Euroleague Round 1 :Fenerbahce vs. Olympiacos

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Οκτ 05, 2024 6:44 pm

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Οκτ 05, 2024 6:28 pm
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Σάβ Οκτ 05, 2024 6:27 pm
O ΠΑΟ στα κρίσιμα παίζει με Σλούκα-Ναν-Γκραντ-Χουάντσο ή Μήτο-Λεσόρτ ότι και αν γίνει σε ότι μέρα και αν είναι.
Ναι ρε φίλε, γιατί οι βασικοί του είναι δέκα φορές καλύτεροι από τους αναπληρωματικούς του. Εμείς δεν ξέρουμε καν ποιος είναι βασικός και ποιος αναπληρωματικός ακόμα.
Δεν βγαζω νοημα απο αυτα που λες..απο την μια θες ρολους και παικτες βασικους οπως ο παο απο την αλλη θες τον πιτερς 20λεπτα.Αποφασισε τι απο τα 2. Ο σασα ειναι 10 φορες καλυτερος του πιτερς πως να το κανουμε..Γραφεις οτι ερχεται απο αποχη και σε οσα ματς εχει παιξει εχει 25π μ.ο :roofl: Ναι ο γκριγκονις ηταν βασικος παικτης στον παο που πηρε την ευρωλιγκα και ο πιτερς στον ολυμπιακο που δεν βλεποταν..μεγαλη διαφορα.Το δευτερο βιολι ηταν ο κανααν που τον στειλαμε...

Μεχρι στιγμης και εμεις τον περισσοτερο χρονο τον δινουμε στους δικους μας βασικους..γουοκαπ φουρνιε βεζε, η ομαδα σε αυτους θα στηριχτει ολη την σεζον,απλα ο φουρνιε ειναι εκτος ρυθμου και ο γουοκαπ δεν ξερω τι εχει αλλα δεν βλεπεται.
Στις θεσεις που δεν ξερει ποιος θα ειναι ο βασικος πειραματιζεται ακομα.Βασικα μονο η θεση διπλα στον γουοκαπ ειναι αυτη..αν θα ναι ο γκος η ο βιλντοζα η ο ντορσει.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Οκτ 05, 2024 7:06 pm

Νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος. Το ακριβώς αντίθετο από αυτό που κάνει ο ΠΑΟ θέλω. Τον ΠΑΟ τον ανέφερα γιατί μου αρέσει η διαχείριση του Άταμαν μέσα στο παιχνίδι, αν καποιος δεν αποδίδει και είναι σε κακή μέρα τρώει πάγκο και μπαίνει ο επομενοσ. Εμείς μπορούμε να το εφαρμόσουμε αυτό καλύτερα γιατί έχουμε πιο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση. Να παίζει αυτός που αποδίδει περισσότερο την εκάστοτε βραδιά, ανεξαρτήτως ονόματος. Αν κάποιος παίκτης έχει ρυθμό (πχ. Σακ) να συνεχίσει τον αγώνα μέχρι να κουραστεί ή να πέσει η απόδοση του. Τουλάχιστον στην αρχή της σεζόν μέχρι να δούμε ποιος αποδίδει και ποιος όχι.

Εσυ πιστευεις οτι ο Σασα είναι στο 100% επειδή είχε 20 πόντους μ.ο. Στα φιλικά;

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Οκτ 05, 2024 7:26 pm

Ο Μπαρτζώκας επιμένει σε Φουρνιέ γιατί θέλει να δει αν μπορεί να τον επαναφέρει. Αν μπορεί να τον φέρει στους 15 πόντους μέσο όρο γιατί μιλάμε για τον Φουρνιέ τότε είμαστε φαβορί για ευρωλίγκα. Ο Παπ τον ξέρουμε αλλά παρόλο το ότι είναι αρχηγάρα επιθετικά είναι περιορισμένος και σε ταβανιάζει. Θέλεις ατομικό σκορ από 1-2-4 στην ομάδα μας.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Οκτ 05, 2024 7:26 pm

Dimmitz έγραψε:
Νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος. Το ακριβώς αντίθετο από αυτό που κάνει ο ΠΑΟ θέλω. Τον ΠΑΟ τον ανέφερα γιατί μου αρέσει η διαχείριση του Άταμαν μέσα στο παιχνίδι, αν καποιος δεν αποδίδει και είναι σε κακή μέρα τρώει πάγκο και μπαίνει ο επομενοσ. Εμείς μπορούμε να το εφαρμόσουμε αυτό καλύτερα γιατί έχουμε πιο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση. Να παίζει αυτός που αποδίδει περισσότερο την εκάστοτε βραδιά, ανεξαρτήτως ονόματος. Αν κάποιος παίκτης έχει ρυθμό (πχ. Σακ) να συνεχίσει τον αγώνα μέχρι να κουραστεί ή να πέσει η απόδοση του. Τουλάχιστον στην αρχή της σεζόν μέχρι να δούμε ποιος αποδίδει και ποιος όχι.

ο σασα ειναι στο 80%,ακομα και ετσι ειναι το καλυτερο 4ρι στην ευρωπη..βασικα μπορει να ειναι και στο 100% ηδη απλα δεν φαινεται λογω λειτουργιας ομαδας.Αν τον σασα τον ειχε βγαλει με παο τωρα δεν θα ειχαμε ουτε το σουπερ καπ.

Αν οποτε ενας κανει ενα λαθος τον βγαζει για τον επομενο στο τελος δεν θα εχει κανενας ρυθμο..και αν και ο επομενος δεν παιξει τι γινεται?συνταγη για καταστροφη ειναι αυτο.

Ο παο οπως σου ειπαν και αλλοι δεν κανει αυτο που λες οτι κανει..ο λεσσορ με τον ναν παιζουν βρεξει χιονισει..Και στο τελος κλεινει τα ντερμπι με τους ιδιους παικτες.

Ολοι λενε γιατι επαιζε ο μακισικ στο τελος,αλλα αν δουμε την στατιστικη ηταν ο καλυτερος παικτης..τι και αν ειναι ασουτος και στα γκαρντ ηταν και ο γουοκαπ..

Ο μπαρτζωκας χτες εκανε τραγικη προετοιμασια για το ματς και τα ρημαξε κιολας στο τελος..αλλα εγω συμφωνω με την λογικη του να παιζει 30λ ο φουρνιε να βρει ρυθμο,ο γουοκαπ το ιδιο αλλα και ο βεζε..Αδιαφορο μου ειναι τι πηραμε το διπλο στην φενερ τι οχι..Το θεμα ειναι να βρεθουν ρολοι και να βρουν ρυθμο οι κομβικοι μας παικτες.Ο πιτερς πχ οταν επιστρεψουν φαλ μιλου τον βλεπω κερκιδα αφου 4 θα παει ο πετρουσεφ το πιθανοτερο..

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Οκτ 05, 2024 7:40 pm

Τότε γιατί τον κράτησε; Τελοσπάντων το θέμα μου δεν είναι ο Πίτερς γιατί εκεί όπως είπες έχουμε το καλύτερο τεσσάρι της Ευρώπης και τον Πετρούσεφ. Το θέμα μου πιο πολύ είναι στα γκάρντ. Βιλτόζα - Ντόρσει θέλουν ειδική διαχείριση γιατί αλλιώς θα καούν. Ο Γκός για μένα είναι ένα ερωτηματικό. Από 1ο μπορεί να γίνει 5ο γκάρντ και το αντίθετο.

Για ΠΑΟ (και για το παιχνίδι με Φενέρ) δεν μίλησα για το κλείσιμο των παιχνιδιών. Μια χαρά τους πετάει έξω (ειδικά τον Λεσόρ), σίγουρα Χουάντσο - Μήτογλου και άλλους όταν κάνουν δυο - τρεις μαζεμένες μλκίες. Δλδ συμφωνείς με την απόφαση Μπαρτζώκα να κρατήσει τον Γκός τόση ώρα μέσα στο 1ο ημίχρονο και να μην βάλει κάποιον άλλο; Εμείς έχουμε και την πολυτέλεια ότι έχουμε ισάξιους παίκτες στα γκάρντ.

Τέλος, ένα ωραίο που άκουσα από έναν podcaster για Ολυμπιακό: λέει θέλω να βλέπω το παιχνίδι και να μην ξέρω ποιον θα δω. Εδώ και τέσσερα χρόνια ξέρω ακριβώς ποιον θα δω στην αρχή και ποιον στο τέλος.

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Σάβ Οκτ 05, 2024 7:50 pm

ο Σάσα θα είναι μέσα ότι και αν γίνει στο παιχνίδι. Είναι ο ηγέτης της ομάδας. Η ομάδα χρειάζεται το αψυχολόγητο τρίποντο του στα κρίσιμα ή το ελεύθερο του σουτ μετά από σύστημα. Έχει χρηστεί έτσι κι αλλιώς επόμενος αρχηγός της ομάδας..

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Οκτ 05, 2024 7:58 pm

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Οκτ 05, 2024 7:40 pm
Τότε γιατί τον κράτησε; Τελοσπάντων το θέμα μου δεν είναι ο Πίτερς γιατί εκεί όπως είπες έχουμε το καλύτερο τεσσάρι της Ευρώπης και τον Πετρούσεφ. Το θέμα μου πιο πολύ είναι στα γκάρντ. Βιλτόζα - Ντόρσει θέλουν ειδική διαχείριση γιατί αλλιώς θα καούν. Ο Γκός για μένα είναι ένα ερωτηματικό. Από 1ο μπορεί να γίνει 5ο γκάρντ και το αντίθετο.

Για ΠΑΟ (και για το παιχνίδι με Φενέρ) δεν μίλησα για το κλείσιμο των παιχνιδιών. Μια χαρά τους πετάει έξω (ειδικά τον Λεσόρ), σίγουρα Χουάντσο - Μήτογλου και άλλους όταν κάνουν δυο - τρεις μαζεμένες μλκίες. Δλδ συμφωνείς με την απόφαση Μπαρτζώκα να κρατήσει τον Γκός τόση ώρα μέσα στο 1ο ημίχρονο και να μην βάλει κάποιον άλλο; Εμείς έχουμε και την πολυτέλεια ότι έχουμε ισάξιους παίκτες στα γκάρντ.

Τέλος, ένα ωραίο που άκουσα από έναν podcaster για Ολυμπιακό: λέει θέλω να βλέπω το παιχνίδι και να μην ξέρω ποιον θα δω. Εδώ και τέσσερα χρόνια ξέρω ακριβώς ποιον θα δω στην αρχή και ποιον στο τέλος.
το γραψα και πανω ειναι πρωτη αγωνιστικη....πως θα διαλεξει αναμεσα σε αυτους αν δεν τους δοκιμασει?Και οι 3 ειναι ερωτηματικο αφου δεν εχουν σταθερη αποδοση,ολα αυτα ομως θα φανουν προς χριστουγεννα και οχι τωρα..

Υπαρχει ματς που εχει πεταξει εξω τον λεσσορ?Εδω περσι υπηρχαν ματς που τον χτυπαγαν ολοι στην αμυνα και επαιζε ΄΄40΄΄ λεπτα..ο ναν επισης κανει ενα σορο λαθη και τον αφηνει μεσα,οπως και υπαρχουν ματς που βαζει 5-10π και παιζει 30λεπτα.
Τον μητογλου θα πεταξει εξω αν κανει βλακεια,τον καλαιτζακη,τον χουαντσο αντε και κανα γκριγκονις.. εχει 4-5παικτες που δεν τους ακουμπαει.

Εγω δεν καταλαβα γιατι δεν ξεκινησε με βιλντοζα αφου ειδε τον μαριανοβιτς..ειπα επισης οτι εκανε κακη διαχειριση κατα την γνωμη μου...Τωρα απο ενα ματς πρωτη αγωνιστικη πως βγαινουν συμπερασματα για το μελλον ειναι κατι που δεν μπορω να ακολουθησω.. Ειμαι σιγουρος επισης οτι αν κερδισουμε την ζαλγκιρις και την εφες θα ψαχνουμε ποιος θα ειναι ο mvp του τελικου του φ4 που θα τα εχουμε σαρωσει ολα..Τεσπα.

Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions:

Σάβ Οκτ 05, 2024 8:39 pm

Dimmitz έγραψε:

Στο μπάσκετ τα πράγματα είναι πολύ πιο σύνθετα.
Το γεγονός ότι σε κάποιο παιχνίδι για παράδειγμα του Σάσα δεν του μπαίνουν τα σουτ δεν σημαίνει ότι δεν προσφέρει με άλλους τρόπους. Μπορεί ας πούμε να τον έχει μέσα για να συνεισφέρει στο ριμπάουντ όπου είναι πολύ καλύτερος ριμπάουντερ από τον Πιτερς όπως επίσης έχει πολύ καλύτερη κίνηση of ball με αποτέλεσμα να μετατοπίζει πιο επιδραστικά την αντίπαλη άμυνα.
Να σημειώσουμε ακόμα ότι δεν έχουν όλοι οι παίκτες την ίδια αντίδραση όταν τους "θάβεις' στην κακή τους μέρα.

Τέλος επειδή αναφέρεις τον ΠΑΟ ως παράδειγμα και την διαχείριση Άταμαν.
Έχω δει τον Ναν είναι αρνητικός σε παιχνίδια και να μην κουνιέται από την 5αδα. Μπορεί ας πούμε στην κακή του μέρα να τον βάλει μέσα μόνο για ένα 10λεπτο. Δεν νομίζω.

Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions:

Σάβ Οκτ 05, 2024 8:40 pm

Ετσι ειναι οπως τα λετε.. και επειδη σιγα σιγα παμε στα προτυπα nba ,

υπαρχουν οι σταρ μιας ομαδας - Παιζουν βρεξει χιονισει - Παιρνουν προσπαθειες βρεξει χιονισει

Aντετοκ. , lebron, jokic, Curry. αντιστοιχα εδω ναν, βεζενκοφ, Λεσσορτ, Φουρνιε, James

Υπαρχουν οι βασικοι και υπαρχουν και οι ρολιστες.

Δεν ειναι ολοι ισοι και ομοιοι σε μια ομαδα. Πανε αυτες οι εποχες.

Αν παρεξηγηθει ο Πετερς, ο Βιλντοζα η ο Γκριγκονις ...ξυδακι

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Οκτ 05, 2024 8:55 pm

Ωραια ολα αυτα για τους σταρ.... αλλα μονο στον χρονο φανηκαν. Δηλαδη οτι επαιξαν φουρνιε και σασα 52 λεπτα combined...
Απο τα 60 σουτ που πηρε η ομαδα ομως και οι 2 τους μαζι πηραν μονο 9 την στιγμη που Γκος και Τεξανος ειχαν σε 42 λεπτα 12 σουτ.
:banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Σάβ Οκτ 05, 2024 9:22 pm

ο αταμαν μπορει να πεταει καποιον στον παγκο αν κανει 2-3 λαθη αλλα δεν τον ξεχναει εκει
τον ξαναεπαναφερει σε καποιο σημειο

τα παιχνιδια που ειναι κοντα στο σκορ τα κλεινουν πανω κατω οι ιδιοι και αυτο ειναι το νοημα του να εχεις ακριβους και καλους παιχτες

δηλαδη τα παιχνιδια του οσφπ πρεπει να τα κλεινουν οι φουρνιε βεζενκοφ ντορσει παντα
αυτοι να ειναι οι 3 που θα παιζουν στο τελος γιαυτο τους πηρατε
και δεν χρειαζεται να δοκιμασει αλλα σχηματα ο μπαρτζωκας
ειναι δεδομενο οτι αυτοι οι 3 ειναι καλυτεροι απτους αντιστοιχους 3 που ειχατε περυσι

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Σάβ Οκτ 05, 2024 9:46 pm

Θεωρητικά η 5αδα που πρέπει να κλείνει τα ματς βάση ταλέντου είναι οι Βιλντοζα Ντόρσεϊ φουρνιε βεζενκοφ Μιλουτινοφ. Και όταν με το καλό επιστέψει ο Έβανς θα πάρει την θέση του Ντόρσεϊ που στο τέλος είναι δίκοπο μαχαίρι.
Γκος Γουοκαπ Μακισικ παπ δοκιμάστηκαν και δεν κάνουν για κλείσιμο παιχνιδιού.
Ο Βιλντοζα χθες όσο μπήκε βοήθησε στην άμυνα και έβαλε ενα ωραίο καλάθι. Μετά τον εξαφάνισε χωρίς λόγο.

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Οκτ 05, 2024 9:50 pm

Εγω χθες δυστυχως δεν ειδα το δευτερο ημιχρονο καθως λογω κακοκαιριας υπηρχε διακοπη ρευματος και προβληματα σηματος(ημουν εκτος αττικης για συνεδριο). Παντως ηττα που την περιμενα ως ενα βαθμο. Θελουμε πολυ δουλεια παντως και απο οσο το ειδα μεχρι να επανελθουν οι δεινοσαυροι και ο παπανικολαου σε ωηλες πτησεις θα εχουμε προβλημα απεναντι σε ομαδες με ψηλα κορμια.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Σάβ Οκτ 05, 2024 9:57 pm

tokalytero3d έγραψε:
Σάβ Οκτ 05, 2024 9:46 pm
Θεωρητικά η 5αδα που πρέπει να κλείνει τα ματς βάση ταλέντου είναι οι Βιλντοζα Ντόρσεϊ φουρνιε βεζενκοφ Μιλουτινοφ. Και όταν με το καλό επιστέψει ο Έβανς θα πάρει την θέση του Ντόρσεϊ που στο τέλος είναι δίκοπο μαχαίρι.
Γκος Γουοκαπ Μακισικ παπ δοκιμάστηκαν και δεν κάνουν για κλείσιμο παιχνιδιού.
Ο Βιλντοζα χθες όσο μπήκε βοήθησε στην άμυνα και έβαλε ενα ωραίο καλάθι. Μετά τον εξαφάνισε χωρίς λόγο.
με βιλντοζα αποκλειεται να κλεινει παιχνιδι ο μπαρτζωκας
ειναι επιφοβος για ζεμπεκιες
νομιζω οτι με γουοκαπ θα κλεινουν τα κοντινα στο σκορ παιχνιδια

γουοκαπ ντορσει φουρνιε βεζενκοφ μιλουτινοφ η φαλ

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Οκτ 05, 2024 10:16 pm

5δα βιλντοζα ντορσει φουρνιε βεζε πρεπει να εχει οπωσδηποτε τον φαλ..Πρωτον καποιος πρεπει να παιζει και αμυνα και δευτερον εχει καλυτερη πασα με τοσους σουτερ μεσα.

Με καλο γουοκαπ (επιπεδου 22/23) δεν παιζει να μην ειναι μεσα αυτος..οποτε θα παιξει η γουοκαπ βιλντοζα φουρνιε βεζε μιλου/φαλ η με ντορσει αντι του βιλντοζα. Το γκος γουοκαπ μαζι ελπιζω να μην το βλεπουμε..

Επισης αν ο παπ ειναι καλα λιγο δυσκολο να μην ειναι μεσα σε σημαντικα ματς στο κλεισιμο..οποτε πας τον φουρνιε στο 2 που ετσι και αλλιως ειναι η θεση του..οποτε γουοκαπ φουρνιε παπ βεζε μιλου.Μου μοιαζει και πολυ 5δα μπαρτζωκα αυτη..Αυτη με ολους τους επιθετικογενεις μαζι ωραια φαινεται στο χαρτι αλλα δεν τον κοβω τον μπαρτζωκα να την βαζει σε φ4 πχ..

και ο αταμαν δηλαδη δεν βαζει συχνα μαζι σλουκα ναν ,θα βαλει τον γκραντ και τον χουαντσο στην 5δα για να υπαρχει και καποιος να κοβει κατι..που ο ναν ειναι και καλυτερος αμυντικος απο τον ντορσει.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague Season 2024-2025”