Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Σεπ 15, 2024 9:53 pm

Eχει σπουδαιο υλικο η ομαδα και χωρις τον Φουρνιε. Δεν εξαρτωμαστε απο αυτον.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Σεπ 15, 2024 9:54 pm

Προσωπικα μονο συγκεκριμενα πραγματα στην αμυνα κοιταω .

Το ποσους θα βαλει ο καθενας στην επιθεση ειναι ανευ σημασιας αυτη τη στιγμη .

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

karamelitsa έγραψε:
Κυρ Σεπ 15, 2024 9:50 pm
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Κυρ Σεπ 15, 2024 9:37 pm
Ο Φουρνιέ θα πρέπει να βρει το σουτ του για να ρολάρει η ομάδα γενικά. Λογικά θα πάρει γύρω στα 1-2 μηνάκια για να δείξει αν μπορεί ο παίχτης. Αν δεν είναι έτοιμος μέχρι Νοέμβριο δεν ξέρω κατά πόσο δεν είναι πρώην παίχτης!
Στο μεταξύ ο Φουρνιέ έχασε μερικά σουτ από αυτά που δεν χάνονται….τι να πω θα δούμε, γενικά όσο λίγο έχω δει δεν μου πολύ αρέσει μέχρι τώρα…ελπίζω να πάρει μπρος.
Είναι παίχτης παλαιάς κοπής με τρίποντο και σουτ μέσης απόστασης. Τα έκανε σε πολύ καλό επίπεδο αλλά πλέον εδώ και κάτι χρονακια δεν μπορεί.. μακάρι εδώ να βρει ρυθμο

Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions:

Κυρ Σεπ 15, 2024 9:58 pm

Όπως έχω πει ξανά , δεν στέκομαι στην προσωπική απόδοση των παικτών από τα πρώτα κιόλας δυνατά φιλικά και θα βρουν όλοι σιγά σιγά τον ρυθμό τους.
Αυτό που ομολογώ όμως πως δεν μου άρεσε από το τουρνουά της Κρήτης είναι το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε πολύ μακριά από την φιλοσοφία της όσων αφορά τον τρόπο που αγωνίζεται.
Εν ολίγοις δεν με νοιάζει αν θα χάσουμε ή τα ποσοστά ευστοχίας γενικά, διότι αυτά θα αλλάξουν όσο περνάει καιρός , αλλά ο τρόπος που παίξαμε άμυνα στα δύο παιχνίδια καθώς και η βιασύνη με τραβηγμένες προσπάθειες στην επίθεση μου φάνηκαν κάπως.

Η ομάδα πάντως διαθέτει πολύ ταλέντο και έχει τεράστιο ταβάνι , παρόλα αυτά η επιστροφή ειδικά του Φαλ μοιάζει επιτακτική αφού δεδομένα υπάρχει μεγάλο θέμα αμυντικά στο post, επιθετικά ο Ράιτ είναι μια χαρά και θα βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Κυρ Σεπ 15, 2024 10:14 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
karamelitsa έγραψε:
Κυρ Σεπ 15, 2024 9:50 pm

Στο μεταξύ ο Φουρνιέ έχασε μερικά σουτ από αυτά που δεν χάνονται….τι να πω θα δούμε, γενικά όσο λίγο έχω δει δεν μου πολύ αρέσει μέχρι τώρα…ελπίζω να πάρει μπρος.
Είναι παίχτης παλαιάς κοπής με τρίποντο και σουτ μέσης απόστασης. Τα έκανε σε πολύ καλό επίπεδο αλλά πλέον εδώ και κάτι χρονακια δεν μπορεί.. μακάρι εδώ να βρει ρυθμο
Τι να πω μακάρι να βρει ρυθμό, γιατί όσο λίγο έχω δει από αυτον μέχρι τώρα πιο πολύ μου μοιάζει με πρώην παίκτη, ακόμα και στην άμυνα παει πάνω στον παίκτη του με καθυστέρηση,…..θα δούμε ελπίζω να μην ισχυει το κλασικό η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται…

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Σεπ 15, 2024 10:24 pm

karamelitsa έγραψε:
TakeshyKurosawa1 έγραψε:

Τι να πω μακάρι να βρει ρυθμό, γιατί όσο λίγο έχω δει από αυτον μέχρι τώρα πιο πολύ μου μοιάζει με πρώην παίκτη, ακόμα και στην άμυνα παει πάνω στον παίκτη του με καθυστέρηση,…..θα δούμε ελπίζω να μην ισχυει το κλασικό η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται…
'Ημουν από αυτούς που είχα ισχυρότατες επιφυλάξεις για Φουρνιέ, συγκεκριμένα αν ήρθε για να παίξει ή για να κολλήσει ένσημα.
Στα δύο παιχνίδια που τον είδα τείνω να δεχτώ ότι ήρθε για να παίξει. Μου δείχνει ορεξάτος. Στα δύο παιχνίδια έψαχνε περισσότερο την πάσα, αλλά αυτό μάλλον ήταν προπονητική επιλογή.

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
balkanwarrior

junior
Reactions:

Κυρ Σεπ 15, 2024 10:28 pm

Ρε παιδιά πότε ξεκίνησαν τα playoff και δε το κατάλαβα

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Σεπ 15, 2024 10:32 pm

Η ομαδα εχει φοβερο υλικο. Ο ντορσει το πηρε το μπουμπουνησε απο τα 8 μετρα. Αυτη ειναι η μπασκετικη αλητεια που σπανια βρισκεις σε ελληνικο διαβατηριο. Αυτο εννουσα πριν μια βδομαδα

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:

Κυρ Σεπ 15, 2024 10:36 pm

Μακάρι ο Ντόρσι να είναι ο κλόζερ που ψάχνουμε. Το θετικό είναι ότι το πρώτο που θα σκεφτεί είναι να βαρέσει τρίποντο στο τέλος και όχι να μπουκάρει μέσα και να κάνει σκοτωμένο σουτ μέσης απόστασης μπροστά από 3 αντιπάλους και να βρει δοκάρι που βλέπαμε πέρσι..

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Σεπ 15, 2024 10:38 pm

Τι είδα εγώ στα δύο πρώτα φιλικά της μισής ομάδας του Ολυμπιακού:

1. Η συνύπαρξη Σάσα-Πίτερς στο 4-3 (είδαμε και το αντίστροφο) θέλει ακόμα να δουλευτεί.

2. Βγάζαμε αρκετά εύκολα ελεύθερα τρίποντα, αλλά ήμασταν άστοχοι (θα φτιάξει αυτό).

3. Χωρίς Μιλού και Φαλ έχουμε πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ. Πρέπει να καλυφθεί με ομαδική δουλειά.

4. Φουρνιέ σε γενικές γραμμές θετικός. Βιλντόζα άλλος παίκτης από αυτόν του Παναθηναϊκού. Ντόρσεϊ είναι Ντόρσεϊ.

5. Γενικά, φαίνεται να έχουμε ποικιλία λύσεων για κάθε πρόβλημα. Θα δούμε.

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Κυρ Σεπ 15, 2024 10:39 pm

Δεν ειναι η μεγαλυτερη συμπάθεια μου ο Ντορσει αλλα αυτη τη προσπάθεια περσι θα την ειχε πάρει ο Γκος πιθανοτατα. Και δε θα ειχε πάει καλα αυτό...

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Κυρ Σεπ 15, 2024 10:40 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Μακάρι ο Ντόρσι να είναι ο κλόζερ που ψάχνουμε. Το θετικό είναι ότι το πρώτο που θα σκεφτεί είναι να βαρέσει τρίποντο στο τέλος και όχι να μπουκάρει μέσα και να κάνει σκοτωμένο σουτ μέσης απόστασης μπροστά από 3 αντιπάλους και να βρει δοκάρι που βλέπαμε πέρσι..
Απο ποιον το ειδαμε αυτο ;
Ποιος τον εμποδιζει να το κανει και φετος αν αναφερεσαι στον γκος ;

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:

Κυρ Σεπ 15, 2024 10:41 pm

coach blue έγραψε:
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Γκος,Κάναν,Γουόκαπ στα κρίσιμα σημεία και στα τελειώματα δεν έπαιρναν τρίποντο..

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

montechristo έγραψε:
Κυρ Σεπ 15, 2024 10:24 pm
karamelitsa έγραψε:

'Ημουν από αυτούς που είχα ισχυρότατες επιφυλάξεις για Φουρνιέ, συγκεκριμένα αν ήρθε για να παίξει ή για να κολλήσει ένσημα.
Στα δύο παιχνίδια που τον είδα τείνω να δεχτώ ότι ήρθε για να παίξει. Μου δείχνει ορεξάτος. Στα δύο παιχνίδια έψαχνε περισσότερο την πάσα, αλλά αυτό μάλλον ήταν προπονητική επιλογή.
Αν αυτο που είδες εσυ σου μοιάζει ότι ήρθε για να παίξει, είναι ορεξάτος κλπ. Μάλλον παρακολουθούμε άλλο άθλημα.,,αυτο που είδα εγώ είναι ότι είναι νωχελικός, βγάζει μια βαρεμάρα, δεν παίρνει προσπάθειες και όσες παίρνει δεν είναι κάλες, στην άμυνα είτε χάνεται είτε αργεί και απλά βγάζει καμία πάσα. Μακάρι να αλλάξει αλλά όσο λίγο είδα δεν μου άρεσε καθόλου. Η εικόνα του είναι για πρώην παίκτη, φυσικά είναι νωρίς ακόμα ….

Υ.Γ. Μόλις είδα και την στατιστική -3 στο RKG ο χειρότερος παίκτης μας σήμερα από όσους έπαιξαν ο Φουρνιε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karamelitsa την Κυρ Σεπ 15, 2024 10:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Κυρ Σεπ 15, 2024 10:44 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
coach blue έγραψε:

Γκος,Κάναν,Γουόκαπ στα κρίσιμα σημεία και στα τελειώματα δεν έπαιρναν τρίποντο..
Ειχε παρει φαση iso ο κανααν με το παιχνιδι ισοπαλο και τελευταια επιθεση δικη μας ;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”