό impact των τριών να είναι μεγαλύτερο απο το impact των 2.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3631
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Σεπ 05, 2024 2:27 pm

JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Σεπ 05, 2024 2:20 pm
tokalytero3d έγραψε:

Κατά τη γνώμη σου ποιους έπρεπε να έχει πάρει? Να μας πει και ο Τσιλαρχος αν θελει, εσείς πως θα είχατε κάνει τον φετινό σχεδιασμό του παο?
Ο Αταμάν θα πάει σε σχήματα με 3 γκαρντ για μεγάλα διαστήματα. Από αυτήν την άποψη δεν χρειαζόταν παραπάνω τριάρια, έχει τον Γκριγκόνις και τον Παπαπέτρου, ίσα ίσα που εγώ θεωρώ πιθανότερο να υπάρχει αν υπάρξει γκρίνια από τα 3άρια παρά τα γκάρντ. Μπράουν, Σλούκας, Ναν, θα παίζουν πες τα 75 από τα 80 λεπτά στις 2 θέσεις ο Γκραντ θα συμπληρώνει και θα περνάει και χρόνο ως το τρίτο γκαρντ και ο Παπαπέτρου με τον Γκριγκόνις θα ανταγωνίζονται για τα 20 πες λεπτά που περισσεύουν.
Στο 4 δεν έχει θέμα και μπορεί να παίξει και ο Παπαπέτρου, στο 5 εκεί που είχε πέρυσι τον Λεσόρ μόνο φέτος έχει και το νέο απόκτημα που έχει τα φόντα να σταθεί μια χαρά ως δεύτερο σέντερ και εντάξει ο Κώστας έχει το ταβάνι που έχουμε δει αλλά για τρίτος σέντερ θα υπολογίζεται, ενώ υπάρχει και ο Μήτογλου.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Πέμ Σεπ 05, 2024 2:29 pm

villiskabas έγραψε:
Ρε παιδια ενταξει περασαν μηνες απο το ευρωπαικο και το πρωταθλημα χαλαρωστε πριν τρεξετε να κρινετε το Αταμαν...Ποιον τον Αταμαν ? λεει ο αλλος βιαστηκε και δεν εκανε καλες επιλογες? Αυτος που ειναι αποδεδειγμενα ο καλυτερος προπονητης τα τελευταια χρονια μακραν απο τον δευτερο. Μπορω να δεχθω οποιαδηποτε κριτικη για παικτες κτλ αλλα να λεμε βιαστηκε ο Αταμαν και αλλα τετοια κουλα ειναι τουλαχιστον αστεια

Υγ Με λυπη διαπιστωνω οτι το επιπεδο εδω μεσα πεφτει ολο και περισσοτερο και ειμαι πολλα χρονια εδω μεσα ασχετα με το που δεν γραφω και πολυ συχνα
Δεν υπάρχει αμφιβολία για την αξία του Αταμάν, ο άνθρωπος είναι εκ των κορυφαίων χωρίς αμφισβήτηση και τα προπονητικά του λάθη απειροελάχιστα!

0
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Πέμ Σεπ 05, 2024 2:45 pm

Η απόδοση του Παπαπέτρου θα είναι κομβική, εάν παρουσιαστεί σε καλό επίπεδο σωματικά ΔΕΝ θα έχει τρύπα στο 3 η ομάδα σας.

0
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης

Πέμ Σεπ 05, 2024 2:47 pm

Εγω παντως βλεπω το αρχικο σχημα θα ειναι λογικα Μπραουν Ναν Γκριγκονις Μητογλου και Λεσορ. Αν ο Γκριγκονις παιρνει σουτ και τα βαζει με τους χωρους που θα ανοιγονται θα παιρνει και περισσοτερο χρονο

0
SleeperMonk

senior
Reactions: 493

Πέμ Σεπ 05, 2024 2:51 pm

villiskabas έγραψε:

Υγ Με λυπη διαπιστωνω οτι το επιπεδο εδω μεσα πεφτει ολο και περισσοτερο και ειμαι πολλα χρονια εδω μεσα ασχετα με το που δεν γραφω και πολυ συχνα
Εντάξει συζήτηση για την συζήτηση γίνεται, δεν βλέπω που είναι το κακό, ούτε κάποιος "εκρινε" τον αταμάν. Στο άλλο τόπικ έχουμε εξαντλήσει τα πάντα (νομίζω) και πλέον κάνουμε κύκλους. Μόνο τον τζόννυ να βάλεις έχουμε υλικό για 20 ποντκαστς (ο οποίος είναι η αλήθεια κρατάει ζωντανά και τα δύο τοπικ)

Δεν ξέρω πόσο πίσω πας στο φορουμ, εγώ θυμάμαι αλυσμόνητους καβγάδες παλιότερα, ειδικά πριν χωριστεί η φάση (δεν ξέρω αν θυμάται κανείς τον don πχ). Δεν λέω αν ήταν καλύτερα ή χειρότερα αλλά είναι νομοτέλεια όταν συζητάμε να έχουμε και εντάσεις, καυγαδες κτλ. Αν δεν τα παίρναμε και όλα τόσο σοβαρά θα μπορούσαμε να έχουμε και πιο χαλαρους κανόνες και να υπάρχει και η σχετική πλάκα, αλλά δυστυχώς δεν είμαστε εκει

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”