Super Cup Ρόδος 2024

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
theodots

Reactions: 47
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Σεπ 29, 2024 10:57 pm

Με τον Χουαντσο έγινε τίποτα και ξεχάστηκε στον πάγκο το 4ο δεκάλεπτο που έκανε και όργια ο Βεζενκοφ?

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:00 pm

Ο λεσσορ βούτηξε οπαδό ;

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1121
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:02 pm

Ο Φουρνιέ πάντως κάνει τα πάντα για να χάσουμε..

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2732
Αγαπημένη θέση: PF

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:06 pm

2/6 βολές στις τελευταίες 3 κατοχές, 1 φάουλ πάνω σε προσπάθεια για τρίποντο, παράβαση μετά από άστοχη δεύτερη βολή. Κάνουμε τα πάντα να χάσουμε μου φαίνεται.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2369
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:07 pm

kojito έγραψε:
2/6 βολές στις τελευταίες 3 κατοχές, 1 φάουλ πάνω σε προσπάθεια για τρίποντο, παράβαση μετά από άστοχη δεύτερη βολή. Κάνουμε τα πάντα να χάσουμε μου φαίνεται.
Είναι απίστευτο αυτό που είδαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1767
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:08 pm

Με τους καλυτερους οιωνους ξεκιναει η σεζον,με ηττα απο τον Ολυμπιακο στο σουπερ καπ οπως περσυ!

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 787
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:10 pm

j-kidd13 έγραψε:
Με τους καλυτερους οιωνους ξεκιναει η σεζον,με ηττα απο τον Ολυμπιακο στο σουπερ καπ οπως περσυ!
Nai allα πέρσι χάσατε εύκολα. Το γούρι δε μετράει :mrgreen:

kojito έγραψε:
Ε ολυμπιακός είσαι. Τι θες και εσύ.

3
3 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό το ήθελε ολόκληρος ο οργανισμός πιο πολύ και το άξιζε.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε κακή κατάσταση ,φάνηκε και στα φιλικά ότι δεν είναι στο επίπεδο του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή κοιμήθηκε και ο Αταμάν δεν ξέρω γιατί δεν έπαιξε ο Χουαντσο ,περίμενα να αντισταθμιστεί αυτό στο τέλος λόγο πίεσης για τον Ολυμπιακό,αλλά ο Μπαρτζώκας το πήγε καλά σήμερα και δεν έπαιξε με Ντόρσεϊ στο τέλος.

Ο Βεζενκοβ κάνει όλη τη διαφορά για τον Ολυμπιακό είναι τρομερό το ποσό επιδραστικος είναι χωρίς να κάνει τριπλές .

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2732
Αγαπημένη θέση: PF

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:15 pm

Δεν ξέρω στην συνέχεια της σεζόν πως θα αλλάξει το rotation ο Αταμάν, αλλά ο Yurtseven ήρθε για να δίνει ποιοτικά λεπτά πίσω από τον Lessort και σήμερα έπαιξε 32 λεπτά ο Lessort, 6 ο Yurtseven και κανένα πεντάλεπτο ο Μήτογλου σαν πεντάρι.

Όπως έγραψαν και κάποιοι φίλοι Παναθηναϊκοί, βλέποντας κιόλας την κατάσταση του Μήτογλου, ίσως έπρεπε να πάρει ένα τεσσάρι βαρβάτο ο Παναθηναϊκός αντί του Yurtseven, και αυτά τα 15 λεπτά πίσω από τον Lessort να τα μοιράζονται ο Μήτογλου με τον Αντετοκούμπο. Αν είναι για να υπολογίζεται για 10-12 λεπτά μόνο στα περισσότερα ματς ο Yurtseven, στα λεφτά του θα μπορούσε να βρει ένα καλό τεσσάρι στην αγορά ο ΠΑΟ, που ίσως το χρειαζόταν περισσότερο.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1767
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:16 pm

plo koon έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:
Nai allα πέρσι χάσατε εύκολα. Το γούρι δε μετράει :mrgreen:
Το αποτελεσμα μετραει…Μακαρι να παρετε και το κυπελλο!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1295
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:18 pm

Να 'μαι κι εγώ, μερικά σχόλια μόνο για αυτό που είδα.

-Πόσο μα πόσο έλειψε ο Σάσα πέρσυ; Απίστευτη έλλειψη! Άθλος του Μπαρτζώκα πέρσυ με το υλικό που είχε. Τώρα το καταλαβαίνω.
-Πολυ καλός και ο Πετρούσεφ, καλό θα ήταν να βελτιώσει τα τελειώματα του κοντά στη ρακέτα.
-Δεν μπορώ να σκεφτώ το τι θα συμβεί με έναν υγιή Κίναν Έβανς.
-Ο Φουρνιέ ακόμη δεν είναι εκεί που τον θέλουμε, μακάρι να ανέβει. Πιστεύω πως ναι.
-Παπανικολάου, μου φαίνεται πολύ βαρύς. Λογικό θα μου πεις για την εποχή, έπαιζε το καλοκαίρι, αλλά τα χρόνια πέρασαν. Last dance φέτος πιστεύω για τον παικταρά.
-Ο Ντόρσεϊ προσφέρει μια τρέλα που χρειάζεται στην ομάδα. Τελικά άξιζε σαν μεταγραφή.
-Ειμαι αισιόδοξος με αυτό που είδα συνολικά, καθώς υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Του χρόνου καλό θα ήταν να πέσει μέσος όρος ηλικίας και να τονωθεί το ελληνικό στοιχείο.

1
1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:21 pm

kojito έγραψε:
Κυρ Σεπ 29, 2024 11:15 pm
Δεν ξέρω στην συνέχεια της σεζόν πως θα αλλάξει το rotation ο Αταμάν, αλλά ο Yurtseven ήρθε για να δίνει ποιοτικά λεπτά πίσω από τον Lessort και σήμερα έπαιξε 32 λεπτά ο Lessort, 6 ο Yurtseven και κανένα πεντάλεπτο ο Μήτογλου σαν πεντάρι.

Όπως έγραψαν και κάποιοι φίλοι Παναθηναϊκοί, βλέποντας κιόλας την κατάσταση του Μήτογλου, ίσως έπρεπε να πάρει ένα τεσσάρι βαρβάτο ο Παναθηναϊκός αντί του Yurtseven, και αυτά τα 15 λεπτά πίσω από τον Lessort να τα μοιράζονται ο Μήτογλου με τον Αντετοκούμπο.
Ουτε που πήρα χαμπάρι οτι έπαιξε ο Γιουρτσεβεν!Οι ομάδες του Αταμάν φορμαρίζονται απ τα μέσα της σεζόν κ μετά πάντως το ξέρετε κι εσεις, ωραίο ματσάκι για την εποχή είχατε απόντες Οσμάν-Μπράουν, ειχαμε απόντες τα βασικά 5άρια κι έχουμε τις 2 κορυφαίες ισως ομάδες στην Ευρώπη φέτος.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1121
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:22 pm

kite26 έγραψε:

-Πόσο μα πόσο έλειψε ο Σάσα πέρσυ; Απίστευτη έλλειψη! Άθλος του Μπαρτζώκα πέρσυ με το υλικό που είχε. Τώρα το καταλαβαίνω.
-Πολυ καλός και ο Πετρούσεφ, καλό θα ήταν να βελτιώσει τα τελειώματα του κοντά στη ρακέτα.
-Ο Φουρνιέ ακόμη δεν είναι εκεί που τον θέλουμε, μακάρι να ανέβει. Πιστεύω πως ναι.
-Παπανικολάου, μου φαίνεται πολύ βαρύς. Λογικό θα μου πεις για την εποχή, έπαιζε το καλοκαίρι, αλλά τα χρόνια πέρασαν. Last dance φέτος πιστεύω για τον παικταρά.
-Ο Ντόρσεϊ προσφέρει μια τρέλα που χρειάζεται στην ομάδα. Τελικά άξιζε σαν μεταγραφή.
-Ειμαι αισιόδοξος με αυτό που είδα συνολικά, καθώς υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Του χρόνου καλό θα ήταν να πέσει μέσος όρος ηλικίας και να τονωθεί το ελληνικό στοιχείο.
Παπανικολάου έπαιξε 10 λεπτά, δεν ξέρω από πότε έχει να παίξει τόσο λίγο σε αγώνα του Ολυμπιακού, νομίζω και εγώ φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά του αρχηγού....μακάρι να συνδυαστεί και με μια Ευρωκούπα!! :banana:

0
SleeperMonk

senior
Reactions: 493

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:24 pm

HackerBaby έγραψε:
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό το ήθελε ολόκληρος ο οργανισμός πιο πολύ και το άξιζε.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε κακή κατάσταση ,φάνηκε και στα φιλικά ότι δεν είναι στο επίπεδο του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή κοιμήθηκε και ο Αταμάν δεν ξέρω γιατί δεν έπαιξε ο Χουαντσο ,περίμενα να αντισταθμιστεί αυτό στο τέλος λόγο πίεσης για τον Ολυμπιακό,αλλά ο Μπαρτζώκας το πήγε καλά σήμερα και δεν έπαιξε με Ντόρσεϊ στο τέλος.

Ο Βεζενκοβ κάνει όλη τη διαφορά για τον Ολυμπιακό είναι τρομερό το ποσό επιδραστικος είναι χωρίς να κάνει τριπλές .
Όντως περίεργο αυτό με τον χουαντσο και τον είχε πάει καλά τον Σάσα. Δεν νομίζω ότι Μήτρογλου η Παπαπέτρου μπορούν να τον περιορίσουν

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Κυρ Σεπ 29, 2024 11:25 pm

kite26 έγραψε:

Ο Φουρνιέ προσπαθεί να μπει στο κλίμα της ομάδας ακόμα μαγκωμένος είναι, ίσως θα πρεπε να πάρει σε κάποια ματς και λίιιιγο ελευθερια παραπάνω για επιθετικές πρωτοβουλιες να συνέλθει.
Ο Παπανικολάου μεγαλώνει δυστυχώς και πλέον το ξέρει ότι θα χει πιο μειώμενο χρόνο συμμετοχής φέτος, τα τελευταία χρόνια απ τα μέσα της χρονιάς ανεβαίνει λιγάκι και είναι πιο ενεργος.
Ο υγιης Έβανς είναι βασικότατος κοντός στην ομάδα άνετα.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα Α1”