η βασικη μας διαφωνια ειναι οτι εγω στηριζω τον Τρινκερι για play--in ενω εσυ Μεσινα.......εγω πιστευω οπως καθε χρονο ετσι και φετος οτι ο θιασος απ το Μιλανο θα προσφερει αφθονο γελιο περιοδευοντας ανα την Ευρωπη.....Christofis έγραψε: ↑Δευ Σεπ 23, 2024 9:26 pmassistant έγραψε: ↑Δευ Σεπ 23, 2024 8:51 pmΡεαλ
Παο
Ολυ
Μπαρτσα
Παρτιζαν
Μονακο
Φενερ
Εφες
Ζαλγκιρις
Αστερας
Βιρτους
Μπασκονια
Μπαγερν
Αρμανι
Μακαμπι
Βιλερμπαν
Παρι
Αλμπα
τα καθιερωμενα μου power rankings χωρις περαιτερω αναλυση λογω ελλειψης χρονου....αντε με το καλο ν αρχισει η χρονια,λιγες μερες εμειναν.....
Παο
Ολυμπιακος
Φενερμπαχτσε
Ρεαλ
Μονακο
Μπαρτσελονα
Παρτιζαν
Εφες
Αρμανι
Αστερας
Μακαμπι
Μπασκονια
Βιρτους
Ζαλγκιρις
Παρι
Μπαγερν
Βιλερπαν
Αλμπα
Euroleague 2024-2025 offtopic
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1714
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
-
- Reactions: 1298
- Προειδοποιήσεις:
1
Νομιζω οτι φετος εστησε την Αρμανι πιο ορθολογικα την τελευταια τετραετια απο οταν αποκλειστηκε απο την Εφες και ενω ηταν πολυ ατυχη καθως επαινε χωρις τους βασικους της γκαρντ στη σειρα. Τον τρινκιερι τον εχω σε πολυ μεγαλη εκτιμηση αλλα χωρις εβανς και με τοσο αργη γραμμη ψηλων δεν βλεπω πως θα παει καλυτεραassistant έγραψε: ↑Δευ Σεπ 23, 2024 9:52 pmη βασικη μας διαφωνια ειναι οτι εγω στηριζω τον Τρινκερι για play--in ενω εσυ Μεσινα.......εγω πιστευω οπως καθε χρονο ετσι και φετος οτι ο θιασος απ το Μιλανο θα προσφερει αφθονο γελιο περιοδευοντας ανα την Ευρωπη.....Christofis έγραψε: ↑Δευ Σεπ 23, 2024 9:26 pm
Παο
Ολυμπιακος
Φενερμπαχτσε
Ρεαλ
Μονακο
Μπαρτσελονα
Παρτιζαν
Εφες
Αρμανι
Αστερας
Μακαμπι
Μπασκονια
Βιρτους
Ζαλγκιρις
Παρι
Μπαγερν
Βιλερπαν
Αλμπα
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Δευ Σεπ 23, 2024 10:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1027
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η Ρεάλ αν εξαιρέσει κάποιος τον Καμπάτσο (ο οποίος είναι κυρίως οργανωτής) δεν έχει άλλον γκάρντ μεγάλης κλάσης. Ο Γιουλ κλείνει τα 37 τον Νοέμβριο και είναι στο τέλος της καριέρας του. Ο Ράταν-Μέις δεν είναι για τέτοιο επίπεδο και είναι απορίας άξιο πως τον επέλεξαν. Θέλει απαραιτήτως έναν παίκτη ποιότητας στο 1-2 (combo guard). Kι επίσης να καλύψει το κενό του Γιαμπουσελέ με ένα καθαρό 4αρι. Ο Γκαρούμπα ούτε τον όγκο έχει, ούτε την απόδοση επιθετικά του γάλλου.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Ποιντ γκαρντ
1. Γουοκαπ, Γκος, Μητρου Λογκ, Εβανς
2. Μπραουν, Σλουκας, Μωραιτης
3. Καμπατσο, Γιουλ
Σουτιγκ Γκαρντ
1. Ντορσει, Βιλντοζα, Λαρεντζακης
2.Ναν, Γκραντ, Καλαιτζακης
3.Μουσα, Φελιζ, Μειζ
Σμολ Φοργουορντ
1.Φουρνιε, Παπανικολαου, Μακκισικ
2. Οσμαν, Παπαπετρου, Γκριγκονις
3. Χεζονια, Αμπαλντε, Γκονζαλες
Παουερ Φοργουορντ
1. Βεζενκοφ, Πετρουσεφ, Πιτερς
2. Μητογλου, Χουαντσο, Σαμαντουροφ
3. Ντεκ, Γκαρουμπα
Σεντερ
1. Μιλουτινοφ, Φαλ, Ραιτ
2. Λεσορ, Γιορτσεβεν, Αντετοκουμπο
3. Ταβαρες, Ιμπακα, Ντιαγε
Αυτο που υστερει ειναι ξεκαθαρα το βαθος.
Επισης ας πουμε για τους βασικους εφοσον ειναι ολοι καλα και σε καλη φορμα;
1.Γουοκαπ, Εβανς, Φουρνιε, Βεζενκοφ, Μιλουτινοφ
2. Σλουκας, Ναν, Οσμαν, Μητογλου, Λεσορ
3. Καμπατσο, Μουσα, Χεζονια, Ντεκ, Ταβαρες
Εγω σε ολα αγοραζω ελληνικη ομαδα ακομη και στην βασικη πενταδα.
0
-
- Reactions: 1353
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
- shaq7
- Reactions: 6640
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ναι βάλε να πάρει η Ρεάλ τώρα τον ντερικ ροουζ που έμεινε ελεύθερος και ξανάκανε την σύγκριση 
Η Ρεάλ πέρσι με σχεδόν το ίδιο ρόστερ αν έπαιζε σοβαρά παίζει να μην έχανε ματς πάντως στην ρεγκιουλαρ ..Η 5δα της επίσης μου φαίνεται είναι καλύτερη από τις ελληνικές ..Τον Έβανς πάλι κάτσε να παίξει και μετά τον βάζουμε και βασικό

Η Ρεάλ πέρσι με σχεδόν το ίδιο ρόστερ αν έπαιζε σοβαρά παίζει να μην έχανε ματς πάντως στην ρεγκιουλαρ ..Η 5δα της επίσης μου φαίνεται είναι καλύτερη από τις ελληνικές ..Τον Έβανς πάλι κάτσε να παίξει και μετά τον βάζουμε και βασικό
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Το σημειωσα ολοι υγιεις και σε πληρη φορμα. Αλλα αντε να το γραψω αλλιως.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 24, 2024 2:12 amΝαι βάλε να πάρει η Ρεάλ τώρα τον ντερικ ροουζ που έμεινε ελεύθερος και ξανάκανε την σύγκριση
Το γουοκαπ, Βιλντοζα, Φουρνιε, Σασα Μιλουτινοφ
Σλουκαν, Ναν , Γκραντ , Οσμαν, Λεσορ το αγοραζω πιο ευκολα απο το
Καμπατσο, Μουσα, Χεζονια Ντεκ(με γιαμπουσελε αλλαζε το πραγμα) Ταβαρες
Μα η ρεαλ δεν εχει την ιδια ομαδα. Εχασε το βασικο τεσσαρι της, εχασε 3 βετερανους που ηταν σημαντικοι στο ροτεισιον και ειχαν κοχονες, εχουν ενα παικτη μετα απο δευτερο σοβαρο τραυματισμο, εναν βετρανο για αναπληρωματικο οργανωτη στα 37 με ευπαθεια σε τραυματισμους τα τελευταια χρονια. Αν φερει ντερικ ροουζ τοτε αναθεωρω. Απλα νομιζω οτι τετοιοι παικτες θα βρισκουν συμβολαιο μεχρι να βαρεθουν
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... is-malaga/
Ψιλοαδιαφορος για μενα ο συγκεκριμενος αλλα δεν τον εχω δει και πολυ 3-4 παιχνιδι. Αν εχει καποιος καλυτερη εικονα ας μας τον παρουσιασει
Ψιλοαδιαφορος για μενα ο συγκεκριμενος αλλα δεν τον εχω δει και πολυ 3-4 παιχνιδι. Αν εχει καποιος καλυτερη εικονα ας μας τον παρουσιασει
0
Με την Βιλερμπάν πάντως πριν 2 χρόνια πέρασε και δεν ακούμπησε στην Ευρωλίγκα.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 26, 2024 3:38 pmhttps://www.eurohoops.net/el/euroleague ... is-malaga/
Τίμιος, δυνατός με υποφερτό σουτάκι για PF, απλά προσθέτει άλλο ένα κορμί στο 4 η Ρεάλ, η απουσία του Γιαμπουσελέ θα παραμείνει εμφανής...
0
- shaq7
- Reactions: 6640
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
επαιζε με την γερμανια αυτος? Τον εχει παρει το ματι μου κατι φορες αλλα δεν ειπα ποτε α γιατι αυτος δεν παιζει ευρωλιγκα..Στην μαλαγα παντως ξεχωριζει..ομως 800χιλ ρητρα?Γιατι δεν παιρναν τον μπερτανς δηλαδη η τον οτζελεγιε..Δεν νομιζω οτι παει για βασικος αυτος απλα για εξτρα λυση. Περιεργες κινησεις και αυτος και ο αλλος της αεκ..για το επιπεδο της ρεαλ παντα.
0
Έχει πάρει την γερμανική υπηκοότητα αλλά δεν έχει κληθεί ποτέ να παίξει.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 26, 2024 3:56 pmεπαιζε με την γερμανια αυτος? Τον εχει παρει το ματι μου κατι φορες αλλα δεν ειπα ποτε α γιατι αυτος δεν παιζει ευρωλιγκα..Στην μαλαγα παντως ξεχωριζει..ομως 800χιλ ρητρα?Γιατι δεν παιρναν τον μπερτανς δηλαδη η τον οτζελεγιε..Δεν νομιζω οτι παει για βασικος αυτος απλα για εξτρα λυση. Περιεργες κινησεις και αυτος και ο αλλος της αεκ..για το επιπεδο της ρεαλ παντα.
1
1

https://www.sport24.gr/basket/ayto-eina ... 84239.html
Η τεράστια αύξηση των αριθμών της EuroLeague στην τηλεθέαση, στα social media και γενικώς σε όλους τους τομείς τη σεζόν 2023/24 εκτόξευσε και την αξία της, με την BC Partners να έχει προσπεράσει τις General Atlantic και SURJ Report Investment για να θεωρηθεί το απόλυτο φαβορί γι' αυτό το ιστορικό deal που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις μετοχές και την αξία του προϊόντος.
Επομένως έχουν μεγάλη αύξηση και των εσόδων των ομάδων
Η τεράστια αύξηση των αριθμών της EuroLeague στην τηλεθέαση, στα social media και γενικώς σε όλους τους τομείς τη σεζόν 2023/24 εκτόξευσε και την αξία της, με την BC Partners να έχει προσπεράσει τις General Atlantic και SURJ Report Investment για να θεωρηθεί το απόλυτο φαβορί γι' αυτό το ιστορικό deal που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις μετοχές και την αξία του προϊόντος.
Επομένως έχουν μεγάλη αύξηση και των εσόδων των ομάδων
0