Μπασκετικοί Δημοσιογράφοι - Αθλητική Δημοσιογραφία
Συντονιστής: Captains
Ο Νάτου φλυαρεί στο τελικό unicef μεταξύ Νεμ-Αιγάλεω
Στο τέλος του ημιχρόνου ο Κολσούζογλου πάει να προλάβει σουτ του Γκάτζια και γλιστράει στο διαφημιστικό διάολο, λιγο έλειψε να πάθει κάτι άσχημο, κι ο ΒΛΑΚΑΣ περιγράφει....ο Γκατζίνιο σπάει τους αστραγάλους.....και πετυχαίνει τρίποντο.
Τα λόγια περιττά
Στο τέλος του ημιχρόνου ο Κολσούζογλου πάει να προλάβει σουτ του Γκάτζια και γλιστράει στο διαφημιστικό διάολο, λιγο έλειψε να πάθει κάτι άσχημο, κι ο ΒΛΑΚΑΣ περιγράφει....ο Γκατζίνιο σπάει τους αστραγάλους.....και πετυχαίνει τρίποντο.
Τα λόγια περιττά

1
1

Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Old-school For Ever
https://www.sport24.gr/basket/ayto-eina ... 30706.html
Που είναι τώρα ο Διαμαντοπουλος ή οι υπόλοιποι insiders να μας πουν τι απεγινε αυτό το σχέδιο; 6 χρόνια πέρασαν.
Που είναι τώρα ο Διαμαντοπουλος ή οι υπόλοιποι insiders να μας πουν τι απεγινε αυτό το σχέδιο; 6 χρόνια πέρασαν.
0
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikosvip την Κυρ Ιαν 12, 2025 3:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 1355
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
Δεν γίνεται να υπάρξει σύγκριση για τον απλό λόγο ότι από την μια ο ενας (βαγγελας) μπορει να είναι cringe και χίλια δυο πράγματα ακόμα, πιθανότατα να υποστηρίζει και τον Ολυμπιακο, αλλά από την άλλη έχεις εναν οπαδο, έναν ήρεμο Τσουκαλά να μεταδίδει, έναν τύπο που όταν κάτι δεν πάει καλά μέσα στο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό επηρεάζεται η φωνή του,η διάθεση του,η ψυχολογία του. Έναν τύπο που και στα Ρίπλεϊ προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο για να μην πει κακή κουβέντα για την αγαπημένη του ομάδα.
3
3

-
- Reactions: 2404
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ο Χατζηγεωργίου δεν είναι καν Παναθηναϊκός, υποστηρικτής της ΑΕΚ είχα διαβάσει κάπου ότι είναι. Σε αντίθεση με τον Ιωάννου, που περιγράφει όπως θα περιέγραφε αν ήταν στο κανάλι του Ολυμπιακού.tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 12, 2025 4:21 pmΔεν γίνεται να υπάρξει σύγκριση για τον απλό λόγο ότι από την μια ο ενας (βαγγελας) μπορει να είναι cringe και χίλια δυο πράγματα ακόμα, πιθανότατα να υποστηρίζει και τον Ολυμπιακο, αλλά από την άλλη έχεις εναν οπαδο, έναν ήρεμο Τσουκαλά να μεταδίδει, έναν τύπο που όταν κάτι δεν πάει καλά μέσα στο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό επηρεάζεται η φωνή του,η διάθεση του,η ψυχολογία του. Έναν τύπο που και στα Ρίπλεϊ προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο για να μην πει κακή κουβέντα για την αγαπημένη του ομάδα.
0
- yawn.brigade
- Reactions: 555
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
μπήκα στο τουίτερ και είδα να αναπαράγεται μια δήλωση του Αταμάν περί "τουρκικής πανδαισίας" και συγκεκριμένα :
το αξιοσημείωτο για εμένα είναι ότι η συγκεκριμένη δήλωση δε υπάρχει σε κανένα "μεγάλο" μέσο, ούτε sdna, ούτε eurohoops, ούτε gazzetta ούτε sport24 παρόλο που σε όλα αυτά υπάρχουν τα υπόλοιπα που είπε (για NBA Europe κτλ).
με ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα τη βρήκα μόνο σε οπαδικά ολυμπιακά σάιτ τύπου γαυρος.
το οποίο μου δημιουργεί τα ερωτήματα α) αν όντως έγινε αυτή η δήλωση και β) αν ισχύει το α γιατί κόπηκε από όλα τα σάιτ.
ό,τι από τα δύο και να ισχύει είναι προβληματικό και νομίζω καλή βάση για συζήτηση σχετική με το πώς λειτουργεί ο Τύπος στην Ελλάδα.
πριν πω αυτό που μου έκανε εντύπωση να ξεκαθαρίσω ότι δε βρίσκω τίποτα περίεργο ή κατακριτέο στη συγκεκριμένη δήλωση, είναι ακριβώς της ίδιας φύσης με τα διάφορα "με ελληνικό χρώμα ο τελικός/το φάιναλ 4" άρθρα που δημοσιεύονται όταν Έλληνες παίκτες παίζουν σε ξένες ομάδες και έχουν επιτυχίες.Αναλυτικά, ο Τούρκος κόουτς του ΠΑΟ δήλωσε: «Θα παίξουμε με μία εκ των Εφές, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα ή Μπάγερν. Είμαστε πολύ δυνατότεροι ειδικά στην έδρα μας. Ειλικρινά, δεν θα ήθελα να παίξουμε με την Εφές. Είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα πριν το Final-4. Ο Παναθηναϊκός είναι ελληνική ομάδα, αλλά εκείνη με τους περισσότερους Τούρκους στο ρόστερ της, μαζί με τον προπονητή. Υπάρχουν δύο πολύ σημαντικοί διεθνείς παίκτες που έχουν σημαντικά λεπτά στην ομάδα. Το να προκριθούν η Εφές, η Φενέρμπαχτσε και ο Παναθηναϊκός στο Final-4 θα μπορούσε να το μετατρέψει σε τούρκικη πανδαισία»
το αξιοσημείωτο για εμένα είναι ότι η συγκεκριμένη δήλωση δε υπάρχει σε κανένα "μεγάλο" μέσο, ούτε sdna, ούτε eurohoops, ούτε gazzetta ούτε sport24 παρόλο που σε όλα αυτά υπάρχουν τα υπόλοιπα που είπε (για NBA Europe κτλ).
με ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα τη βρήκα μόνο σε οπαδικά ολυμπιακά σάιτ τύπου γαυρος.
το οποίο μου δημιουργεί τα ερωτήματα α) αν όντως έγινε αυτή η δήλωση και β) αν ισχύει το α γιατί κόπηκε από όλα τα σάιτ.
ό,τι από τα δύο και να ισχύει είναι προβληματικό και νομίζω καλή βάση για συζήτηση σχετική με το πώς λειτουργεί ο Τύπος στην Ελλάδα.
1
1

Αυτο το σχολιο για τον Ιωαννου καπου στα σοσιαλ το εχω διαβασει. Πηραν μια μεταδοση του σε αγωνα του Ολυμπιακου με μικροτερη ομαδα και εβγαλαν συμπερασμα. Το να συζητουν μονο για τη μεγαλη ομαδα στις μεταδοσεις, το κανουν δυστυχως ολοι. Ο Ιωαννου απλως πεταει τις cringy ατακες και τις υπερβολες του επιπροσθετως . Ετσι ειναι το στυλ του γενικα.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 12, 2025 4:30 pmΟ Χατζηγεωργίου δεν είναι καν Παναθηναϊκός, υποστηρικτής της ΑΕΚ είχα διαβάσει κάπου ότι είναι. Σε αντίθεση με τον Ιωάννου, που περιγράφει όπως θα περιέγραφε αν ήταν στο κανάλι του Ολυμπιακού.tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 12, 2025 4:21 pm
Δεν γίνεται να υπάρξει σύγκριση για τον απλό λόγο ότι από την μια ο ενας (βαγγελας) μπορει να είναι cringe και χίλια δυο πράγματα ακόμα, πιθανότατα να υποστηρίζει και τον Ολυμπιακο, αλλά από την άλλη έχεις εναν οπαδο, έναν ήρεμο Τσουκαλά να μεταδίδει, έναν τύπο που όταν κάτι δεν πάει καλά μέσα στο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό επηρεάζεται η φωνή του,η διάθεση του,η ψυχολογία του. Έναν τύπο που και στα Ρίπλεϊ προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο για να μην πει κακή κουβέντα για την αγαπημένη του ομάδα.
Σε ντερμπυ δεν τα βλεπει ολα κοκκινα παντως ο συγκεκριμενος. Προσπαθει να μεινει ουδετερος.
0
-
- Reactions: 2404
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Εμένα μου αρέσει περισσότερο ο Κώστας Σωτηρίου, που έκανε και περιγραφές στην ΕΡΤ αραιά και που μέχρι πρόσφατα. Τώρα για τους Ιωάννου και Χατζηγεωργίου, τους βλέπουμε και τους ακούμε τόσα χρόνια, νομίζω πως καιρός είναι να δώσουν χώρο σε νεότερους συναδέλφους τους.chainsaw έγραψε: ↑Τετ Απρ 09, 2025 2:35 pmΑυτο το σχολιο για τον Ιωαννου καπου στα σοσιαλ το εχω διαβασει. Πηραν μια μεταδοση του σε αγωνα του Ολυμπιακου με μικροτερη ομαδα και εβγαλαν συμπερασμα. Το να συζητουν μονο για τη μεγαλη ομαδα στις μεταδοσεις, το κανουν δυστυχως ολοι. Ο Ιωαννου απλως επιπροσθετως πεταει τις cringy ατακες και τις υπερβολες του. Ετσι ειναι το στυλ του γενικα.
Σε ντερμπυ δεν θα βλεπει ολα κοκκινα παντως ο συγκεκριμενος. Προσπαθει να μεινει ουδετερος.
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Τετ Απρ 09, 2025 3:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aυτο ξαναπεστο. Εχουν κουρασει απιστευτα. Εντωμεταξυ πριν 7-8 χρονια εφερναν τουλαχιστον καλεσμενους στις μεταδοσεις και ακουγονταν τουλαχιστον καποια τεχνικα σχόλια για τα ματς. Εδω και καιρο το εχουν κοψει.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Απρ 09, 2025 2:49 pmΕμένα μου αρέσει περισσότερο ο Κώστας Σωτηρίου, που έκανε και περιγραφές στην ΕΡΤ αραιά και που μέχρι πρόσφατα. Τώρα για τους Ιωάννου και Χατζηγεωργίου, τους βλέπουμε και τους ακούμε τόσα χρόνια, νομίζω πως καιρός είναι να δώσουν χώρο σε νεότερους συναδέλφους τουςchainsaw έγραψε: ↑Τετ Απρ 09, 2025 2:35 pm
Αυτο το σχολιο για τον Ιωαννου καπου στα σοσιαλ το εχω διαβασει. Πηραν μια μεταδοση του σε αγωνα του Ολυμπιακου με μικροτερη ομαδα και εβγαλαν συμπερασμα. Το να συζητουν μονο για τη μεγαλη ομαδα στις μεταδοσεις, το κανουν δυστυχως ολοι. Ο Ιωαννου απλως επιπροσθετως πεταει τις cringy ατακες και τις υπερβολες του. Ετσι ειναι το στυλ του γενικα.
Σε ντερμπυ δεν θα βλεπει ολα κοκκινα παντως ο συγκεκριμενος. Προσπαθει να μεινει ουδετερος.
1
1

-
- Reactions: 812
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλά, προφανώς και δεν υπάρχει κάτι κατακριτέο στην δήλωση αυτή! Να το διαχωρίσω διότι προφανώς πρέπει να δικαιολογείται και το αυτονόητο (από την μία μεριά βέβαια, αλλά …..anyway)!!! Είδες όμως πόσο κάλυψη παρέχεται στην παραμικρή έστω υπόνοια να παραποιηθεί η συγκεκριμένη δήλωση από τους και καλά ευαίσθητους μπασκετικούς «αντικειμενικούς» ??? Για φαντάσου στο υποθετικό σενάριο ο προπονητής του Ολυμπιακού να ήταν Τούρκος και να ονομαζόταν πχ ……ΜΠΑΡΤΖΑΜΑΝ ( λέω τώρα) τί αναρτήσεις θα πεταγόντουσαν σε dt από τον Βασιλάκη τον δίκαιο, με τα εξαπτέρυγα του τους Κουβόπουλους και τους Μπούκουρες! Για να μην μιλήσουμε για το Χ και το insta με τους χιλιάδες fake bot λογαριασμούς ότι θα είχαν πάρει φωτιά και θα διαβάζαμε για απελάσεις και άλλα γραφικά!!! Οπότε για τί είδους ΤΥΠΟ συζητάμε??? Ειδικά για το το μπασκετικό κομμάτι του τύπου, έχει υπέρ αναλυθεί το θέμα και έχει γίνει και έντονο σημείο αντιπαράθεσης, για τον απλούστατο λόγο ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν μπορούν να συνεννοηθούν ούτε για τα αυτονόητα . Όταν φτάνουμε σε σημείο εμείς οι ίδιοι, να παρασυρόμαστε τόσο πολύ και να θεωρούμε ίδιας βαθμίδος αντικειμενικότητας τη μετάδοση του «λίγου» μπασκετικά Ιωάννου σε παιχνίδια ησσόνου σημασίας του Ολυμπιακού στο Σεφ με την αντίστοιχη του γνωστού Δημήτραρου της ΕΡΤ στα ντέρμπι , ε καταλαβαίνεις ότι έχει χαθεί τελείως η λογική!!! Οπότε δεν ασχολείσαι και παπαλα……..yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Απρ 09, 2025 12:36 pmμπήκα στο τουίτερ και είδα να αναπαράγεται μια δήλωση του Αταμάν περί "τουρκικής πανδαισίας" και συγκεκριμένα :
πριν πω αυτό που μου έκανε εντύπωση να ξεκαθαρίσω ότι δε βρίσκω τίποτα περίεργο ή κατακριτέο στη συγκεκριμένη δήλωση, είναι ακριβώς της ίδιας φύσης με τα διάφορα "με ελληνικό χρώμα ο τελικός/το φάιναλ 4" άρθρα που δημοσιεύονται όταν Έλληνες παίκτες παίζουν σε ξένες ομάδες και έχουν επιτυχίες.Αναλυτικά, ο Τούρκος κόουτς του ΠΑΟ δήλωσε: «Θα παίξουμε με μία εκ των Εφές, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα ή Μπάγερν. Είμαστε πολύ δυνατότεροι ειδικά στην έδρα μας. Ειλικρινά, δεν θα ήθελα να παίξουμε με την Εφές. Είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα πριν το Final-4. Ο Παναθηναϊκός είναι ελληνική ομάδα, αλλά εκείνη με τους περισσότερους Τούρκους στο ρόστερ της, μαζί με τον προπονητή. Υπάρχουν δύο πολύ σημαντικοί διεθνείς παίκτες που έχουν σημαντικά λεπτά στην ομάδα. Το να προκριθούν η Εφές, η Φενέρμπαχτσε και ο Παναθηναϊκός στο Final-4 θα μπορούσε να το μετατρέψει σε τούρκικη πανδαισία»
0