Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 10, 2025 11:55 pm
tsoureki έγραψε: ↑Παρ Ιαν 10, 2025 11:48 pm
Χωρίς ίχνος ειρωνείας, με σεβασμό για τον κόπο σας στο σάιτ και με μπόλικη δόση αγανάκτισης αλλά μας δουλεύετε;
Συγνώμη αν ακούγομαι απότομος και προσπαθω χωρίς να χρησιμοποιήσω απρεπή γλώσσα αλλά έτσι νιώθω ειλικρινά.
Προφανώς και δεν θα πω όνομα γιατί όλοι ξέρουμε ποιος είναι και τι κάνει.
Μάλιστα είχε αποκλειστεί για κάνα χρόνο και για χριστουγεννιάτικο δωράκι είπατε να του δώσετε μια ευκαιρία.
Και μπαίνει και κάνει το ίδιο.
Και προσωπικά τον έχω αναφέρει πολλές φορές.
Και πάλι τα ίδια.
Δηλαδή, μετά από κάποιο σημείο φταίει αυτός; Αφού αυτό ξέρει να κάνει, αυτό κάνει και δεν τιμωρείται.
Φταίμε εμείς που τον δουλεύουμε; Μια, δυο, τρεις πόσες φορές μπορεί να το κάνει και να μην σχολιάζουμε;
Εμείς τους δώσαμε το ελεύθερο;
Δεν θέλετε να μοιράζεται φάουλ αλλά τελικά αντί να δώσετε προτιμάτε να δώσετε πέντε;
Το ότι ένα σχόλιο που μπορεί να περάσει απαρατήρητο το κάνετε θέμα και θεωρείτε όλοι απαραίτητο να "απαντήσετε" επειδή έχετε προσβληθεί συγγνώμη αλλά δεν το θεωρώ δικό μου λάθος. Το ότι ζητάτε επίσης να αποκλείσω ή να τιμωρήσω μέλος της παρέας μας και αυτό γίνεται συνεχώς, δεν μιλάω για σένα προσωπικά εμένα επίσης μου είνα λυπηρό πραγγματικα΄, Αυτό και το άλλο που είμαστε χωρισμένοι σε στρατοπεδα το επεκτείνω και τα θεωρώ τις 2 μεγάλες αποτυχίες του φόρουμ.
Αν χρειαστεί να παρθούν μέτρα για οποιονδήποτε θα παρθούν αλλά δεν είναι δυνατόν με το που ζητάει ο καθένας την κεφαλή του άλλου να σας κάνουμε και το χατίρι.
Το ένα σχόλιο ήταν πέρσι τέτοια εποχή. Είναι ένα σχόλιο μετά από κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού. Η σούμα δεν είναι ένα σχόλιο, μια φορά ας πούμε που έγινε και παρεκτραπήκαμε όλοι και χάθηκε η συζήτηση. Την επόμενη βδομάδα πάλι το ίδιο θα λέμε και θα είμαστε στο +1. Πάλι θα μιλάμε για καλάθια που δεν μετράνε. Τώρα αν εσύ θεωρείς ότι ζητάμε κεφάλια κάθε φορά που γίνεται, απλά δες ποιο κεφάλι ζητάμε όλοι μαζί και αναλογίσουμε γιατί είναι πάντα το ίδιο. Και όλο αυτό γίνεται για το ένα και μοναδικό πάντα κεφάλι. Εγώ λυπάμαι περισσότερο για το inside joke που έχουμε αρχίσει στα topic για αγώνες του Ολυμπιακού με το στοίχημα, την τύχη του Ολυμπιακού στους τραυματισμούς και συνάμα την ατυχία των αντιπάλων και τα ελεύθερα που δεν μετράνε. Επειδή ξέρουμε όλοι πως άρχισαν, και πες μου δεν είναι λυπηρό για το άτομο αυτό; Γιατί πίστεψε με, δεν ξέρω για τους άλλους πόστερ που το κάνουν αλλά εγώ το κάνω από εμπαιγμό. Με άλλα λόγια, για εμένα έχει παραγίνει και αφού δεν διορθώνεται εγώ τουλάχιστον από μέρους μου θα το διασκεδάσω όσο μπορώ. Και ναι, αφού μπορεί και το συνεχίζει δεν θα ντραπώ να συνεχίζω να το διακομοδώ. Αν δεν θέλετε εσείς ως mods, αφού μια δεν θέλει αυτός να προστατεύψει τον εαυτό του δεν θα κάνω εγώ. Και ας τρώω μπαν όποτε χλευάζω τύχες και ατυχίες και τι καλάθι μετράει ή όχι. Τουλάχιστον θα γίνει non topic και θα γλυτώσουμε όλοι απ' αυτό μέχρι να βρούμε νέο ανέκδοτο.
Επίσης σκέψου να μπω εγώ μετά από αυτή την συζήτηση στο τόπικ του Παο μετά από νίκες και να λέω ¨ξέρεις κάτι, τα ελεύθερα τρίποντα του Ναν δεν πρέπει να μετράνει" τι θα σκεφτείς εσύ ή ο καθένας; Μάλλον ότι βγάζω χολή και αυτό γιατί είσαι εσύ, πιθανώς κάποιος να μην σεβάστει τους συμφορουμίτες και να σκεφτεί άλλους χαραχτηρισμούς.
Μα θα μου πείς δεν γίνεται να το κάνουμε, γιατί δεν είμαστε παιδια, δεν είναι μια σου και μια μου και προφανώς θα έχεις δίκιο.
Γιατί όμως κάποιος μπορεί να το κάνει αυτό; Και παρατεταμένα; Και πρόσεξε, δεν λέω μια μεριά. Λέω πολύ συνειδητά κάποιος, και εγώ πχ δεν θα μπορώ;
ΕDIT: Συγνώμη και πάλι σφάλμα μου. Νομίζω διαβολοβδομάδα η επόμενη οπότε θα ακούσουμε +2 φορες για καλάθια που δεν μετράνε. Και εννοείτε όλο το πανηγύρι θα γίνει εις διπλούν.