2. Τζοναθαν Μοτλευ: Ο παικτης που εχει τα χαρακτηριστικα που χρειαζεται η ομαδα, με εμπειρια σε τετοιο επιπεδο και σε ομαδα πρωταθλητισμου. Μειονεκτημα για μενα οτι πηγε στην Χαποελ που μου εδειξε μια ελλειψη κινητρου. Το ιδανικο φιτ για το τωρα.
3. Kyle Alrxander: Μακρυς, καλος αμυντικος, καλο επιθετικο παιχνιδι με μειονεκτημα η αναγκη προσαρμογης σε αυτο το επιπεδο. Καλη γενικα επιλογη για 3ος και εν δυμαμει δευτερος σεντερ.
4. Τρεβιον Γουιλιαμς: Εξαιρετικος Ριμπαουντερ, φανταστικος πασερ, πολυπλευρο επιθετικο παιχνιδι, Καλος αμυντικος( δεν ξερω που ειδατε οτι ειναι κακος αμυντικος) ισως οχι τοσο καλος rim protector. Η πιο μπαρτζωκικη λυση που εχει ακουστει. Αν βαλουμε και την ηλικια του μεσα και το ψηλο του μπασκετικο ΙQ ειναι οτι πιο κοντινο σε Φαλ για την εξυπηρετηση του motion επιθετικα υπαρχει διαθεσιμο στην αγορα. Αν θα τον επαιρνα, δεν θα ηταν η πρωτη μου επιλογη, αλλα για μενα πιστευω θα ειναι η τελικη επιλογη του κοουτς.
5. Ντοντα Χολ: Εμπειρια απο ψηλο επιπεδο, Φανταστικος Ριμ προτεκτορ, εξαιρετικος στο πικ εν ρολ, τον ξερουμε και μας ξερει. Αν και δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει ισως το καλυτερο φιτ απο ολους. Ηδη τον φανταζομαι να καρφωνει με μανια μετα απο πασες του Φουρνιε.
6. Νειτ Γουοτσον: Ο επομενος που θα λεμε καλα αυτος πως μας ξεγλυστρισε μεσα απο τα χερια. Μεγαλη παικτουρα και δεν θα με χαλουσε καθολου.
7. Καμπενγκελε: Με μυαλο στο κεφαλι του ειναι ψηλος για τοπ 8 ομαδας ευρωλιγκας ως 1ο-2ος . Τερας πραγματικο και δεν θα με χαλουσε καθολου αν καποιος μου εγγυοταν οταν θα ασχοληθει μονο με μπασκετ