Ρε Σακ ,εσυ θεωρείς ότι ο ΦΟΥΡΝΙΕΡ με την έως τώρα απόδοση του είναι ο καλύτερος παίκτης του ΟΣΦΠ ;;;shaq7 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 30, 2024 2:05 amπως γινεται ενας παικτης που τραβαει ολη την προσοχη της αντιπαλης αμυνας,πολλες φορες με 3 παικτες πανω του να ειναι ο χειροτερος παικτης της ομαδας? Ειδικα οταν το κανουν ολοι οι προπονητες εδω και 5 ματς παει να πει οτι τον θεωρουν τον καλυτερο παικτη και οχι τον χειροτερο..Και δεν το κανουν επειδη γραφει φουρνιε πισω,δεν ειναι τοσο αμπαλοι ματεο αταμαν τρινκιερι σαρας κτλ..forest79 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 30, 2024 1:50 am
Αλλά γράφω εγώ αλλα θέλεις να καταλάβεις προφανώς εσυ.
Είναι μεγάλο όνομα σαφώς δεν θα τον αφήσουν αμαρκάριστο (όπως το ίδιο συμβαίνει και με Ναν Σλούκας κα) το θέμα είναι τι καταφέρνει να κάνει ο Γάλλος όχι αν το παίζουν καλή άμυνα η αν τον μαρκάρει ο καλύτερος αμυντικός της αντίπαλης ομάδας ! Νομίζω είναι σαφές η τοποθέτηση μου επι του θέματος.
εντωμεταξυ αμυντικα και τον ντεκ εκοψε και μπαλες εκοψε,μαλιστα εκανε και κομβικο κλεψιμο στο τελος..οκ εχασε μια αλλαγη με τον χεζονια..η γενικη του εικονα αμυντικα μια χαρα ηταν.
Γιατί θα με τρελάνεις τώρα !
Είναι μαζί με ΒΕΖΕΝΚΟΦ αυτούς που σαφώς όλοι οι προπονητές (της αντιπαλου ομάδας) θα κλείσουν ώστε να μην βρουν κυρίως ελεύθερα σουτ έως εδώ συμφωνούμε
Εγώ γράφω με την έως τώρα εικόνα στον αγωνιστικό χώρο ο ΦΟΥΡΝΙΕΡ δεν αποδίδει όχι απλά καλά αλλά κατά προσωπική μου άποψη μέτρια έως κακά (πολλά χαμένα σουτ,αβίαστα λάθη και 4/9 ασίστ προς λάθη) δεν τα έχει καταφέρει καθόλου καλά και όταν διαβάζω ότι ανεβαίνει στα τελευταία 3 ματς ήταν ακόμα χειρότερος από τις προηγούμενες 10-15 μέρες ,σου έγραψα παραπάνω τα στατιστικά του με Μπάγερν,ΠΑΟ και σήμερα με Ρεάλ Μ.
Δεν έγραψα ότι δεν έχει καλό σουτ ή ότι δεν ήταν καλός παίκτης επιπέδου ΝΒΑ κλπ -γράφω για ότι βλέπω σήμερα στον αγωνιστικό χώρο
Όσο αφορά την άμυνα του στα πλαγιά βήματα και γενικότερα στα πόδια (αλλαγές) είναι πολύ αργος αυτό πάντα το είχε ακόμα και στο πικ της καριέρας του στο ΝΒΑ -η άμυνα ήταν το τρωτό του σημείο.
Το ότι προσπαθεί και ειναι φιλότιμος δεν θα τον κάνει καλό αμυντικό -το ίδιο ισχύει και για το Σλουκα (που πραγματικά προσπάθησε ειδικά πέρυσι-πάλι ήταν κακός αμυντικός )
Δες λίγο πάλι τον αγώνα της Κυριακής με ΠΑΟ (τις επιθέσεις του ΠΑΟ) δες που χτύπησε ο Αταμαν ,ποιος μάρκαρε τον Λορεντζο ΜΠΡΑΟΥΝ
ΥΓ. Skouting report απο Hoopshype
Not much of a defender… Poor lateral quickness hampers him on that end…