Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Christofis

euroleague
Reactions: 1188
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Δεκ 11, 2024 5:12 pm

1. Bruno Fernando: Ο επομενος Πατρικ Γιανγκ της ευρωλιγκας. Ενα τερατακι που θα τρομοκρατησει τις ρακετες της Ευρωλιγκας. Μειονεκτημα η αναγκη για χρονο προσαρμογη. Το ιδανικο φιτ για το μελλον αλλα και εξαιρετικο φιτ για το τωρα.

2. Τζοναθαν Μοτλευ: Ο παικτης που εχει τα χαρακτηριστικα που χρειαζεται η ομαδα, με εμπειρια σε τετοιο επιπεδο και σε ομαδα πρωταθλητισμου. Μειονεκτημα για μενα οτι πηγε στην Χαποελ που μου εδειξε μια ελλειψη κινητρου. Το ιδανικο φιτ για το τωρα.

3. Kyle Alrxander: Μακρυς, καλος αμυντικος, καλο επιθετικο παιχνιδι με μειονεκτημα η αναγκη προσαρμογης σε αυτο το επιπεδο. Καλη γενικα επιλογη για 3ος και εν δυμαμει δευτερος σεντερ.

4. Τρεβιον Γουιλιαμς: Εξαιρετικος Ριμπαουντερ, φανταστικος πασερ, πολυπλευρο επιθετικο παιχνιδι, Καλος αμυντικος( δεν ξερω που ειδατε οτι ειναι κακος αμυντικος) ισως οχι τοσο καλος rim protector. Η πιο μπαρτζωκικη λυση που εχει ακουστει. Αν βαλουμε και την ηλικια του μεσα και το ψηλο του μπασκετικο ΙQ ειναι οτι πιο κοντινο σε Φαλ για την εξυπηρετηση του motion επιθετικα υπαρχει διαθεσιμο στην αγορα. Αν θα τον επαιρνα, δεν θα ηταν η πρωτη μου επιλογη, αλλα για μενα πιστευω θα ειναι η τελικη επιλογη του κοουτς.

5. Ντοντα Χολ: Εμπειρια απο ψηλο επιπεδο, Φανταστικος Ριμ προτεκτορ, εξαιρετικος στο πικ εν ρολ, τον ξερουμε και μας ξερει. Αν και δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει ισως το καλυτερο φιτ απο ολους. Ηδη τον φανταζομαι να καρφωνει με μανια μετα απο πασες του Φουρνιε.

6. Νειτ Γουοτσον: Ο επομενος που θα λεμε καλα αυτος πως μας ξεγλυστρισε μεσα απο τα χερια. Μεγαλη παικτουρα και δεν θα με χαλουσε καθολου.

7. Καμπενγκελε: Με μυαλο στο κεφαλι του ειναι ψηλος για τοπ 8 ομαδας ευρωλιγκας ως 1ο-2ος . Τερας πραγματικο και δεν θα με χαλουσε καθολου αν καποιος μου εγγυοταν οταν θα ασχοληθει μονο με μπασκετ

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 531
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Δεκ 11, 2024 5:16 pm

vulkanraven έγραψε:
Τετ Δεκ 11, 2024 4:40 pm
kein έγραψε:
Τετ Δεκ 11, 2024 4:35 pm

Για σωστές επιλογές όλα τα χρόνια στους ψήλους που διαλέγει αναφέρθηκα. Αν κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν θα δεις ότι το έχει με τους ψηλούς. Ενδεικτικά : Χαινς, Ράντολφ, Σίνγκλετον (και κλαβέρ νομίζω είχε στην κούμπαν) , είχε φέρει ακόμα, Ντάστον, Χάντερ, Μάρτιν, Μπιρτς, Ράητ κλπ κλπ ...
Τον Μπιρτς τον έφερε ο Σφαιροπουλος
Και τον Χαντερ τον εφερε κι εφυγε (ο Μπαρτζωκας) :hammer: :roofl:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 531

Τετ Δεκ 11, 2024 5:19 pm

Λοιπον:
Για δειτε τον Γουιλιαμς εδω:

https://www.sport24.gr/basket/olympiako ... 27107.html

Ο τυπος εχει πασα αλφαδι, πισω απο τη πλατη στο τριποντο, απο την μια ακρη του γηπεδου στην αλλη κλπ. ΒΛΕΠΕΙ γηπεδο οπως λιγοι ψηλοι!

Καλη επιλογη αν τα βρουνε στα λεφτα. Χαμηλο το buy out για Αλμπα, το κειμνο λεει για 150 με 200.
Λεει επισης πως ο παιχτης ετοιμαζεται να φυγει για τον Ολυμπιακο.

Αρα εκτος απροοπτου...

0
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 622
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Δεκ 11, 2024 5:22 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Δεκ 11, 2024 5:09 pm

δεν ψαχνουμε και κατι τρομερο..Ενα νταμαρι 2.08 αθλητικο να τρωει παιδακια και να ριχνει ταπες.Αυτος ο μωησης που εβαλα που εμεινε ελευθερος ειναι ακριβως αυτο,απλα δεν εχει καθολου εμπειρια.
Αυτό ακριβώς λέει η λογική , και αυτό πιστεύω κι εγώ, ωστόσο μάλλον ο μπαρτζώκας ψάχνει ψηλό με ιδιαίτερη έμφαση στην πάσα. Και για να πω την αλήθεια, του βγαζω το καπέλο στο θέμα αυτό, άρα θα κάτσω να δω την κρίση του, γιατί πάλι θα μας εκθέσει όλους εμάς τους "προπονητές" του φόρουμ !

1
1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5675
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Δεκ 11, 2024 5:31 pm

αυτος ο τρεβιον παντως θα παει σε αλλο λεβελ την μοσιον..μονο τον λουκ εχω δει να πασαρει ετσι απο ψηλους τα τελευταια χρονια.Και την κοιταει κιολας πολυ την πασα..Υποθετω δεν τον νοιαζει τον μπαρτζωκα που ολα τα γκαρντ θα συνεχισουν να μας ριχνουν 30ρες η που δεν θα κοβουμε αλευ ουπ ουτε με αιτηση..Ελπιζω μονο μην την φαμε παλι οπως με τον λουκα.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2787
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Δεκ 11, 2024 5:34 pm

Αν μπορούσε ο Ολυμπιακός να πάρει τον Μίτροβιτς από τον Ερυθρό Αστέρα θα ήταν τρομερό φιτ.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1034
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τετ Δεκ 11, 2024 5:36 pm

Christofis έγραψε:
Τετ Δεκ 11, 2024 5:12 pm
1. Bruno Fernando: Ο επομενος Πατρικ Γιανγκ της ευρωλιγκας. Ενα τερατακι που θα τρομοκρατησει τις ρακετες της Ευρωλιγκας. Μειονεκτημα η αναγκη για χρονο προσαρμογη. Το ιδανικο φιτ για το μελλον αλλα και εξαιρετικο φιτ για το τωρα.

2. Τζοναθαν Μοτλευ: Ο παικτης που εχει τα χαρακτηριστικα που χρειαζεται η ομαδα, με εμπειρια σε τετοιο επιπεδο και σε ομαδα πρωταθλητισμου. Μειονεκτημα για μενα οτι πηγε στην Χαποελ που μου εδειξε μια ελλειψη κινητρου. Το ιδανικο φιτ για το τωρα.

3. Kyle Alrxander: Μακρυς, καλος αμυντικος, καλο επιθετικο παιχνιδι με μειονεκτημα η αναγκη προσαρμογης σε αυτο το επιπεδο. Καλη γενικα επιλογη για 3ος και εν δυμαμει δευτερος σεντερ.

4. Τρεβιον Γουιλιαμς: Εξαιρετικος Ριμπαουντερ, φανταστικος πασερ, πολυπλευρο επιθετικο παιχνιδι, Καλος αμυντικος( δεν ξερω που ειδατε οτι ειναι κακος αμυντικος) ισως οχι τοσο καλος rim protector. Η πιο μπαρτζωκικη λυση που εχει ακουστει. Αν βαλουμε και την ηλικια του μεσα και το ψηλο του μπασκετικο ΙQ ειναι οτι πιο κοντινο σε Φαλ για την εξυπηρετηση του motion επιθετικα υπαρχει διαθεσιμο στην αγορα. Αν θα τον επαιρνα, δεν θα ηταν η πρωτη μου επιλογη, αλλα για μενα πιστευω θα ειναι η τελικη επιλογη του κοουτς.

5. Ντοντα Χολ: Εμπειρια απο ψηλο επιπεδο, Φανταστικος Ριμ προτεκτορ, εξαιρετικος στο πικ εν ρολ, τον ξερουμε και μας ξερει. Αν και δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει ισως το καλυτερο φιτ απο ολους. Ηδη τον φανταζομαι να καρφωνει με μανια μετα απο πασες του Φουρνιε.

6. Νειτ Γουοτσον: Ο επομενος που θα λεμε καλα αυτος πως μας ξεγλυστρισε μεσα απο τα χερια. Μεγαλη παικτουρα και δεν θα με χαλουσε καθολου.

7. Καμπενγκελε: Με μυαλο στο κεφαλι του ειναι ψηλος για τοπ 8 ομαδας ευρωλιγκας ως 1ο-2ος . Τερας πραγματικο και δεν θα με χαλουσε καθολου αν καποιος μου εγγυοταν οταν θα ασχοληθει μονο με μπασκετ
Φίλε τα έγραψες υπέροχα! Με βοήθησες πολύ να καταλάβω who is who.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 837

Τετ Δεκ 11, 2024 5:46 pm

Χαχαχαχα ποιος είναι αυτός που πήραμε από το πουθενά ; Το είχε γράψει κανείς ;

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3670
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Τετ Δεκ 11, 2024 5:46 pm

https://www.olympiacosbc.gr/el/news-el/ ... mensa.html

Θεικός Μπαρτζώκας μας έστειλε κουβά σε κάθε πρόταση που κάναμε :roofl: :roofl:

Εικόνα

7
5 Εικόνα 2 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5675
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Δεκ 11, 2024 5:47 pm

Νέιθαν Μενσά πηραμε τον ανακοινωσαν..τι ειναι αυτος παλι?

απο βιντεο που ειδα..ειναι 2.10 αφρικανος νταμαρι που πηδαει στον θεο..προσωπικα μου εσηκωθην :lol: εναν τετοιο θελαμε μπραβο μπαρτζω

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1188

Τετ Δεκ 11, 2024 5:54 pm

Πραγματικα δεν εχω ιδεα ποιος ειναι ο παικτης που πηραμε. Αν καποιος εχει εικονα ας μας ενημερωσει.

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1211
Προειδοποιήσεις: 2

shaq7 έγραψε:
Τον θυμαμαι λιγο στους χορνετς, αδυνατουλης και λιγο αργος στις κινησεις του μου ειχε φανει
Δεν θυμαμαι κατι παραπανω

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1647
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Η αντίδραση του μέσου οπαδού όταν διάβασε το όνομα του νέου μας σέντερ:

Εικόνα

7
7 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1447
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

qspock έγραψε:
Τετ Δεκ 11, 2024 5:19 pm
Λοιπον:
Για δειτε τον Γουιλιαμς εδω:

https://www.sport24.gr/basket/olympiako ... 27107.html

Ο τυπος εχει πασα αλφαδι, πισω απο τη πλατη στο τριποντο, απο την μια ακρη του γηπεδου στην αλλη κλπ. ΒΛΕΠΕΙ γηπεδο οπως λιγοι ψηλοι!

Καλη επιλογη αν τα βρουνε στα λεφτα. Χαμηλο το buy out για Αλμπα, το κειμνο λεει για 150 με 200.
Λεει επισης πως ο παιχτης ετοιμαζεται να φυγει για τον Ολυμπιακο.

Αρα εκτος απροοπτου...
Βλέπει γήπεδο και φαίνεται να έχει πολύ καλά χέρια. Με πάσες αλφαδιές μπορεί να κάνει μάγκες τον Βεζένκοφ, τον Παπ και τον Φουρνιέ στο off-ball παιχνίδι για κοψίματα στη ρακέτα ή για ελεύθερο σουτ μετά από σκριν. Αν είναι και καλός ριμπάουντερ θα γίνει πολύ χρήσιμος σε περίπτωση που επιλεγεί. Το footwork του επιθετικά μοιάζει σαν του Πρίντεζη, αμυντικά είναι στην καλύτερη average και ίσως να έχει θέματα με την άμυνα στο πικ εν ρολ ή στις αλλαγές, αλλά με το wingspan του μπορεί να φανεί εξαιρετικός στα hedge out. Δεν είναι καθόλου κακή περίπτωση αρκεί να ξέρει ο Μπαρτζώκας τι να τον κάνει.

edit: ΛΟΛ άκυρο, μας ξεπέρασαν οι εξελίξεις :sorry:

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος βήματα εκτός φάσης την Τετ Δεκ 11, 2024 5:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3670
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Τετ Δεκ 11, 2024 5:56 pm

shaq7 έγραψε:

απο βιντεο που ειδα..ειναι 2.10 αφρικανος νταμαρι που πηδαει στον θεο..προσωπικα μου εσηκωθην :lol: εναν τετοιο θελαμε μπραβο μπαρτζω
Στο βιντεάκι που είδα εγώ , παρατήρησα πολλά φλοτερ τύπου γκος! :roofl: Μακάρι να κάνει αυτά που είδες εσύ γιατί εγώ τρόμαξα χαχα

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”