Euroleague Round 11, Olympiacos Piraeus vs Baskonia

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1927
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Νοέμ 22, 2024 10:58 am

Conan1982 έγραψε:
Παρ Νοέμ 22, 2024 10:38 am
λόγο της Εθνικής το είδα περιστασιακά οπότε δεν έχω να σχολιάσω αλλά θα πω ότι ωραία τα παιχνίδια με Μονακό και Παρτιζάν αλλά εμένα με ιντριγκάρει από τώρα το παιχνίδι με την Παρί.
Είσαι φουστανελάτος και μπράβο σου :)
Αν μη τι άλλο μπράβο σου για την υπομονή σου. Εγώ λίγο που είδα μου φάνηκε σα να βλέπω αγώνα τοπικού. Οι δε άγγλοι για τα πανηγύρια, σουτάρανε τρίποντα στον αιφνιδιασμό ενώ προηγούνταν και εμείς κυνηγάγαμε να τους κάνουμε φάουλ για να σταματήσουμε το ρολόι, Μιλάμε για σουρεάλ πράγματα.

Στα του ολυμπιακού εγώ θε΄λω να ευλογήσω τα γένια μου. Όταν οι περισσότεροι κράζανε ρτον Φουρνιέ είχα πει ότι παίκτης με τέτοιο οπλοστάσιο που ξέρει να πασάρει (γιατί η ικανότητα του στο διάβασμα και στην πάσα φάνηκε από το πρώτο ματς) δεν μαρκάρεται! Ορίστε κύριοι, πάρτε πράμα που σαλέυει. 9 ασσίστς ο monsieur και ειδικά τα δίδυμα Φουρνιέ-Μιλουτίνοφ και Φουρνιέ-Σάσα γίνονται σιγά σιγά ανάρπαστα. Θα τους χρειαστούμε πολύ στα πλέι οφ όταν σφίξουν τα γάλατα. Εκεί θα πάμε αναγκαστικά σε κάποια ματς σε παιχνίδι 2vs2. Μακάρι να μείνει υγιής.
Και κάτι τελευταίο για τον έτερο καπαδόκη του κραξίματος. Από την ώρα που γύρισε ο Γκος έχουμε 6/6. Τυχαίο θα είναι μάλλον :D :D

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Νοέμ 22, 2024 11:04 am

Σοβαρή υπόθεση που αναπληρώνει/δίνει ανάσες στον Θωμά ο Γκος. Ανεκτίμητη συνεισφορά για την συνέχεια.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Παρ Νοέμ 22, 2024 11:29 am

Ο Γάλλος συνέχισε την... γαστρονομική συζήτηση στο twitter όπως μας έχει συνηθίσει από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα και τόνισε πως θα φάει σουβλάκι μέσα στις επόμενες ώρες. «Σίγουρα θα πάρω σουβλάκι στις επόμενες δύο μέρες»

Τόσο καιρό στην Ελλάδα και δεν έφαγε σουβλάκι; :welcome:

0
Άβαταρ μέλους
iron80

junior
Reactions: 148

Παρ Νοέμ 22, 2024 11:39 am

tarp7 έγραψε:
Παρ Νοέμ 22, 2024 11:29 am
Ο Γάλλος συνέχισε την... γαστρονομική συζήτηση στο twitter όπως μας έχει συνηθίσει από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα και τόνισε πως θα φάει σουβλάκι μέσα στις επόμενες ώρες. «Σίγουρα θα πάρω σουβλάκι στις επόμενες δύο μέρες»

Τόσο καιρό στην Ελλάδα και δεν έφαγε σουβλάκι; :welcome:
Στις πρώτες ημέρες του είχε φάει κάνοντας και ανάρτηση για το σουβλατζίδικο στον Νέο Κόσμο.
Δεν είναι κάνα κορόιδο :mutombo: :drunk: crown.gif

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2370
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Νοέμ 22, 2024 11:54 am

kite26 έγραψε:
Παρ Νοέμ 22, 2024 10:51 am
Φουρνιέ: «Σίγουρα θα πάρω σουβλάκι»

Ωχ ωχ ωχ! Ωχ ωχ ωχ!

Ήρεμα αδερφέ, πάνω που βρήκαμε τη φόρμα μας, είναι τίγκα στα λίπη τα σουβλάκια. Σούσι μόνο!
Καίει 5000 θερμίδες ξερω γω και θα πάρει 500 και κάτι έγινε :mrgreen:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Νοέμ 22, 2024 12:24 pm

golitog7 έγραψε:

Αν μη τι άλλο μπράβο σου για την υπομονή σου. Εγώ λίγο που είδα μου φάνηκε σα να βλέπω αγώνα τοπικού. Οι δε άγγλοι για τα πανηγύρια, σουτάρανε τρίποντα στον αιφνιδιασμό ενώ προηγούνταν και εμείς κυνηγάγαμε να τους κάνουμε φάουλ για να σταματήσουμε το ρολόι, Μιλάμε για σουρεάλ πράγματα.

Στα του ολυμπιακού εγώ θε΄λω να ευλογήσω τα γένια μου. Όταν οι περισσότεροι κράζανε ρτον Φουρνιέ είχα πει ότι παίκτης με τέτοιο οπλοστάσιο που ξέρει να πασάρει (γιατί η ικανότητα του στο διάβασμα και στην πάσα φάνηκε από το πρώτο ματς) δεν μαρκάρεται! Ορίστε κύριοι, πάρτε πράμα που σαλέυει. 9 ασσίστς ο monsieur και ειδικά τα δίδυμα Φουρνιέ-Μιλουτίνοφ και Φουρνιέ-Σάσα γίνονται σιγά σιγά ανάρπαστα. Θα τους χρειαστούμε πολύ στα πλέι οφ όταν σφίξουν τα γάλατα. Εκεί θα πάμε αναγκαστικά σε κάποια ματς σε παιχνίδι 2vs2. Μακάρι να μείνει υγιής.
Και κάτι τελευταίο για τον έτερο καπαδόκη του κραξίματος. Από την ώρα που γύρισε ο Γκος έχουμε 6/6. Τυχαίο θα είναι μάλλον :D :D
Εγώ ένα πράγμα είχα πει το καλοκαίρι, ότι δεν θα πω τίποτα για το Μακκίσικ γιατί κάθε χρονιά τον είχα στους προς αποχώρηση και βλέπουμε κάθε χρονιά πως κλείνει, οπότε την γλύτωσα φέτος! Για τον Γκος συμφωνώ, είναι λίγο αντιτουριστικός, δεν είναι ο στάρ αλλά ταιριάζει πολύ στην ομάδα.

Με την Εθνική τι να κάνω, έχω κόλλημα, δεν ήταν και τελείως άσχημο το παιχνίδι, μέχρι εκεί στος 40 κάτι πόντους που πάθαμε το κόλλημα κυκλοφορούσαμε την μπάλα, ελέγχαμε το ρυθμό, βάζαμε καλάθια, αλλά είναι δυστυχώς άπειρα τα παιδιά, για την Μ. Βρετανία επίσης ξέραμε πάνω κάτω τι στυλ να περιμένουμε και την σχέση τους με την τακτική.
AlexD έγραψε:
Παρ Νοέμ 22, 2024 10:46 am
Conan1982 έγραψε:
Παρ Νοέμ 22, 2024 10:38 am
λόγο της Εθνικής το είδα περιστασιακά οπότε δεν έχω να σχολιάσω αλλά θα πω ότι ωραία τα παιχνίδια με Μονακό και Παρτιζάν αλλά εμένα με ιντριγκάρει από τώρα το παιχνίδι με την Παρί.
Το λέω από τώρα σαν παλαβή πρόβλεψη μιας και το θέτεις, θα είναι η πιο εύκολη νίκη της χρονιάς και το χειρότερο ματς της Παρί. Θα τελειώσει το ματς και θα μιλάνε για χαστούκι από μεγάλη ομάδα Ευρωλίγκας που είχαν ανάγκη κτλ κτλ.

Ο Λο θα μας βάλει 32π που θα είναι περισσότεροι από όλους τους υπόλοιπους μαζί.
Λοιπόν, κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι, ότι θα πάμε θα τους κλειδώσουμε στην άμυνα και θα το πάρουμε εύκολα, απλώς ξέρεις, το περίμενε κι η Εφές και είδαμε τι έγινε.

1
1 Εικόνα
SleeperMonk

senior
Reactions: 493

Παρ Νοέμ 22, 2024 12:48 pm

Conan1982 έγραψε:
golitog7 έγραψε:

Εγώ ένα πράγμα είχα πει το καλοκαίρι, ότι δεν θα πω τίποτα για το Μακκίσικ γιατί κάθε χρονιά τον είχα στους προς αποχώρηση και βλέπουμε κάθε χρονιά πως κλείνει, οπότε την γλύτωσα φέτος! Για τον Γκος συμφωνώ, είναι λίγο αντιτουριστικός, δεν είναι ο στάρ αλλά ταιριάζει πολύ στην ομάδα.

Με την Εθνική τι να κάνω, έχω κόλλημα, δεν ήταν και τελείως άσχημο το παιχνίδι, μέχρι εκεί στος 40 κάτι πόντους που πάθαμε το κόλλημα κυκλοφορούσαμε την μπάλα, ελέγχαμε το ρυθμό, βάζαμε καλάθια, αλλά είναι δυστυχώς άπειρα τα παιδιά, για την Μ. Βρετανία επίσης ξέραμε πάνω κάτω τι στυλ να περιμένουμε και την σχέση τους με την τακτική.
AlexD έγραψε:
Παρ Νοέμ 22, 2024 10:46 am

Το λέω από τώρα σαν παλαβή πρόβλεψη μιας και το θέτεις, θα είναι η πιο εύκολη νίκη της χρονιάς και το χειρότερο ματς της Παρί. Θα τελειώσει το ματς και θα μιλάνε για χαστούκι από μεγάλη ομάδα Ευρωλίγκας που είχαν ανάγκη κτλ κτλ.

Ο Λο θα μας βάλει 32π που θα είναι περισσότεροι από όλους τους υπόλοιπους μαζί.
Λοιπόν, κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι, ότι θα πάμε θα τους κλειδώσουμε στην άμυνα και θα το πάρουμε εύκολα, απλώς ξέρεις, το περίμενε κι η Εφές και είδαμε τι έγινε.
Είδα σχεδόν όλο το Εφες - Παρί. Ήταν ψιλοdescent στην άμυνα η εφες, έπαιξαν αρκετά με αλλαγες πάνω στον σορτς και πήγαιναν κάτω απο το screen. Στην επίθεση, η εφες, ηταν τραγωδιά και στο 4ο ο Σορτς βρήκε τα midrange και τους τελείωσε. Στα μάτια μου ο Σορτς είναι ενας μικρός Ναν στο skillset, οπότε υποθέτω θα τους παίξουμε όπως παίζουμε το Ναν και σε σχέση με την Εφες ήμαστε πιο συμπαγής ομάδα πίσω.
Για να είμαι ειλικρινής ο Γουορντ μου φαίνεται κίνδυνος, σουτάρει, πιέζει, παίρνει ριμπαουντ. Αν δεν παρασυρθούμε και έχουμε καθαρό μυαλό θα νικήσουμε καθαρά

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1239

Παρ Νοέμ 22, 2024 1:15 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Πέμ Νοέμ 21, 2024 6:35 pm
δεν ξερω ρε γμτ κατι με τρωει με αυτο το παιχνιδι και δεν ειναι μονο για την απουσια του Σασα...πολυ φοβαμαι για πιθανη γκελα σημερα μακαρι να βγω ψευτης.
τσαμπα η ανησυχια μου καθαριστηκε πολυ πιο ευκολα απο οτι το περιμενα το παιχνιδι οχι γιατι η μπασκονια ειναι κακη ομαδα αλλα γιατι εμεις εμφανιστηκαμε τρομαρα αποτελεσματικοι... ειδα τη συνεντευξη τυπου του κοουτς και εμεινα στο σημειο οτι σκοραραν ολοι ,ειχαν ολοι τουλαχιστον μια ασσιστ κι ενα ριμπαουν ...η χαρα του καθε προπονητη ...κομμουνιστικο μπασκετ (ρε λες?)

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1767
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Νοέμ 22, 2024 1:17 pm

SleeperMonk έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

Είδα σχεδόν όλο το Εφες - Παρί. Ήταν ψιλοdescent στην άμυνα η εφες, έπαιξαν αρκετά με αλλαγες πάνω στον σορτς και πήγαιναν κάτω απο το screen. Στην επίθεση, η εφες, ηταν τραγωδιά και στο 4ο ο Σορτς βρήκε τα midrange και τους τελείωσε. Στα μάτια μου ο Σορτς είναι ενας μικρός Ναν στο skillset, οπότε υποθέτω θα τους παίξουμε όπως παίζουμε το Ναν και σε σχέση με την Εφες ήμαστε πιο συμπαγής ομάδα πίσω.
Για να είμαι ειλικρινής ο Γουορντ μου φαίνεται κίνδυνος, σουτάρει, πιέζει, παίρνει ριμπαουντ. Αν δεν παρασυρθούμε και έχουμε καθαρό μυαλό θα νικήσουμε καθαρά
H Eφες ηταν τραγωδια στην επιθεση κυριως γιατι η Παρι επαιξε τρομερη αμυνα, σε καποιες φασεις δε δαγκωνε, δεν μπορουσαν να πλησιασουν την ρακετα. Με την αθλητικοτητα που εχει στην περιφερεια η Παρι μπορει να βαλει πολυ δυσκολα σε μια ομαδα.

0
SleeperMonk

senior
Reactions: 493

Παρ Νοέμ 22, 2024 1:45 pm

j-kidd13 έγραψε:
Παρ Νοέμ 22, 2024 1:17 pm
SleeperMonk έγραψε:

H Eφες ηταν τραγωδια στην επιθεση κυριως γιατι η Παρι επαιξε τρομερη αμυνα, σε καποιες φασεις δε δαγκωνε, δεν μπορουσαν να πλησιασουν την ρακετα. Με την αθλητικοτητα που εχει στην περιφερεια η Παρι μπορει να βαλει πολυ δυσκολα σε μια ομαδα.
Προφανές είναι αυτό και οι άλλοι παίζουν, αλλά και η Εφες μου φάνηκε οτι πολλές φορές παρασυρονταν και έτρεχε στο transition σαν ακέφαλο κοτόπουλο και στο set επίσης ήταν πολύ αργή η κυκλοφορία της μπάλας, όταν πήγαινε στον Μπουμπουα κατέληγε 100% σε κακή επιλογή. Επίσης ήταν τραγωδια στο τέταρτο και ο ουτουρου, τον έσβησε στα ίσια ο hayes, τέσσερις φορές ξέρω γω.
Τεσπα, θεωρώ οτι θα τους νικήσουμε καθαρά και γενικά τους βλέπω στις θέσεις 3 έως 5.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Παρ Νοέμ 22, 2024 7:32 pm

Τα έχω δει όλα της Παρι και μου αρέσει πολύ πως παίζει, ενώ το ότι πήρε ροστερ Γιουροκαπ και με Λο/Χειζ/Γουαταρα μόνο με εμπειρία Ευρωλίγκας κάνει παπάδες είναι τρομερό επίτευγμα.

Απλώς πιστεύω ότι εμείς έχουμε όλα τα όπλα, την εμπειρία και τον χαρακτήρα να αντιμετωπίσουμε αυτό το πράγμα που κάνει. Να ελέγξουμε τον ρυθμό και να χτυπήσουμε στο σετ παιχνίδι το ότι δεν υπάρχει ψηλός στο ροστερ τους και μερικά άλλα.

Έμαθα σήμερα κάτι πολύ ωραίο, ίσως έχει γραφτεί και δεν το είδα. Ο διάδρομος λέει που είχαμε πάρει "δούλεψε", δηλαδή είχε το αποτέλεσμα που προσδοκούσε η ομάδα και έτσι ο Έβανς επιστρέφει πολύ πιο γρήγορα. Τον διάδρομο τώρα τον έχουν παραγγείλει και άλλες ομάδες. Άλλο ένα μπράβο στην ομάδα!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7265
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Νοέμ 22, 2024 8:08 pm

AlexD έγραψε:
Παρ Νοέμ 22, 2024 7:32 pm

Έμαθα σήμερα κάτι πολύ ωραίο, ίσως έχει γραφτεί και δεν το είδα. Ο διάδρομος λέει που είχαμε πάρει "δούλεψε", δηλαδή είχε το αποτέλεσμα που προσδοκούσε η ομάδα και έτσι ο Έβανς επιστρέφει πολύ πιο γρήγορα. Τον διάδρομο τώρα τον έχουν παραγγείλει και άλλες ομάδες. Άλλο ένα μπράβο στην ομάδα!
τωρα κατι μερες δεν τον πηρανε τον διαδρομο?λεγαν οτι ο εβανς θα ναι αυτος που θα τον εγκαινιασει αλλα τελικα τον βεζε ειδαμε.Εντωμεταξυ το χουν και φυσιοθεραπευτηρια αυτον τον διαδρομο δεν ειναι οτι ειναι κατι τοσο καινουριο η εξελιγμενο :lol:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3235
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Νοέμ 22, 2024 10:10 pm

και εχει και κανα 60-70 χιλιαρικα... που να ειχε τιποτα 2-3 εκατομμυρια, θα ακουγαμε για τον διαδρομο μεχρι το 2054

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7265
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Νοέμ 22, 2024 10:42 pm

στην ουσια ειναι μια πιο φτηνη λυση απο την πισινα..η ρεαλ πχ θυμαμαι ειχα δει οταν ειχε παθει χιαστους ο γιουλ τι εγκαταστασεις ειχε με διαδρομους και ποδηλατα μεσα σε πισινες με ρυθμιζομενο πατο κτλ..δεν ξερω βεβαια μηπως ηταν και για την ποδοσφαιρικη ομαδα..Η ζαλγκιρης επισης εχει τρομερο εξοπλισμο.. Ψιλο ακραιο να μην ειχαμε και εμεις ηδη μια παρομοια λυση με αυτον τον διαδρομο,τωρα μαλλον το κανανε θεμα να φανει οτι ριχνουμε λεφτα στο σεφ.Καπου πηρε το ματι μου οτι φτιαχνουμε και σαουνα και κρυοθεραπεια.

0
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1124

Σάβ Νοέμ 23, 2024 12:03 am

shaq7 έγραψε:
Παρ Νοέμ 22, 2024 10:42 pm
στην ουσια ειναι μια πιο φτηνη λυση απο την πισινα..η ρεαλ πχ θυμαμαι ειχα δει οταν ειχε παθει χιαστους ο γιουλ τι εγκαταστασεις ειχε με διαδρομους και ποδηλατα μεσα σε πισινες με ρυθμιζομενο πατο κτλ..δεν ξερω βεβαια μηπως ηταν και για την ποδοσφαιρικη ομαδα..Η ζαλγκιρης επισης εχει τρομερο εξοπλισμο.. Ψιλο ακραιο να μην ειχαμε και εμεις ηδη μια παρομοια λυση με αυτον τον διαδρομο,τωρα μαλλον το κανανε θεμα να φανει οτι ριχνουμε λεφτα στο σεφ.Καπου πηρε το ματι μου οτι φτιαχνουμε και σαουνα και κρυοθεραπεια.
Πολλάκις έχουμε σούρει τα εξ αμάξης (δικαίως) για το χάλι του ΣΕΦ , αλλά το γυμναστήριο στο οποίο αν δεν κάνω λάθος έγινε ανακίνηση το 21 και το οποίο έχει τιμήσει και ο Γιάννης
είναι σε πολύ καλό επίπεδο και πράγματι έχουν πέσει λεφτά.
Σίγουρα όταν γίνει και η αναμενόμενη παραχώρηση του γηπέδου θα υπάρξουν μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”