Παιδιά τα ροστερ που βάζετε ειναι μη ρεαλιστικά. Μπήκα στο τοπικ σας μετά από καιρό και όσα διαβάζω στις τελευταίες 2 σελίδες με κάνουν να νιώθω σαν να επιστρέψα στο φόρουμ το 2020 που ο καθένας έγραφε ότι ροστερ και παίχτη ήθελε χωρίς κανένα φίλτρο. Τέτοια συζήτηση δεν νομίζω πως έχει νόημα.eddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 02, 2025 10:27 pmΠάντως αν όντως ο Μιλουτινοφ κάνει το δύσκολο η ψάχνεται αλλού νομίζω ότι με κοντά 2 μυρια μπορούμε να βρούμε Σέντερ που στο σύνολο της χρονιάς να προσφέρει πολύ περισσότερα...Γενικότερα η δήλωση δε μου άρεσε αλλά οκ...
Από κει και πέρα η ομάδα ακόμα και να επιστρέψει φουλ έτοιμος ο Έβανς θέλει ακόμα ένα ταλαντούχο επιθετικά Γκαρντ...Στη χειρότερη έναν τύπου Φραντζισκο αλλά ιδανικά καλύτερο πχ
1)Γουοκαπ-Έβανς-Βιλντοζα-Μητρου Λονγκ
2)Φουρνιε-Μαλεντον-Λαρυ
3)Μούσα-Παπανικολάου-Μακισικ
4)Βεζενκοφ-Μπονγκα
5)Φαλ-Νιμπο-Παπαγιαννης
Ρόστερ με δύναμη στα γκαρντ που είναι το βασικό συστατικό στο μπάσκετ και νομίζω χωρίς τρελή αύξηση μπατζετ ...Ο Παπαγιαννης νομίζω υπό συνθήκες θα μπορούσε να παίξει και στο 4
Ο Μαλεντον έχει ήδη κλείσει στη Ρεαλ, τον ξεχνάμε.
Παπαγιάννης δεν πάει πουθενά για 3ος σεντερ.
Νιμπο έχει συμβόλαιο με Αρμανι, δεν ξέρω αν σπάει.
Μπογκα γιατί να τον αφήσει ο Ζοτς?
Διώχνεις ΚΑΙ Πιτερς ΚΑΙ Πετρουσεφ για Μπογκα?
Ο Παπαγιάννης πάντως δεν είναι κακή ιδέα για ΟΣΦΠ αν και πιστεύω θα θέλει να τον κρατήσει ο Σπανουλης στη Μονακό (όπως και τον Καλαθη). Αν τον φέρετε αντι του Μιλουτινοφ πιστεύω έτσι θα χωράει και ο Πευρουσεφ. Από ακριβά συμβόλαια δεν νομίζω να προστεθεί πάνω απο ένα το καλοκαίρι, ας πουμε Μούσα. Άρα :
Γουοκαπ - Εβανς(1/2)
Φουρνιε(2/3) - Βιλντοζα(2/1)
Μουσα(3/2) - Παπ - Λαρεντζάκης(3/2)
Βεζενκοφ - Πιτερς(4/3)
Φαλ - Παπαγιάννης - Πετρουσεφ(5/4)
Αν ο Έβανς δεν ειναι καλά τοτε ίσως μείνει ο Γκος.
Ρόστερ με μόλις 7 ξένους.
Στους Έλληνες πλην των 5 που αναφέρω υπολογίστε και τον Μιτρου Λογκ +1 ακόμη συμπληρωματικό.
Ουσιαστικά έχω αλλάξει Μακισικ με Μουσα, Γκος με υγιή Έβανς, Μενσα με Πετρουσεφ και Μιλου με Παπατζον. Αναβάθμιση.
ΥΓ. Επειδή τι ανέφεραν κάποιοι άλλοι, ούτε ο Ρογκα, ούτε ο Παπι θα έρχονταν στον ΟΣΦΠ για να είναι το 3ο 3αρι της ομαδας, ούτε ο καλαθης για να είναι ο 3ος ασος.