Δεν ειπα οτι ειναι μια χαρα,ειπα οτι κατα 90% οι χρηστες εκει ειμαστε φιλικοι..οποτε η κανετε κατι με το 10% η απλα τους προσπερνατε για να μιλαμε ολοι..προσωπικα δεν μαρεσει να μιλαω μονο με ολυμπιακους.xomitsious έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 05, 2024 12:00 pmΕγώ λέω ένα πρόβλημα που, εμένα τουλάχιστον μου αποτρέπει να μπαίνω καν στην προσπάθεια για μπασκετικές συζητήσεις στα τοπικ του ΟΣΦΠ και εσύ μου λες ότι όλα είναι μια χαρά.
Δεν έχω ιδέα αν ο kite είναι ο supamantar με ψεύτικο μουστάκι, αλλά αν δεν είναι? Αν όντως είναι απλά ένας πεσιμιστής ολυμπιακός? "Όχι ρε! Μπλοκαρετε το το τρολακι"
Για το billy εσύ ξέρεις καλύτερα, δεν μπαίνω στα τοπικ του ΟΣΦΠ οπότε δεν ξέρω πόσο προκλητικός ήταν, εδώ πάντως ήταν ένα ενεργό μέλος και η απουσία του έχει κάνει τα τοπικ του ΠΑΟ λίγο πιο βαρετά.
Όσο για τον 4ο τελικό όντως καλύτερα να μην αρχίσουμε. Αν θέλεις πάντως μου απαντάς σε μια ερώτηση μόνο. Είδες εσύ κάποιο πρόβλημα σε εκείνο τον αγώνα? Ένα ναι η ένα όχι παρακαλώ. Ο,τι από τα δύο και να μου πεις θα το δεχτώ ασχολιαστα
Κατα πασα πιθανοτητα ειναι αλλα οκ δεν χρειαζεται μπαν..αργα η γρηγορα θα απασφαλισει μονος του και θα αρχισει την παρανοια.
Ηταν 90-10 υπερ μας η διατησια και παντελονατα κερδισατε.Απλα εχουμε φαει και μεις τετοιες και χειροτερες χωρις να μπορουμε να το πουμε εδω μεσα ουτε να γινεται τοσος ντορος.Απο τα 5 παιχνιδια κιολας μονο αυτο ηταν περιεργο κατα την αποψη μου,στα υπολοιπα παιζαν εδρα.