Super Cup Ρόδος 2024
Συντονιστής: Captains
- karamelitsa
- Reactions: 1122
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2370
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό το ήθελε ολόκληρος ο οργανισμός πιο πολύ και το άξιζε.
Ο Παναθηναϊκός είναι σε κακή κατάσταση ,φάνηκε και στα φιλικά ότι δεν είναι στο επίπεδο του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή κοιμήθηκε και ο Αταμάν δεν ξέρω γιατί δεν έπαιξε ο Χουαντσο ,περίμενα να αντισταθμιστεί αυτό στο τέλος λόγο πίεσης για τον Ολυμπιακό,αλλά ο Μπαρτζώκας το πήγε καλά σήμερα και δεν έπαιξε με Ντόρσεϊ στο τέλος.
Ο Βεζενκοβ κάνει όλη τη διαφορά για τον Ολυμπιακό είναι τρομερό το ποσό επιδραστικος είναι χωρίς να κάνει τριπλές .
Ο Παναθηναϊκός είναι σε κακή κατάσταση ,φάνηκε και στα φιλικά ότι δεν είναι στο επίπεδο του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή κοιμήθηκε και ο Αταμάν δεν ξέρω γιατί δεν έπαιξε ο Χουαντσο ,περίμενα να αντισταθμιστεί αυτό στο τέλος λόγο πίεσης για τον Ολυμπιακό,αλλά ο Μπαρτζώκας το πήγε καλά σήμερα και δεν έπαιξε με Ντόρσεϊ στο τέλος.
Ο Βεζενκοβ κάνει όλη τη διαφορά για τον Ολυμπιακό είναι τρομερό το ποσό επιδραστικος είναι χωρίς να κάνει τριπλές .
5
5

- kojito
- Reactions: 2732
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω στην συνέχεια της σεζόν πως θα αλλάξει το rotation ο Αταμάν, αλλά ο Yurtseven ήρθε για να δίνει ποιοτικά λεπτά πίσω από τον Lessort και σήμερα έπαιξε 32 λεπτά ο Lessort, 6 ο Yurtseven και κανένα πεντάλεπτο ο Μήτογλου σαν πεντάρι.
Όπως έγραψαν και κάποιοι φίλοι Παναθηναϊκοί, βλέποντας κιόλας την κατάσταση του Μήτογλου, ίσως έπρεπε να πάρει ένα τεσσάρι βαρβάτο ο Παναθηναϊκός αντί του Yurtseven, και αυτά τα 15 λεπτά πίσω από τον Lessort να τα μοιράζονται ο Μήτογλου με τον Αντετοκούμπο. Αν είναι για να υπολογίζεται για 10-12 λεπτά μόνο στα περισσότερα ματς ο Yurtseven, στα λεφτά του θα μπορούσε να βρει ένα καλό τεσσάρι στην αγορά ο ΠΑΟ, που ίσως το χρειαζόταν περισσότερο.
Όπως έγραψαν και κάποιοι φίλοι Παναθηναϊκοί, βλέποντας κιόλας την κατάσταση του Μήτογλου, ίσως έπρεπε να πάρει ένα τεσσάρι βαρβάτο ο Παναθηναϊκός αντί του Yurtseven, και αυτά τα 15 λεπτά πίσω από τον Lessort να τα μοιράζονται ο Μήτογλου με τον Αντετοκούμπο. Αν είναι για να υπολογίζεται για 10-12 λεπτά μόνο στα περισσότερα ματς ο Yurtseven, στα λεφτά του θα μπορούσε να βρει ένα καλό τεσσάρι στην αγορά ο ΠΑΟ, που ίσως το χρειαζόταν περισσότερο.
0
- kite26
- Reactions: 1295
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να 'μαι κι εγώ, μερικά σχόλια μόνο για αυτό που είδα.
-Πόσο μα πόσο έλειψε ο Σάσα πέρσυ; Απίστευτη έλλειψη! Άθλος του Μπαρτζώκα πέρσυ με το υλικό που είχε. Τώρα το καταλαβαίνω.
-Πολυ καλός και ο Πετρούσεφ, καλό θα ήταν να βελτιώσει τα τελειώματα του κοντά στη ρακέτα.
-Δεν μπορώ να σκεφτώ το τι θα συμβεί με έναν υγιή Κίναν Έβανς.
-Ο Φουρνιέ ακόμη δεν είναι εκεί που τον θέλουμε, μακάρι να ανέβει. Πιστεύω πως ναι.
-Παπανικολάου, μου φαίνεται πολύ βαρύς. Λογικό θα μου πεις για την εποχή, έπαιζε το καλοκαίρι, αλλά τα χρόνια πέρασαν. Last dance φέτος πιστεύω για τον παικταρά.
-Ο Ντόρσεϊ προσφέρει μια τρέλα που χρειάζεται στην ομάδα. Τελικά άξιζε σαν μεταγραφή.
-Ειμαι αισιόδοξος με αυτό που είδα συνολικά, καθώς υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Του χρόνου καλό θα ήταν να πέσει μέσος όρος ηλικίας και να τονωθεί το ελληνικό στοιχείο.
-Πόσο μα πόσο έλειψε ο Σάσα πέρσυ; Απίστευτη έλλειψη! Άθλος του Μπαρτζώκα πέρσυ με το υλικό που είχε. Τώρα το καταλαβαίνω.
-Πολυ καλός και ο Πετρούσεφ, καλό θα ήταν να βελτιώσει τα τελειώματα του κοντά στη ρακέτα.
-Ο Φουρνιέ ακόμη δεν είναι εκεί που τον θέλουμε, μακάρι να ανέβει. Πιστεύω πως ναι.
-Παπανικολάου, μου φαίνεται πολύ βαρύς. Λογικό θα μου πεις για την εποχή, έπαιζε το καλοκαίρι, αλλά τα χρόνια πέρασαν. Last dance φέτος πιστεύω για τον παικταρά.
-Ο Ντόρσεϊ προσφέρει μια τρέλα που χρειάζεται στην ομάδα. Τελικά άξιζε σαν μεταγραφή.
-Ειμαι αισιόδοξος με αυτό που είδα συνολικά, καθώς υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Του χρόνου καλό θα ήταν να πέσει μέσος όρος ηλικίας και να τονωθεί το ελληνικό στοιχείο.
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Ουτε που πήρα χαμπάρι οτι έπαιξε ο Γιουρτσεβεν!Οι ομάδες του Αταμάν φορμαρίζονται απ τα μέσα της σεζόν κ μετά πάντως το ξέρετε κι εσεις, ωραίο ματσάκι για την εποχή είχατε απόντες Οσμάν-Μπράουν, ειχαμε απόντες τα βασικά 5άρια κι έχουμε τις 2 κορυφαίες ισως ομάδες στην Ευρώπη φέτος.kojito έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 29, 2024 11:15 pmΔεν ξέρω στην συνέχεια της σεζόν πως θα αλλάξει το rotation ο Αταμάν, αλλά ο Yurtseven ήρθε για να δίνει ποιοτικά λεπτά πίσω από τον Lessort και σήμερα έπαιξε 32 λεπτά ο Lessort, 6 ο Yurtseven και κανένα πεντάλεπτο ο Μήτογλου σαν πεντάρι.
Όπως έγραψαν και κάποιοι φίλοι Παναθηναϊκοί, βλέποντας κιόλας την κατάσταση του Μήτογλου, ίσως έπρεπε να πάρει ένα τεσσάρι βαρβάτο ο Παναθηναϊκός αντί του Yurtseven, και αυτά τα 15 λεπτά πίσω από τον Lessort να τα μοιράζονται ο Μήτογλου με τον Αντετοκούμπο.
0
- karamelitsa
- Reactions: 1122
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Παπανικολάου έπαιξε 10 λεπτά, δεν ξέρω από πότε έχει να παίξει τόσο λίγο σε αγώνα του Ολυμπιακού, νομίζω και εγώ φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά του αρχηγού....μακάρι να συνδυαστεί και με μια Ευρωκούπα!!kite26 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 29, 2024 11:18 pmΝα 'μαι κι εγώ, μερικά σχόλια μόνο για αυτό που είδα.

0
-
- Reactions: 493
- Προειδοποιήσεις:
0
Όντως περίεργο αυτό με τον χουαντσο και τον είχε πάει καλά τον Σάσα. Δεν νομίζω ότι Μήτρογλου η Παπαπέτρου μπορούν να τον περιορίσουνHackerBaby έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 29, 2024 11:10 pmΣυγχαρητήρια στον Ολυμπιακό το ήθελε ολόκληρος ο οργανισμός πιο πολύ και το άξιζε.
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Φουρνιέ προσπαθεί να μπει στο κλίμα της ομάδας ακόμα μαγκωμένος είναι, ίσως θα πρεπε να πάρει σε κάποια ματς και λίιιιγο ελευθερια παραπάνω για επιθετικές πρωτοβουλιες να συνέλθει.kite26 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 29, 2024 11:18 pmΝα 'μαι κι εγώ, μερικά σχόλια μόνο για αυτό που είδα.
Ο Παπανικολάου μεγαλώνει δυστυχώς και πλέον το ξέρει ότι θα χει πιο μειώμενο χρόνο συμμετοχής φέτος, τα τελευταία χρόνια απ τα μέσα της χρονιάς ανεβαίνει λιγάκι και είναι πιο ενεργος.
Ο υγιης Έβανς είναι βασικότατος κοντός στην ομάδα άνετα.
1
1