Μπασκετικοί Δημοσιογράφοι - Αθλητική Δημοσιογραφία

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
tarp7

allstar
Reactions: 2121
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Νοέμ 18, 2024 4:30 pm

Στην νόβα γιατί τον Οσμάν τον λένε Όσμαν, επειδή έτσι τον προφέρουν οι Άγγλοι;

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Νοέμ 18, 2024 5:31 pm

tarp7 έγραψε:
για τον ιδιο λογο που τον καουντί τον λενε καχούντι, τον στραζέλ τον λένε στράζελ, τον ουαταρά τον λενε ουατάρα κτλ κτλ.
γιατι ειναι φελλοι.

2
2 Εικόνα
polykos

nba
Reactions: 781

Σάβ Δεκ 28, 2024 8:02 pm

Ο Νάτου φλυαρεί στο τελικό unicef μεταξύ Νεμ-Αιγάλεω
Στο τέλος του ημιχρόνου ο Κολσούζογλου πάει να προλάβει σουτ του Γκάτζια και γλιστράει στο διαφημιστικό διάολο, λιγο έλειψε να πάθει κάτι άσχημο, κι ο ΒΛΑΚΑΣ περιγράφει....ο Γκατζίνιο σπάει τους αστραγάλους.....και πετυχαίνει τρίποντο.
Τα λόγια περιττά steamingears.gif

1
1 Εικόνα
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Δεκ 29, 2024 10:27 am

https://www.sport24.gr/basket/ayto-eina ... 30706.html

Που είναι τώρα ο Διαμαντοπουλος ή οι υπόλοιποι insiders να μας πουν τι απεγινε αυτό το σχέδιο; 6 χρόνια πέρασαν.

0
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 428

Κυρ Ιαν 12, 2025 3:58 pm

Οι περιγραφές στην ερτ είναι απλά γελοίες με κρυα αστεία, μεγάλη μάχη Ιωάννου vs Χατζηγεωργιου για το ποιος είναι χειρότερος.

Ο αθεόφοβος πέταξε και το Πένσα! :roofl:

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikosvip την Κυρ Ιαν 12, 2025 3:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1143
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Ιαν 12, 2025 4:13 pm

nikosvip έγραψε:
Οι περιγραφές στην ερτ είναι απλά γελοίες με κρυα αστεία, μεγάλη μάχη Ιωάννου vs Χατζηγεωργιου για το ποιος είναι χειρότερος.

Μπορεί του Ιωάννου οι ατάκες αρχικά να δίνουν κύματα cringe, αλλά μετά μου αρέσουν. Ξέρω, πρέπει να το προσέξω!

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1354
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιαν 12, 2025 4:21 pm

nikosvip έγραψε:

Δεν γίνεται να υπάρξει σύγκριση για τον απλό λόγο ότι από την μια ο ενας (βαγγελας) μπορει να είναι cringe και χίλια δυο πράγματα ακόμα, πιθανότατα να υποστηρίζει και τον Ολυμπιακο, αλλά από την άλλη έχεις εναν οπαδο, έναν ήρεμο Τσουκαλά να μεταδίδει, έναν τύπο που όταν κάτι δεν πάει καλά μέσα στο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό επηρεάζεται η φωνή του,η διάθεση του,η ψυχολογία του. Έναν τύπο που και στα Ρίπλεϊ προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο για να μην πει κακή κουβέντα για την αγαπημένη του ομάδα.

3
3 Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2404
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Ιαν 12, 2025 4:30 pm

tokalytero3d έγραψε:
nikosvip έγραψε:

Δεν γίνεται να υπάρξει σύγκριση για τον απλό λόγο ότι από την μια ο ενας (βαγγελας) μπορει να είναι cringe και χίλια δυο πράγματα ακόμα, πιθανότατα να υποστηρίζει και τον Ολυμπιακο, αλλά από την άλλη έχεις εναν οπαδο, έναν ήρεμο Τσουκαλά να μεταδίδει, έναν τύπο που όταν κάτι δεν πάει καλά μέσα στο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό επηρεάζεται η φωνή του,η διάθεση του,η ψυχολογία του. Έναν τύπο που και στα Ρίπλεϊ προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο για να μην πει κακή κουβέντα για την αγαπημένη του ομάδα.
Ο Χατζηγεωργίου δεν είναι καν Παναθηναϊκός, υποστηρικτής της ΑΕΚ είχα διαβάσει κάπου ότι είναι. Σε αντίθεση με τον Ιωάννου, που περιγράφει όπως θα περιέγραφε αν ήταν στο κανάλι του Ολυμπιακού.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1846
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Κυρ Ιαν 12, 2025 5:24 pm

reignman έγραψε:
Δευ Νοέμ 18, 2024 5:31 pm
tarp7 έγραψε:
για τον ιδιο λογο που τον καουντί τον λενε καχούντι, τον στραζέλ τον λένε στράζελ, τον ουαταρά τον λενε ουατάρα κτλ κτλ.
γιατι ειναι φελλοι.
Ισχύει. Ειδικά το Στράζελ και το Μπάκο με κάνουν να θέλω να ξεριζώσω τα αυτιά μου

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 555

Τετ Απρ 09, 2025 12:36 pm

μπήκα στο τουίτερ και είδα να αναπαράγεται μια δήλωση του Αταμάν περί "τουρκικής πανδαισίας" και συγκεκριμένα :
Αναλυτικά, ο Τούρκος κόουτς του ΠΑΟ δήλωσε: «Θα παίξουμε με μία εκ των Εφές, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα ή Μπάγερν. Είμαστε πολύ δυνατότεροι ειδικά στην έδρα μας. Ειλικρινά, δεν θα ήθελα να παίξουμε με την Εφές. Είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα πριν το Final-4. Ο Παναθηναϊκός είναι ελληνική ομάδα, αλλά εκείνη με τους περισσότερους Τούρκους στο ρόστερ της, μαζί με τον προπονητή. Υπάρχουν δύο πολύ σημαντικοί διεθνείς παίκτες που έχουν σημαντικά λεπτά στην ομάδα. Το να προκριθούν η Εφές, η Φενέρμπαχτσε και ο Παναθηναϊκός στο Final-4 θα μπορούσε να το μετατρέψει σε τούρκικη πανδαισία»
πριν πω αυτό που μου έκανε εντύπωση να ξεκαθαρίσω ότι δε βρίσκω τίποτα περίεργο ή κατακριτέο στη συγκεκριμένη δήλωση, είναι ακριβώς της ίδιας φύσης με τα διάφορα "με ελληνικό χρώμα ο τελικός/το φάιναλ 4" άρθρα που δημοσιεύονται όταν Έλληνες παίκτες παίζουν σε ξένες ομάδες και έχουν επιτυχίες.

το αξιοσημείωτο για εμένα είναι ότι η συγκεκριμένη δήλωση δε υπάρχει σε κανένα "μεγάλο" μέσο, ούτε sdna, ούτε eurohoops, ούτε gazzetta ούτε sport24 παρόλο που σε όλα αυτά υπάρχουν τα υπόλοιπα που είπε (για NBA Europe κτλ).

με ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα τη βρήκα μόνο σε οπαδικά ολυμπιακά σάιτ τύπου γαυρος.

το οποίο μου δημιουργεί τα ερωτήματα α) αν όντως έγινε αυτή η δήλωση και β) αν ισχύει το α γιατί κόπηκε από όλα τα σάιτ.

ό,τι από τα δύο και να ισχύει είναι προβληματικό και νομίζω καλή βάση για συζήτηση σχετική με το πώς λειτουργεί ο Τύπος στην Ελλάδα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Τετ Απρ 09, 2025 2:35 pm

BillyPao έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:

Ο Χατζηγεωργίου δεν είναι καν Παναθηναϊκός, υποστηρικτής της ΑΕΚ είχα διαβάσει κάπου ότι είναι. Σε αντίθεση με τον Ιωάννου, που περιγράφει όπως θα περιέγραφε αν ήταν στο κανάλι του Ολυμπιακού.
Αυτο το σχολιο για τον Ιωαννου καπου στα σοσιαλ το εχω διαβασει. Πηραν μια μεταδοση του σε αγωνα του Ολυμπιακου με μικροτερη ομαδα και εβγαλαν συμπερασμα. Το να συζητουν μονο για τη μεγαλη ομαδα στις μεταδοσεις, το κανουν δυστυχως ολοι. Ο Ιωαννου απλως πεταει τις cringy ατακες και τις υπερβολες του επιπροσθετως . Ετσι ειναι το στυλ του γενικα.

Σε ντερμπυ δεν τα βλεπει ολα κοκκινα παντως ο συγκεκριμενος. Προσπαθει να μεινει ουδετερος.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2404
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Απρ 09, 2025 2:49 pm

chainsaw έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Αυτο το σχολιο για τον Ιωαννου καπου στα σοσιαλ το εχω διαβασει. Πηραν μια μεταδοση του σε αγωνα του Ολυμπιακου με μικροτερη ομαδα και εβγαλαν συμπερασμα. Το να συζητουν μονο για τη μεγαλη ομαδα στις μεταδοσεις, το κανουν δυστυχως ολοι. Ο Ιωαννου απλως επιπροσθετως πεταει τις cringy ατακες και τις υπερβολες του. Ετσι ειναι το στυλ του γενικα.

Σε ντερμπυ δεν θα βλεπει ολα κοκκινα παντως ο συγκεκριμενος. Προσπαθει να μεινει ουδετερος.
Εμένα μου αρέσει περισσότερο ο Κώστας Σωτηρίου, που έκανε και περιγραφές στην ΕΡΤ αραιά και που μέχρι πρόσφατα. Τώρα για τους Ιωάννου και Χατζηγεωργίου, τους βλέπουμε και τους ακούμε τόσα χρόνια, νομίζω πως καιρός είναι να δώσουν χώρο σε νεότερους συναδέλφους τους.

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Τετ Απρ 09, 2025 3:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Τετ Απρ 09, 2025 2:59 pm

BillyPao έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 2:49 pm
chainsaw έγραψε:

Αυτο το σχολιο για τον Ιωαννου καπου στα σοσιαλ το εχω διαβασει. Πηραν μια μεταδοση του σε αγωνα του Ολυμπιακου με μικροτερη ομαδα και εβγαλαν συμπερασμα. Το να συζητουν μονο για τη μεγαλη ομαδα στις μεταδοσεις, το κανουν δυστυχως ολοι. Ο Ιωαννου απλως επιπροσθετως πεταει τις cringy ατακες και τις υπερβολες του. Ετσι ειναι το στυλ του γενικα.

Σε ντερμπυ δεν θα βλεπει ολα κοκκινα παντως ο συγκεκριμενος. Προσπαθει να μεινει ουδετερος.
Εμένα μου αρέσει περισσότερο ο Κώστας Σωτηρίου, που έκανε και περιγραφές στην ΕΡΤ αραιά και που μέχρι πρόσφατα. Τώρα για τους Ιωάννου και Χατζηγεωργίου, τους βλέπουμε και τους ακούμε τόσα χρόνια, νομίζω πως καιρός είναι να δώσουν χώρο σε νεότερους συναδέλφους τους
Aυτο ξαναπεστο. Εχουν κουρασει απιστευτα. Εντωμεταξυ πριν 7-8 χρονια εφερναν τουλαχιστον καλεσμενους στις μεταδοσεις και ακουγονταν τουλαχιστον καποια τεχνικα σχόλια για τα ματς. Εδω και καιρο το εχουν κοψει.

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 812
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Απρ 09, 2025 3:34 pm

yawn.brigade έγραψε:
Τετ Απρ 09, 2025 12:36 pm
μπήκα στο τουίτερ και είδα να αναπαράγεται μια δήλωση του Αταμάν περί "τουρκικής πανδαισίας" και συγκεκριμένα :
Αναλυτικά, ο Τούρκος κόουτς του ΠΑΟ δήλωσε: «Θα παίξουμε με μία εκ των Εφές, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα ή Μπάγερν. Είμαστε πολύ δυνατότεροι ειδικά στην έδρα μας. Ειλικρινά, δεν θα ήθελα να παίξουμε με την Εφές. Είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα πριν το Final-4. Ο Παναθηναϊκός είναι ελληνική ομάδα, αλλά εκείνη με τους περισσότερους Τούρκους στο ρόστερ της, μαζί με τον προπονητή. Υπάρχουν δύο πολύ σημαντικοί διεθνείς παίκτες που έχουν σημαντικά λεπτά στην ομάδα. Το να προκριθούν η Εφές, η Φενέρμπαχτσε και ο Παναθηναϊκός στο Final-4 θα μπορούσε να το μετατρέψει σε τούρκικη πανδαισία»
πριν πω αυτό που μου έκανε εντύπωση να ξεκαθαρίσω ότι δε βρίσκω τίποτα περίεργο ή κατακριτέο στη συγκεκριμένη δήλωση, είναι ακριβώς της ίδιας φύσης με τα διάφορα "με ελληνικό χρώμα ο τελικός/το φάιναλ 4" άρθρα που δημοσιεύονται όταν Έλληνες παίκτες παίζουν σε ξένες ομάδες και έχουν επιτυχίες.

το αξιοσημείωτο για εμένα είναι ότι η συγκεκριμένη δήλωση δε υπάρχει σε κανένα "μεγάλο" μέσο, ούτε sdna, ούτε eurohoops, ούτε gazzetta ούτε sport24 παρόλο που σε όλα αυτά υπάρχουν τα υπόλοιπα που είπε (για NBA Europe κτλ).

με ένα γρήγορο γκουγκλάρισμα τη βρήκα μόνο σε οπαδικά ολυμπιακά σάιτ τύπου γαυρος.

το οποίο μου δημιουργεί τα ερωτήματα α) αν όντως έγινε αυτή η δήλωση και β) αν ισχύει το α γιατί κόπηκε από όλα τα σάιτ.

ό,τι από τα δύο και να ισχύει είναι προβληματικό και νομίζω καλή βάση για συζήτηση σχετική με το πώς λειτουργεί ο Τύπος στην Ελλάδα.
Καλά, προφανώς και δεν υπάρχει κάτι κατακριτέο στην δήλωση αυτή! Να το διαχωρίσω διότι προφανώς πρέπει να δικαιολογείται και το αυτονόητο (από την μία μεριά βέβαια, αλλά …..anyway)!!! Είδες όμως πόσο κάλυψη παρέχεται στην παραμικρή έστω υπόνοια να παραποιηθεί η συγκεκριμένη δήλωση από τους και καλά ευαίσθητους μπασκετικούς «αντικειμενικούς» ??? Για φαντάσου στο υποθετικό σενάριο ο προπονητής του Ολυμπιακού να ήταν Τούρκος και να ονομαζόταν πχ ……ΜΠΑΡΤΖΑΜΑΝ ( λέω τώρα) τί αναρτήσεις θα πεταγόντουσαν σε dt από τον Βασιλάκη τον δίκαιο, με τα εξαπτέρυγα του τους Κουβόπουλους και τους Μπούκουρες! Για να μην μιλήσουμε για το Χ και το insta με τους χιλιάδες fake bot λογαριασμούς ότι θα είχαν πάρει φωτιά και θα διαβάζαμε για απελάσεις και άλλα γραφικά!!! Οπότε για τί είδους ΤΥΠΟ συζητάμε??? Ειδικά για το το μπασκετικό κομμάτι του τύπου, έχει υπέρ αναλυθεί το θέμα και έχει γίνει και έντονο σημείο αντιπαράθεσης, για τον απλούστατο λόγο ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν μπορούν να συνεννοηθούν ούτε για τα αυτονόητα . Όταν φτάνουμε σε σημείο εμείς οι ίδιοι, να παρασυρόμαστε τόσο πολύ και να θεωρούμε ίδιας βαθμίδος αντικειμενικότητας τη μετάδοση του «λίγου» μπασκετικά Ιωάννου σε παιχνίδια ησσόνου σημασίας του Ολυμπιακού στο Σεφ με την αντίστοιχη του γνωστού Δημήτραρου της ΕΡΤ στα ντέρμπι , ε καταλαβαίνεις ότι έχει χαθεί τελείως η λογική!!! Οπότε δεν ασχολείσαι και παπαλα……..

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τips 'N Tricks”