Euroleague Round 6, Olympiacos Piraeus vs Real Madrid

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1438
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Οκτ 30, 2024 5:09 pm

Mathematician92 έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 4:47 pm
Dimmitz έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 4:20 pm
Παίδες τι συζητάμε; Διαβάστε τις δηλώσεις Μπαρτζώκα κι θα καταλάβετε…

"Θα σας πω κάτι προσωπικό. Ο Φουρνιέ πήρε στις 2 το βράδυ τον Χρήστο Παππά που έχει το κομμάτι της άμυνας για να μιλήσουν για ένα flare screen που κόλλησε χθες και συζήτησαν για αυτό και του 'στειλε και βίντεο. Ο Φουρνιέ ασχολείται με το μπάσκετ πολύ σοβαρά γιατί αγαπάει αυτό που κάνει. Επειδή με εντυπωσίασε ήθελα να σας το πω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίξει στον Ολυμπιακό γιατί έχει αυτήν την αντιμετώπιση για το άθλημα"

Τέτοια αντιμετώπιση στο άθλημα του μπάσκετ μόνο για τον Βασίλη είχα ξαναακούσει. Υπομονή λίγο καιρό ακόμα. :shot:
Είναι ωραίο να βλέπεις προπονητές να δηλώνουν δημόσια και ονομαστικά το θαυμασμό τους για τον τρόπο δουλειάς των αθλητών τους και δη αθλητών που έχουν το στάτους του ηγέτη σούπερσταρ και μπορούν να αποτελέσουν ζωντανό παράδειγμα για τους συμπαίκτες τους. Κάτι αντίστοιχο θυμάμαι για τον Ιωαννίδη που είχε να λέει για χρόνια για την επαγγελματική ενσυναίσθηση και τον διαμαντένιο χαρακτήρα του Έντι Τζόνσον κατά τη διάρκεια των προπονήσεων όπως και στη γενικότερη παρουσία του μέσα στην ομάδα. Δεν είναι καθόλου δεδομένο αυτό, π.χ. όλοι μιλάνε για το ατόφιο ταλέντο του Ρόι Τάρπλεϊ αλλά κανένας δεν βγήκε να του δώσει τα εύσημα για τις επαγγελματικές αρετές της συμπεριφοράς του, το αντίθετο θα έλεγα...

8
8 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 524

Τετ Οκτ 30, 2024 5:44 pm

SleeperMonk έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 10:09 am
AlexD έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 10:05 am
Ερώτηση, δεν είδα αν το γράψατε πιο πίσω.
Στην φάση που έκανε βήματα ο Ταβάρες και μετά του έκαναν φάουλ ενώ έβαζε το καλάθι (στο 3ο νομίζω), δεν έδωσε τα βήματα αλλά ούτε καλάθι και φάουλ! Έδωσαν φάουλ για 2 βολές χωρίς να έχουμε συμπληρώσει 5 ομαδικά! Κατάλαβε κανείς τι έγινε εκεί;
Μου έπεσαν τα μαλλιά στην φάση αυτή. Νομίζω κανείς δεν κατάλαβε και έχω την εντύπωση, στην ροή του αγώνα, οτι ο ένας ref έδωσε βήματα. Φαντάζομαι είναι άλλη μια μεσοβέζικη απόφαση. Τώρα τι εξήγησαν στις δύο ομάδες, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να το μάθουμε
Μη κανετε σα τον Καρυδα που δεν πολυαντιλαμβανεται καποιες φορες τι παιζει. Αυτο που ειπε ο Καουρης ειναι. Εγινε φαουλ στην προσπθεια για σουτ. Εξ ου και οι 2 βολες. Το καλαθι δε μετραει γιατι μετα το φαουλ εγιναν βηματα για να επιτευχθει.

Ακομη, η περιβοητη τεχνικη ποινη που εφαγε ο Πουαριε στο Εφες Μπαρτσα δεν ηταν γιατι επαιζε απεναντι στη Μπαρτσα οπως ειπε περιπεχτικα ο Γιαμπουσελι.
Εγινε γιατι μετα το καρφωμα, χτυπησε τη μπαλα μακρια για να μη φανε αιφνιδιασμο.
Παλια αν θυμαστε ηταν κλασσικη φαση οπου επαιρνες τεχνικη ποινη. Απλα οι παιχτες εχουν σταματησει να το κανουν εδω και καιρο. Το ξαναθυμηθηκε ο Πουαριε.
Τωρα ο εκφωνητης της Nova δεν καταλαβε τι εγινε γιατι δεν το ειδε καλα. Ετσι ειναι οταν δεν εισαι στο γηπεδο και εισαι στο στουντιο, συμβαινουν αυτα.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Τετ Οκτ 30, 2024 5:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1453
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Οκτ 30, 2024 5:45 pm

Ο Φουρνιέ είναι ο παίχτης κλειδί μαζί με τον Έβανς για μένα. Αν ο Έβανς είναι καλός και ο Φουρνιέ βρει κανονικά τα πατήματα του θα είμαστε τρομερά καλά στα γκαρντ. Να παίρνουμε και μερικά ποντάκια από Βιλντόζα και Ντόρσι. Το θέμα με τον Φουρνιέ τώρα είναι ότι μερικές φορές δείχνει κάποιο δισταγμό στην εκτέλεση σε προσπάθειες εκτός συστήματος που γίνονται ακόμα πιο δύσκολες στην εκτέλεση τους γιατί δείχνει κάποιο δισταγμό και διαλέγει κακό ταίμινγκ εκτέλεσης. Θέλει ο παίχτης να δείξει την αξία του και ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματα του. Θέλει να αποδείξει πράγματα.

0
SleeperMonk

senior
Reactions: 466

Τετ Οκτ 30, 2024 6:07 pm

qspock έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 5:44 pm
SleeperMonk έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 10:09 am

Μου έπεσαν τα μαλλιά στην φάση αυτή. Νομίζω κανείς δεν κατάλαβε και έχω την εντύπωση, στην ροή του αγώνα, οτι ο ένας ref έδωσε βήματα. Φαντάζομαι είναι άλλη μια μεσοβέζικη απόφαση. Τώρα τι εξήγησαν στις δύο ομάδες, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να το μάθουμε
Μη κανετε σα τον Καρυδα που δεν πολυαντιλαμβανεται καποιες φορες τι παιζει. Αυτο που ειπε ο Καουρης ειναι. Εγινε φαουλ στην προσπθεια για σουτ. Εξ ου και οι 2 βολες. Το καλαθι δε μετραει γιατι μετα το φαουλ εγιναν βηματα για να επιτευχθει.

Ακομη, η περιβοητη τεχνικη ποινη που εφαγε ο Πουαριε στο Εφες Μπαρτσα δεν ηταν γιατι επαιζε απεναντι στη Μπαρτσα οπως ειπε περιπεχτικα ο Γιαμπουσελι.
Εγινε γιατι μετα το καρφωμα, χτυπησε τη μπαλα μακρια για να μη φανε αιφνιδιασμο.
Παλια αν θυμαστε ηταν κλασσικη φαση οπου επαιρνες τεχνικη ποινη. Απλα οι παιχτες εχουν σταματησει να το κανουν εδω και καιρο. Το ξαναθυμηθηκε ο Πουαριε.
Τωρα ο εκφωνητης της Nova δεν καταλαβε τι εγινε γιατι δεν το ειδε καλα. Ετσι ειναι οταν δεν εισαι στο γηπεδο και εισαι στο στουντιο, συμβαινουν αυτα.
Το έβλεπα από euroleague TV και οι εκφωνητές απόρησαν και δεν εξήγησαν. Αλλά και αυτό που λες μου φαίνεται κάπως μεσοβεζικο crown.gif γενικά πάντως ήταν νορμάλ η διαιτησία

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τετ Οκτ 30, 2024 6:30 pm

Christofis έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 4:44 pm
AlexD έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 10:05 am
Ερώτηση, δεν είδα αν το γράψατε πιο πίσω.
Στην φάση που έκανε βήματα ο Ταβάρες και μετά του έκαναν φάουλ ενώ έβαζε το καλάθι (στο 3ο νομίζω), δεν έδωσε τα βήματα αλλά ούτε καλάθι και φάουλ! Έδωσαν φάουλ για 2 βολές χωρίς να έχουμε συμπληρώσει 5 ομαδικά! Κατάλαβε κανείς τι έγινε εκεί;
Δωσανε φαουλ στην κινηση προς το καλαθι αρα δυο βολες. Αν σουταρε στο δευτερο βημα θα ηταν καλαθι και φαουλ. Επειδη σουταρε στο τριτο βημα ειναι σαν να μην σουταρε καν αρα δεν μετραει το καλαθι.
Οκ έτσι το καταλαβαίνω. Και εγώ από Euroleague TV το είδα και απορούσαν, δεν μου πέρασε καν από το μυαλό η απλή αυτή εξήγηση.

Δεν ήταν μομφή για σφύριγμα κατά της ομάδας ή το οτιδήποτε επειδή ίσως είπαν κάτι οι εκφωνητές της nova, γνήσια δεν κατάλαβα τι έγινε και ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5644
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Οκτ 30, 2024 6:44 pm

τουλαχιστον εχουν κοψει τα πολυ σπαστικα με τα βαρ 2 ωρες..και η διατησια γενικα ειναι λιγο καλυτερη,τουλαχιστον στα δικα μας ματς.

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Τετ Οκτ 30, 2024 6:57 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 6:44 pm
τουλαχιστον εχουν κοψει τα πολυ σπαστικα με τα βαρ 2 ωρες..και η διατησια γενικα ειναι λιγο καλυτερη,τουλαχιστον στα δικα μας ματς.
Παντως αυτο το σπαστικο που τρεχουν αιφνιδιασμο και τους κανουν φαουλ και ξαφνικα την πετανε και καλα οτι θα σουταραν δε το εχουν κοψει ...

Και πλεον το κανουν ολοι

Εκανε ενα αστειο τετοιο ο Γιουλ χτες αλλα δεν επιασε ..μεχρι και ο ιδιος γελαγε

2
2 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Τετ Οκτ 30, 2024 7:01 pm

HackerBaby έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 5:08 pm
Γραφικές δηλώσεις Μπαρτζώκα καλό θα είναι τα εσωτερικά θέματα της ομάδας να μένουν στην ομάδα και τα άσχημα και τα ειπομενα για Φουρνιερ.

Λες και είναι ο μόνος παίκτης αυτού του επιπέδου και αυτών των χρημάτων που δείχνει ζήλο εάν είναι δυνατόν δηλαδή τί διαβάζουμε.
Αν το έλεγε άλλος θα ήταν Ουαου τι φοβερές δηλώσεις για να κερδίσει τον παικτη του….
Εάν ειναι δυνατόν τι σχολιάζουμε !(γιατι πάει κ έτσι)

7
7 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2044
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Οκτ 30, 2024 7:19 pm

ο Μπαρτζώκας ρωτήθηκε για τον Φουρνιέ ( βασικά του ζητήθηκε να σχολιάσει μια τοποθέτηση ) , απάντησε για τον Φουρνιέ.... Τόσο απλό, πάμε παρακάτω

Όσον αφορά την φάση με τα βήματα του Ταβαρες και το φάουλ, όπως ειπώθηκε και από άλλους ακόμα και στη euroleague tv δεν κατάλαβαν τι σφύριξαν οι διαιτητές, που γενικά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με Νοβα που είναι unwatchable . Συμβαίνει καμία φορά

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1074
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Τετ Οκτ 30, 2024 7:19 pm

HackerBaby έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 5:08 pm
Γραφικές δηλώσεις Μπαρτζώκα καλό θα είναι τα εσωτερικά θέματα της ομάδας να μένουν στην ομάδα και τα άσχημα και τα ειπομενα για Φουρνιερ.

Λες και είναι ο μόνος παίκτης αυτού του επιπέδου και αυτών των χρημάτων που δείχνει ζήλο εάν είναι δυνατόν δηλαδή τί διαβάζουμε.
Είδες τη συνέντευξη καθώς και τον λόγο που αναφέρθηκε αυτό, ή απλά σχολιάζεις έχοντας δει μόνο τον τίτλο χωρίς να έχεις context..;

1
1 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Christofis

euroleague
Reactions: 1169

Τετ Οκτ 30, 2024 7:23 pm

AlexD έγραψε:
Christofis έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 4:44 pm

Δωσανε φαουλ στην κινηση προς το καλαθι αρα δυο βολες. Αν σουταρε στο δευτερο βημα θα ηταν καλαθι και φαουλ. Επειδη σουταρε στο τριτο βημα ειναι σαν να μην σουταρε καν αρα δεν μετραει το καλαθι.
Οκ έτσι το καταλαβαίνω. Και εγώ από Euroleague TV το είδα και απορούσαν, δεν μου πέρασε καν από το μυαλό η απλή αυτή εξήγηση.

Δεν ήταν μομφή για σφύριγμα κατά της ομάδας ή το οτιδήποτε επειδή ίσως είπαν κάτι οι εκφωνητές της nova, γνήσια δεν κατάλαβα τι έγινε και ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Εγω εβλεπα euroleague tv απο το 2018 καθως ημουνα στο εξωτερικο και ηταν η ευκολη λυση. Μετα απο 6 αγωνιστικες και εκ των οποιων τα παιχνιδια της ομαδας μου την μια δεν την ειδα καν λογω συγκυριων, την αλλη ημουνα γηπεδο θα πω οτι σκεφτομαι σοβαρα να ξαναπληρωσω συνδρομη παρολο που το εχω το παμετο της cosmote με την Νοβα. Καποιες φορες θελω απλα να πεταξω το τηλεκοντρολ στη τηλεοραση απο αυτα που ακουω. Και στη eurolegue tv καποιες φορες καποιοι σχολιαστες ειναι οτι να ναι και ειναι και μεροληπτικοι και φαινεται αλλα τουλαχιστον δεν προσπαθουν να σου καψουν καθε εγκεφαλικο κυτταρο. Στη συγκεκριμενη φαση και τι δεν σκαρφιστηκανε να πουνε στη νοβα. Τελος παντων το μπασκετ ειναι δυσκολο αθλημα και πολυ περιπλοκο του. Οι κανονισμοι του ομως αν εισαι ενημερωμενος για τυχον αλλαγες ειναι απο τις πιο ξεκαθαρες και ευκολες αποφασεις καθως ειναι φτιαγμενοι με τετοιο τροπο στο να παρθου ευκολα οιναποφασεις καθως ενας αγωνας δεν θα τελειωνε ποτε.Το μοναδικο κακο οτι εφοσον σφυριχτει φαουλ αυτο δεν αλλαζει σαν αποφαση ακομη και αν το δουν στο ριπλει και οτι δεν τους δινετε η δυνατοτητα ναπανε στο ριπλει για καθε δυσκολη περιπτωση

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Τετ Οκτ 30, 2024 7:33 pm

Christofis έγραψε:
AlexD έγραψε:

Εγω εβλεπα euroleague tv απο το 2018 καθως ημουνα στο εξωτερικο και ηταν η ευκολη λυση. Μετα απο 6 αγωνιστικες και εκ των οποιων τα παιχνιδια της ομαδας μου την μια δεν την ειδα καν λογω συγκυριων, την αλλη ημουνα γηπεδο θα πω οτι σκεφτομαι σοβαρα να ξαναπληρωσω συνδρομη παρολο που το εχω το παμετο της cosmote με την Νοβα. Καποιες φορες θελω απλα να πεταξω το τηλεκοντρολ στη τηλεοραση απο αυτα που ακουω. Και στη eurolegue tv καποιες φορες καποιοι σχολιαστες ειναι οτι να ναι και ειναι και μεροληπτικοι και φαινεται αλλα τουλαχιστον δεν προσπαθουν να σου καψουν καθε εγκεφαλικο κυτταρο. Στη συγκεκριμενη φαση και τι δεν σκαρφιστηκανε να πουνε στη νοβα. Τελος παντων το μπασκετ ειναι δυσκολο αθλημα και πολυ περιπλοκο του. Οι κανονισμοι του ομως αν εισαι ενημερωμενος για τυχον αλλαγες ειναι απο τις πιο ξεκαθαρες και ευκολες αποφασεις καθως ειναι φτιαγμενοι με τετοιο τροπο στο να παρθου ευκολα οιναποφασεις καθως ενας αγωνας δεν θα τελειωνε ποτε.Το μοναδικο κακο οτι εφοσον σφυριχτει φαουλ αυτο δεν αλλαζει σαν αποφαση ακομη και αν το δουν στο ριπλει και οτι δεν τους δινετε η δυνατοτητα ναπανε στο ριπλει για καθε δυσκολη περιπτωση
Συμφωνω μαζι σου, ομως αυτο με το φαουλ ομως που δε γινεται να το παρουν πισω το θεωρω σωστο. Σκεψου ποσα challenge θα γινοντουσαν και ποσο θα καθηστερουσε ο αγωνας. Δεν ειναι οτι οι διαιτητες τα σφυριζουν σωστα τα φαουλ παντα αλλα οπως και να εχει το παιχνιδι πρεπει να ρεει

0
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Τετ Οκτ 30, 2024 7:45 pm

Πάντως για τον Ντορσι μην απορήσετε αν πάρει πολλά συμμετοχής με Μπαρτσα…

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1169

Τετ Οκτ 30, 2024 8:02 pm

slok έγραψε:
Τετ Οκτ 30, 2024 7:33 pm
Christofis έγραψε:

Συμφωνω μαζι σου, ομως αυτο με το φαουλ ομως που δε γινεται να το παρουν πισω το θεωρω σωστο. Σκεψου ποσα challenge θα γινοντουσαν και ποσο θα καθηστερουσε ο αγωνας. Δεν ειναι οτι οι διαιτητες τα σφυριζουν σωστα τα φαουλ παντα αλλα οπως και να εχει το παιχνιδι πρεπει να ρεει
Δεν ειπα οτι χρειαζεται να πηγαινουν σε καθε φαση και το ειπα και εγω οτι δεν θα τελειωνε ο αγωνας με τις τοσες διακοπες αλλα θα επρεπε να μπορουσε να γινει challenge και στο φαουλ και σε καποια κρισιμα σημεια να μπορουσε να γινει ελεγχος

0
yawn.brigade

junior
Reactions: 326

Τετ Οκτ 30, 2024 8:16 pm

έχει κάνει δουλίτσα το sdna, και καλημέρα να πει ο Μπαρτζώκας κάποια άτομα θα βρουν κάτι να τον κατηγορήσουν. από την άλλη αυτό έχει συμβάλλει και στο να έχει τόση στήριξη από τον κόσμο του Ολυμπιακού, οπότε όλα καλά.

5
5 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”