Συμφωνώ με τις παρατηρήσεις σου, γενικά πάντως έχουμε τόσο γεμάτο ρόστερ και είναι τόσα πολλά τα ματς οπότε πολλά μπορεί να αλλάξουν μέσα στην χρονιά...Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Σεπ 25, 2024 9:58 amΕπειδή είμαι καμένος και έκατσα και ξαναείδα το φιλικό με την Τραπάνι, θέλω να καταθέσω τις παρατηρήσεις μου:
1. Ο Ουόκαπ θα παίζει 25 λεπτά ακατέβατα και φέτος και πιστεύω ότι θα κάνει καλύτερη σεζόν και από το 22´. Θα είναι καλός και επιθετικά. Καλώς ή κακώς είναι ο πιο σημαντικός μας παίκτης γιατί σουλουπώνει την ομάδα όταν είναι μέσα.
2. Ο Ντόρσει θα παίζει βασικός στο πρώτο δεκάλεπτο και μετά θα τον παρκάρει στο πάγκο. Max 15 λεπτά βλέπω. Ευτυχώς από την συνέντευξη του φαίνεται πιο συνειδητοποιημένος και πιστεύω ότι δεν θα δημιουργήσει προβλήματα για τον χρόνο του.
3. Ο Φουρνιέ βλέπω να πατάει περισσότερο στο 2 όσο περνάει η σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι στο 3 θα δούμε περισσότερο Μακίσικ και σχήματα με Πίτερς Σάσα μαζί από όσο υπολογίζαμε.
4. Ο Πίτερς θα είναι μέσα περισσότερο προς τα κλεισίματα των παιχνιδιών γιατί δείχνει να μπορεί να πάρει σουτ όταν καίει η μπάλα.
5. Πετρούσεφ - Ράιτ φαίνεται να έχουν θέματα νοοτροπίας κυρίως στην άμυνα. Ο Ράιτ αν συνεχίσει έτσι θα είναι ο χαμένος της σεζόν. Ο Πετρούσεφ μου βγάζει ένα στυλ Ερναγκομεθ της Μπάρτσα, τύπου ότι ξέρω ότι έχω πολύ ταλέντο στην επίθεση και γι αυτό δεν μαρκάρω στην άμυνα. Βάζει 13 πόντους μπροστά αλλα τρώει και άλλους τόσους πίσω με την ίδια ευκολία. Δεν ταιριάζει με την νοοτροπία του coach. Πιστεύω ότι ένας από τους δυο δεν θα είναι στο ρόστερ μέχρι το τέλος της σεζόν (περίπτωση Μπραζ).
6. Ο Βιλτόζα μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να αφήσει impact. Δλδ, αν θα είναι μια βελτιωμένη έκδοση του Λάρε το 22’ με λίγους (κρίσιμους) πόντους και ασίστ, ή αν θα μπορέσει να κάνει παιχνίδια τύπου Κάναν στην καλή του μέρα πέρυσι με 20+ πόντους.
7. Ο Γκός παραμένει ένα ερωτηματικό λόγο τραυματισμών και αλλαγής ρόλου (πέρυσι ήταν ο βασικός μας κουβαλητής στην επίθεση).
Ο Πετρούσεφ είμαι από τους λίγους που δεν με τρελαίνει, ναι έχει πλαστικές κινήσεις, έχει ταλέντο, άλλα μου βγάζει και μια αδιαφορία ώρες ώρες, στην άμυνα είναι επίσης για τα μπάζα και γενικά είναι ασταθής....ειλικρινά αν επιστρέψουν και Φαλ και Μίλου και είναι όλοι καλά, θα κάνει πολλά DNP ή θα παίζει 5λεπτα...εδώ ακόμα και πέρυσι έκανε DNP και έβαζε μέσα κάποιες φορές ο κόουτς τον Σίκμα στο 4. Μου φαίνεται αυτη την στιγμή πολύ πιο χρήσιμος ο Πίτερς παρά ο Πετρούσεφ. Θα δούμε βέβαια πως θα κυλήσει η χρονιά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο