Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
forest79

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Δεκ 01, 2024 10:11 pm

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Δεκ 01, 2024 9:03 pm
forest79 έγραψε:
Κυρ Δεκ 01, 2024 8:57 pm
Ο Αταμαν ανάφερε ότι δεν ήταν απόφαση του προπονητικού επιτελείου -η απόφαση είναι με βάση τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας (βλ.Γιαννακοπουλος) ,μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε (πχ έξοδος ξενύχτι ή -ά η ανανέωση συμβολαιου ή αυτό που είδαμε την Παρασκευή να χάνει η ομάδα από τη Μονακό και ο Ιωάννης να δυσανασχετεί με την αλλαγή, να γελάει με καλάθια που φάγαμε και να φιλάει στο κεφάλι τον Σπανούλη που δεν είναι ο πιο αγαπητός στο ΟΑΚΑ) δεν νομίζω να θέλει και πολύ ο πρόεδρος ώστε να πάρει ανάποδες και να το βαπτίσουν σήμερα ως «εσωτερικός κανονισμός» πιθανόν αν κερδίζαμε τη Μονακό μην είχε πάρει και αυτή την έκταση το θέμα.
Εικάζω ότι ήθελε να περάσει και ένα σκληρό μήνυμα ο πρόεδρος στην ομάδα με αυτή τη κίνηση (τα γελάκια και τα παράπονα κομμένα εδώ )
Η ομαδα σήμερα παρόλο που δεν είδα τα φωτεινότερα πρόσωπα στο παρκέ (πιθανόν να έχει επηρεάσει όλη την ομάδα η τιμωρία του ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ) έπαιξε ΚΑΛΗ άμυνα και ήταν σοβαρός -ο Παναθηναϊκός οφείλει να γίνει πιο «σκληρός» και «πειθαρχημένος» στο παιχνίδι του.
ΥΓ.Ολα τα παραπάνω όσο αφορά τον ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ είναι δικιά μου εικασία καθώς πραγματικά δεν γνωρίζω τι έγινε ,αλλά από τη στιγμή που ανέφερε ο Αταμαν ότι δεν είναι προπονητική απόφαση (δεν έγινε κάτι ούτε στη προπόνηση ούτε με κάποιον συμπαίκτη του)
δεν υπαρχει περιπτωση να μην ρωτηθηκε η να μην συμφωνησε με την τιμωρια ο αταμαν
Προσωπικη μου εκτίμηση ότι ούτε ρωτήθηκε ούτε ίσως συμφώνησε αν τελικά ρωτήθηκε ο Αταμαν για Παπαπετρου.
Και στηρίζομαι αποκλειστικά στην δήλωση του Αταμαν «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ» , το είπε γι αυτό ακριβώς το λόγο!
Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα το δήλωνε απλά θα ανάφερε «λόγω εσωτερικού κανονισμού της ομάδας… κλπ»

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Δεκ 01, 2024 10:24 pm

Εγώ δεν πιστεύω ότι έγινε κάτι σοβαρό. Πιο πολύ ως ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν μου φαίνεται. Όλο κάτι τέτοια σκαρφίζεται ο τούρκος

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Κυρ Δεκ 01, 2024 11:45 pm

αν συνδυάσουμε τι είπε ο Λαλάκης για παίκτες που είναι ξενερωμένοι που δε παίζουν + τα γελάκια του Παπαπέτρου στον πάγκο νομίζω ότι πάνω κάτω μπορούμε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα για το τι συνέβη : γκρίνιαξε ο Παπ, έχασε ο Παναθηναϊκός από τη Μονακό, πήρε ανάποδες ο ντιπιτζί και τον έβαλε στον πάγο για λίγο καιρό μπας και λειτουργήσει ως ηλεκτροσόκ και για τους υπόλοιπους.

δεν είμαι ντετέκτιβ αλλά δε νομίζω να έχει γίνει κάτι σοβαρότερο από αυτό και δεν είναι ότι ο ντιπιτζί χρειάζεται και τρομερά σοβαρό λόγο για να κάνει κάτι τέτοιο. ίσως να του βγει κιόλας.

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Δεκ 02, 2024 12:19 am

εγω εμαθα οτι υπηρξε επεισοδιο μεταξυ Ναν και παπαπετρου αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει

Lapro13

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Δεκ 02, 2024 1:06 am

Αμα δειτε την στιγμη αλλαγης του Παπαπετρου τι ακολουθησε θα καταλαβετε.

Ολα τα αλλα ειναι μπαρουφες.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Δεκ 02, 2024 4:24 am

shaq7 έγραψε:
Κυρ Δεκ 01, 2024 9:35 pm
Απο ολυμπιακο ακκαουντ τουιτερ που το σδνα ισχυριζοταν οτι ειναι ο μπαφες η καποιος αλλος απο τον ολυμπιακο τεσπα βγηκε οτι ο παπ ζητησε να φυγει καποιο 3ρι για να παιζει..Λογικα παπατζα ειναι απλα το αναφερω σαν πληροφορια.
κανει τετοια πραγματα ο μπαφες?αποκλειεται :hoho:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Δεκ 02, 2024 4:26 am

Heisenberg έγραψε:
Δευ Δεκ 02, 2024 12:19 am
εγω εμαθα οτι υπηρξε επεισοδιο μεταξυ Ναν και παπαπετρου αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει
του εσπασε το σαγωνι οπως γραφουν?

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Δεκ 02, 2024 8:38 am

Πιστεύω ότι υπερεκτιμούμε 2 πράγματα στο μπάσκετ, το ένα είναι το καλό κλίμα και οι σχέσεις των παικτών μεταξύ τους και το άλλο είναι η δύναμη του....τάιμ άουτ να αλλάξει την ροή του αγώνα.

Και για τον Ολυμπιακό λέγανε για το καλό κλίμα και τελικά αποδείχτηκε ότι κάμποσοι παίκτες είχαν παράπονα ή ο Γκος που πάνω στα νεύρα του όρμησε στον κόουτς. Για την Εθνική θυμάμαι παλιότερα σχόλια για τεταμένες σχέσεις. Εμείς μαλώνουμε με άτομα από την δουλειά μας. Αν πήγε ο Παπαπέτρου και έσπασε το σαγώνι του άλλου είναι προφανώς διαφορετικό και σοβαρό αλλά δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο, πάντως το ότι ένας παίκτης έχει παράπονα ή δεν είναι ικανοποιημένος δεν σημαίνει και ότι η ομάδα είναι προς διάλυση γιατί τέτοια εικόνα μου έρχεται στο μυαλό. Σημασία έχει ο παίκτης που έχει δυσαρέσκεια να συνεχίσει να παίζει για την ομάδα, οι παίκτες που δεν τα πάνε καλά στην ώρα του αγώνα να το ξεχνάνε.
Και ο Αταμάν δεν είναι η πρώτη φορά που βγάζει στην φόρα παίκτες του, το έκανε συστηματικά και πέρυσι και είναι ο τρόπος του μάλλον να τους διαχειρίζεται και να τους φέρνει προ των ευθυνών τους.
Τώρα στα καλά καθούμενα να πάει η ομάδα να διώξει π.χ. Γιουρτσέβεν, Παπαπέτρου, Γκριγκόνις και δεν ξέρω ποιον άλλο δεν έχει την παραμικρή λογική εκτός αν έχουν βρει κιόλας κάποιους καλούς αντικαταστάτες.

N.I.2022

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Δευ Δεκ 02, 2024 1:24 pm

Ο Ναν και ο Παπαπέτρου είχαν και οι δυο τους διπλωθεί κανονικά για το παιχνίδι με το Μαρούσι.

ΟΚ πες ο Ναν ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και πήγε ο άνθρωπος στο νοσοκομείο (λογικό).

Ο Παπαπέτρου όμως βγήκε από την αποστολή πριν τον αγώνα με το Μαρούσι, έχοντας κατέβει στον αγώνα για να παίξει, άρα όλα τα σενάρια για καταστάσεις που ακολουθήσαν το ματς με την Μονακό δεν μπορει να ισχύουν.
Αν ηταν ετσι δεν θα είχε μπει καν στην αποστολή.

Συνδυάζοντας τα δυο γεγονότα ακούγετε πολύ λογικό η όλη η κατάσταση να αφορά περιστατικό στο ΟΑΚΑ μεταξύ Ναν :shot: Παπαπέτρου πριν τον αγώνα με το Μαρούσι.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Δεκ 02, 2024 4:07 pm

Ο Αταμάν έκανε δηλώσεις που ξεκαθαρίζουν το θέμα.
Δεν θέλουμε να χάνουμε κανέναν παίκτη, αλλά κάτι έχει κάνει λάθος. Είναι μια απόφαση δική μου και της ομάδας, από κοινού, να τον αφήσουμε εκτός να καταλάβει κάποια πράγματα. Δεν είναι μια απόφαση που την πήρε η ομάδα από μόνη της και εγώ δεν ήξερα. Την πήραμε μαζί αυτή την απόφαση.

Ο Ιωάννης είναι καλός τύπος, σπουδαίος παίκτης, μας βοήθησε πολύ πέρυσι, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι κάθε παίκτης πρέπει να παίζει για την ομάδα. Οπότε δεν πρέπει να σκέφτεται πόσα λεπτά παίζει και να κάνει παράπονα. Σε ένα παιχνίδι παίζεις 5 λεπτά σε ένα άλλο 35. Ο Ιωάννης είναι καλός τύπος, ίσως μπέρδεψε κάποια πράγματα. Θα μείνει εκτός για λίγο. Θα σκεφτούμε κάποια πράγματα με την ομάδα σε λίγο καιρό
https://www.sdna.gr/mpasket/1260326_ata ... i-na-kanei

Ξέρουμε ποια ότι έτσι κάνει ο Αταμάν αλλά είναι σπάνιο ομάδα να βγάζει έτσι παίκτη στη σέντρα ειδικά τον αρχηγό της.

Είμαι και περίεργος τι εννοεί ότι θα σκεφτούν κάποια πράγματα με την ομάδα σε λίγο καιρό.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Δεκ 02, 2024 5:44 pm

forest79 έγραψε:
Κυρ Δεκ 01, 2024 10:11 pm
τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Δεκ 01, 2024 9:03 pm

δεν υπαρχει περιπτωση να μην ρωτηθηκε η να μην συμφωνησε με την τιμωρια ο αταμαν
Προσωπικη μου εκτίμηση ότι ούτε ρωτήθηκε ούτε ίσως συμφώνησε αν τελικά ρωτήθηκε ο Αταμαν για Παπαπετρου.
Και στηρίζομαι αποκλειστικά στην δήλωση του Αταμαν «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ» , το είπε γι αυτό ακριβώς το λόγο!
Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα το δήλωνε απλά θα ανάφερε «λόγω εσωτερικού κανονισμού της ομάδας… κλπ»
Για τον Παπαπέτρου: «Δεν θέλουμε να χάνουμε κανέναν παίκτη, αλλά έχει γίνει μια παρανόηση στο ζήτημα. Είναι μια απόφαση δική μου και της ομάδας, από κοινού, να τον αφήσουμε εκτός για κάποιες ημέρες ώστε να καταλάβει κάποια πράγματα. Δεν είναι μια απόφαση που την πήρε η ομάδα από μόνη της και εγώ δεν ήξερα. Την πήραμε μαζί αυτή την απόφαση. Ο Ιωάννης είναι καλό παιδί, σπουδαίος παίκτης, μας βοήθησε πολύ πέρυσι να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Αλλά πρέπει να καταλάβει ότι το φετινό ρόστερ είναι διαφορετικό. Όλοι παίκτες πρέπει να παίζουν για την ομάδα και να μην σκέφτονται το πόσο παίζουν. Στο δικό μου σύστημα μπορεί μια μέρα ένας παίκτης να παίξει πέντε λεπτά και μια άλλη μέρα να παίξει 35. Οπότε δεν πρέπει να σκέφτεσαι πόσα λεπτά παίζεις. Πρέπει να παίζεις για την ομάδα ακόμη και όταν παίζεις πέντε λεπτά, χωρίς παράπονα. Ο Ιωάννης είναι καλό παιδί, ίσως μπέρδεψε κάποια πράγματα. Θα μείνει εκτός για λίγο διάστημα. Στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα επανεξετάσουμε την κατάσταση μαζί με το κλαμπ».

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Δεκ 02, 2024 5:49 pm

pan24 έγραψε:
Δεν θέλουμε να χάνουμε κανέναν παίκτη, αλλά κάτι έχει κάνει λάθος. Είναι μια απόφαση δική μου και της ομάδας, από κοινού, να τον αφήσουμε εκτός να καταλάβει κάποια πράγματα. Δεν είναι μια απόφαση που την πήρε η ομάδα από μόνη της και εγώ δεν ήξερα. Την πήραμε μαζί αυτή την απόφαση.

Ο Ιωάννης είναι καλός τύπος, σπουδαίος παίκτης, μας βοήθησε πολύ πέρυσι, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι κάθε παίκτης πρέπει να παίζει για την ομάδα. Οπότε δεν πρέπει να σκέφτεται πόσα λεπτά παίζει και να κάνει παράπονα. Σε ένα παιχνίδι παίζεις 5 λεπτά σε ένα άλλο 35. Ο Ιωάννης είναι καλός τύπος, ίσως μπέρδεψε κάποια πράγματα. Θα μείνει εκτός για λίγο. Θα σκεφτούμε κάποια πράγματα με την ομάδα σε λίγο καιρό

Ξέρουμε ποια ότι έτσι κάνει ο Αταμάν αλλά είναι σπάνιο ομάδα να βγάζει έτσι παίκτη στη σέντρα ειδικά τον αρχηγό της.

Είμαι και περίεργος τι εννοεί ότι θα σκεφτούν κάποια πράγματα με την ομάδα σε λίγο καιρό.
καλα ηταν αυτονοητο οτι συμφωνησε ο αταμαν και πιστευω οτι και αυτος θα το προτεινε να τιμωρηθει

τωρα δηλαδη τι επρεπε να κανουν ο αταμαν και η ομαδα?τα στραβα ματια?ειδικα σε κατι που ειδε ολος ο κοσμος στο γηπεδο?

N.I.2022

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Δευ Δεκ 02, 2024 6:17 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Δεκ 02, 2024 5:49 pm
pan24 έγραψε:

καλα ηταν αυτονοητο οτι συμφωνησε ο αταμαν και πιστευω οτι και αυτος θα το προτεινε να τιμωρηθει

τωρα δηλαδη τι επρεπε να κανουν ο αταμαν και η ομαδα?τα στραβα ματια?ειδικα σε κατι που ειδε ολος ο κοσμος στο γηπεδο?
Ο Κόσμος το είδε την Παρασκευή το βράδυ …αλλά Κυριακή απόγευμα ο Παπαπέτρου είχε δηλωθεί στην αποστολή!!!

Αυτό είναι που δεν μπορώ να καταλάβω και με κάνει να τα θεωρώ δικαιολογίες για κάτι πιο σοβαρό που έγινε πριν την έναρξή του αγώνα με το Μαρούσι, είναι γιατί ειχαν δήλωσαν κανονικά τον Παπαπέτρου για τον αγώνα με το Μαρούσι και είχε κατεβεί με την αποστολή για τον αγώνα!!

Δλδ έκανε μανούρα πριν τον αγώνα στα αποδυτήρια για τον χρόνο συμμέτοχης του, και ειδοποιήθηκε ο πρόεδρος που αποφάσισε να μείνει εκτός!! Ε δεν μου φαίνεστε λογικό βρε παιδιά!!

Γιατί και χτες ξεκάθαρα δήλωσε ο Αταμαν ότι δεν ήταν προπονητική η απόφαση να μείνει εκτός και σήμερα τα ανακατασκεύασε.

Κάτι δεν μας λένε και η δυσαρέσκεια του Ιωάννη είναι η εύκολη δικαιολογία … όχι ότι έχει σημασία φυσικά…

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Δεκ 02, 2024 6:28 pm

N.I.2022 έγραψε:
Δευ Δεκ 02, 2024 6:17 pm

Ο Κόσμος το είδε την Παρασκευή το βράδυ …αλλά Κυριακή απόγευμα ο Παπαπέτρου είχε δηλωθεί στην αποστολή!!!

Αυτό είναι που δεν μπορώ να καταλάβω και με κάνει να τα θεωρώ δικαιολογίες για κάτι πιο σοβαρό που έγινε πριν την έναρξή του αγώνα με το Μαρούσι, είναι γιατί ειχαν δήλωσαν κανονικά τον Παπαπέτρου για τον αγώνα με το Μαρούσι και είχε κατεβεί με την αποστολή για τον αγώνα!!

Δλδ έκανε μανούρα πριν τον αγώνα στα αποδυτήρια για τον χρόνο συμμέτοχης του, και ειδοποιήθηκε ο πρόεδρος που αποφάσισε να μείνει εκτός!! Ε δεν μου φαίνεστε λογικό βρε παιδιά!!

Γιατί και χτες ξεκάθαρα δήλωσε ο Αταμαν ότι δεν ήταν προπονητική η απόφαση να μείνει εκτός και σήμερα τα ανακατασκεύασε.

Κάτι δεν μας λένε και η δυσαρέσκεια του Ιωάννη είναι η εύκολη δικαιολογία … όχι ότι έχει σημασία φυσικά…
εχει διαδικασια η υποθεση να γινει η προταση τιμωριας να εγκριθει απτην διοικηση να συνεδριασει το πειθαρχικο να παρει αποφαση και να κοινοποιηθει
δεν ειμαστε συριζα να διαγραφουμε ετσι για πλακα καποιον :welcome:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Δεκ 02, 2024 7:38 pm

https://www.newsbomb.gr/sports/mpasket/ ... bartselona

Εδω παντως σε φωτο απο αρθρο που ανεβασε ο κουβοπουλος το ματι του ναν φαινεται μπαουλο ..μπορει να ετυχε ετσι οπως βγηκε η φωτο τι να πω.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”