golitog7 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 22, 2024 10:58 am
Είσαι φουστανελάτος και μπράβο σου

Αν μη τι άλλο μπράβο σου για την υπομονή σου. Εγώ λίγο που είδα μου φάνηκε σα να βλέπω αγώνα τοπικού. Οι δε άγγλοι για τα πανηγύρια, σουτάρανε τρίποντα στον αιφνιδιασμό ενώ προηγούνταν και εμείς κυνηγάγαμε να τους κάνουμε φάουλ για να σταματήσουμε το ρολόι, Μιλάμε για σουρεάλ πράγματα.
Στα του ολυμπιακού εγώ θε΄λω να ευλογήσω τα γένια μου. Όταν οι περισσότεροι κράζανε ρτον Φουρνιέ είχα πει ότι παίκτης με τέτοιο οπλοστάσιο που ξέρει να πασάρει (γιατί η ικανότητα του στο διάβασμα και στην πάσα φάνηκε από το πρώτο ματς) δεν μαρκάρεται! Ορίστε κύριοι, πάρτε πράμα που σαλέυει. 9 ασσίστς ο monsieur και ειδικά τα δίδυμα Φουρνιέ-Μιλουτίνοφ και Φουρνιέ-Σάσα γίνονται σιγά σιγά ανάρπαστα. Θα τους χρειαστούμε πολύ στα πλέι οφ όταν σφίξουν τα γάλατα. Εκεί θα πάμε αναγκαστικά σε κάποια ματς σε παιχνίδι 2vs2. Μακάρι να μείνει υγιής.
Και κάτι τελευταίο για τον έτερο καπαδόκη του κραξίματος. Από την ώρα που γύρισε ο Γκος έχουμε 6/6. Τυχαίο θα είναι μάλλον
Εγώ ένα πράγμα είχα πει το καλοκαίρι, ότι δεν θα πω τίποτα για το Μακκίσικ γιατί κάθε χρονιά τον είχα στους προς αποχώρηση και βλέπουμε κάθε χρονιά πως κλείνει, οπότε την γλύτωσα φέτος! Για τον Γκος συμφωνώ, είναι λίγο αντιτουριστικός, δεν είναι ο στάρ αλλά ταιριάζει πολύ στην ομάδα.
Με την Εθνική τι να κάνω, έχω κόλλημα, δεν ήταν και τελείως άσχημο το παιχνίδι, μέχρι εκεί στος 40 κάτι πόντους που πάθαμε το κόλλημα κυκλοφορούσαμε την μπάλα, ελέγχαμε το ρυθμό, βάζαμε καλάθια, αλλά είναι δυστυχώς άπειρα τα παιδιά, για την Μ. Βρετανία επίσης ξέραμε πάνω κάτω τι στυλ να περιμένουμε και την σχέση τους με την τακτική.
AlexD έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 22, 2024 10:46 am
Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 22, 2024 10:38 am
λόγο της Εθνικής το είδα περιστασιακά οπότε δεν έχω να σχολιάσω αλλά θα πω ότι ωραία τα παιχνίδια με Μονακό και Παρτιζάν αλλά εμένα με ιντριγκάρει από τώρα το παιχνίδι με την Παρί.
Το λέω από τώρα σαν παλαβή πρόβλεψη μιας και το θέτεις, θα είναι η πιο εύκολη νίκη της χρονιάς και το χειρότερο ματς της Παρί. Θα τελειώσει το ματς και θα μιλάνε για χαστούκι από μεγάλη ομάδα Ευρωλίγκας που είχαν ανάγκη κτλ κτλ.
Ο Λο θα μας βάλει 32π που θα είναι περισσότεροι από όλους τους υπόλοιπους μαζί.
Λοιπόν, κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι, ότι θα πάμε θα τους κλειδώσουμε στην άμυνα και θα το πάρουμε εύκολα, απλώς ξέρεις, το περίμενε κι η Εφές και είδαμε τι έγινε.