Παναθηναικός - Offtopic

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Σεπ 17, 2024 10:11 am

j-kidd13 έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 10:05 am
villiskabas έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 9:54 am

Γεια σου φιλε μου!! χαχαχα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! απο μπασο αλλο τπτ ασε και σε λιγο ξεκιναω σεζον, μου φυγει το χερι απο το παιξιμο!
Μου επιτρεπετε ενα μινι οφ τοπικ σαν παλιος μοντ-παλια καραβανα :lol:

Χθες σε μια συναυλια που ημουν , με ρωταει ενας φιλος που ημασταν μαζι(ντραμερ ερασιτεχνης αυτος) "γιατι καποιος να διαλεξει να παιξει μπασο??", και δεν ειχα απαντηση να του δωσω,γιατι και εγω παντα ειχα την ιδια απορια. :lol:
Αν δεν παιζεις funky/jazz στυλ,που εκει ο μπασιστας μπορει να κανει παπαδες, στα υπολοιπα ειδη μουσικης, αυτα που επαιζει ο μπασιστας μου φαινοταν παντα πολυ βαρετα για τον ιδιο τον παικτη!(εκτος αν πρεπει να παιζει Cliff Burtonικες γραμμες :lol: )
Όχι ρε!
Μαζί με τα τύμπανα, το μπάσο είναι ο κορμός.
Για να μπορεί να μπει από πάνω η κιθάρα και η φωνή να κάνουν τις ποζεριες τους.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τρί Σεπ 17, 2024 10:14 am

Κι όταν οι αγρότες εκτονωνονονται και φεύγαν, παίζεις κ τα σόλα που για αυτά σε αποφευγαν villiskabas? :P :lol:

Γιοκαρινης mode off

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος big_lebowski την Τρί Σεπ 17, 2024 10:16 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τρί Σεπ 17, 2024 10:27 am

xomitsious έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 10:11 am
j-kidd13 έγραψε:

Χθες σε μια συναυλια που ημουν , με ρωταει ενας φιλος που ημασταν μαζι(ντραμερ ερασιτεχνης αυτος) "γιατι καποιος να διαλεξει να παιξει μπασο??", και δεν ειχα απαντηση να του δωσω,γιατι και εγω παντα ειχα την ιδια απορια. :lol:
Αν δεν παιζεις funky/jazz στυλ,που εκει ο μπασιστας μπορει να κανει παπαδες, στα υπολοιπα ειδη μουσικης, αυτα που επαιζει ο μπασιστας μου φαινοταν παντα πολυ βαρετα για τον ιδιο τον παικτη!(εκτος αν πρεπει να παιζει Cliff Burtonικες γραμμες :lol: )
Όχι ρε!
Μαζί με τα τύμπανα, το μπάσο είναι ο κορμός.
Για να μπορεί να μπει από πάνω η κιθάρα και η φωνή να κάνουν τις ποζεριες τους.
Δεν το συζηταω,δεν γινεται γκρουπ χωρις μπασο! Φαινεται η διαφορα αν ακουσεις μια μπαντα να παιζει χωρις το μπασο,και πως αλλαζει ο ηχος μολις μπει και το μπασο. Απλα παντα ειχα απορια πως γινεται καποιος που κατα βαση θα μαθει καποιο οργανο παιζοντας ροκ η μεταλ μουσικη, να διαλεξει το μπασο που δεν ειναι ενα οργανο που κανει μπαμ,εναντι της κιθαρας που ειναι πολυ πιο ποζεριστικο οργανο.

villiskabas

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης

Τρί Σεπ 17, 2024 10:32 am

Το 40 50 % των νεων μαθητων στα συγχρονα ωδεια ερχονται για ηλεκτρικη κιθαρα γιαυτο τον λογο. ενα 30 % για τυμπανα και εμεις η φτωχολογια οτι περισσεψει. Ετσι ειναι τραβαει το ματι παντα το σολιστικο οργανο ή τα τυμπανα που ερχονται για να εκτονωσουν τα παιδια τους

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 17, 2024 10:40 am

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... i-politiki

Νομίζω χρωστατε μια συγνωμμη στον Τσιλαρχο. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν το περίμενα.

villiskabas

nba
Reactions:

Τρί Σεπ 17, 2024 10:48 am

plo koon έγραψε:

Νομίζω χρωστατε μια συγνωμμη στον Τσιλαρχο. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν το περίμενα.
απιστευτο!! οντως τοτε συγνωμη!

Παντως νομιζω οντως εξοργιστηκε απο τους διαιτητες μετα καθισε το σκεφτηκε ηρεμα και λεει θα γραψω και αυτο το κειμενο δυσαρεσκειας γτ το ειχε στο μυαλο του

Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 17, 2024 10:52 am

Tsilarxos έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 1:28 am
Ο Αταμάν επίτηδες πήρε την δεύτερη όταν το βγήκε το πανό για τα 50 χρόνια της κατεχόμενης Κύπρου. Προφανώς και έχει άλλες αντιλήψεις και δεν θεωρεί το τουρκικό στρατό κατοχικό αλλά απελευθερωτικό γι'αυτό την έκανε
Αταμάν για το πανό στην Κύπρο: «Ειρήνη και φιλία στα γήπεδα, όχι πολιτική»

Υ. Γ.
Κουμπάρος του Αταμάν ο Tsilarxos, τον ξέρει καλά!

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τρί Σεπ 17, 2024 10:58 am

Aς του εξηγήσει τοτε κάποιος του κοουτς τι σημαίνει το Κυπριακό για τον Έλληνα,τι πληγή εχει αφήσει στο εθνικό υποσυνείδητο και τι συναισθήματα έχει για αυτό η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.Διοτι κι αυτός πολιτική κάνει με τον τρόπο που επιλέγει να τοποθετηθεί.

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Σεπ 17, 2024 11:06 am

plo koon έγραψε:

Επειδη εγω ειμαι κυπριος με συζυγο προσφυγα και πατερα που ειχε αδελφο αγνοουμενο εως και πριν 4 χρονια θα πω οτι αλλο πολιτικη και αλλο αθλητισμος. Και εγω δεν συμπαθω την Τουρκια και σε καποια σημεια πιανω τον εαυτο μου να εχει μενος ( που δεν ειναι σωστο). Αλλα σε χωρο που παιζεται ενα ωραιο αθλημα και ο κοσμος παει να απολαυσει την αγάημενη του ομαδα που δεν εχει την ευκαιρια να το κανει καθε μερα χωρις πληρωσει ενα καρο λεφτα σε διαμονες και αεροπορικα εισιτηρια δεν εχουν θεση τετοια πανο. Ο αταμαν ηταν εκει ως ο προπονητης του πρωταθλητη ευρωπης ο οποιος ειχε το μεγαλυτερο μεριδιο ισως στην επιτυχια αυτης της ομαδας. Ως τετοιος χειροκροτηθηκε στο αεροδρομιο και ως τετοιος επρεπε να αντιμετωπιστει στο γηπεδο και οχι αναλογα με την καταγωγη του. Το τι κανει ο αταμαν και ποιες οι πεποιθησεις του εκτος γηπεδου για την πολιτικη και αν μας αρεσει ή οχι θα το κανουμε εκτος γηπεδου και οχι μεσα στο γηπεδο. Απο την αλλη μπορουσε να μην κανει αυτα τα καραγκιοζιλικια και απλα να πει παμε στα αποδυτηρια αν δεν κατεβει το πανο καθως με θιγει ως προσωπικοτητα. Δεν νομιζω κανενας απο την ομαδα του Παο να του αρνιοταν και απο τους διοργανωτες το ιδιο.

Αυτα σαν μικρη παρενθεση.

sardanapalos
Reactions:

Τρί Σεπ 17, 2024 11:12 am

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 9:15 am
manos_89 έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 6:40 am
Στο μεταξύ από ότι παρατηρώ οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού (και εδώ και στα διάφορα μέσα) έχουν βαλθεί να στήσουν ανάχωμα στο SDNA με τη συμπεριφορά τους (θα άκουγα μια εκπομπή magic basketforum :D )
Τι για τον Αταμάν που αποβλήθηκε επίτηδες (λες και δεν αποβάλλεται συχνά), τι για την περσινή χρονιά που ήταν τυχερός ο Σλούκας και έβαζε 30άρες στους τελικούς, τι για την μέτρια ομάδα που έχουμε και οριακά έμπαινε 8άδα χωρίς τον Ναν, τι για το ότι ο Παναθηναϊκός ήταν τυχερός που δεν του τραυματίστηκε κάποιος από την 4άδα, και άλλα πολλά :obey:
οταν ρωτησαν τον αταμαν σε ποια φιλικα θα παρει μερος η ομαδα ειπε θα παμε στην κυπρο αλλα αν σηκωσουν πανο εγω θα κανω μανουρα με τους διαιτητες και θα φυγω :drunk:
λες και δεν μπορουσε εξ αρχης να μην επαιρνε μερος η ομαδα σε αυτο το τουρνουα ξερω γω

φαντασου σαν να λεει η εθνικη ελλαδας θα παμε για φιλικο τουρνουα στα σκοπια αν αν φωναξουν μακεδονια θα φυγουμε!

<<επιστημονικος>> τροπος σκεψης
Ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ

Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Σεπ 17, 2024 11:14 am

Christofis έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 11:06 am
Απο την αλλη μπορουσε να μην κανει αυτα τα καραγκιοζιλικια και απλα να πει παμε στα αποδυτηρια αν δεν κατεβει το πανο καθως με θιγει ως προσωπικοτητα. Δεν νομιζω κανενας απο την ομαδα του Παο να του αρνιοταν και απο τους διοργανωτες το ιδιο.
Συμφωνώ με ότι έγραψες πριν από αυτό.
Ο ίδιος συγχιστηκε όχι η υπόλοιπη ομάδα. Το να επέβαλε τη θέληση του και στους παίκτες θα ήταν εγωιστικό και θα έδινε πολλή μεγαλύτερη έκταση στο θέμα.

Καλά έκανε και ζήτησε να αποβληθεί ο ίδιος, καθώς δεν ήθελε να συνεχίσει να το βλέπει αλλά αν έπαιρνε και την ομάδα θα ήταν σαν να τους ανάγκαζε να μοιραστούν την ενόχληση του.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Σεπ 17, 2024 11:39 am

Καλά αυτά τα "no politica" τα έχουμε ακούσει και ξέρουμε πολύ καλά τι σκοπό έχουν (και τι βόθρο κρύβουν). Απλά δεν του άρεσε του Αταμάν, ας κάνει ό,τι νομίζει.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Σεπ 17, 2024 11:54 am

j-kidd13 έγραψε:
villiskabas έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 9:54 am

Γεια σου φιλε μου!! χαχαχα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια! απο μπασο αλλο τπτ ασε και σε λιγο ξεκιναω σεζον, μου φυγει το χερι απο το παιξιμο!

Για την ελπίδα ότι κάααποτε θα φτάσει να παίζει στο 10% αυτού του τύπου (Jack Cassady). Προσοχή μετά το 1:45:

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τρί Σεπ 17, 2024 11:57 am

plo koon έγραψε:

Μια που το έχουμε κάνει λίγο off-topic το θέμα να κάνω μια παρατήρηση.

Το ότι αυτό που είπε ο Tsilarxos ίσχυε αλλάζει κάτι; Θέλω να πω είπε κάτι που πίστευε και δώστου σχόλια για το επίπεδο, και την υποκειμενικότητα κλπ, ξαφνικά ο ίδιος ο Αταμάν το παραδέχεται και ξαφνικά ο Tsilarxos έχει δίκιο. Άλλαξε όμως κάτι; Είπε αυτό που πίστευε, αν είχε πέσει έξω, θα άλλαζε κάτι στα κίνητρα του; Στην συλλογιστική του ή σ' αυτή αυτών που αντέδρασαν; Δεν έχουμε πάντα δίκιο, είναι ανθρώπινο.
Δεν θέλω να κατηγορήσω κανένα από τα παιδιά που αντέδρασαν ή τον ίδιο. Όμως θέλω να πω ότι γινόμαστε όλο και λιγότερο ανεκτικοί, όλο και περισσότερο καχύποπτοι. Γράφω για τον Ναν ότι χωρίς αυτόν η ομάδα δεν είναι ομάδα F4, γράφει ο άλλος ότι ο Πετρούσεφ θέλει να φύγει, μπορεί να είναι λάθος, μπορεί και όχι, έχουμε όμως το δικαίωμα στην γνώμη, και μπορεί η γνώμη μας να επηρεάζεται πράγματι από τις πεποιθήσεις και τις προτιμήσεις μας, χωρίς να σημαίνει ότι το κάνουμε και επίτηδες.
Είναι ανάγκη να τα παίρνουμε όλα πρσσωπικά; Ας αφήσουμε απλώς την κουβέντα να εξελιχθεί, δεν είναι ανάγκη να τα βάζουμε ο ένας με τον άλλον.
Αυτά.

villiskabas

nba
Reactions:

Τρί Σεπ 17, 2024 12:05 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Σεπ 17, 2024 11:57 am
plo koon έγραψε:

Μια που το έχουμε κάνει λίγο off-topic το θέμα να κάνω μια παρατήρηση.

Το ότι αυτό που είπε ο Tsilarxos ίσχυε αλλάζει κάτι; Θέλω να πω είπε κάτι που πίστευε και δώστου σχόλια για το επίπεδο, και την υποκειμενικότητα κλπ, ξαφνικά ο ίδιος ο Αταμάν το παραδέχεται και ξαφνικά ο Tsilarxos έχει δίκιο. Άλλαξε όμως κάτι; Είπε αυτό που πίστευε, αν είχε πέσει έξω, θα άλλαζε κάτι στα κίνητρα του; Στην συλλογιστική του ή σ' αυτή αυτών που αντέδρασαν; Δεν έχουμε πάντα δίκιο, είναι ανθρώπινο.
Δεν θέλω να κατηγορήσω κανένα από τα παιδιά που αντέδρασαν ή τον ίδιο. Όμως θέλω να πω ότι γινόμαστε όλο και λιγότερο ανεκτικοί, όλο και περισσότερο καχύποπτοι. Γράφω για τον Ναν ότι χωρίς αυτόν η ομάδα δεν είναι ομάδα F4, γράφει ο άλλος ότι ο Πετρούσεφ θέλει να φύγει, μπορεί να είναι λάθος, μπορεί και όχι, έχουμε όμως το δικαίωμα στην γνώμη, και μπορεί η γνώμη μας να επηρεάζεται πράγματι από τις πεποιθήσεις και τις προτιμήσεις μας, χωρίς να σημαίνει ότι το κάνουμε και επίτηδες.
Είναι ανάγκη να τα παίρνουμε όλα πρσσωπικά; Ας αφήσουμε απλώς την κουβέντα να εξελιχθεί, δεν είναι ανάγκη να τα βάζουμε ο ένας με τον άλλον.
Αυτά.
Αγαπητε Mod επειδη εγω αναφερθηκα στο επιπεδο η αναφορα μου δεν ειχε καμια σχεση με τον tsilarxo....ειχε να κανει με οτι αισθανθηκα ειρωνια προς το μερος μου και οτι καποτε παλιοτερα οι Mods σε τετοια θεματα ηταν πιο αυστηροι
απλα με τον tsilarxo και εχωντας ξενερωσει με αυτο που εγινε ηταν τελικο χτυπημα που με πεταξε κατω :mrgreen: :mrgreen: ..αλλα τελικα ειχε δικαιοκαι του ζητω συγνωμη....

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”