Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 25, 2024 1:16 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Σεπ 25, 2024 9:58 am
Επειδή είμαι καμένος και έκατσα και ξαναείδα το φιλικό με την Τραπάνι, θέλω να καταθέσω τις παρατηρήσεις μου:

1. Ο Ουόκαπ θα παίζει 25 λεπτά ακατέβατα και φέτος και πιστεύω ότι θα κάνει καλύτερη σεζόν και από το 22´. Θα είναι καλός και επιθετικά. Καλώς ή κακώς είναι ο πιο σημαντικός μας παίκτης γιατί σουλουπώνει την ομάδα όταν είναι μέσα.
2. Ο Ντόρσει θα παίζει βασικός στο πρώτο δεκάλεπτο και μετά θα τον παρκάρει στο πάγκο. Max 15 λεπτά βλέπω. Ευτυχώς από την συνέντευξη του φαίνεται πιο συνειδητοποιημένος και πιστεύω ότι δεν θα δημιουργήσει προβλήματα για τον χρόνο του.
3. Ο Φουρνιέ βλέπω να πατάει περισσότερο στο 2 όσο περνάει η σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι στο 3 θα δούμε περισσότερο Μακίσικ και σχήματα με Πίτερς Σάσα μαζί από όσο υπολογίζαμε.
4. Ο Πίτερς θα είναι μέσα περισσότερο προς τα κλεισίματα των παιχνιδιών γιατί δείχνει να μπορεί να πάρει σουτ όταν καίει η μπάλα.
5. Πετρούσεφ - Ράιτ φαίνεται να έχουν θέματα νοοτροπίας κυρίως στην άμυνα. Ο Ράιτ αν συνεχίσει έτσι θα είναι ο χαμένος της σεζόν. Ο Πετρούσεφ μου βγάζει ένα στυλ Ερναγκομεθ της Μπάρτσα, τύπου ότι ξέρω ότι έχω πολύ ταλέντο στην επίθεση και γι αυτό δεν μαρκάρω στην άμυνα. Βάζει 13 πόντους μπροστά αλλα τρώει και άλλους τόσους πίσω με την ίδια ευκολία. Δεν ταιριάζει με την νοοτροπία του coach. Πιστεύω ότι ένας από τους δυο δεν θα είναι στο ρόστερ μέχρι το τέλος της σεζόν (περίπτωση Μπραζ).
6. Ο Βιλτόζα μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να αφήσει impact. Δλδ, αν θα είναι μια βελτιωμένη έκδοση του Λάρε το 22’ με λίγους (κρίσιμους) πόντους και ασίστ, ή αν θα μπορέσει να κάνει παιχνίδια τύπου Κάναν στην καλή του μέρα πέρυσι με 20+ πόντους.
7. Ο Γκός παραμένει ένα ερωτηματικό λόγο τραυματισμών και αλλαγής ρόλου (πέρυσι ήταν ο βασικός μας κουβαλητής στην επίθεση).
Συμφωνώ με τις παρατηρήσεις σου, γενικά πάντως έχουμε τόσο γεμάτο ρόστερ και είναι τόσα πολλά τα ματς οπότε πολλά μπορεί να αλλάξουν μέσα στην χρονιά...
Ο Πετρούσεφ είμαι από τους λίγους που δεν με τρελαίνει, ναι έχει πλαστικές κινήσεις, έχει ταλέντο, άλλα μου βγάζει και μια αδιαφορία ώρες ώρες, στην άμυνα είναι επίσης για τα μπάζα και γενικά είναι ασταθής....ειλικρινά αν επιστρέψουν και Φαλ και Μίλου και είναι όλοι καλά, θα κάνει πολλά DNP ή θα παίζει 5λεπτα...εδώ ακόμα και πέρυσι έκανε DNP και έβαζε μέσα κάποιες φορές ο κόουτς τον Σίκμα στο 4. Μου φαίνεται αυτη την στιγμή πολύ πιο χρήσιμος ο Πίτερς παρά ο Πετρούσεφ. Θα δούμε βέβαια πως θα κυλήσει η χρονιά.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τετ Σεπ 25, 2024 2:14 pm

:D
montechristo έγραψε:
Σάβ Σεπ 21, 2024 1:24 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Σάβ Σεπ 21, 2024 10:13 am

μπερδεψα τα νησια νομιζα οτι παιζαμε με σασσαρι ,το τραπανι ειναι στην Σικελια .
Έτσι μπερδεύω κι εγώ τη Σύρο με την Τήνο, γι' αυτό μην παραξενευτείς αν καμμιά φορά σ' αποκαλέσω "τηνιακό"...
:) :) :)
εγω εχω σπουδασει Σικελια και η συζυγος μου ειναι Σιτσιλιανα οποτε το ατοπημα ηταν βαρυ φιλε...ασε που ουτε Συριανος ειμαι ουτε Τηνιακος ,Νικαιωτης ειμαι αλλα ηρθα Συρο για να ανοιξω το φαρμακειο ... :D

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Σεπ 25, 2024 2:22 pm

AlexD έγραψε:
Τρί Σεπ 24, 2024 11:55 pm
Τώρα μόλις συνειδητοποίησα ότι η 3η μας 5αδα φέτος χωρίς να είναι ο Έβανς στο ροστερ είναι Ναζ, Λαρε, Μακκισικ, Πετρούσεφ, Ράιτ. Μιλάμε για τρέλες.
Η φρροντ λαιν που αναφερεις ειναι αυτη που κεκινησε το αηττητο σερι μας περσι και ο Μακκισικ ο καλυτερος μας παικτης στα περσινα πλει οφ. Ο λαρεντζακης ειναι ο αναπληρωματικος μας σουτινγκ γκαρντ την τελευταια τριετια, Συν τον εβανς και τον μητρου λογκ. Αν αυτο δεν ειναι πολυτελεια δεν ξερω το τι ειναι;

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Σεπ 25, 2024 2:48 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Σεπ 25, 2024 9:58 am
Επειδή είμαι καμένος και έκατσα και ξαναείδα το φιλικό με την Τραπάνι, θέλω να καταθέσω τις παρατηρήσεις μου:

1. Ο Ουόκαπ θα παίζει 25 λεπτά ακατέβατα και φέτος και πιστεύω ότι θα κάνει καλύτερη σεζόν και από το 22´. Θα είναι καλός και επιθετικά. Καλώς ή κακώς είναι ο πιο σημαντικός μας παίκτης γιατί σουλουπώνει την ομάδα όταν είναι μέσα.
2. Ο Ντόρσει θα παίζει βασικός στο πρώτο δεκάλεπτο και μετά θα τον παρκάρει στο πάγκο. Max 15 λεπτά βλέπω. Ευτυχώς από την συνέντευξη του φαίνεται πιο συνειδητοποιημένος και πιστεύω ότι δεν θα δημιουργήσει προβλήματα για τον χρόνο του.
3. Ο Φουρνιέ βλέπω να πατάει περισσότερο στο 2 όσο περνάει η σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι στο 3 θα δούμε περισσότερο Μακίσικ και σχήματα με Πίτερς Σάσα μαζί από όσο υπολογίζαμε.
4. Ο Πίτερς θα είναι μέσα περισσότερο προς τα κλεισίματα των παιχνιδιών γιατί δείχνει να μπορεί να πάρει σουτ όταν καίει η μπάλα.
5. Πετρούσεφ - Ράιτ φαίνεται να έχουν θέματα νοοτροπίας κυρίως στην άμυνα. Ο Ράιτ αν συνεχίσει έτσι θα είναι ο χαμένος της σεζόν. Ο Πετρούσεφ μου βγάζει ένα στυλ Ερναγκομεθ της Μπάρτσα, τύπου ότι ξέρω ότι έχω πολύ ταλέντο στην επίθεση και γι αυτό δεν μαρκάρω στην άμυνα. Βάζει 13 πόντους μπροστά αλλα τρώει και άλλους τόσους πίσω με την ίδια ευκολία. Δεν ταιριάζει με την νοοτροπία του coach. Πιστεύω ότι ένας από τους δυο δεν θα είναι στο ρόστερ μέχρι το τέλος της σεζόν (περίπτωση Μπραζ).
6. Ο Βιλτόζα μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να αφήσει impact. Δλδ, αν θα είναι μια βελτιωμένη έκδοση του Λάρε το 22’ με λίγους (κρίσιμους) πόντους και ασίστ, ή αν θα μπορέσει να κάνει παιχνίδια τύπου Κάναν στην καλή του μέρα πέρυσι με 20+ πόντους.
7. Ο Γκός παραμένει ένα ερωτηματικό λόγο τραυματισμών και αλλαγής ρόλου (πέρυσι ήταν ο βασικός μας κουβαλητής στην επίθεση).
1. Ο γουοκαπ θα κανει φανταστικη σεζον και εγω τονπιςτευω γιατι μπορει να αφοσιωθει σε αυτα που κανει εξαιρετικα αλλα θα ειναι κριμα να παιζει 25 λεπτα καθως ακομη και το δικο του κορμι εχει καταπονηθει αρκερα την τελευταια διετια. Οταν θα ειναι κρισιμο παιχνιδι και 40 λεπτα θα παιξει το σκυλι του πολεμου.
2. Ο ντορσει θα παιζει βασικος, θα εχει παιχνιδια που θα βαζει 25αρες θα εχει παιχνιδια που θα βαζει 2 ποντους. Με τον ντορσει ξερω οτι εχω εναν παικτη που δεν θα φοβηθει να παρει το τελευταιο σουτ και μπορει να μου δωσει το απροβλεπτο. Αν ηταν σταθερος στην αποδοση του θα εκανε ακομη καριερα στους χοκς παρεα με τον φιλο του τον Γιανγκ.
3. Ο φουρνιε θα ειναι ο αντιστοιχος γκριγκονις του Παο. Για την ευρωπη ευκολα μπορει να παιξει τη θεση 3 και να ειναι και πιο αποδοτικος απο τον λιθουανο στην αμυνα. Σιγουρα θα νιωθει πιο ανετα στη θεση 2 αλλα ετσι οπως ειναι τα τριαρια στην ευρωπη πλην εξαιρεσεων(χεζονια, Παπαπετρου, Κολσον) ανετα μπορει να παιξει και τη θεση 3.
4. Ο πιτερς θα συμφωνησω ειναι κλατς, δεν φοβαται στους μεγαλους αγωνες και το απεδειξε περυσι.
5. Ο ραιτ ειναι απειρος, δεν ειχε παιξει σοβαρο μπασκετ μεχρι που ηρθε σε εμας. Προφανως και δεν ξερει πως να αντεπεξελθει στην αμυνα, χανεται , πηδαει στον αερα σε λαθος χρονο για το ριμπαουντ. Επειδη ειναι μικρος και εχει τεραστιο επιθετικο ταλεντο πιστευω οτι απλα ειναι θεμα δουλειας και χρονου να βελτιωθει. Πρεπει να δουλεψει ομως πολυ και επειδη αν πιστεψουμε αυτα που ειπε ο Μπαρτζωκας περυσι οταν τον εκοψε εχει τo work ethic. Σιγουρα δεν μπορουμε να βασιστουμε πανω του για παρα πολυ μεγαλο διαστημα. Ο πετρουσεφ δεν ειναι πενταρι και δεν μπορει να αποδοσει αμυντικα στη θεση ενω επιθετικα λογω υψους και κινησεων ξεγελασι καθως ειναι αποτελεσματικος. Ο πετρουσεφ μπορει να παιξει τη θεση πεντε οταν ειναι μαζι με ενα αλλο αθλητικο τεσσερα ή πεντε οπως ο Ραιτ ή ο Χουαντσο που θα καλυπτουν την αμυντικη του αδυναμια. Θα μπορουσε να παιξει τη θεση αν υπηρχε ακομη ενα τεσσαροπενταρι οπως ο Μητογλου ή ο Ιμπακα για να αλληλοκαλυπτονται. Δεν πιστευω οτι ειναι ξενερωμενος παντως ή εχει θεμα νοοτροπιας.
6.Ο βιλντοζα το εχω ξαναπει θα ειναι η αποκαλυψει της χρονιας. Θεωρω οτι θα γινει πολυ χρησιμος και στο τελος θα υπογραψει και πολυετες συμβολαιο με την ομαδα. Τα ευκολα λαθη νομιζω θα τα κοψει σιγα σιγα οσο γινεται περισσοτερο μελος της ομαδας και δουλεψουν οι αυτοματισμοι και θα χρειαζεται ολο και λιγοτερο να κραταει πολλη ωρα την μπαλα στα χερια. Στην αμυνα μπορει και καλυτερα και τονεχουμε δει και με την μπασκονια.
7. Ο γκος χωρις τραυματισμους ειναι παικτης ελιτ. Δυστυχως οι τραυματισμοι που δεν του επιτρεπουν να αποκτησει ρυθμο τον εχουν περιορισει αρκετα θεωρω στην μεχρι τωρα καριερα του. Αν ειναι καλα παντως θα ειναι ο ιδανικος 6ος παικτης της ομαδας.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Σεπ 25, 2024 6:48 pm

ο γουοκαπ θεωρω θα παιζει αναλογα με τον αντιπαλο και την εξελιξη του ματς..θεωρω πως αρκετα ματς θα τα καθαριζουμε απο νωρις μολις βρουμε ρυθμο και δεν θα χρειαζεται να παιζει ο γουοκαπ..Σε ντερμπι και κλειστα ματς ισως βαραει και 30ρια.

ο ντορσει θα ναι οπως και το 22 η και καλυτερος..Απλα αν εχει την ιδια ασταθεια θα τρωει παγκο..φανηκε παντως πιο ωριμος με τις δηλωσεις του.

ο φουρνιε και 2 θα παιζει και 3 θα παιζει και καφε θα φτιαχνει..Δεν καταλαβαινω γιατι κολλατε στις θεσεις,σημασια εχει τι δουλειες θα κανει στο γηπεδο..Πειτε οτι κατεβαινουμε με γουοκαπ βιλντοζα φουρνιε..ποιος θα παιζει που και τι σημασια εχει?Εχεις 3 χειριστες μεσα..Δεν παει να πει οτι αν παιζει στο 2 θα παιζει διαφορετικα και αν παιζει στο 3 αλλιως.Γιατι να πεις οτι ειναι 3ρι ο φουρνιε σε αυτη την συνθεση και οχι 3το γκαρντ..Ο μπαρτζωκας εχει πει οτι οι μονες θεσεις που υπαρχουν ειναι το 1και το 5.Εχει καταλαβει κανεις οταν ειναι μεσα πιτερς βεζε ποιος παιζει 3 και ποιος 4?

Ο πετρουσεφ ειναι κακος στο 5 αμυντικα..Δεν ειναι θεμα διαθεσης αλλα κορμιου..4ρι ειναι ο ανθρωπος εμεις απο αναγκη τον βαζουμε εκει..Αν γυρισει ενας απο τους ψηλους μας δεν θα τον ξαναδουμε εκει λογικα..Τα καλυτερα παιχνιδια του τα εκανε με τον πετρουσεφ στο 4,νομιζω ετσι που παιζουμε αμυνα τον εκθετουμε κιολας,δεν ειναι ουτε φαλ ουτε μιλου αμυντικα.

ο βιλντοζα οσο του δινουμε την μπαλα στα χερια ειναι καλυτερος,εχει μειωσει και τα λαθη..σκοραρει κιολας..Παει για εξαιρετικη χρονια και βασικος.

τον γκος που τον ειδαμε για να χουμε αποψη οτι αλλαξε ο ρολος του και δεν ανταποκρινεται?Απο τραυματισμο και χωρις προπονησεις..Με την ιδια λογικη και ο παπ δεν βλεπεται μεχρι στιγμης αρα δεν μπορει..Δεν παει ετσι,μολις τους δουμε σε καλη φυσικη κατασταση και σε 3-4παιχνιδια επισημα,τοτε το ξανασυζηταμε..ο γκος εντωμεταξυ καθε χρονο παιζει απο τα χριστουγεννα και μετα..ΑΝ δεν τραυματιζεται με καθε φτερνισμα σιγουρα θα προσφερει και αυτος,ειναι πολυ ποιοτικος παικτης.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Σεπ 25, 2024 7:49 pm

Παιδιά δεν το συζητάμε καν, έχουμε τρομερό ρόστερ, το θέμα για μένα είναι να βρούμε χημεία και ρόλους και κυρίως να συνειδητοποιήσουν όλοι, μα όλοι οι πάικτες μας ότι με τέτοιο ρόστερ κάποιες φορές έως και αρκετές κάποιοι δεν θα παίζουν πολύ. Το θέμα είναι ο κάθε ένας όσο και αν παίζει 3 λεπτά ή και 30 λεπτά να τα δίνει όλα και να μην χαλάει η χημεία και η ομοιογένεια της ομάδας. Οποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση και αποδίδει θα παίρνει και περισσότερο χρόνο, λύσεις πλέον υπάρχουν και δεν χρειάζεται να ξεζουμίζουμε παίκτες και να τους έχουμε αναγκαστικά μέσα ενώ σε κάποια ματς δεν τραβάνε όπως γινόταν πέρυσι...

Τώρα τι σχήματα θα κατεβάζουμε ποιος θα είναι βασικός κλπ. θα τα δούμε στην πράξη. Για μένα αυτή την στιγμή ο μόνος ξεκαθαρα βασικός παίκτης είναι ο Σάσα, όλοι οι άλλοι θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες...στο 2 ειδικά αν γυρίσει και ο Εβανς μπορεί να βλέπουμε βασικό είτε Φουρνιέ, είτε Ντόρσευ είτε Εβανς είτε Βιλντόζα...ενώ ακόμα και στον άσσο...πότε Γουόκαπ, πότε Γκός και πότε Βιλντόζα.....άπειροι συνδιασμοί και η μπακέτα είναι στο χέρι του Κόουτς να ξεκλειδώσει την ομάδα/συστήματα και να την οδηγήσει στην κορυφή.

Υ.Γ. Λαρετζάκη και Λονγκ θα τους βλέπουμε σχεδόν μόνο στο Ελληνικό πρωτάθλημα που ακόμα και εκει θα είναι 11/12οι παίκτες...

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Σεπ 25, 2024 8:11 pm

Με σειρα απο το τελος η επιδραστικοτητα των παικτων ετσι οπως το βλεπω εγω τώρα

(Evans)
16. Σπαρταλης
15. Λονγκ
14. Λαρεντζακης
13. Μακισικ
12. Ραιτ
11. Πετρουσεφ

10. Goss
09. Dorsey
08. Vildoza
07. Peters
06. Milutinov
05. Fall
04. Papanikolaou
03. Walkup
02. Fournier
01. Vezenkov

Μπορει μεσα στη χρονια ο πετρουσεφ πχ να παιζει οπως με την εθνικη του ομαδα η ο ραιτ να βγαλει ολο του το ταλεντο χωρις να ειναι επιπόλαιος, τραυματισμοι κλπ θα παιξουν ρολο.
Αν γυρισει ο εβανς 100 τοις 100 θα ειναι φουλ κομβικος και εννοειτε θα εχει και πολυ χρονο.
Εγω τον υπολογιζω για την επομενη χρονια δεν νομιζω φετος να προλαβει ειδικα την εποχη που θα γυρισει να μπει στην ομαδα οπως πρεπει.

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions:

Τετ Σεπ 25, 2024 9:17 pm

Christofis έγραψε:
Τετ Σεπ 25, 2024 2:22 pm
AlexD έγραψε:
Τρί Σεπ 24, 2024 11:55 pm
Τώρα μόλις συνειδητοποίησα ότι η 3η μας 5αδα φέτος χωρίς να είναι ο Έβανς στο ροστερ είναι Ναζ, Λαρε, Μακκισικ, Πετρούσεφ, Ράιτ. Μιλάμε για τρέλες.
Η φρροντ λαιν που αναφερεις ειναι αυτη που κεκινησε το αηττητο σερι μας περσι και ο Μακκισικ ο καλυτερος μας παικτης στα περσινα πλει οφ. Ο λαρεντζακης ειναι ο αναπληρωματικος μας σουτινγκ γκαρντ την τελευταια τριετια, Συν τον εβανς και τον μητρου λογκ. Αν αυτο δεν ειναι πολυτελεια δεν ξερω το τι ειναι;
Αν οχι ο καλύτερος, σίγουρα απ τους καλύτερους game changers της ομάδας ο Σάκης!Στο β γύρο συνήθως αρχίζει τα τρελά του, σε κάποια ματς θα πάρει αρκετά λεπτα συμμετοχής και δικαίως....Και 34 χρονών εξαιρετική φυσική κατάσταση

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Σεπ 25, 2024 11:30 pm

Ακούσατε κανένα καμπανάκι η κανα προβληματισμό στην νεα φιλική ήττα του Παναθηναϊκού; :D

Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Σεπ 26, 2024 2:45 pm

tokalytero3d έγραψε:
Ακούσατε κανένα καμπανάκι η κανα προβληματισμό στην νεα φιλική ήττα του Παναθηναϊκού; :D
Ενταξει επαιξε χωρις τους 2 εκ των τριων κακυτερων του παικτων περυσι, χωρια τον αναπληρωματικο του πλειμεικερ και τον μονο παικτη που μπορει να παιξει αμυνα στην φροντ λαιν. Επαιξε επισης με 1 πενταρι.

Η εφες επισης εχει τετοιο ταλεντο επιθετικα που
μπορει να σε σκοτωσει ευκολα στη μερα της

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Πέμ Σεπ 26, 2024 5:33 pm

tokalytero3d έγραψε:
γιατι να προβληματιστουν απο καποια ηττα σε φιλικα , ολα καλα και δεν τρεχει καστανο ...εμεις μολις δεν νικησουμε με καμια εικοσαρια ποντους διαφορα αρχιζει το τροπαρι τα "δεν τραβαει η ομαδα " και τα "δεν υπαρχει χημεια" απο συγκεκριμενη μεριδα ανθρωπων

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Πέμ Σεπ 26, 2024 6:25 pm

ο ...ξενερωμενος πιτερς οπως μας ενημερωναν κατι βετακηδες ειναι ο πιο πωρωμενος για την χρονια που ερχεται..

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Σάβ Σεπ 28, 2024 11:38 am

Ισχύει και αν ναι, γιατί, ότι όταν αγωνιστεί ο Μακ θα θεωρηθεί αλλαγή;
https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... tin-ellada

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Σεπ 28, 2024 12:25 pm

Δεν βγάζει νόημα , αν είναι δηλωμένος στην 7 δεν θα πιάνει αλλαγή ,μήπως στην 7δα έχουν βάλει τον φαλ ξέρω γώ ώστε μετά να μην χάσουν μια αλλαγή χωρίς λόγο αφού σε 2βδομαδες γυρίζει.. αλλιώς μετά μόνο για τους 2 δεινόσαυρους θα φάμε τις 2 αλλαγές

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Σεπ 28, 2024 12:29 pm

Conan1982 έγραψε:
Σάβ Σεπ 28, 2024 11:38 am
Ισχύει και αν ναι, γιατί, ότι όταν αγωνιστεί ο Μακ θα θεωρηθεί αλλαγή;
https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... tin-ellada
Αν γινει αλλαγη δηλαδη μπει καποιος εκτος Μιλουτινοφ και Φαλ θα βγει ο Μακκισικ και θα θεωρηθει αλλαγη. Τωρα αν δεν χρησιμοποιηθει π μακκισικ και μπει ο Φαλ για παραδειγμα μπορει να μην πιανεται σαν αλλαγη καθως δεν θα εχει χρησιμοποιηθει. Αυτο καταλαβαινω εγω απο το αρθρο. Υπαρχει η δυνατοτητα επιλογης 6 μεταξυ 7 ξενων. Απλα στα πλειοφ ή τους τελικους μπορεις να χρησιμοποιοιεις οποιους 6 θες αν εχω καταλαβει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”