Αρχικά, επιτέλους αποδέχτηκαν στην ομάδα ότι κάποιος δε χωράει (έστω κι αν έπρεπε να σέρνεται επίτηδες στους αγώνες ο Petrusev για να το καταλάβουν). Οι ομάδες θέλουν ρόστερ διαχειρίσιμα, με διακριτούς ρόλους που τους αποδέχονται οι παίκτες και αποδίδουν κοντά στο 100% των δυνατοτήτων τους. Και φυσικά όταν με το καλό επιστρέψει ο Evans (που θα επιστρέψει να είστε σίγουροι), τότε θα πρέπει να αποχωρήσει και ένας στις θέσεις 1-2 (λέγε με Goss).
Για τον Petrusev, ενώ γενικά συμφωνώ με τα γραφόμενα σας, θα πω ότι ίσως τον αδικούμε λίγο (ναι ξέρω κάποιοι θα βγάλετε σπυριά τώρα). Θα πιαστώ από το σχόλιο του μπλε κοουτς παρακάτω με το οποίο συμφωνώ 100%
Και απλά θα προσθέσω ότι δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για τον Peters, όση καλή διάθεση και όσο καλό mentality και να έχει. Διαφωνώ από το καλοκαίρι με την άποψη του Dimmitz (που τον εκτιμώ γιατί γράφει πολύ ωραία) ότι θα είναι efficient ερχόμενος πίσω από τον Σάσα. Ο Peters προβλέπω ότι όσο περνάει ο καιρός και αν δεν υπάρξουν άλλοι τραυματισμοί θα περιοριστεί πολύ και θα πέσουν και τα ποσοστά του αισθητά. Αν δε συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά αντιθέτως βάζει 10 πόντους σε 12 λεπτά τότε η ομάδα θα πάρει μία από τις 4 πρώτες θέσεις ΧΑΛΑΡΑ. Αλλά μεταξύ μας το θεωρώ απίθανο σενάριο. Η πρόβλεψη μου είναι ότι θα περιοριστεί σε ΜΟ 12' , 6.5 pts, 2 reb, 34% 3 pts%. Και δεν έχει να κάνει τόσο με τον Peters που είναι κάτι παραπάνω από τίμιος, αλλά με το λίγο χρόνο συμμετοχής που θα αφήνει ο αδιανοητος Βεζενκοφ. Τέλος ο Peters είναι το ίδιο (και περισσότερο) soft με τον Σάσα και πλέον η ομάδα έχει ξεκάθαρα θέμα αθλητικοτητας και δύναμης στο 4 που ελπίζουμε ότι θα καλύπτεται από τα 5αρια μας.coach blue έγραψε: ↑Τετ Οκτ 23, 2024 2:02 pmΤο προβλημα με τον πετρουσεφ δεν ειναι ο πετρουσεφ αλλα τα παντρεματα στις θεσεις 4-5 .
Βαλτε τον να παιξει διπλα στον φαλ και μετα θα κανουμε αλλη συζητηση .
Εδω με τον ραιτ επαιζε και κανανε παπαδες .
Σαν πενταρι δεν μπορει να παιξει στον ολυμπιακο με τοσο λαιτ τεσσαρια διπλα του .
Οι βεζενκοφ - πιτερς εχουν το ( αναγκαστικο πλεον ) προνομιο να εχουν ενα δεινοσαυρο διπλα τους να σωζει καπως τα προσχηματα σε αμυνα - ριμπαουντ . Ο πετρουσεφ δεν το εχει .
Ελπιζω σε 2-3 μηνες να μην ξαναψαχνουμε ψηλο .
Αν είχαν και οι δύο το ίδιο mentality δε θα δυσκολευομουν καθόλου. Αλλά ο Αλέκος φαίνεται να βάζει το εγώ κάτω από την ομάδα, οπότε δεν υπάρχει επιλογή. Στο καλό λοιπόν ο Petrusev και νομίζω ότι δε θα τον ξαναδούμε στην ομάδα μας. Δε στεναχωριέμαι ιδιαίτερα γιατί για τα επόμενα 4 χρόνια η θέση 4 είναι κλεισμένη, υγεία να υπάρχει. Είναι απλά κρίμα γιατί αν είχε λίγο μεγαλύτερο εγωισμό και όρεξη να αποδείξει πράγματα, θα μπορούσε να στείλει φέτος στην κερκίδα τον Peters και να αφήσει ιστορία με τον Σάσα ως το καλύτερο δίδυμο 4ριων.