Euroleague Round 6, Olympiacos Piraeus vs Real Madrid

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
forest79

senior
Reactions: 301
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Οκτ 30, 2024 2:25 am

shaq7 έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 2:05 am
forest79 έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 1:50 am

Αλλά γράφω εγώ αλλα θέλεις να καταλάβεις προφανώς εσυ.
Είναι μεγάλο όνομα σαφώς δεν θα τον αφήσουν αμαρκάριστο (όπως το ίδιο συμβαίνει και με Ναν Σλούκας κα) το θέμα είναι τι καταφέρνει να κάνει ο Γάλλος όχι αν το παίζουν καλή άμυνα η αν τον μαρκάρει ο καλύτερος αμυντικός της αντίπαλης ομάδας ! Νομίζω είναι σαφές η τοποθέτηση μου επι του θέματος.
πως γινεται ενας παικτης που τραβαει ολη την προσοχη της αντιπαλης αμυνας,πολλες φορες με 3 παικτες πανω του να ειναι ο χειροτερος παικτης της ομαδας? Ειδικα οταν το κανουν ολοι οι προπονητες εδω και 5 ματς παει να πει οτι τον θεωρουν τον καλυτερο παικτη και οχι τον χειροτερο..Και δεν το κανουν επειδη γραφει φουρνιε πισω,δεν ειναι τοσο αμπαλοι ματεο αταμαν τρινκιερι σαρας κτλ..

εντωμεταξυ αμυντικα και τον ντεκ εκοψε και μπαλες εκοψε,μαλιστα εκανε και κομβικο κλεψιμο στο τελος..οκ εχασε μια αλλαγη με τον χεζονια..η γενικη του εικονα αμυντικα μια χαρα ηταν.
Ρε Σακ ,εσυ θεωρείς ότι ο ΦΟΥΡΝΙΕΡ με την έως τώρα απόδοση του είναι ο καλύτερος παίκτης του ΟΣΦΠ ;;;
Γιατί θα με τρελάνεις τώρα !
Είναι μαζί με ΒΕΖΕΝΚΟΦ αυτούς που σαφώς όλοι οι προπονητές (της αντιπαλου ομάδας) θα κλείσουν ώστε να μην βρουν κυρίως ελεύθερα σουτ έως εδώ συμφωνούμε
Εγώ γράφω με την έως τώρα εικόνα στον αγωνιστικό χώρο ο ΦΟΥΡΝΙΕΡ δεν αποδίδει όχι απλά καλά αλλά κατά προσωπική μου άποψη μέτρια έως κακά (πολλά χαμένα σουτ,αβίαστα λάθη και 4/9 ασίστ προς λάθη) δεν τα έχει καταφέρει καθόλου καλά και όταν διαβάζω ότι ανεβαίνει στα τελευταία 3 ματς ήταν ακόμα χειρότερος από τις προηγούμενες 10-15 μέρες ,σου έγραψα παραπάνω τα στατιστικά του με Μπάγερν,ΠΑΟ και σήμερα με Ρεάλ Μ.
Δεν έγραψα ότι δεν έχει καλό σουτ ή ότι δεν ήταν καλός παίκτης επιπέδου ΝΒΑ κλπ -γράφω για ότι βλέπω σήμερα στον αγωνιστικό χώρο
Όσο αφορά την άμυνα του στα πλαγιά βήματα και γενικότερα στα πόδια (αλλαγές) είναι πολύ αργος αυτό πάντα το είχε ακόμα και στο πικ της καριέρας του στο ΝΒΑ -η άμυνα ήταν το τρωτό του σημείο.
Το ότι προσπαθεί και ειναι φιλότιμος δεν θα τον κάνει καλό αμυντικό -το ίδιο ισχύει και για το Σλουκα (που πραγματικά προσπάθησε ειδικά πέρυσι-πάλι ήταν κακός αμυντικός )
Δες λίγο πάλι τον αγώνα της Κυριακής με ΠΑΟ (τις επιθέσεις του ΠΑΟ) δες που χτύπησε ο Αταμαν ,ποιος μάρκαρε τον Λορεντζο ΜΠΡΑΟΥΝ

ΥΓ. Skouting report απο Hoopshype
Not much of a defender… Poor lateral quickness hampers him on that end…

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5643
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Οκτ 30, 2024 2:40 am

ο φουρνιε ειναι απο τους καλους μας παικτες,προσφερει πολλα στο spacing και στην δημιουργια,προφανως ειναι πολυ αστοχος και κανει και λαθη,τα οποια συνηθως ειναι λογω των κουρασμενων ποδιων του.Σημερα πχ ξαναπαιξε 30λεπτα μετα απο δυο μερες,ειναι ξεκαθαρο οτι οσο περναει η ωρα τοσο χειροτερευει.Ο μπαρτζω τον αφηνει θεωρω οχι γιατι το αξιζει το 30λεπτο αλλα επειδη θελει να του φτιαξει τον ρυθμο.Το ειναι ο χειροτερος παικτης προσωπικα μου ακουγεται τερμα κουλο.

Ουτε ο σασα το αξιζει το 30λ..Απλα ο μπαρτζω ξερει οτι με αυτους τους δυο στο πικ τους η ομαδα ανεβαινει επιπεδα και προσπαθει να τους δωσει ρυθμο και αυτοπεποιθηση.

Στην αμυνα για ΝΒΑ προφανως εχει αργα ποδια,γενικα ομως δεν εχω δει να ζημιωνει την ομαδα..Για ευρωπη μου φαινεται και αρκετα καλος αμυντικος,ειδικα αν σκεφτουμε οτι ειναι σταρ με 150εκ συμβολαια..Μπαινει και σκιζεται στην αμυνα..Δεν θα τον βαλεις ποτε για να παιξει αμυνα αλλα οχι και προβλημα.Εγω πχ και το σλουκα περσι καλο τον ειδα στην αμυνα,δεν μπορουσες να τον χτυπησεις οπως στα χρονια του στον ολυμπιακο.
Τι να πουμε για τον σασα πχ αμυντικα..Παιζει ακομα και ο γουοκαπ να ηταν χειροτερος απο τον φουρνιε σε καποια ματς.Τακτικα επισης ειναι πολυ καλος για 1 μηνα που παιζει ευρωλιγκα.

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Τετ Οκτ 30, 2024 7:05 am

Εγω τον Φουρνιε στον NBA δε τον ειχα παρακολουθήσει.
Που και που τον ειχα πετυχει σε κατι ματς της Γαλλίας χωρις παλι να εχω δωσει τεραστια προσοχή στον ιδιο
Απο γυρω γυρω αλλα και εδω μεσα ακουσα ποσο μεγαλος παικταράς ειναι και τι συμβόλαια εκανε στο NBA και προφανως μου αρεσε η περιγραφή αυτη

Αυτο που βλεπω μεχρι στιγμης δεν.....Μου βγαζει εναν απλα δραστήριο παίκτη για το επιπεδο αυτο.
Τον βλεπω ουτε δολοφονος απο μακρια ειναι,ουτε στο μπάσιμο τα καταφερνει να σκοράρει.Επισης κανει λαθη αρκετα και στην ντρίπλα και γενικα.Γενικοτερα αυτη τη στιγμη οπως τον εχουμε δει μεχρι τωρα δε π διαφέρει απ τον Ντορσει.
Επισης μου κανει εντυπωση οτι ειναι πολλες φορες πολυ διστακτικός που για παίκτη σταρ δε συνηθίζεται.
Μαλιστα τον βλεπεις και προσπαθει δεν ειναι σε καμία περιοτωση αδιάφορος.

Μακαρι να βελτιωθεί πιο μετα αλλα μεχρι στιγμης παικτης σταρ που θα σε τραβήξει να παρεις Ευρωλιγκα δεν ειναι σε καμία περιπτωση.Με τα ιδια λεφτα ενας πχ Παντερ νομιζω θα πρόσφερε περισσοτερα....
Μακαρι να αλλαξει το πραγμα...

Υ.Γ.Τι παικτουρα ο Ναν....

3
3 Εικόνα
Delpo1987

junior
Reactions: 245
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Οκτ 30, 2024 7:58 am

Ο Φουρνιέ βάση καριέρας ειναι ο καλύτερος παίχτης στην Ευρώπη , όχι μόνο του Ολυμπιακού. Παίζει σαν τέτοιος , προφανώς όχι , ούτε είναι σίγουρο ότι θα ξαναπαίξει στο επίπεδο που ηταν πριν 3 χρόνια . Αλλά το να πηγαίνουμε από το ένα άκρο στο άλλο και να λέμε ότι δεν πολύ διαφέρει από τον Ντορσει δεν στέκει και δεν έχει και νόημα . Τον Ντορσει ούτε νταμπλ τιμ ή τριπλ τιμ θα τον παίξει κανεις ούτε στα 9 μέτρα θα έχει κολλημένο αμυντικό πάνω του , ο Φουρνιε θα έχει για όλη τη χρόνια , ακόμα και αν δεν φτάσει στο πιο του , έχει άλλη βαρύτητα .Δείτε τι έπαθε ο Καναδάς το καλοκαίρι που δεν τον έπαιξε έτσι . Στην άμυνα επίσης ο Ντορσει είναι πολύ χειρότερος , βασικά δεν περιορίζει κανέναν είναι από τους χειρότερους περιφερειακούς αμυντικούς γενικά . Για τα λάθη που λέτε παραπάνω είναι απόλυτα λογικό , ο Ναν πέρυσι είχε παιχνίδια με 6-7 λάθη όχι 9 λάθη σε 3 παιχνίδια . Αλλά όντως τι παιχταράς είναι ;! Ακόμα δε μπορώ να χωνέψω ότι παίζει στον ΠΑΟ.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1166

Τετ Οκτ 30, 2024 8:35 am

Το ποιος ειναι ο φουρνε το λεει το παρελθον του και κανενας δεν μπορει να το αμφισβητησεο. Ο παικτης χρειαζεται ρυθμο και φαινεται. Οποιος ξερει μπασκετ μπορει να το καταλαβει αυτο. Εγω τον περιμενα πολυ χειροτερο στην αρχη της χρονιας. Θεωρω οτι τελη Νοεμβριου θα ανεβει σε ενα σταθερα καλο επιπεδο και απο Φεβρουαριο εφοσον ειναι υγιης θα μπορει να ειναι στο επιπεδο τοπ player της λιγκας. Αυτο δεν το λεω τωρα το ελεγα πριν 1,5 μηνα. Μπορει να μην γινει ο παικτης που ηταν( δεν πιστευω να μην μπορει) αλλα θα ειναι παικτης που θα τραβαει παικτη πανω του σαν εξτρα βοηθεια γιατι θα εχει παιχνιδια που θα τα σταζει απο παντου οπως με την Εφες. Και ο ντορσει παικταρας ειναι αλλα οχι τετοιου επιπεδου προς θεου. Ο ναν ειναι παικταρας και το θεμα οτι τον βλεπουμε σε τετοια ηλικια να παιζει μπασκετ στην ευρωπη. Το θεμα με τον Ναν ειναι οτι μπορει να βαλει 25 ποντους καθε παιχνιδι ειτε οταν ειναι κακος ειτε οταν ειναι καλος. Απλα οταν ειναι κακος ειναι εκνευριστικα κακος και χαλαει το παιχνιδι της ομαδας του με παρα πολλες προσπαθειες και πολλα λαθη. Αν τον εχεις ομως ζεις και πεθαινεις με αυτο καθως τετοιοι παικτες δεν ερχονται συχνα στην ευρωλιγκα.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 955
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Οκτ 30, 2024 8:39 am

Την γνώμη μου για τον Φουρνιέ την έχω πει, δεν μου αρέσει και συνεχίζει να μην μου αρέσει. Από την άλλη έχει δείξει βελτίωση, προσπαθεί. Στην άμυνα ποτέ δεν ήταν καλός, άλλα αν βελτιώσει λίγο το σουτ του και αυτή την διστακτικότητα που βγάζει ώρες ώρες θα γίνει κομβικός παίκτης. Παίζει πολύ όπως και ο Σάσα, παραπάνω από όσο τους αναλογεί άλλα και βάση απόδοσης. Αυτό γίνεται σκόπιμα, είναι οι 2 πιο ταλαντούχοι παίκτες μας και από αυτούς τους 2 περιμενουμε να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά όταν αρχίσουν κάποια στιγμή τα κρίσιμα ματς. Οποτε λογικό ο Μπαρτζώκας το τραβάει από τα μαλλιά να τους φτιάξει....αν κάποια στιγμή ξυπνήσει ο Φουρνιέ η ομάδα θα γίνει φαβορί για την κούπα, αν όχι θα είμαστε απλός ένας ακόμα διεκδικητής.

Υ.Γ. Για τον Ναν που λέτε είναι η γκάφα της δεκαετίας για εμάς...όσο σκέφτομαι ότι δεν κάναμε υπομονή να τον περιμένουμε και πήγαμε και πήραμε Μπραζντέικις, τραβάω τα μαλλιά μου....ελπίζω το πάθημα να έγινε μάθημα..τέτοιοι παίκτες έστω και λίγες ελπίδες να έχεις να τους πάρεις το κυνηγάς μέχρι τελικής πτώσεως...

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3311
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τετ Οκτ 30, 2024 8:56 am

Αυτήν την στιγμή κλείνω περισσότερο προς την άποψη του Forest, τραβάει παίκτες πάνω του σίγουρα ανοίγει χώρους αλλά είναι αναποτελεσματικός, 15 προσπάθειες για 10 πόντους, λάθη δεν είναι ότι κάνει ιδιαίτερα πάντως, απλώς δεν γράφουν τα στατιστικά πολλές ασσίστ, το θέμα με τον Φουρνιέ (σε σχέση με το ...basketforum πάντα) θα είναι ότι αν δεν παίρνει τραβηγμένες προσπάθειες και μοιράζει παιχνίδι θα του τα χώνουμε επειδή είναι διστακτικός και αν παίρνει τις προσπάθειες που έπαιρνε χθες θα του τα χώνουμε επειδή δεν τις βάζει. Στα σοβαρά πρέπει να βρεθεί κάπου η χρυσή τομή, ούτε πρόκειται να έχει ο Φουρνιέ ποτέ στατιστικά ευστοχίας αλλά Στεφ Κάρυ γιατί ποτέ δεν τα είχε αλλά σίγουρα πρέπει να βελτιωθεί. Για να του δίνει τόσο χρόνο και ρόλο ο Μπαρτζώκας σημαίνει ότι τον εμπιστεύεται πάντως, άρα το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε και να δούμε.

Ο Γουόκαπ δεν ήταν μόνο καλός επιθετικά χθες, επανήλθε στα γνωστά αμυντικά του στάνταρ και έβγαλε μερικές καλές άμυνες,
Ο Μιλού είναι θέμα φυσικής κατάστασης, εκεί αντέχει να παίζει 6-8-10 λεπτά, όχι παραπάνω, σε μια εβδομάδα με τον Παναθηναϊκό θα αντέχει να δώσει λίγα παραπάνω ακόμα ποιοτικά λεπτά.
Η πεντάδα με το μεγαλύτερο +/- για τον Ολυμπιακό ήταν η Γουοκάπ (+15),.Γκος (+13), Μακκίσικ (+15), Πίτερς (+14) Ράιτ (+10)
Αξιοσημείωτο ότι ο Φαλ δεν πήρε κανένα ριμπάουντ (0) ενώ έπαιξε 20 λεπτά, έχει συμβεί ξανά μια φορά πέρυσι με την Μπασκόνια που είχε παίξει 15 λεπτά περίπου, με την Ζαλγκίρις φέτος που έπαιξε 6 λεπτά δεν το λογαριάζω, όλα αυτά τα χρόνια πάντα μάζευε κάτι.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τετ Οκτ 30, 2024 9:55 am

Εγώ θα το θέσω αλλιώς, άσχετα με το πόσο καλός είναι, πόσο καλός θα γίνει ή θα μπορούσε να γίνει.

Μετά τον Γουόκαπ είναι ο 1ος που ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες του κόουτς. Προσπαθεί να παίξει το σύστημα και να μάθει τι πρέπει να κάνει και όπως κάθε νέος παίχτης στην ομάδα αυτό παίρνει χρόνο, αλλά όπως κάθε νέος παίχτης όταν προσπαθεί και μένει προσηλωμένος στο πλάνο αντί να πάει σε συνήθειες και πράγματα που του είναι πιο "εύκολα", κάποια στιγμή θα παίζει καταπληκτικά.

Αυτός είναι ο βασικός λόγος που μπορεί ο κόουτς και τον αφήνει τόση ώρα και τον κάνει και παράδειγμα. Όταν κοτζάμ Φουρνιε παίζει για το σύστημα, τελειώνει κάθε κουβέντα για τον οποιονδήποτε.

Έχω ξαναπεί την γνώμη μου, σιγά σιγά και μόλις είναι πιο σίγουρος για το τι είναι τι και ποιος είναι ποιος, μια χαρά άμυνα θα παίζει ο Φουρνιε εφόσον έχει διάθεση αλλά ας μην μπω στο τι μπορεί να δώσει ο Φουρνιε, επιμένω απλά στο παραπάνω επιχείρημα.

8
8 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 517
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τετ Οκτ 30, 2024 10:04 am

Από την στιγμή που ο Fournier απασχολεί τόσο την αντίπαλη άμυνα, ώστε να δεσμεύει έναν και δύο αμυντικούς, έχει δικαιολογήσει την παρουσία του στο παρκέ σε ένα 50-60% τουλάχιστον. Όλοι θα θέλαμε να ναι πιο εύστοχος (κι ο ίδιος σίγουρα), αλλά μόνο και μόνο οι χώροι που δημιουργεί είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Αν μπορέσει να αποκτήσει μία συνέπεια στο σκοράρισμα και να προσφέρει 12-15 πόντους χωρίς να παίρνει 20 προσπάθειες, θα είναι κομβικότατος. Ακόμα κι έτσι όμως παραμένει το καλύτερο μας guard, η σημαντικότερη απειλή για την αντίπαλη άμυνα. Αν επιστρέψει καλά ο Evans το ξανασυζητάμε. Προς το παρόν πάντως, ούτε ο Goss, ούτε ο Walkup, ούτε ο Vildoza, ούτε ο Dorsey θα μπορούσαν να δημιουργήσουν την φάση που βγαίνει το τρίποντο του Sasha που λήγει ουσιαστικά το ματς.

Όσον αφορά την άμυνα, αν εξαιρέσει κανείς την τρομακτική ολιγωρία στο τρίποντο του Hezonja, νομίζω είναι συμπαθητικός. Δεν είναι κιόλας ότι η υπόλοιπη ομάδα έσπαγε κόκκαλα αμυντικά μέχρι χθες, για να αποτελεί παραφωνία ο Γάλλος.

3
3 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τετ Οκτ 30, 2024 10:05 am

Ερώτηση, δεν είδα αν το γράψατε πιο πίσω.
Στην φάση που έκανε βήματα ο Ταβάρες και μετά του έκαναν φάουλ ενώ έβαζε το καλάθι (στο 3ο νομίζω), δεν έδωσε τα βήματα αλλά ούτε καλάθι και φάουλ! Έδωσαν φάουλ για 2 βολές χωρίς να έχουμε συμπληρώσει 5 ομαδικά! Κατάλαβε κανείς τι έγινε εκεί;

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1449
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Οκτ 30, 2024 10:07 am

Καλός είναι ο Φουρνιέ παιδιά. Αντιλαμβάνεται καλά το παιχνίδι. Απλά είναι άστοχος και παίρνει τραβηγμένα. Παλιότερα θα ήταν ο δικός μας Ναν, τώρα είναι σε χειρότερη φάση της καριέρας του από τον Κέντρικ. Λογικά αυτό θέλει και ο Μπαρτζώκας δηλαδή να παίρνει μερικές προσπάθειες τραβηγμένες παραπάνω μήπως και τον επαναφέρει. Τέτοιες προσπάθειες αν μπουν παίρνουν παιχνίδια..

0
SleeperMonk

senior
Reactions: 466

Τετ Οκτ 30, 2024 10:09 am

AlexD έγραψε:
Στην φάση που έκανε βήματα ο Ταβάρες και μετά του έκαναν φάουλ ενώ έβαζε το καλάθι (στο 3ο νομίζω), δεν έδωσε τα βήματα αλλά ούτε καλάθι και φάουλ! Έδωσαν φάουλ για 2 βολές χωρίς να έχουμε συμπληρώσει 5 ομαδικά! Κατάλαβε κανείς τι έγινε εκεί;
Μου έπεσαν τα μαλλιά στην φάση αυτή. Νομίζω κανείς δεν κατάλαβε και έχω την εντύπωση, στην ροή του αγώνα, οτι ο ένας ref έδωσε βήματα. Φαντάζομαι είναι άλλη μια μεσοβέζικη απόφαση. Τώρα τι εξήγησαν στις δύο ομάδες, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να το μάθουμε

1
1 Εικόνα
SleeperMonk

senior
Reactions: 466

Τετ Οκτ 30, 2024 10:19 am

Πάντως η παρουσία του Φουρνιέ αναδεικνύει το μειονέκτημα που είχαμε πέρσυ με τον Ησαια.

Αν θυμάστε, κλασική αντιμετώπιση στον Κάνααν ήταν να βγαίνουν 2 παίχτες πάνω του και λόγω ύψους και μέτριου χειρισμού να κατεφέρνουν να κόβουν την μοσιον ή να την καθυστερούν.

Όταν αντιμετωπίζουν έτσι τον Φουρνιέ, είτε επειδή έχει το ύψος, είτε επειδή έχει το court vision, είτε επειδή είναι καλύτερος χειριστής, δεν κολλάει την επίθεση. Μόλις βρει ρυθμό στο σουτ θα δούμε ωραία πράγματα.

Περσυ είχαμε Κάνααν, σκυλί του πολέμου και χεράς, αν και ασταθής έχει αντικατσαθεί απο τον Φουρνιέ που είναι πολύ πιο ολοκληρωμένος παίχτης. Ανεξάρτητα απο ονόματα, καριέρες κτλ αυτά είναι facts και μας ανεβάζει επίπεδο.

2
2 Εικόνα
redcard

junior
Reactions: 533
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Τετ Οκτ 30, 2024 10:38 am

Εγώ θα συνιστούσα υπομονή, η σαιζόν είναι τεράστια και το δείγμα αγώνων πολύ μικρό. Ειδικά για περιπτώσεις σαν τον Φουρνιε που ήρθε από άλλο πλανήτη κυριολεκτικα το δείγμα είναι πάρα πολύ μικρό και σημασία σ αυτή τη φάση έχει η διάθεση του να επανέλθει, να δουλέψει, να ενταχθεί, να πάρει πρωτοβουλίες και να κανει τα σωστα πραγματα στο γηπεδο οταν δε του βγαινουν τα σουτ και όχι να έχει την ευστοχία που περιμένουμε. Εφόσον γίνονται αυτά, τα ποσοστά θα ισορροπήσουν και αν δε ισορροπήσουν εδώ θα είμαστε να το δούμε στο τέλος της χρονιάς (και όχι τέλη Οκτώβρη).

Αλλά αν είναι να βγάζουμε συμπεράσματα από τα πρώτα 6 παιχνιδια, δεν ανησυχώ. Ο Μακισικ έγινε σουτερ του 55% στα τρίποντα και του 100% στις βολές οπότε είμαστε εντάξει.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
forest79

senior
Reactions: 301
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τετ Οκτ 30, 2024 10:50 am

SleeperMonk έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 10:09 am
AlexD έγραψε:
Μου έπεσαν τα μαλλιά στην φάση αυτή. Νομίζω κανείς δεν κατάλαβε και έχω την εντύπωση, στην ροή του αγώνα, οτι ο ένας ref έδωσε βήματα. Φαντάζομαι είναι άλλη μια μεσοβέζικη απόφαση. Τώρα τι εξήγησαν στις δύο ομάδες, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να το μάθουμε
Η φάση ήταν απλή ρε παιδιά ,έδωσαν το φάουλ στη προσπάθεια του αλλά δεν μέτρησαν το καλάθι γιατί υπέπεσε σε βήματα στο τέλος της φάσης.
Το φάουλ έγινε στο ξεκίνημα του μπασίματος το καλάθι το πέτυχε στο τέλος αφού υπέπεσε σε βηματα
Πολύ σωστή απόφαση και απλή
ΥΓ. Αλλά δεν πρέπει να γράφουμε για διαιτησία απ όσο γνωρίζω γιατί πολλές απορίες είχα και εγώ στο ντερμπι που δεν κατάλαβα αλλά το εσβησαν το ποστ μου :D

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”