Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1927
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Νοέμ 11, 2024 12:45 pm

tarp7 έγραψε:
Δευ Νοέμ 11, 2024 11:48 am
golitog7 έγραψε:
Δευ Νοέμ 11, 2024 11:26 am
Συνμφωνώ με τους φίλους πιο πάνω για τους λόγους που δεν γεμίζει το ΣΕΦ και τα υπόλοιπα γήπεδα. Όμως θεωρώ ότι δεν είναι μόνο αυτοί. Για την ακρίβεια θεωρώ ότι άλλος είναι ο βασικός λόγος. Και εξηγούμαι:
Ζω και εγώ στο εξωτερικό όπως ο φίλος από το Λονδίνο και κάθε φορά που πηγαίνω γήπεδο (εν προκειμένω στην Bayern) είτε Euroleague είτε Bundesliga αναρωτιόμουν πως γίνεται η Μπαγερν να γεμίζει το γήπεδο ΠΑΝΤΑ! Ούτε μεγαλύτερο κοινό έχει ούτε καλύτερη ομάδα. Και δεν είναι ότι πάντα τα παιχνίδια τους έχουν σασπενς. Πολλώ δε μάλλον στη Γερμανία που το μπάσκετ είναι στην καλύτερη 4ο άθλημα (μετά το ποδόσφαιρο, χάντμπολ, βόλευ ίσως και Ice Hockey).
Νομίζω η απάντηση είναι απλή. Διότι πολύ απλά δεν γεμίζει με φίλους της Bayern (βασικά όχι μόνο ,με φίλους της Bayern). Το κοινό ανακυκλώνεται, δεν είναι κάθε φορά οι ίδιοι. Είναι και φίλοι άλλων ομάδων και άκυροι που δεν βλέπουν μόνο μπάσκετ. Έχω ακούσει απίστευτες στοιχομυθίες δίπλα μου στις κερκίδες. Μιλάμε να μην ξέρουν ούτε τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού. Ο αθλητισμός στο τοπ επίπεδο είναι φανταστικός, όποιο άθλημα και να παρακολουθήσεις. Πήγα τυχαία να δω ice hockey (δεν ξέρω ούτε τους κανόνες). Έπαθα απλά πλάκα, φανταστικό θέαμα. Ε οι ξένοι την έχουν καταλάβει τη φάση, είναι και πιο αθλητικοί εν γένει από εμάς και γεμίζουν όλα τα γήπεδα. Βάλε και το γεγονός ότι αισθάνονται 100% ασφάλεια (δεν του περνάει καν από το μυαλό ότι μπορεί να κινδυνέψουν επειδή απλά πάνε να δούνε ένα ματς μπάσκετ).
Άρα εν κατακλείδι για να γεμίσουν τα γήπεδα μας πρέπει οι αγώνες και τα γήπεδα να γίνουν πιο πολύ θέαμα και εμπειρία. Αυτό προυποθέτει καλύτερα γήπεδα και καλύτερο μάρκετινγκ και να πάρουμε τα αποτελέσματα λίγο πιο χαλαρά, τουλάχιστον της κανονικής διάρκειας. Στα play of θα γεμίσει έτσι κ αλλιώς μόνο από φανατικούς της ομάδας που είναι και λογικό.
Το Γερμανικό πρωτάθλημα μπάσκετ από ότι είχα δει είναι το δεύτερο σε μ.ο. εισιτήρια στην Ευρώπη μετά το Ισπανικό.
Δεν το γνωρίζω αλλά λογικό μου φαίνεται. Δεν έχω πάει ποτέ σε γήπεδο και να μην είναι γεμάτο ή σχεδόν γεμάτο.
Πάρτε για παράδειγμα το ποδόσφαιρο που είναι και το πρώτο άθλημα στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι η τρίτη εθνική στη Γερμανία (για να μην πω η τέταρτη) έχει μεγαλύτερη κατά μέσο όρο προσέλευση από την Α εθνική μας. Τι ψάχνεις να βρεις.

1
1 Εικόνα
N.I.2022

a1greece
Reactions: 323
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Δευ Νοέμ 11, 2024 12:54 pm

Ένας πολύ σημαντικός λόγος που ενώ έχουμε 7000 διαρκείας στο γήπεδο εκτός από τα ματς της Ευρωλίγκας και των ντέρμπυ η ομάδα να παίζει με 1000-2000 φιλάθλους είναι ότι δεν μπορείς να δώσεις το διαρκείας σου σε κάποιον φίλο όπως γινόταν παλιά όταν εσύ δεν μπορείς να πας.
Εγώ είχα διαρκείας για τέσσερα χρονιά δεν υπήρχε φορά που όταν δεν μπορούσαν να πάω στο ΣΕΦ να μην βρισκόταν κάποιος φίλος να του το δώσω και να πάει.
Φίλος μου τα τελευταία χρόνια έχει δυο διαρκείας για αυτόν και τον γιο του, πάντα όταν δεν μπορούσε πάντα κάποιος από την παρέα θα πήγαινε… τώρα ??

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Νοέμ 11, 2024 1:07 pm

karamelitsa έγραψε:
Δευ Νοέμ 11, 2024 11:40 am
Παιδιά στο γήπεδο πας να δεις και να στηρίξεις την ομάδα σου, ειδικά όταν είναι το επόμενο ματς μετά από ένα εμφατικό διπλό εναντίον του
Με λίγα λόγια δικαιολογίες μποροουμε να βρούμε άπειρες, που κάποιες έχουν και υπόσταση, άλλα η αλήθεια είναι μια, ο κόσμος δεν γουστάρει το μπάσκετ, είναι πανηγυρτζιδες και πάνε στο γήπεδο μόνο αν έχουμε καλή ομάδα και σε ντέρμπι.

Οπως λεει ο λαός μας ΄΄όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει''
Εντάξει αυτή είναι η μια ανάγνωση, προσωπικά βλέπω μπάσκετ γιατί μ' αρέσει και αυτό προϋποθέτει να υπάρχει και κάποιος ανταγωνισμός, εδώ που μένω θα πάω να δω και την τοπική ομάδα του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ γιατί είναι η ομάδα του χωριού και του μέρους που μένω, γιατί ξέρω αυτούς που παίζουν εκεί και μπορεί την προηγούμενη να πίναμε καφέ μαζί (και γιατί τα ματς στις τοπικές κατηγορίες έχουν τρελό χαβαλέ κατά διαστήματα), αλλά στην Αθήνα τον Ολυμπιακό θα πήγαινα να τον δω μόνο σε ωραία ματς, γία ποιον λόγο να πάω να κάνω τόσο δρόμο και να χάσω πόση ώρα για να δω έναν αγώνα που είναι προπόνηση; Και αν αγαπούσα το μπάσκετ τόσο στο κάτω κάτω θα πήγαινα να δω το Παγκράτι εκεί που έμενα.
Θέλω να πω αγαπέμε τις ομάδες μας σίγουρα, αλλά δεν είμαστε και όλοι τόσο δεμένοι με αυτές, έρχονται αυτοί στην δικιά μου δουλειά να με στηρίξουν;
Πάω στο γήπεδο (πήγαινα στον Ολυμπιακό παλιά) για να δω ωραίο θέαμα να περάσω καλά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ το μπάσκετ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1122
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Νοέμ 11, 2024 1:08 pm

golitog7 έγραψε:
Δευ Νοέμ 11, 2024 12:45 pm
tarp7 έγραψε:
Δευ Νοέμ 11, 2024 11:48 am

Το Γερμανικό πρωτάθλημα μπάσκετ από ότι είχα δει είναι το δεύτερο σε μ.ο. εισιτήρια στην Ευρώπη μετά το Ισπανικό.
Δεν το γνωρίζω αλλά λογικό μου φαίνεται. Δεν έχω πάει ποτέ σε γήπεδο και να μην είναι γεμάτο ή σχεδόν γεμάτο.
Πάρτε για παράδειγμα το ποδόσφαιρο που είναι και το πρώτο άθλημα στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι η τρίτη εθνική στη Γερμανία (για να μην πω η τέταρτη) έχει μεγαλύτερη κατά μέσο όρο προσέλευση από την Α εθνική μας. Τι ψάχνεις να βρεις.
Ισχυει, η τρίτη εθνική στην Γερμανία στην μπάλα είχε πέρυσι 9.639 ειτήρια ανά αγώνα μέσο όρο. Στην Ελληνική Superleague είχαμε πέρυσι 7.683!!! Και αυτό λόγω Playoffs, συνήθως το μέσο όρο στην Ελλάδα δεν ξεπερνάει τις 5.500!!

Στο Μπάσκετ δε, ομέσος όρος του Ελληνικού πρωταθλήματος δεν πρέπει να είναι πάνω 1.500!! Kαι αυτό λόγω των αρκετών ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναικός, αν αφαιρεθούν αυτά ο μέσος όρος δεν πρέπει να είναι πάνω από 800-900 άτομα ανά αγώνα!! Και μετά λέμα γιατί δεν επενδύουν οι ομάδες...αφού δεν πάει κανένας...με τέτοιο φαντασικό ρόστερ εμείς και εχτές το γήπεδο έμοιαζε λες και είναι και κεκλεισμένων των θυρών.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1122
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Νοέμ 11, 2024 1:16 pm

Conan1982 έγραψε:
Δευ Νοέμ 11, 2024 1:07 pm
karamelitsa έγραψε:
Δευ Νοέμ 11, 2024 11:40 am
Παιδιά στο γήπεδο πας να δεις και να στηρίξεις την ομάδα σου, ειδικά όταν είναι το επόμενο ματς μετά από ένα εμφατικό διπλό εναντίον του
Με λίγα λόγια δικαιολογίες μποροουμε να βρούμε άπειρες, που κάποιες έχουν και υπόσταση, άλλα η αλήθεια είναι μια, ο κόσμος δεν γουστάρει το μπάσκετ, είναι πανηγυρτζιδες και πάνε στο γήπεδο μόνο αν έχουμε καλή ομάδα και σε ντέρμπι.

Οπως λεει ο λαός μας ΄΄όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει''
Εντάξει αυτή είναι η μια ανάγνωση, προσωπικά βλέπω μπάσκετ γιατί μ' αρέσει και αυτό προϋποθέτει να υπάρχει και κάποιος ανταγωνισμός, εδώ που μένω θα πάω να δω και την τοπική ομάδα του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ γιατί είναι η ομάδα του χωριού και του μέρους που μένω, γιατί ξέρω αυτούς που παίζουν εκεί και μπορεί την προηγούμενη να πίναμε καφέ μαζί (και γιατί τα ματς στις τοπικές κατηγορίες έχουν τρελό χαβαλέ κατά διαστήματα), αλλά στην Αθήνα τον Ολυμπιακό θα πήγαινα να τον δω μόνο σε ωραία ματς, γία ποιον λόγο να πάω να κάνω τόσο δρόμο και να χάσω πόση ώρα για να δω έναν αγώνα που είναι προπόνηση; Και αν αγαπούσα το μπάσκετ τόσο στο κάτω κάτω θα πήγαινα να δω το Παγκράτι εκεί που έμενα.
Θέλω να πω αγαπέμε τις ομάδες μας σίγουρα, αλλά δεν είμαστε και όλοι τόσο δεμένοι με αυτές, έρχονται αυτοί στην δικιά μου δουλειά να με στηρίξουν;
Πάω στο γήπεδο (πήγαινα στον Ολυμπιακό παλιά) για να δω ωραίο θέαμα να περάσω καλά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ το μπάσκετ.
Πειραιάς, Κορυδαλός, Νίκαια, Κερατσίνι κλπ. είναι δίπλα στο Σεφ, με τα πόδια που λέει ο λόγος και με πληθυσμό κοντά 500.000 άτομα!! Μόνο από εκει να το πάρεις εύκολα το γήπεδο θα μπορούσε να έχει Minimum 5-6Κ σε κάθε αγώνα.

Για να στο πω αλλιώς στο Καραισκάκη αν έπαιζε Ολυμπιακός-Απόλλων κρύας Βρύσης Κυριακή μεσημέρι με χαλάζι και βροχές θα είχε το γήπεδο 10.000 κόσμο....

0
redcard

senior
Reactions: 839
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Δευ Νοέμ 11, 2024 3:23 pm

Τελειως ασχετο με τα προηγουμενα, απλα μου ηρθε σα σκεψη σημερα το πρωι.

Για τον παιχτη Πετρουσεφ (που τον θυμηθηκα) μπορει να εχουμε διαφωνιες ως προς την μπασκετικη αξια του, το potential του κλπ. κλπ. Εχω ομως μια αισθηση -χωρις να μπορω να αποδειξω το παραμικρό- οτι η φυγη του σαν να βοηθησε το κλιμα μεσα στην ομαδα, σαν να εφυγε απο εκει μεσα ενα "βαρος". Δεν ξερω αν εχω δικιο αλλα ο παιχτης μου εδινε την εντύπωση οτι, εχοντας μια εντελως προσωπικη ατζεντα, δεν μπορουσε να συντονιστει με τους υπολοιπους και ήταν μια εστια μουρμούρας.

Τωρα νιωθω οτι οι περισσοτεροι -αν οχι ολοι- ειναι στην ιδια σελιδα, οπως εχουμε μαθει τον Ολυμπιακο του Μπαρτζωκα τοσα χρονια.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Νοέμ 11, 2024 3:57 pm

redcard έγραψε:
Δευ Νοέμ 11, 2024 3:23 pm
Τελειως ασχετο με τα προηγουμενα, απλα μου ηρθε σα σκεψη σημερα το πρωι.

Για τον παιχτη Πετρουσεφ (που τον θυμηθηκα) μπορει να εχουμε διαφωνιες ως προς την μπασκετικη αξια του, το potential του κλπ. κλπ. Εχω ομως μια αισθηση -χωρις να μπορω να αποδειξω το παραμικρό- οτι η φυγη του σαν να βοηθησε το κλιμα μεσα στην ομαδα, σαν να εφυγε απο εκει μεσα ενα "βαρος". Δεν ξερω αν εχω δικιο αλλα ο παιχτης μου εδινε την εντύπωση οτι, εχοντας μια εντελως προσωπικη ατζεντα, δεν μπορουσε να συντονιστει με τους υπολοιπους και ήταν μια εστια μουρμούρας.

Τωρα νιωθω οτι οι περισσοτεροι -αν οχι ολοι- ειναι στην ιδια σελιδα, οπως εχουμε μαθει τον Ολυμπιακο του Μπαρτζωκα τοσα χρονια.
νταξει δεν εχει το ειδικο βαρος ο πετρουσεφ να επηρεασει καπως με την γκρινια του..αν γκρινιαζε κιολας..ασε που αν το εκανε ο παπ θα τον ειχε παρει με τις κλωτσιες..Αλλα οπως και να το κανουμε η φυγη του δημιουργησε καλυτερους ρολους..τωρα ξερεις βεζε πιτερς στο 4 και μιλου φαλ στο 5 με τον ραιτ να κανει τα ρεπα..Μετα αν μπει και ο εβανς(λενε οτι ξεκιναει προπονησεις με την ομαδα σε ενα μηνα) και ειναι καλα καποιος θα πρεπει να φυγει στα γκαρντ η τουλαχιστον να ειναι DNP στα περισσοτερα.

Η α1 δεν ειναι θελκτικο προιον πως να το κανουμε,ουτε προκειται να γινει αν δεν βρεθουν προεδροι να ριξουν λεφτα..Ο παο εχει παρει ευρωλιγκα και πρωταθλημα εχει γηπεδο στολιδι,εχει 10χιλ διαρκειας,δεν ασχολουνται με ποδοσφαιρο και παλι στην α1 αντε να μαζευουν διπλο κοσμο απο μας..και αυτοι 4-5χιλ μαζευουν με τις μικρες.Δηλαδη ακομα και το σεφ να φτιαξουμε παλι πανω απο 5χιλ δεν προκειται να πηγαινουν σε ματς προπονησεων.

Τα διαρκειας ειπανε οτι θα μπορεις να τα δανεισεις/πουλησεις..δεν ξερω αν ειναι σε ισχυ τωρα η θα ναι σε λιγο καιρο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1124

Δευ Νοέμ 11, 2024 5:38 pm

Συμφωνώ για τα περί αθλητικής παιδείας που ΔΕΝ έχουμε κλπ κλπ κλπ. , αλλά εμμένω και στην άποψη περί μη εμπορικότητας του πρωταθλήματος λόγω χαμηλού αγωνιστικού επιπέδου.

Για να κλείσω το off topic που μάλλον ανοίξαμε :D , θεωρώ ότι στο μακρινό παρελθόν του πολύ πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος υπήρχε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον και γεμάτα γήπεδα από τώρα.

0
redcard

senior
Reactions: 839
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Δευ Νοέμ 11, 2024 6:06 pm

shaq7 έγραψε:
νταξει δεν εχει το ειδικο βαρος ο πετρουσεφ να επηρεασει καπως με την γκρινια του..αν γκρινιαζε κιολας..ασε που αν το εκανε ο παπ θα τον ειχε παρει με τις κλωτσιες..Αλλα οπως και να το κανουμε η φυγη του δημιουργησε καλυτερους ρολους..τωρα ξερεις βεζε πιτερς στο 4 και μιλου φαλ στο 5 με τον ραιτ να κανει τα ρεπα..Μετα αν μπει και ο εβανς(λενε οτι ξεκιναει προπονησεις με την ομαδα σε ενα μηνα) και ειναι καλα καποιος θα πρεπει να φυγει στα γκαρντ η τουλαχιστον να ειναι DNP στα περισσοτερα.
Το προβλημα δεν ειναι οτι ειχε το ειδικο βαρος να μιρλιασει, το προβλημα ειναι οτι (μαλλον) νομιζε οτι το ειχε.

Γενικα εβγαζε μια παραξενη ενεργεια σε μενα που ειμαι εξωτερικος παρατηρητης αλλα ισως τον αδικω γιατι δεν ειμαι προφανως στα αποδυτηρια. Ο αλλος που μου φαινεται καπως μαγκωμενος ειναι ο Ταιλερ, και ελπιζω εκει οντως να κανω λαθος.

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 915

Δευ Νοέμ 11, 2024 6:37 pm

redcard έγραψε:
Δευ Νοέμ 11, 2024 6:06 pm
shaq7 έγραψε:
Το προβλημα δεν ειναι οτι ειχε το ειδικο βαρος να μιρλιασει, το προβλημα ειναι οτι (μαλλον) νομιζε οτι το ειχε.

Γενικα εβγαζε μια παραξενη ενεργεια σε μενα που ειμαι εξωτερικος παρατηρητης αλλα ισως τον αδικω γιατι δεν ειμαι προφανως στα αποδυτηρια. Ο αλλος που μου φαινεται καπως μαγκωμενος ειναι ο Ταιλερ, και ελπιζω εκει οντως να κανω λαθος.
Ο Τάιλερ δεν έχει βρει ακόμα ρόλο. Στην προηγούμενη του θητεία ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθετικών μας play από τις θέσεις των γκάρντ και η ομάδα δούλευε γι αυτόν. Πλέον, ο coach είχε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα να λύσει από το να κοιτάξει πως θα εντάξει τον Τάιλερ στην ομάδα και θα εκμεταλλευτεί τις επιθετικές του αρετές.

Μετά το ματς με ΠΑΟ κατάλαβα για πιο λόγο ο coach επιλέγει να πάει στο κλείσιμο των παιχνιδιών με Μακίσικ, Ουόκαπ και Γκός (πέρυσι), αλλά και γιατί επέλεξε να ξεκινήσει τον Βιλτόζα στο ντέρμπι: είναι όλοι πάρα πολύ καλοί αμυντικοί. Ο Μακίσικ παίρνει πολλά αμυντικά ριμπάουντ (που είχαμε πρόβλημα στην αρχή), ο Βιλτόζα πιέζει πολύ καλά πάνω στην μπάλα (το ίδιο και ο Γκός). Δυστυχώς, ο Ντόρσει είναι αμυντικά πολύ αδύναμος. Δεν μπορεί να παίξει άμυνα με αλλαγές όπως τα αλλά γκάρντ και να μαρκάρει από κοντά το αντίπαλο πεντάρι, δεν είναι καλός ούτε στην άμυνα πάνω στην μπάλα.

Επομένως, με αυτό το κριτήριο (την άμυνα) και επειδή επιθετικά δεν τον χρειάζεται τόσο όπως παλιά (γιατί έχει Φουρνιέ πλέον), μένει κάπως πίσω σε σχέση με τους άλλους.

Όσον αφορά τον Έβανς που αναφέρθηκε πιο πάνω, ακόμα και να γυρίσει σε 1.5 μήνα, προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και θα χρειαστεί καιρό να βρει τα πατήματα του. Ήδη έχουμε πλεόνασμα στα γκάρντ, για μένα αποκλείεται να αποτελεί φέτος factor για την ομάδα. Ο coach έχει δείξει ότι ακολουθεί μια συγκεκριμένη ιεραρχία, ακόμα και απόλυτα έτοιμος να είναι για να παίξει 15 λεπτά τον Φεβρουάριο, αποκλείεται να τον βάλει κατευθείαν μέσα. Γενικά, δεν πιστεύω ότι θα αφήσει έξω κάποιο απο τα γκάρντ (Γκός, Βιλτόζα) αν η ομάδα μέχρι τότε ρολάρει όπως τώρα. Τον Γκός τον πιστεύει πολύ ο coach. Τον θεωρεί υπερπολύτιμο για τα δύσκολα ματς. Τον Βιλτόζα σιγά σιγά τον εμπιστεύεται περισσότερο, τι θα του πει τον Φεβρουάριο; Ευχαριστούμε Λούκα για την συνεισφορά σου, άραξε στον πάγκο τώρα για να παίξει ο Έβανς που έχει να πιάσει μπάλα 8 μήνες;

Παιδιά πάρτε το απόφαση. Ο Έβανς θα παίζει στον χρόνο του Μήτρου Λογκ στην Α1 και στην Ευρωλίγκα του χρόνου, αν όλα πάνε καλά

0
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 795

Δευ Νοέμ 11, 2024 6:40 pm

ο Ντόρσεϊ όντως φαίνεται "αλλού", χωρίς ιδιαίτερη διάθεση κτλ και είναι και λογικό, είναι ο παίκτης που επηρεάζεται περισσότερο απ' όλους από την έλευση Φουρνιέ (γιατί ο Βιλντόζα μπορεί να παίξει και άσσος). δε τον αδικώ, στην τελική έφυγε από τη Φενέρ για να πάει κάπου καλύτερα.

ο Μπαρτζώκας πρόσφατα δήλωσε ότι έχει επιστρέψει πιο ώριμος αλλά δε ξέρω τι συνεπάγεται αυτό. μακάρι να έχει αποδεχτεί ότι έτσι θα πάει το πράγμα φέτος και ότι σε κάποιους αγώνες δε θα παίζει καθόλου, μένει να το δούμε. όταν παίζει πάντως παίζει πιο "μυαλωμένα" σε σχέση με την πρώτη του σεζόν οπότε ίσως αυτό να δείχνει ότι προσπαθεί να προσαρμοστεί στην καινούρια κατάσταση.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Νοέμ 11, 2024 6:50 pm

ο ντορσει πιθανοτατα να ειναι ξενερωμενος και ειναι λογικο..ηρθε για βασικος και στα μισα δεν παιζει,παντως οποτε μπαινει ειναι επαγγελματιας οπως και στις δηλωσεις του..Φαινεται οντως να εχει ωριμασει,βεβαια αν θα μεινει ετσι μεχρι τελους θα δειξει.

καλα αν ο εβανς μπει ιανουαριο οπως λενε και μαρτιο εχει φτασει σε επιπεδα περσινα θα παρει φανελα βασικου σπιτι..οχι ειναι τρελος ο μπαρτζωκας να χασει τιτλους μην στεναχωρησει καποιον..τον εβανς τον θες στο φ4 και στους τελικους..Ακομα και στο 70% ειναι καλυτερος απολα τα γκαρντ μας εκτος του φουρνιε.Αν παει τελεια η αποθεραπεια του θα ναι τρελο να μην ειναι βασικος ..Αν παει ετσι και ετσι και μεχρι μαρτιο δεν ειναι καλυτερος των αλλων τοτε ναι δεν βλεπω να διαδραματιζει σοβαρο ρολο φετος.

2
2 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 915

Δευ Νοέμ 11, 2024 7:40 pm

shaq7 έγραψε:
ο ντορσει πιθανοτατα να ειναι ξενερωμενος και ειναι λογικο..ηρθε για βασικος και στα μισα δεν παιζει,παντως οποτε μπαινει ειναι επαγγελματιας οπως και στις δηλωσεις του..Φαινεται οντως να εχει ωριμασει,βεβαια αν θα μεινει ετσι μεχρι τελους θα δειξει.

καλα αν ο εβανς μπει ιανουαριο οπως λενε και μαρτιο εχει φτασει σε επιπεδα περσινα θα παρει φανελα βασικου σπιτι..οχι ειναι τρελος ο μπαρτζωκας να χασει τιτλους μην στεναχωρησει καποιον..τον εβανς τον θες στο φ4 και στους τελικους..Ακομα και στο 70% ειναι καλυτερος απολα τα γκαρντ μας εκτος του φουρνιε.Αν παει τελεια η αποθεραπεια του θα ναι τρελο να μην ειναι βασικος ..Αν παει ετσι και ετσι και μεχρι μαρτιο δεν ειναι καλυτερος των αλλων τοτε ναι δεν βλεπω να διαδραματιζει σοβαρο ρολο φετος.
Αυτά που γράφεις είναι όνειρα θερινής νυκτός. Ακόμα και αν ο Έβανς επιστρέψει υγιής και βρει τα πατήματα του, έχει να παίξει μπάσκετ 8 μήνες και ταυτόχρονα έχει αλλάξει και περιβάλλον (ομάδα). Ήδη το πως θα γυρίσει είναι τεράστιο ερωτηματικό (btw η Βιλερμπάν πήρε παίκτη από NBA με τον ίδιο τραυματισμό του Έβανς και ήταν εκτός για δυο χρόνια).

Δεν είπα ότι θα το κάνει για να μην στεναχωρήσει τα αλλά γκάρντ, απλά εσύ συγκρίνεις τον υγιή Έβανς της Ζαλγκίρις με τα υπόλοιπα γκάρντ μας. Εγώ συγκρίνω τον Έβανς που έχει να πιάσει μπάλα 8 μήνες σε νέα ομάδα που ακολουθείται μια ιεραρχία, οι παλιοί παίκτες έχουν προτεραιότητα έναντι των νέων (βλ. Γκός σε σύγκριση με Βιλτόζα) και η ένταξη στην ομάδα νέου παίκτη είναι μια διεργασία που απαιτεί καιρό (βλ. Κάνααν, Πίτερς τις πρώτες χρονιές τους). Αν ο Γκός είναι υγιής και ο Βιλτόζα συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς βελτίωσης που μέχρι τον Φεβρουάριο θα έχει ανεβεί και άλλο σε απόδοση, δεν θα ρισκάρει να βάλει ένα ερωτηματικό τον Έβανς στην ομάδα και να χάσει κάποιον που έχει τραβήξει το κουπί μέχρι εκείνο το σημείο και νιώθει μέρος του συνόλου. Είναι λεπτές οι ισορροπίες.

Η πιθανότητα να του δώσει ρόλο ο Μπαρτζωκας φέτος είναι 0% και να ρισκάρει οποιαδήποτε υποτροπή. Επίσης, εάν η ομάδα βάζει 90αρες σε κάθε παιχνίδι και παίζει το μπάσκετ που είδαμε στις τελευταίες δυο αγωνιστικές, για πιο λόγο να βάλει μέσα τον Έβανς; Θεωρώ οτι οι ρόλοι παίζουν πολύ πιο σημαντικό ρόλο από τα πρόσωπα, ειδικά στην ομάδα του Μπαρτζώκα.

Δεν ξέρω τι ταινία επιστημονικής φαντασίας έχεις δει και πιστεύεις οτι ο Έβανς θα έχει ρόλο και θα παίξει και στο φίναλ φουρ.

0
SleeperMonk

senior
Reactions: 493

Δευ Νοέμ 11, 2024 8:17 pm

Το νέο της ημέρας είναι ότι ο Μπαρτζώκας ακολουθεί ιεραρχίες και παλιούς λες και είναι στρατός.

Τα κριτήρια του coach είναι μπασκετικά, ολα τα υπόλοιπα είναι φαντασιώσεις.

Σε σχέση με τον Κίναν, δεν θεωρώ ότι θα είναι φακτορ, αλλά αν ο coach τον δει ότι έχει επανέλθει απλα θα τον βάλει.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Νοέμ 11, 2024 9:41 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Νοέμ 11, 2024 7:40 pm
shaq7 έγραψε:

απλο ηταν αυτο που ειπα..Αν γυρισει καλα τοτε θα την παρει την ευκαιρια του το θεωρω δεδομενο,δεν αφηνεις ετσι τετοιον παικτη.Δεν ειπα καπου οτι ειναι σιγουρο οτι θα γυρισει και θα παιξει και στο φ4.

Παντως εδω μεσα εχουμε χειρουργο ιατρο που λεει οτι ειναι πολυ πιθανο να γυρισει καλα,η δικη σου η σιγουρια δεν ξερω απο που προκυπτει..

Αν γυρισει σε ενα μηνα στις προπονησεις εχει 5 μηνες μπροστα του,και ειναι ηδη στην ομαδα απο την προετοιμασια,ξερει τα συστηματα,παρακολουθει την ομαδα..μενει να βρει ρυθμο και να βρεθει μετα και με τους συμπαικτες του..Σε 15ματς ευρωλιγκας και αλλα τοσα πρωταθληματος μια χαρα γινεται.Περσι ηρθε ο ραιτ απο το γιουροκαπ και εγινε βασικος με το καλημερα,οπως και ο μακισικ παλιοτερα.

Δεν λεω οτι εχει τις περισσοτερες πιθανοτητες να πανε ολα τελεια,λεω οτι αν πανε τοτε δεν παιζει να μεινει απεξω για καποιον ιεραρχικο λογο..

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”