Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2020

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Gkos

champion
Reactions: 482
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 07, 2020 2:22 am

storm2 έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2020 2:10 am

Οσον αφορα το Περιστερι ....
Πάντως για 2η σερί μερα η ομάδα των ΔΠ θα βρει αντίπαλο που επαιζε βράδυ και ντέρμπι .
Και αυτος ο ερμος ο Μαντζούκας πόσο θα αντεξει?

0
Spectator

a1greece
Reactions: 358
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Γκάλης -Pau
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας -Sheffield Hatters

Παρ Αύγ 07, 2020 5:08 am

Με βάση το IBG (2019) και κυρίως το Adidas NGT φαίνεται ότι λογικά θα αντέξει, ειδικά αν μπουν τα τρίποντα.
Ισως έχει κάποιες μικρο-δυσκολίες με τον Τολα ,όταν μπαίνει μέσα, όπως πάντα απέναντι σε αντιπάλους με μάκρος, αλλά και αυτό δεν το πολυπιστεύω. Τον Καλλιανιώτη θα προσπαθήσει να σπρώξει ο Κουρουπάκης :D
Αυτό που πρέπει να σκεφτεί σοβαρά και αυτός αλλά και οι προπονητές του είναι το αν έχει νόημα του χρόνου να πάρει ξανά μέρος σε αυτό το τουρνουά :dribble:

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Spectator την Παρ Αύγ 07, 2020 5:20 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Παρ Αύγ 07, 2020 5:12 am

Spectator έγραψε:
Με βάση το IBG (2019) και κυρίως το Adidas NGT φαίνεται ότι λογικά θα αντέξει .
Ισως έχει κάποιες μικρο-δυσκολίες με τον Τολα ,όταν μπαίνει μέσα, όπως πάντα απέναντι σε αντιπάλους με μάκρος, αλλά και αυτό δεν το πολυπιστεύω.
Αυτό που πρέπει να σκεφτεί σοβαρά και αυτός αλλά και οι προπονητές του είναι το αν έχει νόημα του χρόνου να πάρει ξανά μέρος σε αυτό το τουρνουά :dribble:
Υπαρχει ακομα μεγαλη πιθανοτητα αλλοι προπονητες να αποφασισουν του χρονου και οχι οι φετινοι :wink:

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hipster την Παρ Αύγ 07, 2020 5:24 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Αύγ 07, 2020 5:23 am

Gkos έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2020 2:22 am
storm2 έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2020 2:10 am

Οσον αφορα το Περιστερι ....
Πάντως για 2η σερί μερα η ομάδα των ΔΠ θα βρει αντίπαλο που επαιζε βράδυ και ντέρμπι .
Και αυτος ο ερμος ο Μαντζούκας πόσο θα αντεξει?
Στην πραγματικοτητα την εκανε πανω απο την μιση δουλεια. Δεν πιστευω πως και να χασει, που δεν θα χασει, σημερα απο το Περιστερι θα δουμε τριπλη ισοβαθμια. Αυτον που επρεπε να κερδισει τον κερδισε χθες.
Το βλεπω τεταρτο και καταιδρωμενο. το Περιστερι ... Ουτε Ολυμπιακο μπορει να κερδισει μ αυτους τους περιφεριακους. Συνεχιζω, ισως, να ρισκαρω λεγοντας πως απο σημερα κριθηκαν τα μεταλλια. Προμηθεας 4-5 νικες- Ολυμπιακος 4 -ΠΑΟΚ 3-Περιστερι 3 το πολυ 2 το πιθανοτερο.

1
1 Εικόνα
Spectator

a1greece

Παρ Αύγ 07, 2020 5:31 am

Hipster έγραψε:
Spectator έγραψε:

Θεωρητικόλογιες λόγω πρωινού ξυπνηματος :P
Υπαρχει ακομα μεγαλη πιθανοτητα αλλοι προπονητες να αποφασισουν του χρονου και οχι οι φετινοι :wink:
Δεν είμαι τόσο σίγουρος αν ήμουν στη θέση του, για το αν θα ήταν ,γενικως, καλή ιδέα μια τέτοια αλλαγή. Είδα και κάτι ψιλό τσακωμούς στο τέλος :D

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Παρ Αύγ 07, 2020 11:34 am

Spectator έγραψε:
Hipster έγραψε:

Δεν είμαι τόσο σίγουρος αν ήμουν στη θέση του, για το αν θα ήταν ,γενικως, καλή ιδέα μια τέτοια αλλαγή. Είδα και κάτι ψιλό τσακωμούς στο τέλος :D
Δεν μας πεφτει λογος εμας, ετσι δεν ειναι; Για το αν ειναι καλη ιδεα λεω.
Σιγουρος δεν ειμαι για τιποτα απ την αλλη, αλλα υπαρχουν πραγματα που ειναι γνωστα και αλλα που ειναι αγνωστα.
Τα γνωστα λοιπον, αυτο δειχνουν. Και να στο πω κι αλλιως, μπορει ακομα και αυτοι που τασκωνονται να μην τα ξερουν καν τα γνωστα.
Ειναι λιγο θλιβερο αυτο που λεω, αλλα ετσι ρολαρει το συστημα.... :hammer:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2627
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Αύγ 07, 2020 11:39 am

Hipster έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2020 11:34 am
Spectator έγραψε:

Δεν μας πεφτει λογος εμας, ετσι δεν ειναι; Για το αν ειναι καλη ιδεα λεω.
Σιγουρος δεν ειμαι για τιποτα απ την αλλη, αλλα υπαρχουν πραγματα που ειναι γνωστα και αλλα που ειναι αγνωστα.
Τα γνωστα λοιπον, αυτο δειχνουν. Και να στο πω κι αλλιως, μπορει ακομα και αυτοι που τασκωνονται να μην τα ξερουν καν τα γνωστα.
Ειναι λιγο θλιβερο αυτο που λεω, αλλα ετσι ρολαρει το συστημα.... :hammer:
Να κάνω μια μικρή παρέμβαση περί γνωστών κι αγνώστων, στον Προμηθέα λένε και επίσημα και ανεπίσημα ότι θα είναι μαζί τους και του χρόνου.
Θα μπορούσε να είναι για τα μάτια του κόσμου αλλά δεν μου φαίνεται για κάτι τέτοιο

Όχι ότι θα στενοχωριόντουσαν κιόλας αν έπαιρναν 200 χιλιάρικα(300 buy out αλλά οκ, ας πούμε θα τα έβρισκαν πιο κάτω) αλλά φαίνεται ότι ο μικρός θέλει για μια χρονιά ακόμα τουλάχιστον να μείνει. Σε 2 χρονάκια έχει δικαίωμα συμμετοχής στο draft και του έχουν υποσχεθεί ρόλο σε Α1 κυρίως(που και πέρσι έπαιζε 12') αλλά και Eurocup. Θέση στη 12αδα μάλλον θα έχει και ο Κουρουπάκης.
Αντίθετα ο Καφέζας θα είναι με τον Τρίτωνα στην Α2

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
BasketZilla

a1greece
Reactions: 96
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Mark Eaton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Αύγ 07, 2020 12:10 pm

Ο Προμηθέας δεν βλέπω πως μπορεί να χάσει από το Περιστέρι.

Το επίπεδο / ταβάνι των περισσότερων παιδιών στις 2 γενιές 2002 & 2003 είναι για Α1-Α2 και ανάμεσα τους έχουν τον Μαντζούκα που ξεχωρίζει σαν την μύγα μέσα στο γάλα :D

Το Περιστέρι που δεν έχει και κάνα τεσσάρι-τεσσάρι να στείλει πάνω του το κερδάει μόνος του. Αφού τα έβγαλε χαλαρά πέρα απέναντι στον Καραγιαννίδη , δεν βλέπω πως μπορεί κάποιος άλλος forward της τελικής φάσης να τον περιορίσει. Αν έχει μπενζίνα στο τεπόζιτο εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει ο Προμηθέας.

Χωρίς πάντως να θέλω να το γκαντεμέψω το παιδί μου φαίνεται να Χρυσικοπουλίζει λιγάκι. Για το επόμενο επίπεδο με τα 203-204 που είναι και χωρίς κάνα γαργαντουικό wingspan είναι λίγο tweener. Δηλαδής ούτε αρκετά γρήγορος-τεχνίτης-σουτέρης για τριάρι , ούτε αρκετά αψηλός και δυνατός για τεσσάρι. Αν έχει 2-3 εκατοστά ακόμη να ρίξει μπόι σίγουρις μπορεί να παίξει χαλαρά Ευρωλίγκα.

Και επειδής δεν έχουμε φέτος Φιμπέικες διοργανώσεις , ας ρίξω και μια (προσωπική) κλήση για την φετινή Εφήβων αν παίζαμε Γιουρομπάσκετ :

Νικολαίδης - Κοντούδης
Φίλλιος - Παπασαβόγλου - Βησσαρίου
Πράππας ή Παπαδημητρίου
Μαντζούκας - Καλόγηρος - Καραγιαννίδης
Τανούλης - Τσάμης - Κουρουπάκης

Και βλέποντας στα κιτάπια μου τους παίκτηδες που έχουμε στους 2002/2003 , έχει δίκιο ο φίλος Gkos
Δεν έχουμε σουτέρηδες :shot:
Ο Παπασαβογλου σουτερνει, ο Χαριτόγλου του ΜΠΑΟΚ σουτέρνει αλλά αθλητικά δεν, ο Βησσαρίου σουτέρνει αλλά δεν τα βάζει, o Τόλιας δεν έχω δει τι ψάρια πιάνει φέτος, μάλλον ο Μαντζούκας και ο Καλόγηρος θα ήταν οι καλύτεροι σουτέρηδες :shock:

Γενικά πάντως το επίπεδο των 2001-2002-2003 δεν είναι κακό. Οι 2000ροι ήταν απίστευτο χάλι και όπως την κόβω την δουλειά και οι 2004ροι είναι λιγάκι (εως πολύ) χαμηλοτάβανοι.

Υ.Γ. Ένα final-8 θα είχε πολύ περισσότερη πλάκα
Όποιος έχει καλύτερη εικόνα από εμένα για το πως είναι ο Πράππας φέτος , ας γράψει κάτι.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Sometimes I feel like a Slim Charles in a world full of Cheeses
Gkos

champion
Reactions: 482

Παρ Αύγ 07, 2020 12:27 pm

ΟΜG χαμός στα σχόλια ,ολοι περιμεναν να χάσει ο Ολυμπιακός για να εμφανιστούν!

Πάω σούπερ μάρκετ και επανέρχομαι!

0
Ummagumma

Reactions: 4

Παρ Αύγ 07, 2020 12:29 pm

BasketZilla έγραψε:

Και επειδής δεν έχουμε φέτος Φιμπέικες διοργανώσεις , ας ρίξω και μια (προσωπική) κλήση για την φετινή Εφήβων αν παίζαμε Γιουρομπάσκετ :

Νικολαίδης - Κοντούδης
Πράππας ή Παπαδημητρίου
Πράππας, Κοντούδης δεν εμφανίστηκαν καν στα πλει-οφ της ΕΣΚΑ

1
1 Εικόνα
Spectator

a1greece

Παρ Αύγ 07, 2020 12:31 pm

Πολλά ευχαριστώ προς Basketzilla ειδικά για τα ανθρωπομετρικά - αυτός είναι και εμένα ο φόβος μου μιας και σε αρκετούς φαίνεται σαν early bloomer :obey:

1
1 Εικόνα
Ummagumma

Παρ Αύγ 07, 2020 12:39 pm

Για τον Μαντζουκα να πω, πως καλο θα ταν να αφησει τα project για Α1 και ΝΒΑ και να παίξει κανα 2-3 χρόνια στην Α2 να δει πως ειναι το πραγματικο μπασκετ πρωτα.
Στο περσινό U16 γενικα δε μαγεψε... αργος κατω απο το καλαθι, οπου ή εχανε τη μπάλα ή εκανε βήματα και γενικα αστοχος απο το τριποντο.
θα πρεπει να δουλέψει σουτ και τριπλα, γιατι για 4αρι δεν ειναι σε ανδρικο επιπεδο ή αν παιξει 4αρι θα ναι για ενα επιπεδο Α2, Β Εθνικη

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
BasketZilla

a1greece
Reactions: 96
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Mark Eaton

Παρ Αύγ 07, 2020 1:03 pm

Ummagumma έγραψε:
BasketZilla έγραψε:

Νικολαίδης - Κοντούδης
Πράππας ή Παπαδημητρίου
Τον Κοντούδη τον είδα τελευταία φορά στο ANGT της Ευρωλίγκας τον Φεβρουάριο. Ήταν τραυματίας τώρα το καλοκαίρι ;
Τον Πράππα δε (το πιτσιρίκι έχει σωματικά τρελό prospect) έχω μια χρονιά και βάλε να τον δω. Έχει επανέλθει στα προ τραυματισμού επίπεδα ή ντζου ;

0
Sometimes I feel like a Slim Charles in a world full of Cheeses
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Παρ Αύγ 07, 2020 1:22 pm

Ummagumma έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2020 12:39 pm
Για τον Μαντζουκα να πω, πως καλο θα ταν να αφησει τα project για Α1 και ΝΒΑ και να παίξει κανα 2-3 χρόνια στην Α2 να δει πως ειναι το πραγματικο μπασκετ πρωτα.
Στο περσινό U16 γενικα δε μαγεψε... αργος κατω απο το καλαθι, οπου ή εχανε τη μπάλα ή εκανε βήματα και γενικα αστοχος απο το τριποντο.
θα πρεπει να δουλέψει σουτ και τριπλα, γιατι για 4αρι δεν ειναι σε ανδρικο επιπεδο ή αν παιξει 4αρι θα ναι για ενα επιπεδο Α2, Β Εθνικη
Νομίζω αυτή η νοοτροπία μας έχει πάει πίσω. Στο υψηλό επίπεδο πρέπει να μάθει, οχι στην Α2. Κανείς δε δουλεύει σουτ και ντριμπλες στα χωριά της Α2. Μόνο σκληρές άμυνες κι αγκωνιες. Ενα πρόγραμμα σαν του Προμηθέα τον βάζει ιδανικά στο υψηλότερο επίπεδο.

2
2 Εικόνα
Ummagumma

Παρ Αύγ 07, 2020 1:30 pm

BasketZilla έγραψε:
Παρ Αύγ 07, 2020 1:03 pm
Ummagumma έγραψε:

Τον Κοντούδη τον είδα τελευταία φορά στο ANGT της Ευρωλίγκας τον Φεβρουάριο. Ήταν τραυματίας τώρα το καλοκαίρι ;
Τον Πράππα δε (το πιτσιρίκι έχει σωματικά τρελό prospect) έχω μια χρονιά και βάλε να τον δω. Έχει επανέλθει στα προ τραυματισμού επίπεδα ή ντζου ;
Δε ξερω περισσοτερες λεπτομερειες απο εσενα, επειδη δεν τους εχουμε δει προσφατα μου εκανε εντυπωση που τους εβαλες δωδεκαδα
Ο Πραππας ειναι καλο προσπεκτ αλλα δεν εκανε και τη διαφορα, οποτε και παλι η θεση του θα παιζονταν εχω την εντυπωση

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Yποδομές Ενώσεων Αγοριών”