εφοσον δεχομαστε οτι ο μητογλου δεν μπορει στο 4 τοτε δεν χωραει στο 5 μαζι με παπαγιαννηJohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Δεκ 09, 2024 12:08 pm
Σαν 5αρι εγώ νομίζω πως ο Παπαγιάννης ειναι καλύτερος του Μήτογλου πάντως. Έχουν εξίσου καλό τρίποντο, απλά ο Παπα είναι και καλύτερος ριμπάουντερ και (κυρίως) ριμ προτεκτορ, που έχουμε και ανάγκη. Ο Ντίνος δυσκολεύεται πολύ ως σεντερ, προτιμάει να παίζει 4, αλλά δεν του το επιτρέπουν τα πόδια του.
Ο Γιουρτσεβεν μαρεσει σαν παίχτης, αλλά το λεγα από το καλοκαίρι πως είναι λάθος επιλογή εκ μέρους του Αταμαν, όταν ο βασικός σου σεντερ είναι ο Λεσσορ, να παίρνεις μπακαπ 5αρι με το ίδιο στυλ παιχνιδιού (επιθετικογενη με θέματα αμυντικά). Τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα αν είχαμε πάρει έναν Ιμπακα, έναν Καμποκλο, εναν Κεβαριους Χέιζ της Παρι, έστω και τον Ντανστον. Οποιοδήποτε από αυτούς θα μπορούσε να παίξει δίπλα στον Ντίνο για 15 λεπτά και έτσι ο Λεσσορ να έπαιζε μόνιμα δίπλα στον Χουαντσο.
Ο μόνος τρόπος να μείνει ο Γιουρτσεβεν το καλοκαίρι είναι να φύγει ο Λεσσορ και να έρθει κανας Τάις στη θέση του που είναι τοπ αμυντικός.
Συμφωνώ ότι στις θέσεις 3-4-5 ο Αταμαν θέλει εργάτες και οχι πριμαντόνες, οι σταρς του είναι τα γκαρντ. Ο κόουτς δικαιολογεί τη κακή άμυνα του Σλούκα, του Λορενζο, του Ναν, τη μέτρια άμυνα του Γκραντ, όμως αυτό δεν ισχύει για τον Οσμαν, τον Ντίνο και τα 5αρια. Για αυτό η επιλογη του Τσεντι ήταν κι αυτή λάθος το καλοκαίρι, κακώς αυτός ο παίχτης τρώει χρόνο από Παπαπετρου, Καλαϊτζάκη και δυνητικά και Γκριγκονις. Αν ήθελε ο κόουτς 3/4αρι ας επαιρνε τον Κολσον ή αυτόν με την αφάνα της Παρι που δαγκώνουν στα μετόπισθεν και έχουν και σουτ.
ΥΓ. Επειδή λέτε πολλοί για Μονεκε... δεν υπάρχει στο σύστημα του Αταμάν το 4αρι να θέλει τη μπάλα στα χέρια, ξεχάστε τον.
τωρα να παρουμε παπαγιαννη και να μεινει στο 4 ο μητο ειναι το χειροτερο σεναριο το πιο εφιαλτικο που μπορει να υπαρξει
ο γιουρτσεβεν εχει ηδη φυγει εκτος αν γινει κανα θαυμα,εχει αρχισει να δημιουργειται κλιμα ωστε να φαει αυτος την λεζα,κανεις δεν θα στεριωσει σε αυτην την θεση,αποτι εχω καταλαβει γιαυτο και δεν θελουν καλο ονομα εκει για να εχουν αναλωσιμους και να τους διωχνουν καθε καλοκαιρι