Προσωπικη μου εκτίμηση ότι ούτε ρωτήθηκε ούτε ίσως συμφώνησε αν τελικά ρωτήθηκε ο Αταμαν για Παπαπετρου.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 01, 2024 9:03 pmδεν υπαρχει περιπτωση να μην ρωτηθηκε η να μην συμφωνησε με την τιμωρια ο αταμανforest79 έγραψε: ↑Κυρ Δεκ 01, 2024 8:57 pmΟ Αταμαν ανάφερε ότι δεν ήταν απόφαση του προπονητικού επιτελείου -η απόφαση είναι με βάση τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας (βλ.Γιαννακοπουλος) ,μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε (πχ έξοδος ξενύχτι ή -ά η ανανέωση συμβολαιου ή αυτό που είδαμε την Παρασκευή να χάνει η ομάδα από τη Μονακό και ο Ιωάννης να δυσανασχετεί με την αλλαγή, να γελάει με καλάθια που φάγαμε και να φιλάει στο κεφάλι τον Σπανούλη που δεν είναι ο πιο αγαπητός στο ΟΑΚΑ) δεν νομίζω να θέλει και πολύ ο πρόεδρος ώστε να πάρει ανάποδες και να το βαπτίσουν σήμερα ως «εσωτερικός κανονισμός» πιθανόν αν κερδίζαμε τη Μονακό μην είχε πάρει και αυτή την έκταση το θέμα.
Εικάζω ότι ήθελε να περάσει και ένα σκληρό μήνυμα ο πρόεδρος στην ομάδα με αυτή τη κίνηση (τα γελάκια και τα παράπονα κομμένα εδώ )
Η ομαδα σήμερα παρόλο που δεν είδα τα φωτεινότερα πρόσωπα στο παρκέ (πιθανόν να έχει επηρεάσει όλη την ομάδα η τιμωρία του ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ) έπαιξε ΚΑΛΗ άμυνα και ήταν σοβαρός -ο Παναθηναϊκός οφείλει να γίνει πιο «σκληρός» και «πειθαρχημένος» στο παιχνίδι του.
ΥΓ.Ολα τα παραπάνω όσο αφορά τον ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ είναι δικιά μου εικασία καθώς πραγματικά δεν γνωρίζω τι έγινε ,αλλά από τη στιγμή που ανέφερε ο Αταμαν ότι δεν είναι προπονητική απόφαση (δεν έγινε κάτι ούτε στη προπόνηση ούτε με κάποιον συμπαίκτη του)
Και στηρίζομαι αποκλειστικά στην δήλωση του Αταμαν «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ» , το είπε γι αυτό ακριβώς το λόγο!
Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα το δήλωνε απλά θα ανάφερε «λόγω εσωτερικού κανονισμού της ομάδας… κλπ»

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο