GBL 15η Αγωνιστική, Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιαν 20, 2025 11:00 pm

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Ιαν 20, 2025 10:59 pm
kein έγραψε:
Δευ Ιαν 20, 2025 10:49 pm

άρα θα κινηθούμε για σέντερ πάλι !
Bruno Fernando και ξερό ψωμί.

ΥΓ. Εγώ θα άλλαζα τον Γκος με τον Μακισικ για την 6αδα ξένων.
oxi γκος .. Βιλντοζα . Ο Γκος οργανωνει καλυτερα

Αλλά ναι Μακσικ δε μπορεί να τον έχεις εκτός , ειδικά με τόσο πεσμένο Παπ

0
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1793
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιαν 20, 2025 11:02 pm

plo koon έγραψε:
Δευ Ιαν 20, 2025 10:55 pm
βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Δευ Ιαν 20, 2025 10:52 pm

Ο Φουρνιέ σήμερα ήταν για πολλά "γαλλικά"...
Του τα ψάλλανε στο τέλος στο ΟΑΚΑ :D Ελπίζω να του το μεταφράσουν το σύνθημα να μπει με το μαχαίρι στο δόντια την επόμενη φορά.

Στα "κακά" για τον Ολυμπιακό έχουμε ότι συνεχίζει το περσυνό γούρι.

→ Ήττα του Ολυμπιακού στο δεύτερο γύρο της basketleague
→ Τραυματίζεται πεντάρι κατά τη διάρκεια του αγώνα

Φιλαράκια μου, δυστυχώς πρέπει να θυσιάσουμε το κύπελλο στο βωμό του γουριού.
Φέτος δεν υπάρχει τρίτος γύρος, οπότε χαλάνε εξ ορισμού τα γούρια. Στον τελικό δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά ο Μπαρτζώκας θα φάει τα λυσσακά του για τη νίκη και δεν θα έχει άδικο. Κάθε ήττα σε ματς τίτλου είναι καταστροφική για την ψυχολογία. Του κόουτς πρώτα απ' όλα και μετά της ομάδας... Πιθανότητες εσωστρέφειας στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν είναι καταστροφική συνθήκη... :mutombo: :roulette:

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Ιαν 20, 2025 11:03 pm

slok έγραψε:
Δευ Ιαν 20, 2025 11:00 pm
JohnnyPao έγραψε:
Δευ Ιαν 20, 2025 10:59 pm

Bruno Fernando και ξερό ψωμί.

ΥΓ. Εγώ θα άλλαζα τον Γκος με τον Μακισικ για την 6αδα ξένων.
oxi γκος .. Βιλντοζα . Ο Γκος οργανωνει καλυτερα
Δεν υπάρχει τέτοιο δίλημμα πλέον. Προφανώς ο Μενσα θα μείνει εκτός 7αδας στα πλέι οφ και σε κάθε ματς ξεχωριστά θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής.

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 685
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Ιαν 20, 2025 11:04 pm

Οπως το έλεγα πριν το ματς ήταν φαβορί ο Παναθηναϊκός...

1)Για άλλον έναν αγώνα επιβεβαιώνεται ότι δεν έχουμε τόσο καλούς σεντερ όσο νομίζουμε...

2)Αν η χρονιά τελειώσει χωρίς τον Έβανς να είναι σε σχετικά καλή κατάσταση θα είναι δύσκολα τα πράγματα...χρειαζόμαστε ένα καλό γκαρντ...αυτή τη στιγμή γκαρντ αξίας Γραντ δεν έχουμε...

Νταξει ίσως στην τελική μας κάνει και καλό η ήττα γιατί θα πηγαίναμε στο κύπελλο με πολύ αέρα...

Υ.Γ.Διαιτησια συνολικά απαράδεκτη και για τις δύο ομάδες...έπαιξε έδρα εννοείται αλλά έκανε γενικά πολλά λάθη

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3404
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τα είπαμε πριν για την «σημαντικότητα» του ματς οπότε δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Νομίζω ψιλοσυμφωνούμε όλοι ότι…meh.

Μπράβο στην ομάδα για τον χαρακτήρα που έβγαλε παρά τις αναποδιές. Αυτό που θέλαμε οι περισσότεροι ήταν να μην έχουμε τραυματισμούς κάτι που δυστυχώς δεν αποφύγαμε. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση αλλά το να πάρουμε 5ο σεντερ μου φαίνεται λίγο έξτρα. Λογικά θα πάμε με Γκαμπριέλ και Κώστα με μόνιμο line παυσίπονα στη φλέβα.

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το game plan του Ολυμπιακού. Περίμενα Μιλου/Φαλ να έχουν εύκολο 15-10 ο καθένας αλλά ο κοουτς είχε άλλες ιδέες. Επίσης μου έκανε μεγάλη εντύπωση το παιχνίδι του Φουρνιέ. Τεσπα, όλοι έχουν δικαίωμα για ένα κακό φεγγάρι ή ένα κακό ματς.

Τρομερό ματς από Grant, Osman, από κοντά και ο Χουάντσο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι ο Τσεντι φτου φτου. Αχρείαστα νεύρα από Ναν πάλι.

Δεν νομίζω πως μας έκανε σοφότερους το παιχνίδι. Απλά επιβεβαίωσε ότι τα εγχώρια ντέρμπι είναι αλλιώς και δεν μπορείς ποτέ ποτέ να είσαι ήσυχος ότι είσαι καλύτερος/είσαι σε καλύτερη φόρμα/λείπουν παίκτες του αντιπάλου κλπ. Αυτό το λέω και για τις δύο ομάδες.

Άντε να δούμε τι θα δούμε. :bblove:

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

a1greece
Reactions: 795

Δευ Ιαν 20, 2025 11:05 pm

Delpo1987 έγραψε:
Δευ Ιαν 20, 2025 10:57 pm
Επίσης θεωρώ ότι στους τελικούς θα πάμε με μακισικ και ίσως Έβανς αν γυρίσει Φλεβάρη και έχει βρει ρυθμό .
έχω την αίσθηση ότι από φέτος θα μπορείς να διαλέγεις σε κάθε αγώνα στους τελικούς 6 από όλους τους ξένους που έχουν συμβόλαιο, δε χρειάζεται να επιλέγεις 7άδα πριν την έναρξη τους.

μπορεί να λέω και βλακείες, ας με διορθώσει/επιβεβαιώσει κάποιος.

1
1 Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2647
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιαν 20, 2025 11:06 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τα είπαμε πριν για την «σημαντικότητα» του ματς οπότε δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Νομίζω ψιλοσυμφωνούμε όλοι ότι…meh.

Μπράβο στην ομάδα για τον χαρακτήρα που έβγαλε παρά τις αναποδιές. Αυτό που θέλαμε οι περισσότεροι ήταν να μην έχουμε τραυματισμούς κάτι που δυστυχώς δεν αποφύγαμε. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση αλλά το να πάρουμε 5ο σεντερ μου φαίνεται λίγο έξτρα. Λογικά θα πάμε με Γκαμπριέλ και Κώστα με μόνιμο line παυσίπονα στη φλέβα.
Φαντάζομαι πως όταν λες "Κώστα" εννοείς τον Μήτογλου, γιατί δεν μπορούμε να υπολογίζουμε σοβαρά στη βοήθεια του Αντετοκούνμπο.

2
2 Εικόνα
redcard

senior
Reactions: 839
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Δευ Ιαν 20, 2025 11:07 pm

Θα παρει ο Παναθηναικος σεντερ με τον Τουρκο να επιστρεφει σε εναν μηνα; Δεν ειναι μια εβδομαδα, δεν είναι τρεις μηνες. Δυσκολη η αποφαση.

Αριθμητικά πάντως υπάρχει και ο Μήτογλου.

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Δευ Ιαν 20, 2025 11:10 pm

redcard έγραψε:
Θα παρει ο Παναθηναικος σεντερ με τον Τουρκο να επιστρεφει σε εναν μηνα; Δεν ειναι μια εβδομαδα, δεν είναι τρεις μηνες. Δυσκολη η αποφαση.

Τώρα λένε για 1,5-2 μήνες.. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ , ούτε που κατάλαβα πως χτύπησε.

Αν δε πάρεις παίχτη ., παίζει να κανείς 3-4 ήττες Ευρωλίγκα και να μείνεις εκτός 8 αδας

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3404
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιαν 20, 2025 11:11 pm

BillyPao έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Φαντάζομαι πως όταν λες "Κώστα" εννοείς τον Μήτογλου, γιατί δεν μπορούμε να υπολογίζουμε σοβαρά στη βοήθεια του Αντετοκούνμπο.
Λολ τον Αντετοκουμπο εννοούσα, ξέχασα εντελώς τον Μήτογλου. Ναι, λογικά θα κουβαλήσει και αυτός λίγο. Όπως έγραψε και ένας πιο πάνω, δεν γίνεται να πάρουμε παίκτη τύπου Φερνάντεζ για ένα μήνα.

0
Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2647
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Ιαν 20, 2025 11:12 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Ιαν 20, 2025 11:11 pm
BillyPao έγραψε:

Λολ τον Αντετοκουμπο εννοούσα, ξέχασα εντελώς τον Μήτογλου. Ναι, λογικά θα κουβαλήσει και αυτός λίγο. Όπως έγραψε και ένας πιο πάνω, δεν γίνεται να πάρουμε παίκτη τύπου Φερνάντεζ για ένα μήνα.
Θα πάρουμε έναν παίκτη για 2 μήνες, δεν ξέρω τι τύπου και τι κασέ, αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

1
1 Εικόνα
redcard

senior
Reactions: 839
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Δευ Ιαν 20, 2025 11:13 pm

eddiedimitris έγραψε:
χρειαζόμαστε ένα καλό γκαρντ...αυτή τη στιγμή γκαρντ αξίας Γραντ δεν έχουμε...
Ο δικος μας Γκραντ λεγεται Μακισικ αλλα...αλλα.

Πρεπει οπωσδηποτε να επανελθει στα εγχωρια, ειδικα στη κατασταση που ειναι τώρα. Αυτός, κατα τη γνωμη μου, ήταν η ουσιαστική απουσία για τις δύο ομάδες απόψε (εξαιρω τον Λεσόρ βεβαιως που ο Παναθηναικος θα ζησει χωρις αυτον 3 μηνες) και οχι οι Μητογλου ή Αντετοκουμπο π.χ. που ειναι ούτως ή άλλως φαντασματα φετος.

Α και για να μη παρεξηγηθω, μιλαω για πριν το ματς, πριν δηλαδη τον τραυματισμό του Τούρκου.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος redcard την Δευ Ιαν 20, 2025 11:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2734
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Ιαν 20, 2025 11:14 pm

BillyPao έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Δεν νομίζω να κινηθεί για πεντάρι ο Παναθηναϊκός. Η Euroleague έχει ακόμα 3 ματς (ένα αυτή την εβδομάδα και δύο την επόμενη) και μετά διακοπή για 3 εβδομάδες. Είναι λίγα τα ματς. Να πάρει πεντάρι για 3-4 παιχνίδια ουσιαστικά; Μόνο αν έρθει κανείς με συμβόλαιο 1-2 μηνών.
Συν ότι όταν γυρίσουν και οι Grigonis-Lessort, ο ΠΑΟ θα έχει 10 ξένους αν δεν κάνω λάθος. Θα πρέπει να κοπούν 3 από την Ελλάδα και ένας να μένει εκτός σε κάθε ματς.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2597
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

redcard έγραψε:

Δεν πρόκειται να αφεθεί τέτοιο πρότζεκτ και να ρισκάρεις να πας για 1 μήνα με Γκάμπριελ και Μήτογλου στο "5". Επίσης ο Αταμαν είπε πως ο Ομέρ θα μείνει εκτός για 1-2 μήνες, όχι 1 μήνα απλά. Και ο Γιουρτσεβεν δεν ειναι Λεσσορ που ξέρεις ότι θα γυρίσει ακόμα καλύτερος, μπορεί να γυρίσει τελείως εκτός φόρμας.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5022

καταγμα ο τουρκος 2 μηνες εκτος

παμε για σεντερ

0