Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιαν 03, 2025 5:19 am

eddiedimitris έγραψε:
Πέμ Ιαν 02, 2025 10:27 pm
Πάντως αν όντως ο Μιλουτινοφ κάνει το δύσκολο η ψάχνεται αλλού νομίζω ότι με κοντά 2 μυρια μπορούμε να βρούμε Σέντερ που στο σύνολο της χρονιάς να προσφέρει πολύ περισσότερα...Γενικότερα η δήλωση δε μου άρεσε αλλά οκ...

Από κει και πέρα η ομάδα ακόμα και να επιστρέψει φουλ έτοιμος ο Έβανς θέλει ακόμα ένα ταλαντούχο επιθετικά Γκαρντ...Στη χειρότερη έναν τύπου Φραντζισκο αλλά ιδανικά καλύτερο πχ

1)Γουοκαπ-Έβανς-Βιλντοζα-Μητρου Λονγκ
2)Φουρνιε-Μαλεντον-Λαρυ
3)Μούσα-Παπανικολάου-Μακισικ
4)Βεζενκοφ-Μπονγκα
5)Φαλ-Νιμπο-Παπαγιαννης

Ρόστερ με δύναμη στα γκαρντ που είναι το βασικό συστατικό στο μπάσκετ και νομίζω χωρίς τρελή αύξηση μπατζετ ...Ο Παπαγιαννης νομίζω υπό συνθήκες θα μπορούσε να παίξει και στο 4
Παιδιά τα ροστερ που βάζετε ειναι μη ρεαλιστικά. Μπήκα στο τοπικ σας μετά από καιρό και όσα διαβάζω στις τελευταίες 2 σελίδες με κάνουν να νιώθω σαν να επιστρέψα στο φόρουμ το 2020 που ο καθένας έγραφε ότι ροστερ και παίχτη ήθελε χωρίς κανένα φίλτρο. Τέτοια συζήτηση δεν νομίζω πως έχει νόημα.

Ο Μαλεντον έχει ήδη κλείσει στη Ρεαλ, τον ξεχνάμε.
Παπαγιάννης δεν πάει πουθενά για 3ος σεντερ.
Νιμπο έχει συμβόλαιο με Αρμανι, δεν ξέρω αν σπάει.
Μπογκα γιατί να τον αφήσει ο Ζοτς?
Διώχνεις ΚΑΙ Πιτερς ΚΑΙ Πετρουσεφ για Μπογκα?

Ο Παπαγιάννης πάντως δεν είναι κακή ιδέα για ΟΣΦΠ αν και πιστεύω θα θέλει να τον κρατήσει ο Σπανουλης στη Μονακό (όπως και τον Καλαθη). Αν τον φέρετε αντι του Μιλουτινοφ πιστεύω έτσι θα χωράει και ο Πευρουσεφ. Από ακριβά συμβόλαια δεν νομίζω να προστεθεί πάνω απο ένα το καλοκαίρι, ας πουμε Μούσα. Άρα :

Γουοκαπ - Εβανς(1/2)
Φουρνιε(2/3) - Βιλντοζα(2/1)
Μουσα(3/2) - Παπ - Λαρεντζάκης(3/2)
Βεζενκοφ - Πιτερς(4/3)
Φαλ - Παπαγιάννης - Πετρουσεφ(5/4)

Αν ο Έβανς δεν ειναι καλά τοτε ίσως μείνει ο Γκος.
Ρόστερ με μόλις 7 ξένους.
Στους Έλληνες πλην των 5 που αναφέρω υπολογίστε και τον Μιτρου Λογκ +1 ακόμη συμπληρωματικό.

Ουσιαστικά έχω αλλάξει Μακισικ με Μουσα, Γκος με υγιή Έβανς, Μενσα με Πετρουσεφ και Μιλου με Παπατζον. Αναβάθμιση.

ΥΓ. Επειδή τι ανέφεραν κάποιοι άλλοι, ούτε ο Ρογκα, ούτε ο Παπι θα έρχονταν στον ΟΣΦΠ για να είναι το 3ο 3αρι της ομαδας, ούτε ο καλαθης για να είναι ο 3ος ασος.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3929
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιαν 03, 2025 5:57 am

JohnnyPao έγραψε:

Παιδιά τα ροστερ που βάζετε ειναι μη ρεαλιστικά. Μπήκα στο τοπικ σας μετά από καιρό και όσα διαβάζω στις τελευταίες 2 σελίδες με κάνουν να νιώθω σαν να επιστρέψα στο φόρουμ το 2020 που ο καθένας έγραφε ότι ροστερ και παίχτη ήθελε χωρίς κανένα φίλτρο. Τέτοια συζήτηση δεν νομίζω πως έχει νόημα.

Ο Παπαγιάννης πάντως δεν είναι κακή ιδέα για ΟΣΦΠ αν και πιστεύω θα θέλει να τον κρατήσει ο Σπανουλης στη Μονακό (όπως και τον Καλαθη). Αν τον φέρετε αντι του Μιλουτινοφ πιστεύω έτσι θα χωράει και ο Πευρουσεφ. Από ακριβά συμβόλαια δεν νομίζω να προστεθεί πάνω απο ένα το καλοκαίρι, ας πουμε Μούσα. Άρα :

Γουοκαπ - Εβανς(1/2)
Βεζενκοφ - Πιτερς(4/3)

Στους Έλληνες πλην των 5 που αναφέρω υπολογίστε και τον Μιτρου Λογκ +1 ακόμη συμπληρωματικό.

Ουσιαστικά έχω αλλάξει Μακισικ με Μουσα, Γκος με υγιή Έβανς, Μενσα με Πετρουσεφ και Μιλου με Παπατζον. Αναβάθμιση.

ΥΓ. Επειδή τι ανέφεραν κάποιοι άλλοι, ούτε ο Ρογκα, ούτε ο Παπι θα έρχονταν στον ΟΣΦΠ για να είναι το 3ο 3αρι της ομαδας, ούτε ο καλαθης για να είναι ο 3ος ασος.
ο παπαγιαννης δεν ερχεται για τριτος σεντερ,αλλα αντε πες οτι τον πειθεις να ερθει θα ζητησει 1.5+ χρονο
θα δωσεις τοσα λεφτα για τον 3ο σεντερ?χλωμο

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3329
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιαν 03, 2025 9:59 am

Τα ζητήματα που βλέπω εγώ είναι ότι αν ο Μιλού ή ο Φαλ περισσεύουν μια λόγο του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας ο Παπαγιάννης περισσεύει 2 γιατί απεχθάνεται και τις επαφές στην ρακέτα, και εμείς και ποστάρουμε για να σκοράρουμε έστω και όχι ως βασικό τρόπο επίθεσης αλλά και οι ψηλοί παίρνουν την μπάλα στο καλάθι για να την μοιράσουν.
Το άλλο ζήτημα είναι ότι όπως βλέπω και τις δηλώσεις του Πετρούσεφ κάνει τα πάντα για να μην τον καλέσουμε πίσω το καλοκαίρι και δεν πρόκειται να πάρουμε έναν παίκτη που δεν θέλει να παίξει για την ομάδα.
Ο Φαλ έχει συμβόλαιο άλλα 2 χρόνια με αποδοχές που δεν θα τις βρει αλλού, οπότε δεν κουνάει.
Άρα η μόνη ελπίδα (?), περίπτωση καλύτερα να αλλάξει κάτι στην θέση του ενός από τους 2 βασικούς σέντερ είναι να μην ανανεώσει ο Μιλού, σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να ψάξουμε παίκτη που να μπορεί να παίξει καλή άμυνα και να έχει αντίληψη του παιχνιδιού ώστε να μπορεί να μοιράζει την μπάλα.
Ο Μούσα είναι η άλλη προφανής επιλογή, εδώ προφανώς δεν υπάρχουν αντιρρήσεις αλλά αν θέλει να δοκιμάσει στο ΝΒΑ χλωμό το βλέπω και ας υπάρχουν όλες αυτές οι φήμες για εμάς.

Για τον Εβανς τώρα εγώ νομίζω πως βλέπουν στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να τον εντάξουν στην ομάδα (και μέσω των ομαδικών προπονήσεων) στο κενό διάστημα των παραθύρων, και αγωνιστικά στις 7 τελευταίες αγωνιστικές της Ευρωλίγκα. Με τον τρόπου που μιλάει ο Μπαρτζώκας γι' αυτόν νομίζω ότι τον πιστεύει για φέτος κιόλας.

Τώρα ο τρίτος σέντερ δεν είναι ουσιώδες, μπορεί να μείνει ο Μωϋσής αν το παιδί είναι καλά, ο Μενσά αν ανταποκριθεί ή να βρεθεί κάποιος άλλος
Στα γκαρντ με Έβανς, Γουοκάπ, Φουρνιέ, Βιλντόζα και τον Μούσα προφανώς ο Γκος περισσεύει.

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Παρ Ιαν 03, 2025 12:46 pm

Αρχικά τα ρόστερ τουλάχιστον που βάζω εγώ έχουν πιο πολύ την έννοια τι θα ήθελα προσπαθώντας να κρατάω ισσοροπιες στο κόστος...Πιο πολύ έτσι για την κουβέντα καταλαβαίνοντας ότι πιθανώς είναι ανέφικτο

Τον Παπαγιαννη τον έβαλα γιατί πιστεύω ότι μπορεί να καλύψει 4 και 5 αλλά και επειδή χρειαζόμαστε και κάνα Έλληνα...Δε θα έχουμε παίκτες να παίξουμε στο πρωτάθλημα

Γενικά το θέμα των Ελλήνων είναι πολύ σημαντικό...Πρέπει η διοίκηση κάτι να κάνει...Εκεί που πετάει κάτι εκατομμύρια από δω και κει ας θα διαθέσει χρήματα να στήσει μια καλή ακαδημία και με άτομα που θα μαζεύουν ότι πιθανό ταλέντο υπάρχει σε όλη την Ελλάδα...Αλλιώς δε ξέρω με ποιους Ελληνες θα παίζει η ομάδα πχ σε 4 χρόνια από τώρα

0
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 948
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Παρ Ιαν 03, 2025 12:55 pm

JohnnyPao έγραψε:
eddiedimitris έγραψε:
Πάντως αν όντως ο Μιλουτινοφ κάνει το δύσκολο η ψάχνεται αλλού νομίζω ότι με κοντά 2 μυρια μπορούμε να βρούμε Σέντερ που στο σύνολο της χρονιάς να προσφέρει πολύ περισσότερα...Γενικότερα η δήλωση δε μου άρεσε αλλά οκ...

Από κει και πέρα η ομάδα ακόμα και να επιστρέψει φουλ έτοιμος ο Έβανς θέλει ακόμα ένα ταλαντούχο επιθετικά Γκαρντ...Στη χειρότερη έναν τύπου Φραντζισκο αλλά ιδανικά καλύτερο πχ

2)Φουρνιε-Μαλεντον-Λαρυ
4)Βεζενκοφ-Μπονγκα
5)Φαλ-Νιμπο-Παπαγιαννης

Ρόστερ με δύναμη στα γκαρντ που είναι το βασικό συστατικό στο μπάσκετ και νομίζω χωρίς τρελή αύξηση μπατζετ ...Ο Παπαγιαννης νομίζω υπό συνθήκες θα μπορούσε να παίξει και στο 4

Γουοκαπ - Εβανς(1/2)
Βεζενκοφ - Πιτερς(4/3)

O Πετρουσεφ θέλει κι αυτος πολύ χρόνο, δεν νομίζω ότι χωράει στον ολυμπιακο όσο θα υπάρχει Βεζενκοφ

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 947

Παρ Ιαν 03, 2025 1:10 pm

eddiedimitris έγραψε:

2)Φουρνιε-Μαλεντον-Λαρυ
4)Βεζενκοφ-Μπονγκα
5)Φαλ-Νιμπο-Παπαγιαννης

πιστευω οτι η δηλωση του μιλου πιο πολυ κολλαγε στον τροπο χρησιμοποιησης και αξιοποιησης του παρα στο οικονομικο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3329
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Ιαν 03, 2025 1:11 pm

eddiedimitris έγραψε:
.Εκεί που πετάει κάτι εκατομμύρια από δω και κει ας θα διαθέσει χρήματα να στήσει μια καλή ακαδημία και με άτομα που θα μαζεύουν ότι πιθανό ταλέντο υπάρχει σε όλη την Ελλάδα...Αλλιώς δε ξέρω με ποιους Ελληνες θα παίζει η ομάδα πχ σε 4 χρόνια από τώρα
Βασικά ακριβώς το αντίθετο πρέπει να κάνει/ουν οι 2 ομάδες. Να καταλήξουν π.χ. σε μια συμφωνία ότι δεν θα παίρνουν κανέναν παίκτη κάτω των 23 ετών στις 2 ομάδες, να αφήσουν τα παιδιά να παλέψουν, να παίξουν και να εξελιχθούν. Η συμφωνία βέβαια θα πάει άπατη στον πρώτο "Έλληνα-Ντόνσιτς" που θα εμφανιστεί.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece

Παρ Ιαν 03, 2025 2:12 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Ιαν 03, 2025 1:11 pm
eddiedimitris έγραψε:
.Εκεί που πετάει κάτι εκατομμύρια από δω και κει ας θα διαθέσει χρήματα να στήσει μια καλή ακαδημία και με άτομα που θα μαζεύουν ότι πιθανό ταλέντο υπάρχει σε όλη την Ελλάδα...Αλλιώς δε ξέρω με ποιους Ελληνες θα παίζει η ομάδα πχ σε 4 χρόνια από τώρα
Βασικά ακριβώς το αντίθετο πρέπει να κάνει/ουν οι 2 ομάδες. Να καταλήξουν π.χ. σε μια συμφωνία ότι δεν θα παίρνουν κανέναν παίκτη κάτω των 23 ετών στις 2 ομάδες, να αφήσουν τα παιδιά να παλέψουν, να παίξουν και να εξελιχθούν. Η συμφωνία βέβαια θα πάει άπατη στον πρώτο "Έλληνα-Ντόνσιτς" που θα εμφανιστεί.
Δε διαφωνώ...Ούτε λέω κάτι διαφορετικό...Αν έχεις μια σωστή ακαδημία με άτομα να ψάχνουν καθημερινά όλη την Ελλάδα και οι,προπονητές στην ακαδημία είναι καλοί μια χαρά θα ναι...Τα οποία ταλέντα προκύψουν τα δίνεις δανεικούς σε ομάδες που θα παίζουν και μόνο όταν θα μπορούν πραγματικά να παίξουν στην ομάδα τους φέρνεις πίσω...
Μια σωστή ακαδημία μέχρι και σχολείο μπορεί να έχει μέσα...

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece

Παρ Ιαν 03, 2025 2:15 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Ιαν 03, 2025 1:10 pm
eddiedimitris έγραψε:

2)Φουρνιε-Μαλεντον-Λαρυ
4)Βεζενκοφ-Μπονγκα
5)Φαλ-Νιμπο-Παπαγιαννης

πιστευω οτι η δηλωση του μιλου πιο πολυ κολλαγε στον τροπο χρησιμοποιησης και αξιοποιησης του παρα στο οικονομικο.
Πιθανώς...Πιθανώς βέβαια να έχει να κάνει και με τα 2...Το θέμα είναι πως θα πρέπει κι ο ίδιος να δει πόσο ήταν σε καλή κατάσταση να παίξει 1,5 έτος τώρα...Μια τραυματισμοί,μια παχαίνει ,μια ιώσεις μια γυρνάει κουρασμένος ε δε νομίζω ότι από πλευράς του δικαιολόγησε το μέχρι στιγμής κόστος για την παρουσία του

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1204
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιαν 03, 2025 3:00 pm

Ξεκινήσαμε πάλι το αφήγημα για τα μη ρεαλιστικά ρόστερ του Ολυμπιακού όπως τον Ιούνιο.
Μετά ήρθε βεζενκοφ φουρνιε αλλά οκ.

Να φανταστώ απ την άλλη χωράνε όλοι, και μισιτς και σορτς και όσοι υπάρχουν στο ρόστερ και γκριγκονις και άλλο 3αρι κλπ κλπ.
Μια χαρά :drunk:

3
1 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2771
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Ιαν 03, 2025 4:11 pm

tokalytero3d έγραψε:
Ξεκινήσαμε πάλι το αφήγημα για τα μη ρεαλιστικά ρόστερ του Ολυμπιακού όπως τον Ιούνιο.

Να φανταστώ απ την άλλη χωράνε όλοι, και μισιτς και σορτς και όσοι υπάρχουν στο ρόστερ και γκριγκονις και άλλο 3αρι κλπ κλπ.
Καλά ο άνθρωπος δεν πέταξε απλά μια κουβέντα. Εξήγησε γιατί το θεωρεί μη-ρεαλιστικό και μοιάζει να έχει κάποια βάση το σκεπτικό του.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1204
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιαν 03, 2025 4:40 pm

nikolas_asteri έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:

Καλά ο άνθρωπος δεν πέταξε απλά μια κουβέντα. Εξήγησε γιατί το θεωρεί μη-ρεαλιστικό και μοιάζει να έχει κάποια βάση το σκεπτικό του.
Δεν αναφέρομαι στον τζονιπαο. Αν και δεν έχει βάλει ούτε έναν παίκτη να ματσαρει λεσορτ Γκάμπριελ. Πολύ σοφτ ρόστερ.

0
JohnnyPao

champion

Παρ Ιαν 03, 2025 4:47 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Ιαν 03, 2025 9:59 am
Τα ζητήματα που βλέπω εγώ είναι ότι αν ο Μιλού ή ο Φαλ περισσεύουν μια λόγο του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας ο Παπαγιάννης περισσεύει 2 γιατί απεχθάνεται και τις επαφές στην ρακέτα, και εμείς και ποστάρουμε για να σκοράρουμε έστω και όχι ως βασικό τρόπο επίθεσης αλλά και οι ψηλοί παίρνουν την μπάλα στο καλάθι για να την μοιράσουν.
Το άλλο ζήτημα είναι ότι όπως βλέπω και τις δηλώσεις του Πετρούσεφ κάνει τα πάντα για να μην τον καλέσουμε πίσω το καλοκαίρι και δεν πρόκειται να πάρουμε έναν παίκτη που δεν θέλει να παίξει για την ομάδα.
Ο Φαλ έχει συμβόλαιο άλλα 2 χρόνια με αποδοχές που δεν θα τις βρει αλλού, οπότε δεν κουνάει.
Άρα η μόνη ελπίδα (?), περίπτωση καλύτερα να αλλάξει κάτι στην θέση του ενός από τους 2 βασικούς σέντερ είναι να μην ανανεώσει ο Μιλού, σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να ψάξουμε παίκτη που να μπορεί να παίξει καλή άμυνα και να έχει αντίληψη του παιχνιδιού ώστε να μπορεί να μοιράζει την μπάλα.
Ο Μούσα είναι η άλλη προφανής επιλογή, εδώ προφανώς δεν υπάρχουν αντιρρήσεις αλλά αν θέλει να δοκιμάσει στο ΝΒΑ χλωμό το βλέπω και ας υπάρχουν όλες αυτές οι φήμες για εμάς.

Για τον Εβανς τώρα εγώ νομίζω πως βλέπουν στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να τον εντάξουν στην ομάδα (και μέσω των ομαδικών προπονήσεων) στο κενό διάστημα των παραθύρων, και αγωνιστικά στις 7 τελευταίες αγωνιστικές της Ευρωλίγκα. Με τον τρόπου που μιλάει ο Μπαρτζώκας γι' αυτόν νομίζω ότι τον πιστεύει για φέτος κιόλας.

Τώρα ο τρίτος σέντερ δεν είναι ουσιώδες, μπορεί να μείνει ο Μωϋσής αν το παιδί είναι καλά, ο Μενσά αν ανταποκριθεί ή να βρεθεί κάποιος άλλος
Στα γκαρντ με Έβανς, Γουοκάπ, Φουρνιέ, Βιλντόζα και τον Μούσα προφανώς ο Γκος περισσεύει.
Ο οσφπ δεν θα διώξει τον Μιλου για να φέρει άλλον παίχτη ιδίων χαρακτηριστικων, δλδ με παιχνίδι απτο ποστ και καλή πάσα. Θέλετε κάτι διαφορετικό εκεί, είτε ένα αθλητικό τέρας, είτε έναν πχ που να στρετσαρει το γήπεδο. Ο Παπαγιάννης έχει και το ατού του ελληνικού διαβατηρίου, που θα το έχετε ανάγκη αν φύγει ο Ντόρσεϊ. Επίσης ίσως ένας σεντερ όπως ο Παπατζον που δεν θα απαιτεί τον ίδιο χρόνο και ρόλο που απαιτεί ο Μιλου θα επιτρέψει και την επιστροφή Πετρουσεφ στην ομάδα σας που είναι πουλέν.

0
JohnnyPao

champion

Παρ Ιαν 03, 2025 4:54 pm

tokalytero3d έγραψε:
Παρ Ιαν 03, 2025 4:40 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Δεν αναφέρομαι στον τζονιπαο. Αν και δεν έχει βάλει ούτε έναν παίκτη να ματσαρει λεσορτ Γκάμπριελ. Πολύ σοφτ ρόστερ.
Οχι δεν θεωρώ ρεαλιστικό να έρθουν στον ΠΑΟ και Σορτς και Μισιτς, ούτε να μείνουν τα 3αρια και να ρθει άλλο ένα. Αντιθέτως εγώ για την ομάδα μου προτείνω αποχώρηση των Τούρκων και του Λορενζο και στη θέση τους Μισιτς ΚΑΙ Ρογκαβόπουλο (θα μπορούσαμε να πάρουμε ξένο 3αρι καλύτερο του Ρογκα, όπως κι εσείς καλύτερο σεντερ αντι του Παπαγιάννη που σας προτείνω, αλλά τα ελληνικά διαβατήρια παίζουν ρόλο).

ΥΓ. Ο Λεσσορ δεν ματσάρεται από κανέναν γενικά, αλλά ούτως ή άλλως έχετε έναν αμυντικογενη παίχτη στο πρόσωπο του φαλ. Ο Γκάμπριελ επιθετικά τη πιάνει από το κοτσάνι τη μπάλα, άρα δεν χρειάζεστε αμυντικό που να τον ματσαρει. Έχετε ανάγκη από ελληνικά διαβατήρια + χώρο για τον Πετρουσεφ. Αυτή είναι η γνώμη μου.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5644
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιαν 03, 2025 5:21 pm

ειναι ψιλο ακυρο να λεμε για ροστερ του χρονου που δεν ξερουμε τι μπατζετ θα εχουμε ουτε πως θα παει η χρονια..

πχ αν το σηκωσουμε και ο γκος ειναι καλος δινω 0% να μην ανανεωσει με την αγαπη που του εχει ο μπαρτζω..
ο εβανς θα παιξει ? Ειναι 1.5/1.7εκ αυτος..ΑΝ μεινει δεν ερχεται και αλλος το μονο σιγουρο..
τον πετρουσεφ ξεχαστε τον..γιαυτο ειμαστε και το φαβορι για τον μουσα που θελει πολυ να ρθει αν δεν βρει ΝΒΑ.
ο μιλου θεωρω θα μεινει οπως και ο πιτερς και το 3ο 5ρι μας θα ειναι η ο ραιτ αν μπορει να ξαναπαιξει η ο μενσα...οποτε θεωρητικα μπορει να εχει κλειδωσει κιολας το ροστερ απο τωρα..

Εβανς Γουοκαπ μπορει και κανας γκος
φουρνιε ντορσει? βιλντοζα
μουσα παπ μακισικ λαρυ
βεζε πιτερς
φαλ μιλου μενσα

Αν ο εβανς ειναι καλα αυτο θα ναι το ροστερ μας κατα 90%..Αν χασουμε την ευρωλιγκα μπορει οι αφοι να αναγκαστουν να φερουν τον μισιτς και να μην ρισκαρουν με εβανς γκος κτλ..

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”